11 dagar kvar !

Puss på fredag ? Hmm kanske. Varför blir aldrig mina planer av? Blev tilslut en lyckad kväll med dans och många skratt. Om jag ska summera kvällen blir det i stil med: trånga skor, bussresa, väntan på donken, pub, uppraggade av fula killar som bjöd på drinkar, kringvandring, nattmat, dans, bussresa hem med snäll chaffis.
Ändå bra kväll.

hade lovat mig själv att vara hemma 2 senast eftersom jag skulle upp halv nio imorse. Klockan halv fyra imorse drog vi oss till bussen och jag svek mig själv ännu en gång. Åkte hem med min bästaste vän manda som nattsällskap. Jag somande påtvå röda, tyvärr gjorde inte manda de. Halv nio ringde klockan imorse och hade inte mer val än att gå upp. Efter en halvtimme var jag mer vaken och satt i frisörstolen. Två timmar senare var jag klar och både blondare och piggare. Mötte upp manda på bussen till stan eftersom hon fick nanna kvar hos mig imorse.

Drog mig till jobbet vid tolv och sen fick jag slita i solen i fem timmar. Mami och Papi kom och gjorde sällskap vid tre. Halv sex fick jag gå hem och jag lovar att jag höll på att somna på bussen hem :(.

Nu sitter jag och lyssnar på musik med alldeles för högt ljud, hör inte vad jag tänker men vad gör de ?
Väntar på min bebis så ska vi ut på äventyr :) Woho!

Over and Out

image98 snyggis där

I wont sleep until you lay next to me

Puss på fredag! Verkligen.
Efter skolan skulle jag ju inr till stan men jag hade noll ork så jag åkte hem och la mig framför simpsons med en skål maränger ändå fett. Slumrade till lite halv och vaknade av homers DOH! Mami & Papi kom hem och grillen sattes igång, förrätt i solen och likså middagen tack för det.

Måste bara säga att jag är mäktigt imponerad av mig själv när det gäller skolan. Fick mitt slutbetyg i mediekunskap idag. jag säger bara MVG! Är stolt och glad, Björn du förgyllde min fredag!

Ikväll blir det strandhem med min älsklingar, kul att komma ut med dem eftersom det inte blev något alls förra helgen. Imorron blirre frissan 9 sen jobb sen festa. Söndagen hoppas jag på att få spendera i Mandas trädgård. De vore härligt med tanke på att det ska stiga till 30 grader.

4 skoldagar kvar! Hang in there dude...

Over and Out


btw, lovade manda att fixa en bild på klänningen jag köpte från friis&company så här är den. 

image97 

freitag

tjuppah, sitter i skolan och har datorkunskap. Världens mest menigslösa lektion tycker jag. Eller ja, men denna läraren blir´det de. tråktråktråk. Ska lära oss excel och göra egna schema för det är så bra att ha nu två veckor innan vi slutar, HEJA.

Lite anti kanske, även fast jag är på bra humör förstår denna lektionen hela dagen. Att sluta 16.10 på en fredag är inte männskligt. Efter skolan ska jag ta mig in till stan för skojs skull, känner att jag behöver uppdateras av stadens utbud. Får se om man kommer hem med nått skoj :)

kan det bli värre än att vår lärare precis sa "piffigt" om vår uppgift. Gud.

Ikväll hoppas jag på utgång men får se, ska till frissan nio imorron och sen jobb så det blir inget vilt. Får hålla mig till veckan då studenterna hålls, härligt.

Nu har vi rast, puss på fredag!

Over and Out

image95ändå :)

jobbet

image91

Såhär ser det ut där jag jobbar då :)
Cafe in på storgatan kika gärna in.

"Baby your lipstick taste so sweet"

hmm känns som att det är söndag idag, wierd feeling. well kan ju bero på att jag inte tog mig till skolan idag.
Eftersom jag är klar med mattekursen skulle jag börjat halv ett och lektionen på efter skulle vi bara fika och så. Jag var inte så pigg på skolan imorse så blev hemma.image94

Utsparken? ja vad ska man säga, målarfärg, hångel, öl, tisstlar, sand, rulla ner för kullar, & bästa vänner. Tyvärr blev den inte så lyckad som jag hoppades på. Var pepp på bussresan när jag mötte Carro på centralen , blev mer pepp när vi mötte manda vid skolan och började gå dit. Kunde varit kul men finns som gillar att sabba. Nog om det.

blev en nattpromenad innan
sänggången. Vaknade imorse av
värsta nackspärren, hade sovit i sjukaste ställningen och min nacke gjorde äckligt ont. Den gör fortfarande ont även fast mami masseade :(.

vad har jag då gjort idag? Hmm kollat på Oprah, hon e skum men de va fint när hon sa "Hurt people hurt people" gillade det. Sen har jag stekt i solen några timmar, varit med papi på fältet med nike, tränat och ätit korv.
Soft såndär själständighetsdag.

Nu ska jag snart gå in till mig och titta på scrubs sen sova. Nu är det inte långt kvar :)

Over and Out


hurt people hurt people.

Detta inlägget har med gårdagens kväll att göra, inga namn nämns men de flesta vet nog vem jag menar.
Jag är trött på att bli "trakasserad" varenda dag i skolan. Det kan inte gå en dag utan era blickar och hån. Spydiga kommentarer och skitsnack bakom min rygg. Ni vet inget om mig och har ingen anledning till att göra det ni håller på med. Igår fick jag nog efter en hel kvälls pågång, ni har själva inget bra svar på varför. Två tjejer som antagligen inte har fått en bra uppväxt måste trycka ner folk för att själva må bra. Det finns säkert ingen anledning till varför utan helt enkelt blev jag "offer" av en slump. Det ni säger rinner av mig direkt men ni ska ge fan i mina vänner och mitt privatliv.

Hur orkar tjejer hålla på såhär? Trodde verkligen att det skulle ta slut nu efter grundskolan men detta är värre. Först småsaker som växer med veckorna. Skitsnack har alltid exiterat och kommer alltid att göra det, ingen tycker om det så egentligen borde alla bara lägga ner.

Hoppas ni mognat till nästa termin, och peace out!

Over and Out


utspark

Woho, skolan idag var bra. Fick mitt slutbetyg i matte A. VG! jag som nästan hade IG på Berga går till VG är äckligt glad nu. Och de ska firas ikväll. Eller ja kanske inte bara därför men anyway.

Efter skolan träffade jag sara i stan och vi gick på jakt efter studentpresent, kom hem med en av tre. ändå. Sen en fika på eph blev det med. har äntligen fått smak för kaffe, ett vuxenpoäng haha!

Nu har jag brådis ska till utsparken och titta när treorna gör bort sig.

