this week



Hundpassning


fiesta med stockholmare på besök



Kubb, grill och vattenpipa hos hudde

kladd och mys med baby :)

en fin kväll på bo01 med tjejerna!





tosselilla med baby, bad, klppade getter och tittade på minigrisar. Åkte karuseller och trampade trampbåt. Plus körde vilse och hamnade i både hörby och eslöv haha.


idag avsluade jag med tröstshopping. Dom ringde från leksaksbutiken och säger"Du dom här tiderna du fick, vi behöver inte dig då så ja du har kvar två tider som du hade från början!"

Då blev man depp och reade en skjorta och en klänning. NAJS!

Ikväll ska jag sitta på lilla torg med nattis och sänka sorgerna i cider tänkte jag.

Men mindre jobb = mer sol och fritid och jag är en malmhagen som löser allting, alltid.

Boo

Idag kommer baby hem :D!!


...

ja jag tar sommarlov från bloggen nu.

Skriver lite då och då men räkna inte med dagliga updates, tid finns inte för det.

om 48 timmar får jag träffa min fina pojkvän, de e najs!

Midsommar imorron med chicksen hos sara, det är också najs!

Jag har tjänat 1200 kr på fem dagar, det är också najs!

IMORRON BOKAS STHLM, förhoppningsvis. Det är mest najs av allt nu. En weekend i sthlm med bobo.

37 dagar till rhodos kommer ju såklart på andraplats i alla det "najsiga"

Korkat inlägg men ja, sommatlov på bloggen.
puss.

bränd nacke

Det tog emot att gå upp 8 imorse, verkligen. En ostmacka senare satt jag i bilen påväg till smyge. Long time no seen.
Fick en sekatör och en korg, och order om att klippa bort alla ojämnheter på buskarna på hela hotellområdet. sagt och gjort. Det blev varmare och varmare i solen och jag tog av plagg efter plagg, låter snusk men hade på mig alltför mycket kläder för att stå i solen! Håret åkte upp i en knut och där stog jag med nacken mot solen och såg glad ut. När jag kom hem var min nacke brännhet. Illräd var/är den också. Imorgon är det solkräm som gäller när jag ska pilla bland buskarna.

Tog mig hem till sara innan för att bränna lite kalorier. Vi gick en lång skön runda i en timme och avslutade med varsit glas vatten, lyx. Jag cyklade hem med gott samvete och gjorde mig en fruktsmoothie på banan och jordgubbar, good one.

Håller nu på att ladda ner kultfilmen "vi hade iallafall tur med vädret" som det varit mycket snack om nu tack vare uppföljaren. Jag behöver all komik jag kan få nu, så många skratt som möjligt annars blir jag rastlös.

Dagen imorron.
Upp 8 dricka smoothie
Åka till smyge och klippa buskar till 15.00
Hämta Iza och passa henne
Träna med sara
Lämna Iza 23.00.

Shit vad flitig jag är, promenerar som bara den och dra in kulor. GREAT!

toffel och moneymaker

okej jag medger, jag är väl lite småtoffel. Saknar bobo riktigt mycket nu, dömycket tillochmed. Det tråkigaste är att få sova ensam och ännu tråkigare att vakna ensam.

Inatt fick jag hemsläp vid namn annika. Hon skulle upp sju och lyckades. Efter en kväll på etagé, som faktiskt inte var alltför pepp men what the fuck, så är det ändå rätt mäktigt. Så jag vaknade ändå ensam snyft.

Drog mig upp vid tolv och förflyttade mig till tvsoffan för att vakna till lite. Cyklade mot annestad halv två för att hämta Iza. Pitbullen ni vet. Gölliz gölliz men en hund med mer energi och frispel får man leta efter. Lättförkänta pengar dock, kompis det går bra nu kompis det går bra nu pengar rullar in som dom ska nu!

Sara kom förbi några timmar för att snacka lite blaj och glo amerikansk skräptv. Alltid uppskattat med sällis.

