tjocka släkten på besök

Att jag lyckades skriva ett inlägg igår när jag kom hem? kredd till mig!
Vaknade med värsta värken i fötterna, fyfan. Och jag hade inte ens klackar damn.
Drog mig upp vid tolv och hjälpte till med maten, hackade paprika, bredde snittar, blandade röror, klickade sås på lax med mera. Malmhagens cateringfirma yeah!

Tjocka släkten anlände vid tre och vin i färgerna vitt och rött hälldes upp i göas för att utbringa skål efter skål. Det blev snitsiga snittar i stort urval till mat och det gillades. Sen blev det mingel och ja vad man nu gör med sina släktingar. En trevlig söndag iallafall och jag är lite prylar rikare. I lajk, så tack allihopa.

Nu gäller avsnitt av scrubs sen sömn och sen vakna som 17-åring grattis, tack!

bröllop och jäkelskap

TJA! har nydligen kommit hem från en jobbig/skitkul dag/kväll. Klockan 09.00 omorse vaknade jag med nattens riddare bredvid mig.(gårdagen bestog av chillkrök här med få personer som gör mitt liv lite roligare.) Kunde inte somna om så låg och tänkte på bra saker. klockan blev mer så tog tag i mitt liv och hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. halv tre befann jag mif utanför seglarskolans lokal i småbåtshamnen där bröllopsfesten skulle hållas. Vid fem anlände gästerna, sen har jag sprungit fram och tillbaka i 5 timmar med glas, tallrikar, mer glas, flaskor , karaffer, mer glas med mera. När vi var klara var det fri bar och det uttnytjades kan jag lova!

Jag fångade brudens bukett vilket menar att jag ska gifta mig inom ett år, jag tar det som att jag ska träffa en bra och snygg kille inom ett år, det låter rimligare :) Blev tyvärr bortgift, med tre karlar. Alla var för gamla så dom belv dissade och jag tog min cykel och begav mig hemåt.

Dock svider mina fötter och jag är trött, ensam sömn inatt. Dock i min älskade hästen dubbelsäng så kan ligga på vilket håll jag vill utan att hamna utanför och utan att någon klagar på att man sparkar och snarkar. Imorron släktkalajs. Sen fyller jag ju år inom ett dygn.

Nu ska jag sova PUSS

work from 9 to 5

nästan iallafall. 09.40-16.35 de e nära 9-5..
jag är back in school och de känns okej, sitter på min sista lektion och väntar på att klockan ska ticka sig fram. Sen kommer snälla mami och hämtar mig. Ska handla käk inför släktkalajset döroligt.

Ska tatt lugnt ikväll med tanke på sjukveckan och jobbet imorron. Eller ja planera är så än sålänge.
Men ja kan ändå aldrig hålla dem så de skiter nog sig.

Är även hungrig då matsalen serverade barnmat idag.

And I'm free!

Tja! För en gångs skull på nästan 2 veckor mår jag bra. Kanske inte hundra procent men nära, väldigt nära. har sovit så äckligt mycket dessa dagar och druckit flera liter vatten så har väl lyckats bekämpa bakterierna på ett naturligt sätt.

Dock har hostan inte försvunnit helt men det går med tiden. Har infört spottkopp, kostar upp och spottar ut det jag hostar upp. Jettemysigt jag vet. Men det funkar.

Tänkte köra igång ett minispa med anisktsmask, fotbad med skrubbande, helkroppspeeling medmera så man känner sig fräsh inför en ny frisk start av en dag i skolan.

Ska även ut me hunden och ta tag i städningen i källaren, don't look najs nu när jag flyttat in där för en veckas sjukstuga.
Ska sätta igång nu.

Förövrigt har jag brutit alla mina naglar nu när ja vatt sjuk :( BLÄ!