Over and Out


feminister

Tjo sitter nu på min sita riktiga bildlektion, ska göra en propagandabild. vad passar inte bättre än feminism då?
Dages samhälle har blivit bättre men vi har långt kvar innan det blir jämställt.
Samma jobb lika mycket tid där menändå mindre betalt varför ? Ingen vet.

Efter skolan blirre in till stan med Sara ihopp om att hitta något till studenterna, vad ska man köpa ?
Får la se. Efter det blirre en snabbis hemom sen iväg ikväll woho!

Over and Out

image90

Du är strösslet på en glass du är det roliga i hasch

Sex skoldagar kvar , sex fucking skoldagar! Sen har jag nio och en halv veckas ledighet! Kan verkligen inte få inte det. Allt har gått väldigt snabbt speciellt i slutet. Har haft nedräkning sen det var 100 dagar kvar och nu är det sex, gud.

Denna dagen har varit låång, väldigt lång känns det som. Skolan imorse 09.40 till 14.30 och fick göra mitt sista prov som det gick bra på , skönt! Till stapel en snabbis men jes för att vara snäll, tog bussen en kvart senare till jobbet. Fick stå ute hela dagen ändå härligt. var klar vid halv åtta och fick gå hem. Tog bussen och va hemma vid åtta. Halv nio satt jag på min cykel påväg till gymmet. Förstår inte hur jag orkar.

Ett 40-minuterspass sen hem igen för att typ dö i min säng. Nu har jag percis tagit en långdusch som jag var väl värd efter nästan 13 timmar in action.

Imorron blirre skolan sen stan sen fest! wuhu.

Förövrigt åker bebis till siesta imorron , hur ska jag klara mig ?! :(

image89  byebye baby :)

Over and Out

Grattis

Plus ett grattis till mina älskade föräldrar som idag firar 18 år i bröllopsdag.

Som pappa sa "det är det längsta jag någonsing varit gift" - så sant. Och det är den enda du ska vara gift med livet ut : )

puss på er!

it's not having what you want it's wanting what you got



Måndag it is, och faktiskt okej måndag bortsett från vädret då. Blev körd till skolan av mami imorse s¨å slapp bli blöt =). Sen varre bara lugna lektioner om man ens kan kalla det lektioner längre. Efter skolan blev det jubb som var chill. Att jobba i en alleria är inte bra :( smällde en del av lönen på en finfin klänning från Friis&Company. Men den va verkligen fin, bilderna blev askassa så dom lägger jag inte upp. Ska se om jag hittar den på nån hemsida.

Blev körd hem av mina arbetsledare för dom tyckte inte ja skulle gå i regn , snälla :)

Bytte och sen tog jag cyklen till friskis, lyckligtvist slutade det att regna. En timme där sen cykla hem, ett gäng ögongodis fanns på plats och gjorde träningen lite lättare idag :).

Nyduschad och påklädd i myskläder sitter ja nu i min säng och ska plugga igenom historian en gång till. Sen blirre sängen.

Finns ingen bild på klänninge, kasst. lägger upp den nån dag när jag orkar ta den på mig :)

Over and Out

promenad i solnedgången

Dejten men manda ställdes in, träkigt men sant. Det blev en lång promenad längst stranden med Jesper istället. Fin kväll endå.

Nu e de sista hela veckan i skolan och de känns så underbart verkligen helt ofattbart. Första året på gymnasiet har verkligen gått ritkigt snabbt. Känns som om första dagen bara va nån månad sen. Men lovet är så efterlängtat så det ska bli äckligt skönt.

och nu lisatan, wohooo!

förra veckan hade jag detta som mål..

* Sitta på bibblan och plugga - ehm nej
* Stan med wick - jadå två gåner tillochmed
* redovisning + två prov - jappjapp
* plugga matte med papi - ohja tack för hjälpen
* hitta klänning till skolavslutningen - kanske , främst till studenterna
*  träffa nina när hon kommit hem från sthlm - nä :(
* fika me sandra - nej, fuck hennes geografiprov
* självklart träna - självklart var kanske att ta i men jo det blev träning

Nu till veckans, dadadadadadaaaa.

*  Jobba måndag tisdag
*  Utspark för treorna
*  Träffa manda o carro
*  Endå plugga lite till historieprovet
*  Träna as always
*  Träffa Sandra
*  Träffa Sofie innan hon drar till USA för att avra där en månad, jag är bara lite avis.
*  hitta skor till klänningen från sara, några tips om färg ?
*  Klippa o slinga på lördag klockan 09.00, kommer aldrig komma i tid...

Det är väl de ja kommer på nu, känner mig smått handikappad utan min kalender.

Nu blirre sängen .

Over and Out


en såndär lista..

För 5 år sedan...
..började jag högstadiet

För 3 år sedan...
...var jag jobbig

För 1 år sedan...
...var det den bästa tiden i mitt liv, typ

För 3 månader sedan...
...hade jag sportlov :)

Igår...
...Blev Pirelli utslaget något så enormt

Imorgon...
...Är det sista hela veckan i skolan

Om ett år...
...Hoppas jag på att få komma till USA


image88



en ny vän

image87

W380i, fint ska det vara.

Imorse blev jag väckt vid elva och det va jobbigt att ta sig upp, efter många om och men tog jag mig upp och gick in för att äta frukost.
Halv tolv satt jag ibilen på väg till svågertorp där det först blev ett stopp på ILVA sen vidare för att hämta min fina mobil.

Eftersom mami tyckte jag varit duktig i skolan och varit engagerad i mitt jobbsökande så betalde hon den, woho! Annars hade en del av min semesterkassa rykt vilket hade varit lite synd.

Åkte ut till jägersro så papi också kunde köpa sig en trningscykel så nu är mami o papi cyklingstöntar :) hähä. Ändå gulligt.  Åkte hem och då blev det solning i trädgården , fick hoppa ribban eftersom manda inte kunde. Blir dock en träff med henne senare hoppas jag på :)

Nu blirre käk harrefint!

Over and Out

I could stay lost in this moment forever

Tjaråå, ännu en lugn kväll. Detta är inte okej, I need party and friends! Eller ja manda och carro som jag inte sett på hela helgen, känns konstigt. Men imorron blir det ribban för sol och mabye bad ?

Såg en sjukt skum film ikväll , eller ja halv filmen sen gav jag och Sifoe upp.2dagar i Paris, visst den va fin men helt kompliserad.

Blev melodifestivalen fast jag lovat mig själv så många gånger att inte titta på den. Blir alltid lika besviken och tycker det år så pinsamt. Fast kredd till Björn faktsitk! Hola belgrad, alla kommer tro han är retard men de får han leva med :). Ryssland? Världen håller på att gå under totalt...