Imorgon är det jobb och femkamp som gäller. Upp 8 pigg och glad, vetefan om jag varken kommer vara pigg eller glad men ska tjäna kulor ju. Jag har överträffat mig själv, massa jobb och projekt samtidigt. Lönar sig när lönen ramlar inte I guess.

Nu ska ska jag duscha och ladda ner en film som ja fint kan somna till. Är det toffelvarning de luxe när jag sover i källaren i min gamla säng som är mindre bara för jag tycker det känns ensamt att sova i min stora säng ensam?  

hell yeah!


ehh?




AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!

en äkta malmhagen

Jag sa ju att det kommer lösa sig med pengaproblemet till rhodos och idag gick det igenom lite sådär galant. Imorgon ska jag passa hund som jag nu ska göra då och då, en 9 månaders pitbull. Lätta pengar. På onsdag och torsdag ska jag jobba hos mamma, klippa buskar och sånt. Ska bli fint väder förhoppningsvis så man kan stå i shorts och linne, bättra brännan lite. Idag ringde dom iallafall från leksaksbutiken och frågade om jag kunde jobba mellan den 11 juli och den 8 augusti. Jag är i visserligen i Rhodos från den 26 juli - 9 augusti men fram tills dess.
Det blir typ 5000. Pengar för betyg ca 2000, ett studiebidrag 1050 kr, hundpassning ca 1500. jag sa ju att det skulle lösa sig?

Har börjat spåna lite på praktikplatser nu också, ringde precis en där jag ska träffa en teamledare nästa vecka och kolla över frågor och så. 

Ikväll blir det pizza och etagé med kära vänner. Det enda som saknas nu är bobo, klarar mig nog 4 dagar till dock, pusspuss på dig.

Dagen spenderade jag och mamma i Lund. Först I lunds centrum som inte föll mig sådär jättestarkt i smak, lite litet och tyst. En studentstad utan liv funkar väl inte? Åkte till nova lund istället och hittade lite toppar till sommaren. 

 
typ denna som jag letat efter i år och dagar.

En cykeltur till annestad väntas nu, ciao!

vänner vänner vänner och lite kärlek på det

Det blev en repris från förra sommarens dåliga vana, kvällsfikan. Den som gör en pank och fet. Men det är en bra sak som fördriver en söndagskväll att sitta och snacka skit med sina bästa vänner, skratta åt fula människor och dricka frapino. Blir en tidig ikväll för en gångs skull. Ska ladda ner en film och gotta mig med nått onyttigt, det är ju ändå söndag?
Träningen slår igång på tisdag eller onsdag sen är det stenhårt varannan kväll! Right Sara?

Ska boka stockholmstrippen för moi and Bobo imorron. Tre dagar, två nätter, gröna lund och myspys. De e najs!
Ska besöka Lund imorron med mamma, har aldrig varit i själv lund och det är lite pinsamt. Fint väder, lunch, besöka grand hotell och gå loss på rean. En mamma & dotter dag.

Ska också träffa ägaren till den 9 månaders gamla pitbullen Iza som jag ska börja passa, easy peasy money. Allt som kommer in är behövliga pengar också får jag bra motion på köpet. Har ju inte mycket annat att göra på dagarna ändå eftersom jobbet blåste mig totalt.

Kvällen bjuder kanske på utgång? Annika du bangar inte nu va?!

I'm an alien

Jaha då har man besökt slagt innan dom stänger ner också. Kan ju inte säga att jag är ledsen att dom ska stänga för det var inget wow-ställe alls. Men det blir vad man gör det till och kvällen i övrigt var ju bra. Förfestade det hos Carro och tog oss till barcelona, träffade ett gäng killar som vi gjorde följe med till Slagt. Hann med sista bussen hem och sprang barfota hem från hållplatsen. Började nojja mig över att bli tjock av alkoholen så skulle springa av den. Det blir väl så när det är solljus och fågelkvitter när man ska sova, hjärnan funkar inte alls som den ska ne.

Idag tänker jag inte röra många fingrar, ska äta midadg med farfar som kommer närsom sen tänker jag bara dega. kanske tvinga sara att träffa mig, snacka trams och titta på tjejfilm. Sounds pretty good.

barapapapapapap papapapa ba.

my baby and I !