Kort intensiv sommar?

imun mot alvedon?

kan man vara det? Imun mot medicin? Tror näsan jag är det för det hjälper ju inte! usch ennu en hemmadag och de lär bli samma sak imorron med. Jag har redan lärt mig tv-programmen mellan 12 och 18 jettenördigt.
har gjort lite nytta idag, drog på mig vinterjackan och uggsen, kopplade nike och tog en promenad i det fina höstvädret. Kom hem och gick o la mig igen. Vaknade av att mami ringde o sa att dom va påväg hem med chinabox, riktigt snällt.

varför blir man egentligen sjuk? Jag vet att det har med bakterier och kyla o sånt trams att göra , men vart kommer bakterierna ifrån? Kanske dumförklarar mig men var nog inte så intresserad av detta under biologin. Vad det än är man/jag blir sjuk av så vill det inte försvinna. Något äckligt rhodosskit som besämmt sig för att stanna. Kanske får boka ny tid hos doktorn imorron. Så att dom kan reda ut vad det är.

Ska inte snacka mer crap nu, håller på att tanka hem Hitch, idag får will Smith göra mig sällskap ohyes.

fortfarande sjuk !

ÅHHHHH! jag vill bli frisk nunununu. Legat hemma idag och bara ruttnat. Det enda nyttiga jag gjort var en dusch och ansiktsmask så min hy är lite bättre nu. Dock vet jag att boven är dålig sömn, alkohol , slarv med tvätt och sånt. Ska ta tag i det efter min b-day. Ska iallafall börja lägga mig tidigare på vardagar.

Deep blue something - breakfast at tiffany's spelas på hög volym och jag håller på att tanka ner Alfie till kvällens underhållning. Jude law, en riktig hunk! Egentligen gillar jag itne ordet hunk, påminner för mycket om hulk. Men jude law är en äkta hunk även för mig som inte gillar ordet. Han e snygg, hans ögon åh.

Blir nog hemmadag imorron med, måste bli frisk till helgen då det är jobb som servitris på amandas systers bröllop och släktkalas som gäller, kulkul. inte om man är sjuk därför ska jag bli frisk!
Alvedonen verkar inte hjälpa men får väl fortsätta knapra, kanske hade varit värre om jag inte tatt dem?

Ska upp och fixa till nått ätbart i form av frukt och yoggi till filmen. Damn måste bädda sängen också innan...

Lator

one day in hell

jag blir ju aldrig frisk? En vecka med hosta, snörvel och snor är inte så jäkla kul! Borde stannat hemma i helgen, men de va ju så jäkla tråkigt hemma. Fick hoppa MFF matchen idag, är inget megafan men ändå rolet. fast hockey e roligare OHJA!

Låt mig berätta om min underbart helvetiska dag.
vaknade 05.20 av hostanfall, inte planerat i min sömnritual. Pga det kunde jag inte somna om.
gick upp halv sju och gjorde mig iordning
gick till bussen och var 20 minuter tiig till skolan
gick runt och letade efter kända ansikten men hela skolan är invaderad av nya ettor
hittade min matte B grupp och där hade jag trygga vänner
slutade halv tio och åkte in til stan med wick, jes och lotta för att käka sushi
åkte till idrotten och var lite sena så sprang runt och letade efter dom andra hittade dom tillskut men tio minuter senare fick vi sluta.
lev hämtad av mami, åkte till caroli, hon skulle köpa jobbkläder, jag ville sova.
kom hem och deckade
vaknade, åt
gjorde läxa, deckade framför tv:n
nu sitter jag med glass och tårta från helgen och tröstäter bort min feber.

Får se om det bli hemmadag med kurering imorron

Ska ladda ner några avsnitt scrubs sen nanna.

hur tänker dom ?


måndag 08.20-09.30 håltimme i 3 och en halv timme sen idrott en timme.
tisdag 08.20-16.20
onsdag 08.20-16.20
torsdag 08.20-09.30 håltimme i tre timmar sen 12.40- 15.30
fredag 09.40-11.45

inte nog med att dom ändrar schemat varje vecka så ska dom göra de så jävligt för oss som möjligt.

jag kommer aldrig komma upp på morgonarna ..

Igår, klockan halv tolv ringde amanda och tyckte ja skulle komma till b.flo. Min farbror skulle ändå köra det hållet så jag blev skjussad, snellt. Värsta draget och det var inte en kotte som var i nyktert tillstånd. Med tanke på sjukveckan tog jag det lungt men det hindrade inte från att vara ute hela natten. Klockan halv 8 kom jag och amanda inramlande. jag känner mig sliten och trött.