Nu blir det sänggång och imorron ska jag föröksa sova ut , puss

Over and Out


You need to bring the beat back

Mina fötter gör ont :( , nu ska jag faktiskt gnälla. MINA FÖTTER ÄR DÖDA OCH HAR INGEN KÄNSEL!
Att jobba i 8 timmar i sandaler från H&M är ingen fin idé.

Gårkvällen blev mys , vi var cptrötta båda två men lyckades klämma i oss två filmer och en chipspåse. Factory girl och mean girls, tjejkväll med tjejfilmer is the shit! Jes tog bussen hem vid halv tolv. När hon gick ble jag pigg och slockande först vid halv tre.

Imorse ringde klockan kvart i nio. Papi körde mig till jobbet och sen var de dags att sätta ut hela uteserveringen. Det gick faktsikt ritkigt bra idag och jag fick en ny arbetskompanjon. Skitsöt tjej! Så nu blir de ball att jobba :D
Papi kom även på en lunch på jobbet, fint.

slutade vid halv sex o tog bussen hem.
Nu blir det chopsemat :) puss

Over and Out

I'm about to blow your mind

Tjarrå , FREDAG it is and I like.
Skolan va chilledill idag och datorkunskapsprovet gick fint. Fick sluta nästan en timme tidigare vilket var skönt. Tog bussen till stan och mötte upp mami för en eftermiddagsfika, satt länge och snackade i solen.
Tog till mig lite ork och gick till jobbet för att höra om dom behövde mig imorron, vilket dom gjorde. Så nu har jag jobb imorron, klockan TIO :( kommer aldrig komma upp.
Tidig morgon = lugn kväll, jes kommer hit på filmkväll, krängande och gossip. Faktiskt något jag var sugen på så jag är glad ändå.

var duktig nog att dra mig ivög till gymmet innan, på en fredag. Det är inte likt mig men det var härligt.

Nu ska jag föna håret sen kommer väl jes närsom. Ha en fin kväll!

Over and Out

Bio

Ciao , snabb up-date.

Blev sol en timme och det var skönt, råkade somna och att vakna när man legat i solen är ine skönt för man blr så satans yr.

Nu blir det ännu en impulsgrej, det är något som jag uppskattar mer än planerade saker. Mina kära barndomsän felicia valde mig som sin dejt på bio ikväll. Så ska bege mig till bussen nu för att möta upp henne sen ska vi se "what happends in vegas" den ska vara bra :)

Här kommer några bilder från klänningen , dåliga vinklar men ni fatar principen :) puss!

   

Over and Out

jag vill inte bli som dom även om dom skrattar åt mig

Viken prima dag!
Började 09.40 med matteprov och jo det gick finfint sen slutade vi 10.40.
en timmes skola är inte helt fel. jag,Cia,Wick och Lotta gick in till stan och gled runt.
Blev lunch på heavens world och en klänning från Zara, impulsköp som gjorde att min ekonomi är låg nu :(.
Men fin va den och den blir bra till studenter :).

Tog mig hem runt ett och la mig i trädgården för lite solning, en timme orkade jag sen blev det för varmt. En pool hade inte suttit helt fel heller. Funderar på om jag ska dra mig till gymmet nu eller lägga mig ännu en timme i solen.

Får bli solen nu gymmet sen, ändå för varmt för att träna nu höhö.

Over and Out

you and me just to be togheter

Ännu en sen kväll, detta är inte bra för min sömn :(.
Idag finns det inte någon anledning bara trötthet och slöeri, men det får duga.

Jobbigt att jag har börjat vaknar helt tidigt och sen inte kunna somna om, får nog sluta med mitt snoozande i en timme, det får dras ner till en halvtimmme från och med imorgonbitti!
jag vaknade tidigt imorse med kanske av att nike tog upp halva min säng, kanske att solen strålade in genom fönstret. Frulle och kläder på sen till bussen och skola. Kunde lika bra haft sovmorgon för första lektionen gjorde jag inte ett enda dugg på, var ju klar med allt.

redovisning på engelskan gick väl bra sen "räkna" matte, satt ute och lyssnade på rörligbils novelluppläsning istället, heja carro :). Sen tog jag bussen hem med Wick som fyllde 17 idag idag, GRATTIS SNÄCK!

H
emma blev det sova i trädgården och läsa en skvallerblaska, sen pluggeri av matte. När mami kom hem cyklade jag till friskis och hon kom körandes efter, dags för nytt kort woho.Ett träningspass idag för ben och mage satt fint men han inte med strechingen ordentliget så mina knän är lite wierda nu.

hme för ännu mer plugg och sen en dusch, nu är jag trött och ska sova. Wish me luck till provet imorron, puss

Over and Out


Strö lite socker på mig som bara du kan

Jag är såhär nära att dö nu, eller kasnke inte dö det är att ta i. Men jag är trött och hela min kropp vägrar röra sig.
Denna dagen har verkligen vart fullspäckad även fast jag inte började förens tolv.

Vaknade vid halv tio, gick upp åt frulle med mami och tog lång tid på mig att klä på mig , dra på mascara och borsta tänderna. Mami och jag åkte till Bo01 och satte oss på eph elva och tog en latte i solen. Fin förmiddagsfika!
Sen körde mami mig till skolan där jag var väl förbered för prov. Han säger att vi ska köra muntliga prov så jag förbereder mig och skriver tre sidor, sen helt plötsligt är klockan fem i tre och vi slutar tre och jag har inte fått göra mitt. TACK FÖR DET! lite kass på att planera är du alt.  Blev riktigt arg där.

Åkte till jobbet och jobbade till sju, mina bästa vänner manda och carro kom förbi på "middag" härligt.
efter jobb sate jag nosen i matteboken och pluggade med papi. Vif nio var vi klara och jag gav mig ut på en runda med nike, slutade med att jag sprang nästan en halv mil, bra gjort! Sen en dusch på det och nu sitter jag här och ska gå och lägga mig vilken sekund som helst.

Fick lite nya bilder från Thailand i helgen, sådär fyra månader senare :P


image83

Snabbförklaring: Bollen som är ihålig fylls med vatten till en tredjedel, jag ålar mig in genom ett litet hål som sedan stängs. jag ställer mig upp i bollen och börjar "springa" ner den för ställningen = jag snurrar runt som en strumpa i en tvättmaksin i 200 meter. Det var askul!

Vill verkligen tillbaka!

let the sunshine down on me

idag hafr jag verkligen överträffat mig själv. Detta måste varit den enda dag under hela terminen som jag verkligen suttit och och sträckpluggat i timmar. Prov på andra världskriget imorron och vill visa att jag verkligen gett det ett försök.  får bara hoppas något finns kvar i skallen imorron :).

