badabadabada!


skyltsöndag!

Hallåja! 
jag är på topp idag faktiskt, mår ritkigt bra nu. Om man räknar bort veckans måste göra saker. Plugga massor denna veckan, och jag måste verkligen!

Gårdagen började vi med varmvattensbad hos sara med manda, tt, vicy sara och jag. En underbar början på kvällen. Groggarna följde med ut och även humöret som var på topp var med hela tiden. Satt där en timme och svettades i ångorna sen gick vi in. Gjorde oss iordning och krökade ännu lite till innan taxin hämtade oss och körde oss til bo01där det vankades party hos linus, ni vet huvudpersonen i filmen capricciosa, han var det. hoho kändisvarning höhö.



Det blev nattmat på MAX och det var faktiskt riktigt gott, har alltid bojkottat max för deras svenska hamburgare men nu ändrar jag uppfattning. Kanske för att klockan var halv tre eller för att man var lite på kanelen men ett nattmål är ju inte fel.

Vaknade halv tolv imorse och drog mig ur sängen för att åka in till stan med la familia. Det blev kebab och redbull till frukost (läs återställare) sen in till stan. Första affären bjöd på ett par skor. Ett par ankelboots jatack!
Sen gick vi vidare i jakt på en päls, hittade ignen så gick till H&M och frågade om den kommer in igen vilket den antagligen gör så ska besöka H&M varje dag nu i veckan. Fika på Hollandia sen vidare för mer shopping.







Skorna från bianco, dock sista paret nanananana 700 kronor - dom finns kvar i svarta faktiskt.
kavajen från igår hittades på vero modas reaavdelning 200 kronor fick jag ge
västen hittades på gina tricots rea den med 150 kronor
spetstop från gina 199 och kalasbyxor med mönster från gina 99 kronor finns i flera färger.

Nu bliire mat och sen kommer jesper och hämtar mig. Det blir Batman ikväll hos honom, äntligen :)!


stadendag

Min hy är glansig av alla krämer, den luktar också lite konstigt. och den är röd. Men det är ju bra? Det kommer bli bra imorron iallfall :)

Efter behandlingen blev det farmors vernissage. Ett stånd sålde hansgjorde smycken, där fastnade jag och mamma. Blev julklappar och ett par droppformade pärlörhängen ( bild kommer jag håller på att ladda batterierna nu!) mamma plockade på sig en del, det var ju så bra priser.

När de va klart tog jag bussen till stan och mötte upp sara och vicy. En runda och en kavaj(!) rikare blev jag. Jag har aldrig haft någon stark kärlek till kavaj men den passade bra och var på rea. la även undan lite kläder och ett par skor tills imorron.

Och såklart finns inga bilder på nätet... men ni får väl se imorron!

Nu väntar chilliconcarne!


avnjut! sommarpjucksen nummer ononononone!

go morron go morron go morron!

Sista lördaegn i november, jag känner lite hur paniken stiger faktiskt. En månad kvar av året, detta bästa året är snart slut. Damn..

Sitter i min säng men blött hår efter en lång dusch och pillar av mitt rosa nagellack. Om 20 minuter ska jag på ansiktsbehandling sen får ja se om det bli vernissage före eller eften stan. Mamma får bestämma där, lite.

Ska titta på julklappar till mig själv, mina föräldrar har inte den fantasin tydligen. Efter 17 år borde dom inse att jag vill ha typ skor?

Ska iallafall in och kolla på en fuskpälsjackis, ska låta vararna leva livet, men den på H&M va ju såklart slut så får la kolla på några andra ställen. Ikväll blir de då party hos chickans ex-boyfriend. Det är långt borta och jag hittar inte dit, inte hem heller för den delen. Men de löser sig alltid.

"I just to call, you're my bitch" - låten som spelas just nu, kommer få de på huvet hela dagen, tack.

Nu åste ja föna hååret innan ja ska iväg och få porerna tömmda!


jaha?

multi leather colorblock lace up peep toe boot

Detta blev dagens sko.
Det finns säkert någon själ ute i världen som vill ha den.
Den kostar 30 dollar vilket inte ens är 300 kronor så frågan är hade den funkat ?
Lite freaky men de funkar till vissa ju, inte mig noonono!
Du hittar denna (och snyggasnygga skor) här

godnatt

dagens ungdom, sho. Fyra packade fjortisar varav en spyr. En man i 50-åråldern (har varit på julfest med tanke på slipsen med snögubbe och snöflingor på) satt på en av sätena i barnvagnsurymmet. Han satt och vinglade samtidigt som han snarkade. jag lyckades ställa mig på ett led av blåa jackor med fuuuur. Tre likadana jackor irad, tre i rad woho!

Det är kul att åka buss på natten när man är sober, man lägger märke till de sjukaste saker då. De e rolet.

dagen var lång och intensiv, kvällens utgång byttes ut mot en lugn kväll hos carro med sommargänget. jag amanda carro sara och vicy, mysigt tjejer! Imorron blir det först ansiktsbehandling (har en riktigt viting på hakan just so you know) sen stan med sara sen avslutar jag eftermiddagen med farmors vernissage. Fintfint. Kvällen bjuder på fescht.

Nu ska jag sova (läs: kolla gossip till fem)


helgen innan kaoset

Nu e de fanta mig snart första advent, på söndag. Så sinnes. Det har gått tio månader sedan jag och felica låg och stekte på thailands stränder. Dystert, om man tänker på var man får fira julhelgen i år. Visserligen att fira nyår i ett flyplan över vitryssland i joggingbrallos och smirnoff ice på burk, ( ni som samkat de på flygplan vet att dom smakat kattpiss), kanske inte är det roligaste. Men två veckor i sol och underbar miljö slår det mesta ahhhhhhhhhhhh.

Slutbabblat om det. Måste öka takten lite nu.

Idag går jag till fyra, ska bli klar med julutställningen. Kameran åker med, om det finns några laddade batterier vill säga. Vilket jag hoppas att det finns!

Solong <3 

pink nails and miss Julie

Härlig dag! ska snart bädda ner mig efter en aktiv dag. Började 09.40 så de va näz. Bild fram till lunch sen teater på skolan, stötte på Jesper i lokalen. Long time no seen.
Teatern var konstig, riktigt konstigt slut. Fröker Julie hette den. Ska skriva anays om en vecka, kunna massa fina ord och stuff.