En powernap nu sen mat på det. Sen en promenad sen sängen. hur fan ska jag komma upp imorgon?
Jag kommer inte ha nått socialt liv över huvudtaget framöver.

På måndagar kanske, den är inte så jobbig. Det är bra då fyller jag år puss på det.
Ni lär få höra tjat om 1 september i varje inlägg nu :)

weekend yeahyeah

tjatjatja! har äcklig rethosta och har inte ätit på hela dagen, men jag lever ändå.
Just nu är jag i källaren och hör 40 fötter trampa runt på ovanvåningen. Le pears har gäster och vem får ställa upp som "nisse" jo jag. Fickpengarna är goda och jag får även leka barnvakt åt minsta kusinen, det gillar jag. Hon e fin, liknar mig lite som jag gjorde när jag var liten, tror jag.

har tatt det lungt i helgen vilket var likabra med tanke på att jag måste vila upp mig inför min b-day , 8 dagar ! Visst 17 är väl inget speciellt att fylla men än att man har ett år kvar till den stora dagen. Men jag gillar att fylla år, att bli uppvaktad, vakna med frukost bestående av tårta på morgonen, att få massa paket och att alla blir lite extra snälla mot en.

På önskelistan står
en dag med hudterapeft och massage högst upp, ska nu få den där drömhyn!
snygga underkläder
Armband med massor av berlocker
Parfymen HOT från ralph lauren- den luktar så otroligt gott och ger mig massor av minnen
Body butter's
Presentkort på Zara ( så jag kan hooka skor eller en mysig höstjacka )
Pengar pengar pengar och mer pengar

sen vet jag att hälften av detta kommer glömmas bort och kommer bytas ut mot sådant jag inte alls önskat mig, men det brukar bli bra.

Nog om det, igår blev det middag hos natalie med familjen. Riktigt mysigt och gott. Satt där i 5 timmar och snackade skit om det ena och andra. Kvällen flöt iväg och vi kom iväg vid halv ett då jag slängde mig i sängen och började ladda ner scrubs, fortfarande inte klar ? Sen kom nattens riddagar hoho. Vaknade halv elva imorse och kände mig allmänt trött och förkyld så vi låg kvar i några timmar sen skulle jag upp för att böraj med maten till kvällen. Tro då att mamma har lyckats låsa spisen så näe de var bara för mig att ge mig på salladen och dammsugningen.

Gick o la mig vid fyra och somnade till halv sju, mådde bättre när jag vaknade och fick lite mat i magen.
Men nån utgång kan jag glömma ikväll igen, stannar här och är social istället. Ska upp o fixa efterrätten nu. TJARÅ!

nrj i parken och ösregn

tjatjatja sitter i sal 109 och väntar på att grafisk kommunikation ska sätta igång efter rasten. Dagens enda lektion som sträcker sig från 09.40-15.00 med en lunch på 50 minuter, jätteroligt! nat.

Igår blev det energi i parken med Sara och Carro, mjau det var bra. Duktiga artiser och ett jäkla ös, öste gjorde det från heaven precis innan konsterten med och vi satt då och häckade på Burger king tills det skulle sluta. Drog en thaitallrik sen bussen hem och deckade i källaren.

Sitter nu och är riktigt äckligt trött, cirkusen efter skolan lockar inte. Vi måste på cirkus för att göra en skoluppgift, yes! Vi och alla småttingar. Ikväll är det träna som gäller, känner suget efter magmaskinen och är pepp på att komma igång igen.

Nu kommer lena CIAO!

pics från rhooodos

välkommen till rhodos!


vi var pepp på planet


vårt lilla rum med hårda sängar, bättre än kreta men inte bra :(


baccardi breezer watermelon är livsfarlig men ger också ett bra partytrick


Biljetterna till beachparty och shotrace


Skumskumskum


Fräsig tröja fick man där också


Serbiska dansen av nicklas haha


På boatparty, stekare


Boatparty , så sinnes kul


ja veckans idioter, jag nicklas carro martin och gabbe tar bilden , var hans syrra håller hus vetefan.

ja en bild update kommer fler senare men här har vi iallafall ett urval ur veckan som gått.