Ritkigt härlig dag idag, eller inte början som började med att jag vaknade kvart i sex och sen kunde ja inte somna om. inte okej! Men sen har den varit bra. hade ingen engleska = inga redovisningar. Så fick tre timmars håltimme, blev staden med Wick. Ett par nya skor/sandaler från H&M och Sushi. Åkte tillbaka till idrotten vilken kändes onödigt men denna veckan skulle vara min "ge järnet vecka" så fick pallra mig dit. Pulsträning jag tog det lite lugnt med tanke på min feberchock i lördes. Åkte hem i spöregn, inte alls kul.

När ja kom hem satte ja mig framför tv:n och slocknade till rätt snabbt, sov två timmar och det behövde jag inna  jag begav mig in i historians värld. Pluggat från fem tills nu, det är strongt gjort av mig!

Nu e jag trött men eftersom vi inte har någon svenska imorron som gör att vi börjar tolv så ska ja inte lägga mig nu för då kommer jag vakna alldeles för tidigigt. Får bli typ dusch och nörda mig framför sex and the city. snart kommer filmen <3

Förövrigt så fick jag nu en ny sak att göra i veckan, hitta på nått med jes :) kan ju inte bli svårt.

Over and Out

if you don't love me why do you rase my hope

Tänkte bara berätta hur bra det känns nu när jag blivit klar med min redovisning. En sak mindre att oro sig för nu.

Får även ta att köra dom där sakerna jag måste fixa.

Här va då förra veckans saker.

Veckans måste göra lista.

* nationellt prov i matte - jappjapp
* historia prov + plugga till det! - pluggandet gick inte bra men provet gick okej
* en tur med mami i stan - JA! :)
* jobba - jappsi
* fira manda och papi ! <3 - ohja vad jag har firat er hela veckan
* boka tid hos frissan - den 24 maj ska jag fixa frillan
* träna - japp

Jag har gjort allt vilket äger mig ännu mer kredd, måste börja med lite utmaningar nu så jag har något att kämpa mot.

Så i veckan har jag lite saker som inte är planerade men som jag borde fixa.

* Sitta på bibblan och plugga
* Stan med wick
* redovisning + två prov
* plugga matte med papi
* hitta klänning till skolavslutningen
*  träffa nina när hon kommit hem från sthlm
* fika me sandra
* självklart träna

Så nu har jag lite grejer att fixa, veckans viktigaste får faktiskt bli plugga. Sista veckan nu och då kan ja lika bra göra det jag ska! Så blir det bra. Nu ska jag bege mig mot min säng så jag vaknar pigg imorron.

Min söta kusinvitamin va här idag :)

image82

Over and Out

Vilken färg har stjärnan älskling?

Ännu en helg som lider mot sitt slut. Men jag är nöjd med helgen även om den inte blev så händelserik efter fredagens äventyr. Igår blev det sängliggning med en askass film. Ladda ner "meet the spartans" se inte den. Skitkonstig, visst ja skrattade men ja de va för den va så dålig :(. Jag slockande vid tolv och papi kom o väckte mig halv elva. jag sov i mitt gamla rum inatt och gud vad jag vill ha in denna sängen hos mig men den få inte plats.

Imorse blev de frulle sen åkte vi till fältet med nike o busade. Det blåste iskallt så vi va inte där sålänge. När vi kom tog ja en dusch sen åkte vi till småbåtshamnen för att kolla på farmors utställning ehm ja. va där en halvtimme sen va de tillbaka hem för att göra sig iordning. Blev äntligen dags för min klänning som jag sydde upp i Thailnad, har inte använt den innan. Tyvärr blev det kaffefläckar när farfar snubblade i trappan och ja fick kaffe över hela mig :(.

Blev iallafall en god middag och nu e jag trött. Kom på att ja har engelska redovisning till imorron, scheisse! Så har inte mycket till val än att ställa in fikan med carro och bege mig in i pluggandets värld.

image81

Klänningen innan kaffefläckar + nikes svans

Over and Out

fredagen var guldvärd

Vilken kväll igår, gud! Den var riktigt lyckad och amanda du ska ha ett stort tack.
Började med skola som ändå va okej , fick sluta tidigare och drog in till stan. Kika runt lite sen tog jag bussen till manda där det vankades för tjejmiddag. Fem minuter efter mig kom carro och sedan började tjejerna komma in. Det blev finfin mat och efterrätt. Vin och kortspel + skratt kan beskriva hur den delen av kvällen var.

Vid halv elva blev vi körda till alle där kvällen fortsatte. Finns inte mer att säga än riktigt kul!

Dock var det inte lika kul imorse, vaknade vi tio och ringde till manda. En halvtimme senare kom hon hit och vi satt o snackade om gårdagen. jag mådde bra och var pigg. Vi tog bussen tolv för ja skulle jobba ett. Mitt när jag står o fixar med grönsaker svartnar allt och allt spelas upp i slow motion. jag backar ett steg och börjar vingla. Min arbetsledare frågoar om jag mår bra och ger mig en alvedon. Jag börjar kallsvettas och blir helt blek. Det var dags att gå hem för dagen. Blev en timme och jag hoppade över lönen,, tog bussen hem och la mig i soffan. Nu ligger jag i min säng och har feber. Kanske fått en släng av inflensan, suck.

kvällen får bestå av att ja laddar ner nån film och en skål fru,ktsallad helt enkelt :). Imorron blirre kalas för papi så ändå bra att inte vara ute o röja så man kan vara pigg imorron, 

Nu blirre mat.

Over and Out

image80

jag och min mandababe !

You make me smile, pleas stay for a while

Denna veckan har inte funnits känns det som. Känns som att man lever i bubbla som kommer spricka den 11 då man är fri. Blev klar med mediekunskapen idag och eftersom det var sista saken vi hade att göra så är jag nu klar med kursen. Förövrigt hittade jag min mediekunskapslärares blogg idag hähä.

Fick sluta en halvtimme tidigare och då varre stan med Carro som gällde. Jakt på present till manda och jo vi visste vad vi skulle ha så det blev lätt fixat. Blev även en söt klänning för min del. Va hemma runt halv sex och då blev det en dusch och en knapp halvtimmes powernap. Vid halv åtta tog mami , papi och jag bussen till stan och gick till T-bone. Riktigt god mat verkligen. vid nio betalde papi och vi gick mot bussen.

Nu har jag precis haft en långt telefonsamtal med jonte som är väldigt stolt över att vara 18 :) haha.
Ska snart bege mig in i drömmarnas värld för jag är verkligen stentrött.

Over and Out

image79

För att jag har finaste hunden i världen!