Den va slut fyra och då tvingade jag mig in till stan. Letade efter fuskpälsjackan från H&M. Den va såååklart slut. Kanske att dom får in den igen. Annars tänkte ja gå tillbaka o fråga om man kanske kan få köpa den i skyltfönster.

Sen åkte ja då hem och bytte och sen tillbaka. Fick skriva på papper för att vara "butiksbiträde" flott. Sen stå och packa in paket i tre timmar, endå ball. Lönen var bra, OB tilläget var bra. jag hoppas jag får många dagar att jobba nu för jag behöver monetas nununu!

Det var bra jobb, bra folk som jobbade där, bra läge. Jag gillar det!

Ska ta mig i kragen(?) och kolla gossiå nu, längesedan.

product view of: Glamour pump w. simili

Dagens sko, som jag suktat efter länge, kommer från BIANCO kostar 550 kronor.
Denna till en svart blåsa, PHU!

ojojoj stora saker på G

jag är döstressad! Sitter och slevar i mig en skål med filmjölk och k-speciell. kom nyss från stan och ska tillbaka om en kvart, ska hinna byta och och fixa ansikte innan.

jag tog tag i saken med leksaksaffären nu efter skolan, chefen frågade om jag var upptagen med annat ikväll, vilket jag inte är. Så nu ikväll ska jag stå och slå in paket från 18.00-21.00 på hansa leksaker. Min karriär som paketinslagare börjar här och nu!

Måste bege mig mot garderoben nu ,up-date later

honey palemo - en citrusfruskt

Den är stor som en fotboll och ljusgrön utanpå, innuti är den ljusgul och hård. En Palemo. Exotisk fettograpefrukt? Men den var fullprppad med C-vitamin och inte äcklig ju. Try it, säkert smarri som frulle.

Varit igång sedan sju imorse och fick inte mer än tre timmars sömn inatt. Har fortfarande inte hunnit med duschen och pluggandet, så de blir sänggång runt tolv idag med. Men rett okej eftersom jag börjar 09.40 imorron.

Öppet hus på skolan idag ju. Slutade skolan två och då drog jag och amanda en rövare i stan, köpte nötter och vandrade runt lite på trianglen. Åkte hem till Wilma och myste med henne i soffan till fem då mammi hämtade mig och vi körde inom BK för en dubbel whopper meal innan vi åkte till skolan. Tog saken i mina händer och fixade skyltfönstret med julutställningen fram tills klockan 8. Kom på att mitt busskort bara håller till 20.00 så ringde mami och tyckte hon kunde hämta mig, vilket hon gjorde. Tack mamilove! hade varit lite kallt att gå kanske..

Ska in i duschen nu sen avnjuta mina nötter och läsa english.

pussis



Vi gör nått liknande, inte alls som detta egentligen. Men jul och gosedjur finns med i vårt också!


ehm..?



Frågan är om någon betalar 4,495 kronor för dessa? Ehm..?




Eller dessa för 5,183 kronor?!

När man kan få dessa för 170 kronor?



dyrast är inte alltid finast höhöhö.
Skofettish                                              

Alla är från asos.com                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

fall


i ett iskallt ikealand

nu ligger jag vaken klockan ett trots att jag är riktigt trött?
Har visserligen sovit rätt mycket idag men ändå. Har bäddat nytt, jag brukar somna direkt med nya lakan. Men nu är det för varmt på rummet. Mina läppar är torra och gör ont också..

Imorron ärre öppet hus på skolan så ska vara kvar till 20.00. Ska hinna gå ut en promenad med Wilma sen tillbaka till skolan igen, lönt.


Nått nytt : dagens sko? Istället för dagens låt, ord, outfit. Kan ju bli rolet.
dessa kommer från Steve madden kostar ca 1600 :-
Flipp eller flopp?

sjukling!

Sitter och sjukar mig, kanske inte just nu för nu mår jag bätrre. Men imorse mådde jag inte så bra faktiskt. Mina hals kändes som ett rivjärn och jag borde inte kunna känna den smärtan efter att ha fått stå ut med en halsmandeloperation för ett år sedan. Efter en halv kopp sparrissopaa och en kopp honungste började det bli lite bättre. Efter tre avsnitt sex and the city var de lite bättre. Efter en promenad till Wilma och tillbaka var de värre. Den hunden drar som två jävla hästar. Ramlade två gånger, när jag avr ute med en hund?! Hade två koppel, ett runt magen och ett till händerna. Shit måste sett sjukt ut. Nu sitter hon här bredvid och tigger av mina pepparkakor. Nike ligger och sover, är antagligen skitsur på att Wilma får vara här.

Jag tog tag i mitt liv och gick ut i kylan igårkväll för att hämta min engelskabok. Läste elva sidor, stark jobbat. Ska klämma några till nu. På tal om klämma, på torsdag ärre dags för fjärde behandlingen i facet. Klämma pormaskar, aj! Hoppas det kommer något resultat i slutet annars många timmars smärta åt helvete.

Ska ner och vara effektiv med boken nu. 

 
en sjuk jag med favoriten pärondryck!

topshop



Topshop - flipp vs. flopp?

endå balla ju.


har verkligen inte kommit någnstans med mitt pluggande, tycler mest synd om mig själv. Måste sluta med det och ta tag i det. Duschat har jag gjort, smörjt in mig har jag gjort, lagt ent imme på olika bloggar har jag gjort, kollar runt efter skor/klänning till julafton (utan resultat) har jag gjort. Men inget pluggande. Ska tvinga mig upp för trapporna, ut i kylan och in till mig för att hämta min engelska bok. Moderismpluggandet får vänta, det har jag lite hum om. About a boy - noll koll. Filmen gick inte som fuskmaterial sa läraren. Men ska ändå kolla den på söndagkväll ifallatt. De kan ju hjälpa lite?

Ut i kylan och vidare!

life is to short to make troubles out of small things

Monday..
Dagen har ju varit lätt så ska inte klaga men morgondagen suger, dagen efter den med. har helt plötsligt fått massa saker som måste göras i skolan. Jag har nada studieteknik så får väl se hur det går. Halsen gör ont på morgnarna, kanske håller på att bli sjukling? Har varit ute en del i snön så mabye. Va ute och busade med Wilma och nike en timme idag. Mommy va med också, mys.