Är friskus nu så det blev skola idag vilket var trevligt. Hoppas bara på att det fina vädret kan leta sig tillbaka!
Ikväll styr vi mot fjortisfestivalen för att se nrj i parken. Säga vad ni vill men jo det är bra artiser i år. Om sara har tur får hon upp mig i booster men vetefan.

annars, 11 dagar kvar tills min b-day WOHO!
Ser fram emot de kommande veckorna.

Ska även se fram emot helgen när det blir en helkväll med tjejerna, det har jag saknat!

Ska ner o fila min tumnagel som jag precis bröt, sug balle!

I'll do it like a truck

I'm back in da house. Eller ja, jag har legat hemma idag med fethosta och feber. Mår bra nu så imorron blir det skola, rätt skönt att träffa alla igen, komma tillbaka i rätt rutiner och skona min lever.

Var hos Doktorn idag med halsen men det hittades inga fel så de e bara att knapra alvedon och sova. Så boring.
Jag ska inte kunna bli sjuk i halsen eftersom jag opererat bort mina halsmandlar ju ?

Återhämtat mig lite efter resan, hunnit pacak upp och slänga allt i tvättkorgen, kasta allt dom ska kastas och ställa tillbaka alla krämer på plats.

Hmm ny tjej i klassen beata eller nått verkar blyg och ja har ingen aning var hon e ifrån eller nått får se imorron. Fått ritkigt kasst schema, slutar halv fem på fredagar!? Han som gör scheman borde få ett skott i pannan.

annars inge annat spännande som hänt.
ne ska ta och sova nu
godnatt

välkommen till rhodos

vilken vecka!
Klockan är tre och jag kom hem för en halvtimme sen, har ätit en svensk lingongrova med kalles kaviar och druckit te. Härligt att va hemma again faktiskt. Borta bra men hemma bäst.
Ja om jag ska sumera veckan på några ord så blir det i stil med:
sena nätter
sjukt bra folk
skummparty på beachen
partyboat
förfesterna med allt det interna mellan mig, carro , gabbe, nicklas, martin och sandra
stukad fot efter tre dagar
feber sista dagen
grabbarna grus
snygg bartender
strippteas
40 grader
sliskiga greker
gyros i pita
dans nätterna långa

detta är bara några ord men låten som beskriver veckan sjukt bra är



veckans låt med veckans dans.
Bilder kommer med tiden.

Just nu ska jag ta en varm dusch sen hoppas at jag får tillbaka min röst som jag verkligen har tappat. Hostar det sjukaste, men min fot mår bra.

well godnatt!

rhodos, here we come!

Nu är jag nervös och hade en dröm som inte gjorde det hela bättre. Drömmen innehöll mig och caro på rhodos, efter en dag åkte vi hem för att vi inte ville vara kvar där....

well så ska de inte bli! Vi ska ha det kul och varmt och ni ska ha det tråk och kallt :)

Nu ska ja hoppa in i duschen sen bär det av. kanske kan skriva nått inlägg om det finns en dator i närheten, annars får ni hålla ut!

Puss

here we go!

tjajatja är jag nervös eller ? mjo lite.. så sjukt mycket. Carro och jag har båda 0 kolla på saker och ting och nu ska vi längst bort i euoropa ensamma. De kommer nog gå bra.
Om jag inte skrivt nått inom 10 dagar betyder det troligen att jag anltligen är bortgift med en grek , kidnappad på en bar, låst in mig på flygplatstoaletten och missat planet hem.

Troligen så kommer jag hem. Förhoppningsvis.

Ska packa det sista nu sen ta bussen till carro där det bjuds på middag, spagetti och köttfärssås ryktas det om. Sen ikväll blirre 21-års fest, dock en lugn sådan. Sen decka hos carro sen imorron smäller det.
kanske hinner skriva nått imorron innan vi sticker.