Nu har min kära pojkvän lämnat landet för 30 grader, sol,  strand och bira. Jag hade ju inte klagat i den sittsen visserligen. Jag har ju bara 43 dagar kvar eller vad det nu är kvar till Rhodos...
Fick spendera sista natten ihop iallafall, fint.

Blev sista studentfirandet igår också, hudde som fick smaka på frihet ja. Friheten att åka till magaluf 08.00 dagen efter sin stora dag hoho. Men det gick la bra.

Ikväll blir det 18-årsfirande för Nattis och utgång med min impulsiva vän Sara. En svängom på lilla torg mabye eller shakea ass någonstans. Det blir ju alltid fint med Sara som sällis.

Sommarlovsvädret börjar framträda mer och mer lovande och jag gillar det, stekdagar på bo01 al'a sommaren 98 kommer upprepas många gånger. Falsterbos festkvällar med dom bästa vännerna och kvällarna med vattenpipan ser jag fram emot väldigt mycket.

  

I wanna lay you down in a bed of roses

Morr'n!
Jag börjar min första sommarlovsdag med en pannacotta till frukost, fint ska det vara. Sitter i bobos soffa och tittar på medans han diskar upp efter gårdagen. Det blev en lyckad fonduemiddag med kroketter och vin. kvällen fortsatte med vin och pannacotta sen bara med vin och kyssar. Fin kväll nu innan han ska till magaluf en vecka.
Ska ta oss härifrån snart på nått vänster, eftersom bobos bil inte funkar får vi finna en annan utväg. Men de löser sig alltid!

ohh loverboy!


she makes you take our clothes of and go dancing in the rain

AHHHHHHHHHHHHHH SOMMARLOV!
Äntligen kom den dagan jag har suktat efter i månda veckor nu.
9 veckors ledighet. Bara det blir bättre väder så blir det great.
NU ser jag att det regnar också, toppen!

Fin pojkvän som man har ställer han till med middag och skapelser. Bra avslut på ett skolår right?
Imorgon provar la familia TGI Friday's på lilla torg. Sen ska jag bli odräglig och lycklig på student sagt och gjort!.

Nu dusch och leta efter resa till sthlm.

She's a little runaway

Ja då har man klarat av tvåan galant. Sista skoldagen och jag ser verkligen fram emot två månaders ledighet nu. Betygen då ja, samhällen gick kanske inte sådär mvg-brilljant som jag hade hoppats, trotts extrarbete men thats life.
Skolavslutning imorgon sen är det jag som är the boss nästa termin.

En sak som är katastofal är mitt sommarjobb som jag var lycklig över att ha skaffat. Fick mitt schema idag och det stog TVÅ tider under hela sommaren, två tider! Känsligt inför Rhodos. Men jag är en malmhagen och för oss löser det alltid sig. Mer beach-tid till mig då, hurra!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det saras 18-årsdag också. Nu är jag den sista i ligan som är omyndig hoho. Två och en halv månad kvar för min del. Men för saras del blir det firande med en klassisk redbulld-vodka kväll med the ladies.


NAW.

studentveckan!






















"rap das armas"!

boom boom pow!


I wanna kiss you every minute every hour every day!

Det är inte lätt att ha pojkvän och blogg samtigt haha, heder åt bobo dock! Det har blivit mycket mys, sängliggande, film och tv de senaste dagarna och det är = 0 datortid vilket är rätt skönt.
Har fixat in bilderna från studentveckan så dom kommer in sen när jag kommer hem. Vilket inte blir idag.. Först barnvakt efter skolan sen bio, OM det går en bra film visserligen. Har inte kollat utbudet än.

ett tips också, kolla inte på Gag, sämsta filmen genom alla tider!
Just so you know.

tänkte bara..

jag tänkte bara ge er ett livstecken på att jag faktiskt lever trotts dålig uppdatering. Denna veckan har varit fartfylld och fruktansvärt underbar. Tack till allihopa som jag fick dela er stora dag med och ett stort grattis till att ni nu har klarat av en milstolpe här i livet.