Kan ju inte påstå att jag är utvilad efter helgen precis, men ska inte klaga eftersom jag har haft en underbar helg! mjau.
Somnade i soffan innan, som vanligt. Jag som skulle sluta med det och sova på nätterna istället.

igår blidde de film hos jesper, skulle se batman men den krånglade så de blev typ, street kings. Batman next time är det lovat! Riktigt halt när vi skulle till bussen en del halkningar men vi överlevde. Skulle även ha övningskört igår, de va ju abra att fetglömma. Om man inte ville tjuvstarta på halkan, vilket jag itne ville :).

Ska ta tag i mitt liv, snart och börja läsa den där engelska boken..

Det firar vi med en låt.



och ett klipp så man blir lite happyface!
För att hylla Limhamn INTE ESLÖV!


finafina ni







Bra kväll, riktigt bra! Tack Qim!
Först middag, delade en flaska vitt. Sen började klassen komma in och musiken sattes på. Cidern flödade och massa minnen kom fram. Klockan blev mycket, kom i "soffan" runt fyra kanske. Det förklarar dagens känsla. Vaknade vid elva och mådde som jag förtjänade kan man ju säga. Blev spagetti till frukost framför repris av idol. Halv två gick jag och gick hem till lotta, magen och peter. Söndags fika med semla är fint.

Ikväll blirre batman med jesper och läsa engelskan.
puss

damdamdidamdamdamdidamdam

Honey I'm home!

Tjaa! Hemma efter en hyfsat lugn utekväll på barcelona med olof, ola & jeppan. Carro kom men gick snabbt. Spenderade 18 kronor under kvällen . buss. Tack killar för bjudningarna! Tog bussen hem fyra och kommer hem til gatan halv fem i värsta värsta snöstormen! jag skulle vara smart så jag började springa, men fick snö i ansiktet så tänkte att ja skulle springa baklänges, då sprang jag in i en bil... ja så jag fort hem framåt istället med kragen uppdragen över hela huvet.

Nu ska jag sova för jag är stentrött!

fatti creative webcam. Det duger. I'm out!


h-h-helG!

Ahhhhh så nu slappnar jag av, hela min kropp ligger utdöd i min säng nu. Snart ska den upp och jobba igen, köra movesen och skaka rumpan lite.  Det blir utgång ikväll till crown med carro , tina och diverse folk. Innan blir det lilla torg med Olof & co.

Ett lass med köttbullar och makaroner ( inga snoppar idag inte ) åkte ner innan jag gick ner hit. Duschen kallar och jag ger gensvar snart.

Ska in till stan imorron me la familia, kolla julklappar, pälsjacka (FUSK!) en hel jacka med vargar känns inte okej alls. Sen en sväng hem till Chickan , sjuklingen. Ska peppa henne lite sen hem till Qim där kvällen/natten fortsätter med alla di gamle!

ahh jag älskar mig helg! ska ge gensvar till duschen nu.

HEY BOY! ahh

nu har även jag fallit..



ska till stan imorron i hopp om att hitta någon liknande.

flygplan?

Hoho kvart i ett och jag är pigg damn. Slapp vänta till tio, fredrik kom hit vid halv nio för hans träning var inställd woho! En hel del snack, har inte setts sen i sommras, film: Fantastic four och dubbelavsnitt av scrubs! En helkväll. Dom var sommarkvällarna längre, kunde sitta uppe till åtta på morronen och kolla vänner, remember?

Skickade ut honom för jag tyckte de va dags att sova. Och nu är jag inte trött?

Blöblöblöblöblö.

Klassfesten ligger i farosonen, Qims päron ska inte till sthlm, KRIS! fis..

Imorron blir det partyparty outside.

Godnatt

You were my world

snart snart snart helg! Riktigt skönt,  jag är helt klart värd helg nu. Jobbig skoldag idag, eller iallafall 3-timmarspasset med svenska, hatar den lektionen verkligen. Mamma hämtade mig utanför skolan så åkte vi till friskis och tränade en timma. Idag var mamma med på gymmet, kors i taket trodde aldrig ja skulle få se henne där, inte med dom prestationerna hon gjorde iallafall.

Var hemma vid fem sen vid halv sex kom annikaoch carro, det blev snoppmakaroner ( för er som läst länge vet att annika fick dom i födelsedagspresent!) och köttbullar. smakade gott.. Ja.
Sen kom även Tina och det var dags att snacka prag. Kom fram till priser, dagar, transport med mera. Kommer bli fett fett fett.

Nu har dom gått och jag har inge att göra fram tills tio, ska slå mitt bubbles rekord nu, liv?



I am the candyman!

Sitter och dunkar Aqua, varför? Ja det är en bra fråga. Sitter med mitt gamla windows media player ( pappa låter mig inte ha andra musikprogram vid denna datorn eftersom alla andra ger virus, typ. ) och diggar till dr.bombay, backstreet boys, brittan med mera. Classic.

Tog en halvtimmes dusch, pappa du får inte läsa det, och det var ritkigt skönt, musklerna mjuknade upp litta.

Mammi e påväg hem då blir det mat sen ska ja bege mig hem till Qim en stund för att planera inför helgen.

Nu kom mamma, MAT!

You're in danger

Så halva veckan av klarad! Gott snack. Och jag är på bra humör idag tack för det. kanske för vi fått nytt schema som är riktigt bra för en gångs skull. Men känner ja mina lärare rätt så kommer dom trycka in fler lektioner. Men man kan alltid hoppas att det kvarstår såsom det ser ut nu.



Slutar två, halv fem, två, tolv, tre Det är bättre än nu, mycket bättre. Ska använda det som lockbete nu när ja ska gå tillbaka till leksaksaffären och fråga vad som händer. Kanske nappar på att jag kan jobba mer!

Ska in i duschen innan mamma kommer hem!

love lockdown

Finanina var sjuk idag så det blidde bara jag och amanda idag, inte så bara för den delen!
En snabbvisit på Åhléns för att flylla på amandas sminkföråd sen vidare genom skitvädret.
Vi sket i fika och tog middag på jensens istället, stammisar?