Annars så ja ha de kasst och tänk på mig när ja ligger o svettas i 35 grader med en paraplydrink i handen.
PUSS





rött vin hela natten lång

Min tunga är blå, hela min käft var blå imorse. Det blir så när man dricker rödvin.
Sjukt ofräscht.

Sjuk kväll igår verkligen. jes, emil, gurra & jesper kommer hitr för lite sänk. Sitter i växthuset och lyssnar på tomas ledin och dricker merloue från flaskan.  Fram till tre satt vi och snackade skit sen begav jag , jesper och gurra oss vidare till jesper för nattbad, karaoke till wonderwall och frågestund. En kväll som slutade med punktering och hemgång halv sju imorse.

Morgonens upptäckt - svart tunga, svarta tänder & svarta läppar. Gothstyle.
Snoozade till tolv sen tvingade jag mig upp och städade undan. Upptäckte att jag lyckats lägga min kamera på ett bra ställe. Hittar den inte! Ska leta hela kvällen bannemig. Ska även packa klart.

Dk blir lämnat till en annan galen helg, kanske lika bra eftersom nattens sömn var 4 timmar.

Sjukt sugen på bilspelturnering men har varken bilspel eller ork till att ta mig till någon som har det. Ska tanka hem en film och decka.


feel the beat

HOHOHOHO katti ringde precis och sa att café in har lagt ner.
Det var helt tomt och noll personal. Känner mig kanske lite skyldig till detta men dom får skyllda sig själva när dom anställer svart , der går så då!

För första gången i mitt liv har jag duschat iskallt med vilje. Svetten rann av mig efter att jag cyklade hem från katti i stekande sol. Sjukt nasty.

Idag spack min veckoplanering, skulle träffa nina och även hinna ha en update med Qim. NIna får fylttas till ikväll och det innebär att jag måste packa nu. Blä har inte ens börjat fundera på vad ja ska ha med mig.

Packlista.
Klänningar
Kjol
linne
bikinisar
en tjocktröja
shorts
festskor / flipflop
utgångsväska
necessär
handduk
solhatt
solbrillz
solkräm
pengar
pass
biljetten
kamera
laddare
ipod
mobil
underkläder
smycke

Gör en checklista imorron och ser vad som är med och inte.

Har även kommit fram till en födelsedagspresent.
SPA-vistelse med hudterapeft nu när min hy blivit extremt dålig. Blemor och flammig, det är inte okej!
En present jag kommer uppskatta till max.

måste hinna lägga in kläder på blocket/traderna innan jag åker och moppen måste bli såld. har såttt i ett halvår nu okörd och måste ha pengarna till körkortet. Nån som vill ha en moppe?

nu ska jag leta upp min resväska CIAO

klockrent

sha, blev inte sommarchansen, blev mjukisbrallor och väntan på katti. En väntan som pågår fortfarande..
Så sinnes trött att jag inte vet hur jag ska orka ta mig till katti, speciellt i häääärlig motvind.

dagens : mamma ska hoppa över bäcken i hammarspark, ett steg på en sten sen ligger hon i vattnet. Pappa hoppar över och springer en bit, nike springer efter och glömmer bromsa så det blir värsta tackligen och papi hamnar på marken. familjen klant?
anna över kullerstenar
mamma i bäcken
pappa tacklad av hund

fint youtubeklipp.

Måste börja packa. Imorron är planerna träffa nina sen kvällen får jag packa. Fredag fika med katt, jonte & richard. Sen höllviken o fira kusin, kvällen dk ? lördag träffa Sandra och talka igenom resan med päronen + carros mami, kvällen 21-årsfest. Söndag drar vi!

resfebern svämmar över.









djävulens vatten

hallåe ja, ännu en dag närmare rhodos har vi idag dåja.

Imorse mådde jag som färkänat och det var inte på topp. Gårdagen skulle spenderas i en biosalong men det blev hos alle för chillkrök. Chill vetifan om det var, kul var det iallfall. Sara blev glad i hågen och kan tänka mig att hon nite mådde toppen på flyget till Spanien höhö.

Bussen slutade gå 1 och jag var kvar tills efter det så hade inte mycket mer val än att sova där. Vaknade upp med en död geting 2 cm från skallen, gud vad mysigt!

