update

sitter på terassen till vår bungalow i koh pangan och chillar.
Det här med att uppdatera dagligen blir till en gång i veckan.
Thai-internet är inte det bästa så man får passa på när det går bra.

men som sagt vi började i bangkok i en vecka och levde som kungar. Träffade massa härliga människor och det var sol, bad, fest, massage, drinkar, streetfood, och bara hade det allmänt gott. Tog en nattbuss til koh tao och jag sov som ett barn på hela bussresan, vem hade kunnat tro det?
Åkte en båtresa på tre timmar för att komma ända fram, folk spydde överbord, i påsar och grät. Jag sov som ett barn ännu en gång.

Framme i koh tao var det regn och moln men inte grinade för det, efter två timmar var det strålande sol igen.
Hittade ett område med bungalows som vi flyttade in i och skillnaden mellan hotellet i bangkok var stor.
Endast kallvatten, grön pool och orangea lakan men vi brydde oss inte för fem öre.
På kvällarna hängde vi på stranden på puffar och kollade eldshow och drack buckets, på dagarna hyrde vi moppe och körde runt ön. Hittade en paradisstrand och badade i havet, gled runt och mådde tipptopp.

Vi Träffade två Umeåbrudar sista kvällen som vi dansade loss med barfota i sanden som sedan hängde på oss till koh pangan. En båtresa till och en taxiresa med bumpyride feeling senare så började mission - leeta bosta. Efter sju "fullbooked sorry" hittade vi ett riktigt fint hotell, lite dyrare men helt klart värt det. Precis vid havet med stort poolområde och fina bungalows.

Har vår sista natt ikväll så det bir chill med manikyr, pedikyr och massage.
Kan behövas efter tre festdagar irad.
Första kvällen gick vi all in på stranden. Helt galet, musik, buckets, goa människor och det hela slutade med skummparty och skinny dipping i poolen.

Dagen efter blev det poolhäng och kvällen skulle bli lugn men icke, jag hängde med ett par boråskillar hela natten och dansade barfota till halv fyra, då gick jag hem lagom nöjd efter att ha blivit av med mitt tredje par skor.

Igår laddade i inför full moon party som var veckans höjdpunkt. Vi klädde oss i neonfärger, målande på oss och förfesta med ett gäng från norrköping. Kvällen var gaaaalen, tyvärr tappade alla bort varandra ganska snabbt med jag hängde med norrköpingarna och en kille som är med oss. Kom i säng 8 på morgoen.

Imorgon drar vi till Koh samui ch möter upp två malmödudes för att festa ordentligt!
Har även hört att det skafinnas en restaurang med gott kött och gott vin, dreggel!

Det där med att lägga in bilder tar så fruktansvärt lång tid så ni får kolla på facebook faktiskt.

RSS 2.0