Satt där en timme sen gick vi upp mot tringlen, stötte på sara och vicy på vägen så slog det blev en stunds snack sen vidare till tasty house där jag och amanda hittat vårt nya överlevnadsgodis. Nötter i alla färger, former och smaker. Billigt var det också. Kan ju göra lite smygreklam genom att säga att dom säljer tiopack snickers för 29 kronor, stiora harivopåsar för 10 kronor, 3 twix för tio kronor, en stor ask med geisha för 29 kronor. Gott folk julen är räddad här finna klapparna alla älskar!





Tog bussen hem och gjorde mami sällskap i soffan framför packat och klart. Kolla in Burning man festivalen på nätet, sjukt! var duktig och gjorde mina läxor när det var klart. Så nu har jag två avsnitt gossip, rostad majs och nötmix framför mig. Gott liv folk!

boys bojs bajs

Om man sjunger Boys Boys Boys sisådär 367 gånger så låter det som bajs bajs bajs till slut. Tro mig har precis gjort det nydligen.

Min film är snart klar.


boys boys boys



Sittr och gör en musikvideo i flash. SKITSVÅRT! HIttade redan en bild som rörde så var bakgrunden klar. Fint.

Slutar 16.25 idag, fyfan. Ska träffa nina och amanda efter skolan på en fika. De ska bli mys, sitta o snacka skit. Sen massa skoluppgifter så man kommer ikapp det sista.

Nu kommer jürgen som ska hjälpa mig!

veckan

Veckan är full, jag gillar det.
Imorron - skola sen hitta på något med amanda och min saknade nina!
onsdag - ännu en kvällsfika med Qim, planera lite inför helgen.
torsdag - pragmöte, börja titta på vem som ska med, kostnader, hotell med mera.
fredag - ja vet itne kanske hipp med cia annars tjejerna.
lördag - 9e fest hos Qim med middag och party!

mja de låter ju inte helt fel inte!

hela vägen i för små platåskor.

måndag, ny vecka, fan. Jag vill ha ledighet, är så sinnes skoltrött så de finns inte. Var på utvecklingssamtal idag ju. Visst mina betyg är bra, jag sköter mig bra. Men idag gick jag loss och sa exakt som jag tyckte och tänkte, bara negativt blev det? Skolan har sunkat ner sig, slöat efter, tempot är på botten och eleverna kissar snart i hörnen. Vad gjorde då min kära mentor åt alla klagomål jag hade. Jo hon sa "jag ska se hur långt jag kan gå med det". NEJ du ska gå hela vägen upp i för små platåskor!

vredesutbrott är okej ibland.

Efter invalidsamtalet körde vi hem och jag tog en timmes promenad med Wilma i det sköna svenska vädret. Stod och kastade boll i 45 minuter sen gick vi tillbaka på en kvart. .

La mig i soffan och genomgick min vanliga procedur. Sova i soffan en stund. Lagom tills maten var klar vaknade jag och intog kycklingen. Nu kommer Annika hit och ska berätta om sin bedrövliga helg medans jag ska beätta om min fantastiska.

So long suckers!

vi drar till malmö baby!

jag är nöjd med helgen,riktigt jävla nöjd! Guiratthero, sensation, öveningskörning, prepartybuss, cider, Chickan, ja allt.

Jag väcktes halv tolv idag och då skulle vi ut och övningsköra. Och de gjorde vi. Går bra nu, startade i samma uppförsbacke idag som igår och klarade på andra försöket, igår gick det kanske på den 20:e.. Framsteg! Se om vi hinner en runda imorron också.

Har hunnit dammsuga hela huset med fint av mig. Var nyss och tog en långfika i stan med Qim. Vi var bästa vänner i 9 år sen försvann kontakten helt. Nu är vi tillbaka på banan och de lär ju inte ta slut här. Pöanerade in 9e fest med gamla klassen på lördag. Så sinnes kul!

i nian


haha typ 7:an


sommarlov till nian :)


i 6:an kanske


ohmy!

Senastion white blev sensation! Även om 1000 kronor spenderades på en kväll var de värt det till max. Kommer aldrig glömma den kvällen. Vill tacka Chickan som gjorde kvällen oförglömlig med mig.

ska dra lite kort hur det var. Jag kom hem till Chickan halv tre där hon satt med fet huvudvärk. Jag gjorde mitt bästa för att få henne pepp och lyckades. Vi satte på youtube med musik som man bara kan bli pepp till. Vita kläder åkte fram och vi började göra oss iordning med varsin cider i handen för att komma in i mooodet. Tio över fyra blev vi körda till centralen för att växla pengar (som jag glömde i bussen sen eftersom vi skulle ha kvar våra jackor där) och sen ta preparty bussen till parken. Klockan fem satt vi med varsin ny cider, väldigt nöjda på bussen. Träffade ett gäng killar som vi gjorde sällskap med längst bak i bussen och även till en början inne på parken. Var framme vid sensation vid sex kanske sen var det kö till halv sju. Rakt in på dansgolvet som var STORT! Där det bara var en sak som gällde, shakea loss för kung och fosterland. I 8 timmar dansade vi och mötte jespe & co, nattens riddare fast han var lite bitter.

Kvällen blev natt och natten blev underbar. Klockan 20 över tre sprang vi till bussen som redan hade börjat köra så fick stoppa den och hoppa på. längst bak i bussen hittade vi våra jackor och nyfunna kompisar. Va på centralen runt fyra och blev hämtad&hemkörd av chickans pojkvän. Stupade i säng på mindre än en minut.







ja resten av bilderna finns på facebooooook.


idag idag idag!

Vaknade halv tolv, skönt att få sova ut. Skulle egntligen ut på vägen imorse men tar det om en timma istället. Ska hinna duscha och fixa mig så gott det går innan jag ska till Chickan. Men har ett litet problem som nog alla tjejer har. vad ska jag ha på mig?

Snälla bara lägg en kommentar det tar inte många sekunder. Vilket alternativ jag ska ha ikväll. 1, 2 eller 3.



Så antingen en simpel vit klänning, vita shorts och tubtop minus BH-banden, shorts och t-shirt.

HJÄLP MIG!

Ska duscha nuu.