Kom hen och stendeckade framför mina älsklingar på manhattan. Vaknade nån timme senare och var på topp igen. Ikväll blir det endast sommarchansen och sen få träffa katti, long time no see.

Har massa måsten ja måse hinna med.
Klacka om massa skor, speciellt dom jag vurpade i i lördes.
Göra en packlista
träffa Qim & Nina
dammsuga under sängen! viktigt!
Ta reda på vilken tid skolan börjar
Hitta skivan med officepaketet till dator så jag kan få in word nu efter 4 år.

Först ska jag klä på mig.
puss!

Sista dagen med sara i min närhet

Om ett dygn är Sara borta, mindre än ett dygn. Kommer inte träffa henne på mer än två veckor. Näe för nu dra hon till Spanien sådär..
Det är inte okej, inte heller okej att du vill att jag ska dö singel.

Idag blev det sista lunchen tillsammans på Mando, utan amanda hon var valppassare.

Hur kollar man sitt saldo på banken hemifrån?!
Rösten i telefonen säger "tryck in din behörighetskod" Så jag jag snällt det
"Du har tryckt in fel behörighetskod, tryck in din behörighetskod" jamen jag trycker rätt kod idiot!
jag blir ledsen.

Har även kommit fram till att jag är pank, 500 kr på fem dagar är inte bra. Vet dock inte vad som ligger på kontot men nä kan ju inte kolla det heller suuug! Och dom vill dra med mig på bio. Hur kommer detta sluta i min ekonomi?

Ett plus i dagens kaos är att vi hittade resa till sportlovet, Gran canaria. Måste bar skaffa jobb. Hinner visserligen fylla år och fira jul innan resan. Det löser sig alltid.

maaaaaut.


måste få sömn!

har kommit fram till att jag vänt mitt dygn totalt, misslyckat! Klockan är 3 och jag är inte det minsta trött och nej det är inte okej när man ska upp och se fräsh ut imorron. Kanske borde be om sömntabletter ?

Kvällen spenderades på Gozzip restaurang med favoriterna. Maten var god, kladdkakan var god men vädret var dåligt. Sex dagar kvar till värme (jag kan inte sluta tjata jag vet)...

dagen har spenderats i dubbelsängen fast utan någon att dela den med. Har kommit fram att jag inte vill vara singel längre. Jag blir avundsjuk på mina kompisar som har någon att dela en dubbelsäng med, på par som håller handen i stan, på nykära ungdommar som matar varandra med pommes. Fast jag hade nog skippat pommesen. Men bara för sakens skull.

Men efter Rhodos är det dags för mig, Anna Malmhagen att släppa singellivet. Enda problemet är att jag måste hitta någon som jag kan dela mitt icke-singelliv. Just det det är därför jag är singel, jag orkar inte söka efter kärlek igen.....

Blä för se om ödet vill att jag ska vara singel eller inte. Har iallafall lovat mig själv att hitta en pudding för semesterflört. Kraven är att han måste vara
Svensk - inget rasistiskt menat! Han kanske kan få vara norsk har hört att dom e schnyggisar.
Äldre gärna 20+ då är di mer mogna
såndär blick som gör att man smälter
solbränd, kanske skäggstubb, vältränad.

Låter jag kräsen? kanske därför jag är singel.

Måste försöka sova nu, kommer inte gå men ett försök ger jag det.


du tänker hur ?

väggmålaren om hit me right beetwen the eyes:
"du är den som är respektlös kvinna! skärpning, ta stånd för vad du gör istället för att blaima religionen."
 
En kommentar jag fick efter att ha skrivit nått i stil med "min 17-årsfest blir nu inställd pga respektlösa gäster".
Hur i hela friden har detta något med religon och göra? Och har jag fel när jag kallar folk respektlösa som tar sönder trädgårsmöbler, förstör en ny köksbänk med kniv, spiller ut öl över en matta utan att torka upp, kastar ut underkläder i sovrumemt? Klart man kanske får ta smällar men det finns väl förhelvete en gräns?

Sen att personen är anonym gör det hela mycket roligare...