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Sitter på mediekunskapen och ska skriva ett arbete om kommunikation och nyheter.  Solen gassar utanför och dagen slutar när vi är klara med detta så borde verkligen sätta igång så jag kan komma in till stan snabbare.

Imorse blev jag väckt kvart över sju och var extremt svårväckt. När mami nämnde ordet tårta gick det dock lite lättare att komma upp haha. Blev skönsång, tårta och paket till papi. 20 minuter senare blev det riktigt frulle. jag hade lång tid på mig att göra mig iordning så slapp stressa för en gångs skull. Kom till skolan och hade matte sen rast. Satt i solen med mina älsklingar och nu är jag tillbaka i salen.

Later

Over and Out


Congratz papi!

image78

Imorgon eller snare om en halvtimme blir min papi 42 år! 
En bild och några ord ska du ha.
Jag vet att du läser detta så därför vill jag berätta att du är världens bästa pappa, du är verkligen det. Ställer upp, finns där för mig, har gift dig med en bra kvinna, kass humos som jag ärvt, hittar på saker med familjen. Du är en riktigt bra pappa som många drömmer om att ha men jag har dig!

Grattis papi jag älskar dig.

They see me driving in my car. I look so fucking good!

Tjolla, bara 16 skoldagar kvar till sommarlovet! Det är underbart att veta, enda dåliga är att man växlar ner som satans i att bry sig om skolan och allt annat som ändå betyder lite. Försöker hålla humöret uppe i skolan men solen lockar en hel del.

Idag var det en bra dag, soft i skolan och fick sluta en timme tidigare. Tog bussen med josefina till stan för att en kvart senare möta upp mami. Vi sprang runt på stan till från tre till halv sju. Resultatet blev bra men jag känner mig inte klar så imorron ska jag fortsätta innan vi ska fira papi.
det blev en snabbmiddag på subway eftersom mami ville hinna se hockeyn som började sju. Ändå fin måltid, jag gillar dig mamma <3.

Hemma var det dags för vårstädning i mammas bil, det gick snabbt så jag kunde pusta ut innan jag cyklade till friskis. Sjukaste killen där idag. Jag står o strechar så frågar en kille (apful i typ 25 årsåldern) om ja tränar något annat. Jag svarar nej, sen drar han en hel jävla story om hans liv med kickboxning. När jag var färdig med mig stretching och säger hejdå halvskriker han efter mig "vill du ta en fika nån gång!?" jag hinner inte fundera ut något bättre svar än" Nej, men vi ses antagligen här." Hur jäkla dumt lät det. Ändå stackars kille haha.

När jag kom hem sitter mami och dansar i soffan. Sverige vann matchen i hockeyn och hon var överglad för det haha. Sen kom papi hem så visade vi dagens inköp. 

Här har vi dem.

        

Finfina saker. Speciellt klänningen den är bäst!

Over and Out

Dancing in the moonlight

hallå, dagen har flytit på och varit väldigt skön även om jag har haft fullt upp.
Började dagen med att gå upp 7 för att ta bussen 8, lite onödigt men ville vara pigg inför nationella. Provet gick ändå okej kändes inte kasst iallafall. Det var det sista provet för denna terminen, trodde jag. har ett till matteprov fack.

Sen hade vi historieprov, verkligen ingen som tar det på allvar längre. Tyckte om historia innan nu är det bajs! Ännu en lärare med 0 fantasi.

Efter skolan var det dags för jobb. Bara jag och Sara där idag, skönt. Dock lämnade hon mig ensam en timmme medans hon gick runt och kikade i affärer. Såklart skulle ja pilla på kassan och allt trasslar, men jag lyckades på något vänster få det att funka. Vid sju fick jag byta om och ta bussen hem, va bara hemma en snabbis för att byta om sen var det mot friskis cykeln trampades. Va där en timme idag och lyckades komma underfund med några nya maskiner, kredd till moi.

va hemma runt tio och hoppade in i duschen, nu sitter jag här och har verkligen inget att göra. Inget plugg tills imorron najs (H).

Blir nog sängen redan nu så man kan vara utvilad tills imorron.

Höll på att glömma ! MIN ÄLSKLINGSAMANDA FYLLER ÅR OM 1 TIMME OCH TIO MINUTER. GRATTIS BEBIS JAG TYCKER OM DIG VÄLDIGT MYCKET OCH HOPPAS ATT DU FÅR EN FIN DAG.

image72

Grattis baby !


Over and Out

I wish that you could show some love insteed of all the hate you give

Tjohej, nu är det inte långt kvar. Veckorna försvinner lika snabbt som is i Sahara. Och jovisst gillar jag det skarpt!
Måndagen visade sig bli väldigt lugn.
Jag börjar med att försova mig 2 timmar, vilken inte var så uppskattat. Väl i skolan mötte jag min klass som idag bestod av ca 8 personer. Kom lagom till lunchen eftersom engelskan hade slutat tidigare, kunde ja lika bra ätit nått gott hemma i solen. Drog iväg till idrotten, måste faktsikt klaga på den punkten. Idrott på mediegymnasiet SUGER, Lärarna har 0 fantasi.

Efter skolan tog ja bussen hem, vid erikslust får ajg hoppa av och åka till stan för amanda vile att ja skulle med på fika. Kom en timme tidigare än manda och carro så jag drog en runda på hansa. Hittade en tröja som lindrade mina kyla eftersom jag bara hade klänning på mig och ne det var inte gassande sol idag. Mötte upp tjejerna vid tre och vi gick mot espresso house. Satt och gaggade en bra stund sen var det bussen hem som gällde.

Hemma blev det käk sen följde jag med papi ut på en runda med nike och mina rullor. Extremt längesedan jag åkte men jovisst tekniken fanns i benmärgen så det gick fint. Hem och tittade lite på TV och nu befinner jag mig här för en stunds pluggande.

Förra veckans lista.

* nationella i eng och matte - gick ändå okej
* plugga - öhmm..
* ut me smilla för sista gångerna - japps, väldigt skönt!
* jobba - Jorå
* utvecklingssamtal - check
* träääna 3 gånger, viktigt nu efter långhelgen  - Ohyes det höll jag!
* försöka dra med mami ut på stan - mami hade itne tid så det blir nu på onsdag :)

Veckans måste göra lista.

* nationellt prov i matte
* historia prov + plugga till det!
* en tur med mami i stan
* jobba
* fira manda och papi ! <3
* boka tid hos frissan
* träna

En sak som är kass är att jag fått nått skit i min mage så jag har haft ont nu i tre dagar, får la hoppas de går över soon.

Nu ska ja plugga på hitler och hans äckliga påhitt..