He likes me for me

om ett dygn står vi inne på sensation white (förhoppningsvis)! Ahh kommer vara gaalet. jag hoppas bara allting går smidigt från början. Vi ska va hos chickan, där jag för övrigt har tillbringat min kväll med guitarrhero vilket jag faktiskt suger på, och förfesta innan för festen. Vi blir körda av chickis pojkvän till bussarna som ska ta oss dit. Preparty på bussen vilket kommer bli vilt. Köa utanför parken en timme sen börjar insläppet. Sen ja resten får vi se. Men fyfasen vad jag kommer leva livet.

Fredagskväll med "chillning" på menyn. En kväll hos chickis ed som sagt guitarrhero. jag var ändå okej på nivån Easy men sen gick det inte mer, blev avkastad av scenen haha. Satt och planerade och skvallrade om liven vi lever. Tog bussen hem 01.41 och bytte till gustav, gick på bussen och gick bak. Insåg att någon hade spytt för hela bussen luktade verkligen SPYA! Så jag gick fram igen.

Kommer hem vid halv två och går in och tänder i hallen, låser dörren och tar av mig skorna och vänder mig om. Där ligger pappa på golvet och jag blev LIVRÄDD! Där låg han och filosoferade mitt i natten, så jag och nike la oss bredivd så låg vi och pratade om kvällen, nya jobbet, morgondagen, körkortet och en del annat.

Ska ut på vägarna imorron igen!

AHHHHHHHHHHHHHHH

Jag har seriöst damp nu. Eller inte adhd men jag har fått fnatt. Är glad och galen. Kom fram till den orimmligaste saken i skolan idag med Cia och Chickan. Vi började prata om helgen och kom in på sensation white, årets händelse i dk. Cia hade fårr tjing på en biljett men ville inte åka som ensam tjej. Jag visste att min kompis hade en biljett över så fick tag på honom och han sa att jag skulle ringa en annan. Den andra killen hade två biljetter. Till mig och Chickan! AHHHHHH jag ska dit. Vissa har väntat ett halvår. Jag kommer på det två dagar innan. Men bättre sent än aldrig ?

Idag var det lite sovmorgong, de va najs. Imorron blir jag körd till skolan = kan sova 20 minuter längre. De e najs! Sen har vi expo hela dagen, ska gå på mässa, de e soft. Sen får kvällen bjuda på vad den vill för jag kommer vara nöjd med lördagen!

Kom nyss hem från en myskväll hos sofie, riktigt gott att träffa gamlingarna igen. Innan det var jag och mami på svågertorp och köpte nya gymkläder, brukar gå i ginatricot tights och en av pappas gamla rugbytröjor.. Lämnade in min mobil, blä massa nummer försvann så hör gärna av er med dom! Sen blev det mat på food court.


trailer

try to shut me up

Hallåja! Kvart i tolv, jag har blött hår som jag måste torka, måste läsa igenom svenskan, måste smörja ni mig. Jaha då blir det inte tidig sänggång idag heller näene. Sov dock middag på två timmar. Det har blivit en grej nu. Kommer hem efter skolan, tar en skål med mjölk och K-special, sätter på project runway sen somnar lagom till American top model /7: Vaknar pp till extrem homemakeover när dom skriker MOVE THE BUS. Och jag ser fram emot de när jag åker hem från skolan. Barnsligt.

Skolan idag var nääjs. Först eng-prov som känndes bra. Sen samhäll fick omdäme, GP (vg-mvg). Sen stannade kvar lite för att göra klart expon. Det blev lunch i staden, grov scones med philladelphia. Ja min nyttiga månad har börjat. Eller ja scones är ju bättre än Burger king?

Tog bussen till Wilma och promenerade hem till mig och intog min plats i soffan med wilma bredvid. Vaknade faktiskt av telefonen idag, mamma som informerade om att hon va på G hemåt. När hon kom hem körde vi och lämnade Wilma sen hem och lassa i sig vegetarisk lasange.

En filmkväll med mamma blev det med. I söndags hyrde ja film med papi och jag körde på blunda och peka. Blev material girls. SE DEN ALDRIG! Den var så pinsam, riktigt pinsam. Ringde katti och beestämde att det var dags ör en promenad så tog cyklen till limhamn där gick runt en timme sen hem och duscha.

har nu suttit och blivit galen på alla skohemsidor, iallafall för dom butiker som finns i sverige. Att köpa via nätet är farligt när de gäller skor.



Mja vet inte riktigt men vill ha en "halv" stövel men lite platå som man ska kunna ha utanpå jeans. Vet exakt hur dom ska se ut i huvet men hittar inga som ser ut så :(.

Nu måste jag föna håret sen nanna!

Expoklassens favoritlåt under lektionerna!


poker face

mamamamamamamamama! ja så börjar Lady Gagas låt Poker face ju. Fastnat lite i hennes musik nu, rätt mycket.
Klockan är kvart över elva och jag är inte trött ? VARFÖR ÄR JAG INTE TRÖTT?

Kom hem halv sex idag, sen var det brottom för att fixa mig. Blev svart stickad klänning, gråa strumpisar och svarta stövlar. Middag på mosaik, underbar restaurang på stortorget. GÅ DIT!  Av familjen malmhagen fick Felicia replay's doft. jag blev kär i den, gudommlig faktiskt. Luktar mig.. Ska se till att komma över en flaska så snart som möjligt.



Snart tolv nu.. Tror jag skippar gossip idag, kan lika bra vänta dom rymmer inte. har snart sett ikapp alla avsnitt så måste tagga ner lite, har 8 kvar och ska spara lite på dem ju. Ska böra se nån film istället. Men bara början!

Engelska prov imorron, lycka till anna, tack.

over and out

happy b-day



GRAATTTIS! Nu är du äntligen 17 år, inte ett dugg klokare, dock alltid klokare än mig.
Du är min äldsta vän , min resevän genom spanien budapest thailand och england, min förebild inom skolan och alltid stått vid min sida.

Kan ju tacka våra pappor som lärde känna varandra genom rugbyn för typ 20 år sedan.