Tänkt efter och vill inte ha nån fest längre, jag vill inte att folk ska komma och förstöra. Folk som kallar sig för vänner, och om dom inte kallar sig för det är dom users.

väggmålaren, gå och dränk dig eller köp ett liv!

nattbad och skadade armbågar med mina vänner

Hippiefesten i fredags, vad ska man säga förutom tack sara! Du är så äckligt bra.
jag hade satsat rejält med blommor, sjal, peace-tecken mm. Det blev succé och när jag hoppade ur taxin med manne och mackan vid sara var jag laddad. Det blev dans, alkohol, klassiker såsom "living next door to alice" "Working 9 to 5" "They don't really care about us" med flera. Sen blev det såklart nattbad. Tempraturen låg runt 27 grader så tror vi låg i där en timme sen blev det taxi hem och nattmat på snabbt&gott. En höjdarkväll!



På morgonen låg nattens riddare bredvid mig och jag mådde väl sådär. Vid halv tre lyckades vi komma upp och jag hoppade in i duschen. Tog bussen till Carro med vicy och sara vid halv nio för ännu en partykväll, var väl sådär och hemvägen blev galen.

 

Jag och sara ville hinna med bussen hem så vi springer fram över kullerstenarna med högklackat.
Jag faller och skriker till sara AKTA KANTEN, inom två sekunder faller sara och landar på mig.
Vi reser och asgarvande och torkar bort blod & grus sen rusar vi vidare till bussen.

Imorse kom smärtan, tänk er att armbågen är uppbyggd av 1.ben 2. blod 3.hud, alltså inget kött eller nått. Härlig smärta jag vaknade med imorse. NOT!

Mami fick agera sjuksköterska och plåstra om mig. Bara det inte blir infekterat innan rhodos, då dör jag.
Sitter och pillar på en bit av såret som hamnade utanför plåstret, kanske blir infekterat men då får jag skylla mig själv. Kan, inte , sluta, pilla...idiot

Over and Out


hit me right beetwen the eyes

Jadå, är nu klar med mitt CV. Ska bara få det utskrivet av mami sen ärre bara att dela ut det. Mami var smart nog att komma på tanken att det finns ett hunddagis i limhamn. jag gillar hundar - hundar gillar mig? Vad kan fel?
Ska iallafall hålla mig till limhamn, och hittar jag inget så shit the same.

Nu ärre nästan bara en vecka tills vi åker. Och när vi kommer hem är de bara 13 dagar tills jag fyller år WOHO!. Tyvärr blir festen inställd pga respektlösa gäster sist. men jag hänger inte läpp för det. Tjejmiddag och bag in box blir inte fel. Sen har vi ett grannland som har en del att bjuda på.

Ska inte planera nått just nu men något ska det bli!

har även lyckats slarva bort mina nya solbrillz, hur lyckas man?! Och extranycklen för den delen.
MÖG.

Ska duscha och leta stuff nu.

Over and Out


there is a house in New Orleans

mjau vad jag gillar att ha två timmar på mig inne i stan i cpvärme., not.

Lyckade iallafall hitta några godbitar, igen. måste nog skaffa en ny garderob? Fyller år snart så varför itne en Walk-in-closet ala carrie? Jo för det finns inte plats till det. Skulle avra bra att ha en sån iallafall..






Jeans tommy hilfiger 600 på rean
Tunika vit från Soaked 200 på rean
mönstrad tiopp från Zara 200 på rean
basic t-shirt från Zara 29 på rean
Solbrillor 200 från Wera
Sjal 50 från compete

Nöjd med dages fynd och tack mami!

Nu blirre hippiefest
Over and Out


bild up-date








lite bilder från veckan som gått.
sibbarp med nike
nattbad
solning på bo01
Golfen upptogs under veckan
twisterturnering ( som ja vann! )
poolbad

en riktigt härlig vecka med vädret, vännerna, vi fem, festerna, medmera.
Nu är det 9 dagar kvar till vi åker till rhodos och det ska bli sjukt skönt

nu ska ja in till staden med mami o leta hippiesaker till kvällens party med hippietema :)

Over and Out

RSS 2.0