Over and Out

that make you larger than life

Sorry att bloggen blivit lite hipp som happ under helgen men har knappt varit hemma något och haft ännu mindre tid för att sätta mig vid en dator. Så här kommer en rejäl uppdatering om gårdagen och dagen.

image70

Igår när jag tog bussen hem från amanda började min stress stiga mig åt huvudet och jag hade ca en kvart på mig att göra mig iordning innan taxin kom. Drog på mig en klänning från Top shop, mina favvisskor från dna-shoes och en kofta från tessie, någon jacka behövdes verkligen inte. En enkel och stilren outfit helt enkelt. Vid 8 kom taxin och kvällen började på allvar. en kvart senare stog jag Utanför Jontes hus där musiken pumpade och skratten ekade.
Jag kom in och såg ansikten jag inte har sett på över ett år, det var skitkul! Efter tio minuter hade jag kommit iordning, fått en drink och börjat minga med mitt gamla umgänge om minnen vi har tillsammans.

Nån timme senare när de flesta av oss började bli lite salongsberusade var de dags för limbo. En partyhöjdare som ingen är för gamal för, solklart. Tyvärr var jag inte tillräckligt vig så de gick väl halvbra, vinnaren var födelsedagsgrisen, dock med lite fusk men någon fördel måste man få när man fyller 18. Natten fortsatte med singstar och dans. Halv sju kom jag i säng (soffa) blev väckt runt nio imorse av snarkningar och solljuset. Eftersom jag inte kunde somna om gick jag upp, tog my stuff och tog bussen till amanda för ännu en dag med sol och bad.

Kom till henne runt halv tolv och låg i trädgården till halv fem då det blev mat sen åkte jag hem vid halv sex. Grillat tre dagar irad äckligt gott och gud vad de får bli träning i veckan haha!

Nu ska jag börja skriva på mitt repotage om IB-elever, ska intervjua Felicia som går där, sista uppgiften i svenskakursen och jag ska ge järnet nu.

image71

 Over and Out

feeling gooood

mög, jag är röd som en kräfta bokstavligt talat. Får ju hoppas att det lägger sig snart så de blir brunt istället, rött klär inte mig :(.

igår blev det en fin kväll med fest utomhus, mysigt tills myggen attackerade då gick vi in istället. Kvällen slutade i en bäddsoffa hos amanda och jag deckade extremt snabbt stentrött. Vi vaknade nio imorse av solen och gick upp för frulle. Sen har hela dagen gått åt till solning och halvt bad. Poolen var pissekall så jag körde bara benbad medans manda var tuffing och simmade runt, freak haha.

Vid tre sattes grillen igång och doften var underbar, medans jag och manda låg o fixade brännan på ryggen låg kotletterna på grillen. En halvtimme senare satte vi oss vid bordet för att hugga in, sommarlovskänslan kröp fram.

Nu är jag nyduschad och insmörd, ska snart ta bussen hem för att fixa mig inför kvällens äventyr.

Over and Out

image69

BILDBEVIS PÅ BAD :)

She turn around and give that big booty a smack

Maah fredag, så jäkla härligt! två dagars rejäl utsovning är det som gäller nu.  om jag har tur vaknar jag upp hos amanda imorron med frulle i trädgården vid poolen och sen stek fram tills eftermiddagen.

Nu är jag jäkligt stressad måste cykla till bussen om 8 min och är halvklar menmen.

Efter skolan som idag inte var soft  drog jag mig in till stan med jes för jakt på en present till jonte, den blev kirrad och fin. Gick till bikbok, eftersom jag blev så positivt överraskad sist, och hämtade dem kläderna ja la undan igår.
Vi tog en glass på gustav och sedan hem. Väl hemma han jag varva ner en stund sen varre grillning för fulla halsar.

Nu har jag gluffsat i mig och de va najs. Ska nu ta min cykel till bussen som går till manda för ännu en natts festande.

Over and Out

bilderna går inte att lägga in så dom kommer imorron, tjohej!

Hey pretty baby with the high heels on

Känns som att sommarlovet står och trycker som fan nu, I like it alot. bara ben i solen, fullproppat på lilla torg och solbrillor så långt ögat når säger en del. Sommarvärme i helgen då det ska bli 25 grader, jag säger bara solning i amandas trädgård för allt i världen!

Wellwell idag, som sagt överchill i skolan och efter drog jag och jes till stan, fick gå runt nån timme själv eftersom hon va tvungen att åka hem om men de gjorde inte mig något för ja fick en blick på mina nya utfyllnader i garderoben. Mötte upp jes vid sex, traskade till kanalen och satte oss på trapporna i solen. Vid sju tog vi bussen, blev en snabb middag för att sedan ta cyklen till friskis och pumpa höhö. Tredje gången denna veckan = jag höll mitt lovord vilket är great.

Inskaffade ett par nya solbrillor från H&M
Dem vita 79.50 :-
När jag kommer hem och ska ner till jackgarderoben hittar jag ett par Wayfarer (!)
Går upp till mami och frågar vems det är , och jo det var hennes från 80 talet, shit vad modet kommr tillbaka.
Men nu är dem mina woppah :)
Så två brillor på samma dag, prima.

Imorron ärre fredag och då är det fest & grillning på schemat :).

Over and Out

image67  image68

Summer love

Säger bara sommar! vad mer kan jag begära äv denna dag? Jag sitter i klänning barbent med kilklackar och dricker festis. Solen steker utanför och jag har suttit ute och jobbat, eller ja försökt jobba hela dagen. På matten kollade ja igenom nått gammalt nationellt prov som tog en kvart att göra sen varre massor med solning.
Nu har vi mediekunskap och ska göra terminens sista uppgift, WOHO! Dock gick jag jes och lotta in eftersom vi fick nog av solen för en stund, illa illa. Och vi har verkligen inte börjat med den, får ta tag i den ikväll.

Efter skolan skulle jag egentligen kränga med jonte för han fyller år idag GRATTIS! Men det blev inställt pga tidsbrist. Istället blirre en stadenrunda med jes på jakt efter present till mandaälskling och papi och kanske en glass vid kanalen vem vet.

Nu slutar vi tjohej.

Over and Out

I am like a fly on the wall with secret eyes

Har fått en ny rutin att blogga senare och senare vilket stör min sängrytm , måste ändras tillbaka!
Anledning var dock redigt bra eftersom jag hookade upp med Felicia utanför Pronto vid halv åtta för att ta en fin kvällsfika. Fick veta allt om hennes pragresa och kan ju säga att jag är lite smått avis, rätt mycket faktiskt haha.
Satt och babblade i två timmar sen tog ja bussen hem och kom hem lagom till sex and the city som jag och mami satt och glodde på.