Ikväll firar vi med middag på mosaik med hela din släkt. Även om vi inte är släkt så räknas vår familj som en del av er.


sitter och har graf och ska börja med min folder, blöblöblö. Denna dagen har varit en sådan dag som varit onödig. Hela förmiddagen var bajs.
Slutar 16.20 idag, kommer få sluta lite tidigare I guess.

Ja ska ta och vara lite aktiv nu. LATOR

tid

Vart tar tiden vägen? Varför känns det som om tiden bara rinner iväg ibland och ibland som om den står helt still? Som nu, klockan är kvart i ett och jag skulle ha sovit för mer än en timme sedan men så va de ju ska bara.. Det är alltid "ska bara" när jag har saker att göra. Speciellt när det gäller att sova. Fast jag borde sova, blir så grinig på morrnarna annars..

Ja godnatt

 
jag kan ju inte undgå med att jag har en poeser inom mig eller ?

what

varför det blev så stooor text i mitt förra inlägg har jag ingen aning om hur det kommer sig.

blatte vs. invandrare

Busringning på G.

Dolt nummer men jag svarade ändå.
"hej är detta anna?
"Ja de e de, vem e detta?"
"ja de e Antonio. Vem är du och varför har jag ditt nummer?"
"ja inte vet jag jag känner ingen antonio så jag vet inte vart du fått det ifrån"
"ja men vi måste träffats ju!"
"nej jag har aldrig träffat någon antonio?"
"Men vad fattar du inte ska jag knulla upp dig eller ta bort mitt nummer?!"
"ja du kan ju ta bort mitt nummer direkt!"
"Haha ska vi snuska lite?"
"ne min "pojkvän" skulle nog inte tycke om det."
"du jag skulle kunna göra allt det sin pojkvän gör på fem år på en kväll!"
"Jaha men ja kanske gillar att dra ut på de under fem år"
 "jajajaj jag bara flippa jag heter Haidor!"

Klick.

Jag är inte rasist absolut inte, jag är blatteist. Blatte för mig är ett beteénde som vissa invandrare har. Det är som snobb, bara för man är rik är man inte snobb. Bara för att man är invandrare är man ju inte blatte?

Men att få ett samtal där folk frågar om dom ska knulla upp en? snälla. För mig är det en blatte, tyckt och säg vad ni vill men jag kommer alltid tycka så.


laserdomekinglusch!

Jag kan ju bara säga att jag var grym på laserdom, helt enkelt bäst! Iallafall det första spelat, då kom jag faktiskt etta woho, Nikita röd 10 var jag för en timme.  Förövrigt vann vårt lag på sista runfan då vi slaktade dom gröna. Det var galet kul och kan ju säga att jag kommer komma dit fler gånger! Ett spel på 2 gånger 20 minuter kostar 100 kronor på helger och det räcker med 40 minuter.

Innan Laserdome blev det en lunch med Amanda på Pronto, Foccacia med parmaskinka och mozzarella.
Efter laserdome åkte jag och hämtade Wilma. Nike var sådär måttligt glad när kom hem med henne. Dom kommer väl inte så bra överens så att säga.

Annars har det inte hänt så mycket speciellt i mitt liv idag..

övningsköra mera!

hoho har nu kört i trafiken! Fick lite panik vid ett stopljus så det resulterade i motorstopp, great! Men det är ju lite nervigt när man kör andra gången och kommer ut i trafiken! Annars gick de bra, uppe i fyrans växel och de gick galant. Det går framåt iallafall.

Vaknade kvart i tolv idag av att papi ringde och bad mig öppna dörren. Dom skulle va hemma 1 och hade ju verkligen inte plockat undan från igår, inte bra. En snabbisdammsugning medans dom va ute med hunden så blev dom glada igen.

Ikväll blir det nog mys med amanda, som varit mitt ute i ingenstand i en stuga hela helgen.
Friluftsdag imorron med skolan. Vanliga skolor går promenader i bokskogen, brännboll på sibbarp eller en bussresa till något museéum. Vi ska på laserdome! har inte varit där sen jag gick i sexan typ. Man blir lökig som en katt med det är ball.

Ska även ha wilma imorron på morronen. Fixat tid för att plocka brynen. Blev på Make up store istället. Torsdag 15.30.

mamma ropar på mig nu, tjaa!


jag imorron höhö

Sail away with me

ÅHHHHHHHHHHHHHHHH! Varför blev det nu såhär?
Känns som en såndär kväll som när man var 14 och brydde inte sig om hur långt bort man skulle bara man kom dit för att få träffa folk. Ikväll skulle det ju bli till lorensborg, hade typ ingen aning om var det låg. Men man skulle ta 5:an och den gick om en kvart så jag ökade och packade ner allt snabbt i väskan. Hoppadepå min cykel och cyklade så snabbt så att jag blev helt svettig ( mysigt )! När jag kommer fram till annestad som ligger sisådär 1 mil ifrån mig, cyklade dit på 7 minuter!, så ringde jag Carro och frågade om dom va där. DÅ VAR HON OCH SARA VID KRONPRINSEN!? :( Så de va bara för mig att vända direkt. Jag orkade inte ta mig till kronprinsen så jag cyklade hem helt ensam och övergiven.

Ligger jag i min säng och är rätt nöjd ändå, en hel utan fest, hyfsat med sömn och ingen alkohol? Det är great faktiskt. desto mer nästa helg då MOHAHA!

Nu ska jag lyssna klart på hallelujah sen kolla min favvisserie.

God natt


for years I've been holding it down

vilken Lördag va. Kvart i elva och jag är trött. Funderade på att gå och lägga mig, ringde carro för att fråga va hon hittade på. Nu verkar det istället bli fet fest istället för sängen, jahaja. Hon hade inte så mycket koll så får vänta lite innan man får reda på vart den är. Om den ligger för långt bort är ja off!

Middagen med Jes blev bra. Wokgrönsaker med kokosmjöljk, honung och lime. Mästerkocken själv träder fram. Till detta blev det nudlar och tv. Vi började kolla en film sen nu skulle hon träffa emil men de va chill ja va ju trött. Tills nu då.

Men det var ju detta jag bad om? Ja får se hur det blir.

middag för två

Klämde ett till avsnitt idag, ligger nu tolv avsnitt före mamma höhö. Riktigt slö idag, hade ställt klockan på kvart över elva och drog mig förbi nattens riddare som kom på besök igår. Satte på mig kläder och cyklade till hudinstitutet för en timmes pina eller iallafall den kvarten hon tömmer porer ajajajaja de gör cp-ont.