Jag ligger lågt ikväll när det gäller bloggandet, måste göra klart mina sista skoluppgifter och sen kommer baby hit för lite mys och en skräckfilm.

puss.

mörbultat och tinitus men what the fuck I don't care!

studentveckan har fått mig att inse att det faktiskt inte går att vara kung både natt och dag, inte riktigt iallafall. Turligt nog är det slapp skolvecka och jag har varit ledig tre dagar, sweet!

I tisdes var det rebecca som fick friheten att springa ut till friheten. Mat och dryck hemma hos henne och sen taxi till luftkastellet som var outstanding, sjukt stort och för jäkla kul. Det blev enormt mycket dans som resulterade i en vrickad fot, mindre ball men sånna smällar får man ta när det är studentvecka! det blev gång hem barfota med baby och niclas.


rebecca i egen hög person!

Igår var det borgar som sprang ut. Jag annika och rebecca valde att kolla på utsparkarna men damn vad med folk, fick titta på avstånd. När Markus och Sumit hade sprungit ut blev det flakåk och jag ser verkligen fram mot när det är jag själv som står där med en studentmössa. Hög musik, cider, vänner, dans det kan inte bli bättre. ÅKte runt i två timmar och avslutade i bunkeflo hos markus där det blev mat i mängder. Vid tio styrde jag och annika stegen mot steff och fricks studentfest. Stort tält med värme (plus i kanten), ännu mer dans och musik. Jag lovade att jag skulle dansa på minst ett bord och ja jag höll det!
Gick hem vid fyra och deckade ganska snabbt ja.

Vaknade halv två och Kan knappt prata så hes jag är men men det löööser sig det gör det alltid.
Ska till John Bauer fyra för att se när bobo springer ut, kvällen fortsätter där och förhoppningsvis håller vädret i sig.

En dusch på detta hade inte varit fel näe.

lovebirds


I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long

Ja nu sitter jag här lagom sliten och nästan gråtfärdig så trött jag är. Ska snart ta mig en powernap på soffan. Saknar bobo och intalar mig själv att det faktiskt är okej att toffla nu i början, kommer ju trots allt inte ses så mycket när han ska in i lumpen, buhu. Mycket på gång denna veckan och jag måste sluta ta på mig en massa ansvar hela tiden, det är ju inte ens jag som tar studenten iår. Lugnt i skolan som tur är, ska bara gå imorron och på fredag och har en uppgift kvar.

Anledningen till att jag är sliten heter etagé. Vi blev 5 tjejer istället för 2, inte illa pinkat tycker jag. Började festa till det lite hemma hos mig för att sen ta oss till lilla torg. Provade TGI Fridays och man kan bara älska det stället. En mojiito som smakade himmel sen en strawberry daiquIri som inte var helt fel heller. Klackarna styrde vi mot etagé där det blev dans, headbanging och sång. En mindre huvudvärk har trängt fram idag på de senaste timmarna = måste ha sömn!
Impulsliv är dock det bästa liv man kan ha right sara?




We love

p&p , picknick och party

Ja varför vänta tills studenterna imorron när man kan festa hela veckan? Ska verkligen ta ut mig nu och börjar ikväll med Etagé med chickan. Dansa och sjunga och bara ha sjukt underbart. Imorgon blir det rebbecas student och luftkastellet, onsdag markus student sen steffs och fricks studentfest på kvällen. Torsdag tar baby studenten, fredag tar idiotannika studenten! Det bär av vidare till tina under kvällen.

Jag förbereder mig lite mentalt inför rhodos kan vi säga.

Innan utgång blir det picknick med mamma och nike nu på limhamnsfältet tackvare värmen, sjuukt vilken hetta! Va ledig idag och tänkte att jag skulle steka men det gick inte eftersom svetten börjande rinna efter 2 minuter. Åkte in till stan och mötte upp annika för att fixa några studentpresenter. Svett i massor.

Första natten på länge utan bobo, hur ska detta sluta.. buhu.

RSS 2.0