RIKTIGT chill skola idag, efter lunchen när vår matte var inställd frågade vi engelskläraren om vi kunde börja lektionen tidigare och hon gick med på en timme tidigare, naajs. Gjorde muntliga prov och de har ja redan gjort så det blev stek i solen i en timme. Kom till jobbet en timme snabbare = mer cash = bra inför sommaren!

Satt på bussen hem när låten Mama med Spice girls (jag vet pinsamt men texten är faktiskt väldigt fin!) kom på podden och jag satt verkligen och kände igen mig i den så som jag var för två-tre år sedan. Ritktigt hemsk unge som bara sa emot och gjorde precis tvärtom vad mami sa. Konstigt att dom inte adopterade bort mig ändå så som jag höll på. varje gång ja tänker på det känner jag mig lika elak och dum. 
Positivt är att jag har nog aldrig hade stått så nära dom som jag gör idag om jag inte hade fått mina vredesutbrott under tidiga tonåren. jag menar hur många sätter sig klockan ett på en lördagsnatt i soffan med sin papi med ett paket glass och två skedar ? Eller vilken dotter ligger i soffan och kliar sin mami i håret en hel kväll och får fotmassage av henne samtidigt. Jag älskar mina föräldrar mer än allt annat och hoppas verkligen alla som läser detta tar en funderare och säger till sin mami/papi att man älskar dem nästa gång man träffar dem.

Nu blev detta lång som fasen, inte mening men läsvärt är det iallafall :D.
Nu blirre sängdags!

Over and Out

image66

I like what I see

Så nu har de gått en vecka sen de va valborg redan, tiden bara rusar för bi och jo visst jag gillar det. Närmare till sommarlovet och jag tror alla längtar lika mycket som jag gör :).

Sitter i skolan och fick nyss reda på att vi inte har någon matte för vår lärare tyckte synd om oss eftersom vi hade nationellt prov i matte imorse, najs. Jag har noll aning om hur provet gick får vänta och se helt enkelt. Dock va detta den lätta delen och jag fasar för B delen nästa vecka. 

Satt ute och solade på lunchen väldigt skönt, drog på ett lager med solkräm i facet imorse eftersom jag alltid bränner mig.

Efter skolan blirre jobb sen en kvällsfika med Felicia om jag hinner vilket jag hoppas vill veta allt om hennes pragresa!

Over and Out

I don't know how or where to start

Hallåjsan!
Tisdag, rätt chill dag med fina impulsinslag. Vaknar och är hyfsat pigg, kommer i tid till skolan sen möte me elevrådet. Lunch sen steka som fasen i solen sen historia med mer stek.
Efter skolan tog jag bussen till Smilla för sista promenixen på ett bra tag, fick även lön för denna månaden, sitter fint i semesterkassan.

När promenixen var klar tog jag bussen tillbaka till stan och mötte upp manda och nina för middag på jenses böffhus, ännu en riktigt god måltid. Efter gled vi runt lite i stan och provade kläder och så.
Tog bussen hem vid halv sju, väl hemma blev de ombyte sen tog jag min fina cykel till friskis för ett gympass, en timme senare satt jag där hyfsat lökis på cyklen och begav mig hem för en härlig dusch.

NU blirre sängdags för imorron står både nationella i matte och jobb på schemat ! Ska se om jag hinner till öppet hus på skolan.

Over and Out

image65

Finfint linne som jag MÅSTE hooka inför sommaren!

lets go girl!

Stressen har lagt sig , skönt som tusan :).
Anledningar ? jo
1 Har haft utvecklingssamtal och det gick finfint.
2 har haft första dagen på jobbet, första riktiga dagen. Gick bra det med.
3  "sagt upp" smillapromenaderna , lite synd kanske eftersom de va mysigt att gå ute i solen men nu kan ja dra hem och steka i en solstol istället vilket är guldvärt.
4 Muntliga delen av nationella i engelska är avklarat gick kanske inte sådär döbra men klarade mig så jag är nöjd.

Nu till dagens händelser. Efter provet känndes allt bra och det blev solning på skolgården , jag brännda facet lite men vafan. Näsan lyser som rudolfs men jag kan leva med det nån dag :). PÅ idrotten blev det softball - det är inte kul! Fick iväg bollen och satte mig inte på en enda fågelbajs så kan ju se de lite positivt ändå.
efter idtotten fick ja öka takten till stan för att köra igång jobbet. va inte mycket att göra, bra första dag tycker jag :).

Fick ta en paus mellan 4 och 5 då de va utvecklingssamtal, sen back to work. Hem vid halv 8 sen direkt till gymmet och satsa stenhårt. Hem och dsucha och nu sitter ja här och ska snart sova.

Nu ska ja nörda mig med en omgång mahjong hähä.

Over and Out


image64


Coola brillz på cool Annna - bra kombo :)

måndag måndag måndag

När man vaknar och kollar på klockan och den står på 05.55 känner man hur allting bara faller ihop. Det hände mig imorse och somna omgick inget vidare för nika låg i sängen och tog plats + solens strålar i ögonen = not najs.
Behövde inte stressa iallafall så de va skönt, frulle i lugn och ro :).

Sitter i skolan och spånar på min engelska redovisning som ska vara klar 19 maj och min svenska redovisning som ska vara klar den 12, förslag på ämne någon ? Om tio min är det nationella prov i engelska och jag börjar känna mig lite nervis nu men de ska gå bra :)

nu kom mandababe ner så nu ska ja gå.


Over and Out

image63

nikepike

nikepike

bästa vovven ! :)

I will survive

Ännu en söndag när stressen ligger i nacken och trycker. Ny vecka med nya saker som måste göras, samma visa varje söndag. Jag måste få sommarlovet nu! Fick reda på att ja har nationella i engelska muntligt imorron, kan inte plugga men de åker rakt in i stressnerverna att veta om det. Ska även jobba och ha utvecklingssamtal imorron. bajsbajsbajs, mja nu erre bara drygt en månad kvar till sommarlovet och de kommer gå snabbt som vinden.

Förra veckanslista har vi här.

* redovisning om skor - Finemang :)
* Första dagen på jobbet - blev testdag men de gick fint
* Fika med felicia - gick inte för hon var i prag :(
* träffa nattis - Ohyes, twice
* träffa manda och nina för en stadenrunda - Nina va sjukling så det blev bara jag och manda
* ut med smilla - tisdes ja, torsdes glömde ja bort de men dom va tydligen i deras stuga så de gjorde inget, bra
* fira? valborg - ja
* träna - japp
* pluuuggga - faktiskt
* tjejmiddag - lite så impulsmiddag innan utgång men de va najs.