En timme senare cyklade jag hem och fick ett sms. Jag hade tydligen låst in nattens riddare och han behövde komma ut så han hade klättrat ut genom köksfönstret, tur det vetter mot trädgården annars hade nig grannarna börjat undra. Kom hem och stände fönster och åt frukost framför du är vad du äter på tv..

Somnade en halvtimme i soffan vilket var undebart. ska hoppa in i duschen nu sen bege mig till willy:s för handling av mat. En wok med nudlar blir det ikväll.  Fortfarande inte så mycket planerat inför kvällen, den får leda mig vart den vill.

Ska in i duschen nu och försöka få styr på mitt hår. Vill tipsa er blondies outthere om silvershampoot John Frieda. har bara använt det fyra gånger men ser redan lite ljusare ut. Finns i dom flesta butiker med hårvård. ligger runt 80 kronor.


look into my eyes man!

Nu har dom gått, time too gå to bed. Snart iallafall.
Vi klämmde 11 avsnitt, varje avsnitt är 20 minuter = 220 minuter = 3.6 timmar. I sträck! But it was good. Till en början var det endas jag och annki som kom vid halv åtta. halv tio kom kattkatt och såg ett avsnitt innan hon somnade i soffan, som vanliga hihi. Det blev mycket girltalk, väldigt mycket. Chips & dippa och chillinötter åkte fram så som de ska vara en chillkväll.

Men imorron får det nog bli något mer livat.Ska först på ansikstbehandlingen klockan 12.00 som är klar vid 13.00. Vidare till Willy:s för att handla mat till mig och jessica som ska äta romantisk middag. Kvällen får bjuda på vad som helst. Men gärna party!

Ska bege mig neråt till min säng och glo ett gossip avsnitt innan jag somnar.
Natti natt

that's the way ah-ah I like ah-ah

TJA! Ännu en dag som gjorde det omöjligt att kliva upp ur sängen. Sov längre än vanligt men stressade igen morgonen så det gick ju bra ändå. Skolan var lugn och fin idag. Fick sluta 2 och en halv timme tidigare eftersom jag är så effektiv och gör klart det jag ska i tid. Jag och min kompanjon Jes drog oss mot staden och sökte en vinterjacka till jes utan framgång. När vi gått runt två timmar säger hon att hon inte vill ha en vinterjacka för dom saknar personlighet. Ja det blir kanske skinnjackan och frusen röv iår igen :)? HIHI

Är på ritkigt flumhumör idag, inte alls festsugen acually. Så det blir Sex And The City med annika the geek freak. Köpte boxen i London så det har blivit några avsnitten om dagen. Ikväll ska vi smälla minst tio!



Även kattkatt kommer efter hennes MUFmöte i helsingborg.

Mamma och Nike övergav mig imorse. Dom åkte till pappa, jag kunde ju inte följa med. Men Jag klarar mig bra. kvällens mat blir makaroner och ketchup - pasta rosso!

Sitter just nu och lyssnar på gamla godingar på alldeles för hög volym. Kanske därför jag blir så crazy. Massa minnen kommer fram med låtarna, bergatiden, sommarlovet 06, sebbe, LPL - lamm på limhamn, sommarstugan med mera ahh de e faktiskt skönt att tänka tillbaka på allt det fina. Så djup jag är nu, de får vara nock!



Ugglan från L-town hängde runt halsen idag, många fina kommentarer. I like it!
ska göra iprdning min exlusiva måltid nu innan packet kommer!

hur hände det här ?

Nu blev klockan sådär mycket igen.
vad gör jag för fel?!

Ahh ska försöka sova nu.

Äntligen

Dags för sandor/slash/Ida! 



Det blev ingen alrig någon Sandra, hennes granne hade fått bebbe så jag fattar att det var liiite mer lockande haha. Men dippan och grönsakerna åkte fram ändå. Sex and the cityavsnitt med mamma. Ett avsnitt och Sextorka och ett om liten snopp. Sexistiskt ? Nja lite kanske.

Ska käka en morot och kolla filmen nu so long!

whaterer you need i'll be

Jag HATAR när lektioner är inställda utan att man vet om det, speciellt den första. Eftersom vi har två-tretimmarspass så blir det hela förmiddagen vilket hade kunnit innebära sovmorgon. Vem kolla pednet på morgonen ? Idioti, om man känner sig sjuk på kvällen kan man ju skriva det då.

Blev lite bättre när vi hade youtube lektion istället, massa sjuka och balla klipp visades. Tiden gick fort och helt plötsligt var de lunch, köttfärssoppa. Jag vill nog inte veta vad som var i den. Sen svenska där jag inte fick något gjort eftersom läraren bara snackade omdömme med alla och det gjorde jag med henne igår. Onödig skoldag!

Slutade tre och begav mig till stan med Lotta i jakt på en lite mindre väska än den jag har nu.
En lite mer festvänlig väska. Den jag har nu ser ungefär ut som en hockeytrunk. Bra i skolan med "alla" böcker dock. Jag är en sån människa som inte kan byta väska förens den gått sönder. Vet att jag har allt i den!
Men en lite mindre väska, hittade en fin på MQ. Får inspekteras imorron kanske.



Om två år ska jag se ut såhär enligt Chickan,  Tatueringen är en fjäril för er som inte kan se de! Haha jag vet inte men jag ser ju rätt hysad ut för att vara tecknad så tänk så snygg jag är i verkligeheten då!

Nu blir det grönsaker + dipp med Sandra!




muuuusic

har nu uppdaterat lite i Ipoden.
Fastat totalt för Lady GaGa:s äldre låtar.



smakprov.

Dagen har varit skön, riktigt bra faktiskt. Har gått snabbt och smärtfritt. Slutade då tio i två och stack in till stan en sabbis med amanda. Skulle gå in på gilda skolan och boka tiden, men då säger hon att man måste vara 18 för att få göra det? Make no sence at all.  Får be mami fixa tid för de måste ju gå med målsmans godkännande ?