Veckans lista på saker ja måste göra

* nationella i eng och matte
* plugga
* ut me smilla för sista gångerna
* jobba
* utvecklingssamtal
* träääna 3 gånger, viktigt nu efter långhelgen
* försöka dra med mami ut på stan

jao, de är de som poppar upp nu och utan kalendern framför mig så vet jag inte så mycket mer. Lär bli mer saker som måste göras men detta blir veckans viktigaste.

Måste bara få ge kredd till mig älskade hund som är bäst på att trösta, när man gråter kommer hon fram och slickar bort tårarna och sätter sig så nära en hon bara kan. Hon har hjälp mig nu när mina päron varit på öland med att vara mitt sällskap dag & natt. Nu ligger hon o nannar bredvid mig och nu ska vi gå in till mig för att nanna, jag behöver all sömn ja kan få.

Godnatt
Over and Out


when we were young

maah läget ? Själv mår jag prima, lite hungrig men annar leker livet. Ännu en sommarvarmdag som gjorde att solning stod på dagens schema. Jag bara älskar detta vädret och som jes sa så e de bra att vi har kyla annars skulle vi inte uppskatta värmen så mycket, sant. Mer sol till folket!

yesterday, planerar gör jag inte längre utan ser vad som händer och tar allt som det kommer. Så vid 8 säger amanda att hon ska ha över några tjejer så de va bara att göra sig iordning. När mami o papi kom hem vid halv nio blev det sushi vilken var riktigt gott, tyvärr fick ja kasta i mig maten för att hinna med bussen till manda. Anländer runt kvart över tio, sitter och sörplar drinkar nån timme sen kommer påmark och hämtar oss och kör oss till Caroli där natten fortsätter. Vid fyra tyckte jag att de va nog så tog bussen till M för att nanna där.

Blev väckt vid 12 idag, skönt att sova ut men skulle gärna sovit till två-tre idag. Gick hem i t-shirt och leggings utan att frysa vilket är ännu ett tecken på att sommaren närmar sig med stormsteg. Blev frulle utomhus sen solning med music in my ears.

Ska kolla Amelie from montmarte nu, har ni inte sett den är det ett måste. Mysig film om kärlek och frankrike, speciell men bra. Kanske blir en powernap med.

Over and Out

image61

they call me WASP

they call me WASP
image59


outfit i staden igår :)

Gul tubtop som fick bli klänning från H&M
Svarta leggings H&M
Skor bianco
skinnjacka mango
bag thailand
halsband glitter

jag är din vän och vi lär av varann

Lördagsmorgon och allt känns great, solen kikar fram och morgondagen är en söndag vilket betyder mer sovmorgon. Lite onödigt att sitte inne när vädret är som det är men behöve en liten paus.

Igår började kvällen men chilledillis hos manda där vi kollade the bankjob, bra film men handlingen va lite svår att fatta till viss del. Mycket intriger och detaljer. Vid kvart i tolv körde amandas pappa hem mig snäll som han va. Jag satte mig och myste med nike en stund sen gjorde mig iordning. Vid kvart över ett cyklade jag till sparre där pärat, martin, eddie, gurra och matilda satt. En trevlig kväll med stekarna haha. Cyklade hem runt tre och vaknade vid elva imorse, frulle i solen sen en lång runda med nike.

Nu ska jag in i duschen och sedan kommer mami och papi hem från öland woho, har saknat dem!
Faster ringde innan och berättade att jag hade en kusin att vänta så stort grattis till henne och hennes Peter :).

Over and Out

image55image56
amanda unt jag, fick dock ett nytt face eftersom morgonlooken inte var alltför charmerande

fantasi är det vi vill ha, verklighet är det vi får

Kom nyss hem från stan där ja va en sväng med manda för att kika på kläder och mysa i solen, tyvärr försvann den så det blev bara kika på kläder. Tyvärr skulle hon hem tidigt så fick gå runt själv en stund men orkade inte så ja åkte hem istället.

Vaknade vid elva imorse av att carro skulle gå hem så då städade jag undan från igår o sen gick ja o la mig igen , en timme enare gick ja upp o väckte amanda. Gjorde brunch och satte oss i trädgården och käkade & solade, väldigt skönt. Låg o degade en timme sen gjorde vi oss iordning för att dra oss in till stan.

Gårdagen var najs , började med tösamiddag här med lasangett och sorbet. Sen åkte alkoholen fram och sedan blev det bussresa och gång till youhanna för lite fescht, trevligt med gamla ansikten. Blev dans och skratt så det var bra. Vid tjugo i ett var alla tvunga att dra så då gick ja jes blomma och miranda hem till blomma för nattamat och film. Tog taxi halv tre eftersom jag höll på att somna, låg vaken till fyra och kollade på Sex and The city tills manda o carro kom.

Nu ska ja resa på mig och gå ut me nike en långpromenix.
Later

Over and Out

I found the love but it did't last

dagen efter. wellwell, kvällen började väldigt bra och jag trodde de skulle bli så hela kvällen men nej. Drar inte upp allt här men den slutade tragiskt.

Vaknade imorse och hade mascara ändå ner till hakan, lovar jag va svart i hela ansiktet. När ja går in i stora huset är mami o papi borta för dom åkte till Öland 8 imorse, jag är inte avis på att gå upp så tidigt.

Kom upp runt tolv och ringde mami sen mötte jag upp carro som skulle hämta her stuff från igår. Satt o pratade om gårdagen och åt frukost tillsammans sen kom hennes mami o hämtade henne.

Nu har ja precis duschat och ska snart ut på en runda me le dog i det äckliga vädret :(. men de måste göras.
Sen kommer manda hit vid fem och hjälper mig att förbereda till ikv då det blir girlnight.

Sen GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH blir extremt besviken på vissa personer som inte kan hålla munnen tät...

Over and Out

image54



valborg

glömde publicera men här är gårdagens inlägg :)

lillördag idag och idag ska det festas så mycket jag bara orkar! Planer ? mjo ja vi får se :) väntar iallafall på Carro nu som ska käka middag här sen får vi se vad vi gör , lite alternativ finns det så de ska bli skoj. Ska bli en lång natt med dans, skratt och fest hoppas vi på. Vädret är väl lite kasst men hade inte planerat att vara ute så de skadar inte mig anyway.

Efter skolan skolan åkte jag in till stan och mötte upp Natalie för en fika + runda. blev finfina trosor från gina tricot plus fika på wayne's coffee. tyvärr blev det en kortis eftersom båda hade lite brådis hem.

Nu ska jag bege mig mig upp och göra mina parentos sällskap, hoppas ni får en bra valborg!

Over and Out

image57

valborgsoutfit

T-shirt: Zara
Hög kjol: H&M
sen tillkom det skinnjacak från mango, skor från din sko och väska från Thailand (Chloé)

RSS 2.0