Åkte hem lite bitter till Wilma och tog henne på en promenad i parken. Gick hem och myste framför tv:n till mamma och Nike kom, då blev de fart på W och N. Kan ju inte påstå att dom are in love.  Åkte hem till Wilma och lämnade henne sen vidare till friskis som bestod av halva bunkeflo :(. jag hatar när det är mycket folk på gymmet. Alla maskiner är upptagna, man måste säga hej fast man inte vill, man ser förjävlig ut!

Ska kolla gossip sen sova. har inte kolat Sandro/slash/Ida än, tar det imorron.

POUSS

barack Obama

Nu är valet avgjort Barack Obama segrade till tronen. varför skriver jag, den mest opolitiska människan som finns, detta ? ja allmänbildning ? Håller på med en skoluppgift nu om just valet så måste läsa på lite. Annars kan man ju improvisera lite?

hade svårt att somna inatt även fast jag skulle lägga mig tidigt så blev klockan 01.13 innan jag stängde ner gossip. Åhhh!

Slutar 13.50 idag då blir det snaaaabbt in till stan med amanda. Sen måste jag till Wilma ta med henne home mysa lite & gå en promenad. När mamma kommer hem blir det träning. Woho.

ciaociao!

Give me one reason to stay here or I'll turn back around



hahaha hittade denna igår, stackars hund. Den ser faktiskt förjävligut och jag är ändå en person som har svårt att säga att hundar är fula. Men denna!

Dagen ahr varit lugn. Pallade aldrig ta mig in till stan eftersom det regnade. Men fixar det imorron. Kan ju lika bra ringa istället. Har inte haft mycket ork idag heller. Måste börja gå och lägga mig tidigare :(.

Det blev två satc avsnitt med mamma, ett handlade om blowjobs ett om trekanter. Fin mor och dotter serie.

Nu har jag precis duschat och tänkte se om jag hittar Sandor/Ida, såg aldrig den filmen när den kom. Men har dock läst boken kanske tio gånger. Annars blir de nått gossip avsnitt innan jag deckar. Vilket jag borde göra nunu!

Ja imorron går jag till två det är lite mer okej.
Adios amigos!

skuuula!

haj! "halva" jobbiga dagen har gått. Två lektioner to go. Multimedia och grafisk kommunikation. Båda två e boring. Vädret är piss det suger också. Hela skolan blir liksom deppig när de e kasst väder.

Efter skolan ( som slutar sådär omänskligt sent! ) ska ja ta mig till stan och boka den där tiden för ögonbrynsfixning och grejer. Har också kommit fram till att jag hoppar ronneby denna helgen eftersom papi kommer hem på tisdag. Jag klarar mig fram tills dess!

see you lator alligator!

I like you alot lot think you're really hot hot

tjaråå! E nu klar med min läxa känns sinnes skönt. Ingen börda på axlarna längre, just nu. Fortfarande för trött för att träna. En skål med glass lockar mer faktiskt. En skål med glass framför sex and the city avsnitt med mami får det bli.

Fick några pics från tt i lördes.

Annika som katt (?) får inte ihop kaninöronen med det. jagdäremot är kisekatt.


jag sminkar till piraten


Det vilda inom annika kom fram, från min sida kom pistolen fram.


Det blev danstävling mellan mig och latte, jag vann!

Ska nu ägna kvällen åt satc och gossip och tycka synd om mig själv eftersom jag går så fattiga tider i skolan imorron.
byebye.

får man ta hunden me sig in i himmlen?

måndag, ny vecka, ny skolstart. Åhhh känndes som om man var mer trött nu än vad man var när man fick lovet.
Sitter och lyssnar på peps persson - oboy! Lite pepp iallafall. Dock inget fint väder här inte.

Börjdae dagen med två och en timmes bild sen lunch sedan en timmes idrott. Cirkelträning fyfan. KOm nu på att ja skulle/ska träna ikväll ju. jag tror faktiskt inte att jag har någon ork till det. Ska göra engelskläxa sen får ja se. Sitter och gäspar nu så näe de blir nog ingen träning idag inte.

Imorron börjar man 08.20 - 16.30 usch!

Ja måste göra engelskan nuu!

skriver nått roligare sen.


all the boys say hey baby hey baby hey

40 minuter kvar av lovet och vad gör jag? Kolla mer gossip avsnitt. Har kolla fem nu och ska klämma ett til tänkte jag.
Har fastnat totalt. Enda kassa är att det är kinesisk text, men jag kämpar mig igenom den med.




vad händer i veckan då?
jag ska ha Wilma två eftermiddagar.
träna minst två gånger.
Boka ögonfrans&bryn färgning och noppning.
träffa sandra.
ansiktsbehandling.

Skulle åkt upp till pappa och hälsat på honom på fredag men mamma ska köra redan ett och jag slutar fyra, tänkte att jag kan ta tåg upp. Men nä ska ha ansiktsbehandlingen på lördagen klockan 12.00. Kanske kan flytta den annars får jag inte se papi på två veckor och de e ju lite tråkigt. Ja får ta ett snack med kvinnan på hudinstitutet minsan! I-landsproblem..

godnatt ♥

i'ts never easy

jag har verkligen ingen ork att börja skolan igen, ge mig en veckas lov till!

Sitter och kollar gossipgirl på nätet och varvaer varje avsnitt med deppmusik. Just nu e jag deppig, jag deppar. Bara för jag vet att veckorna fram till jul kommer bli dryga. Ingen mer sovmorgon, Slutar sent, äckliga projekt. Åhh är skoltrött innan jag ens börjat..

"du är ett skämt på två ben" ja det är du verkligen.

Ska glo vidare på gossip nuu, tjarå!

jag överlevde

Så nu har jag kommit hem igen. jag lever, pappa lever och bilen är hel. Det gick bra och motorstoppen går att räkna på en hand om man säger så, om man har en hand med många fingrar då...

Falukorver är i ugnen och det piper närsom nu. Sista kvällen med papi sen åker han tillbaka till ronneby och kommer inte hem nästa helg heller :(. BLÖ!

Maskeraden igår var bra. Förkrök här med annika, amanda, carro , patricia och lousie. Tog bussen till TT runt halv elva då folet redan var på gång där. Där fanns alltifrån guldlock&rödluvan till hockeymålvakter. Jag och amanda körde på katter. Svarta kläder och en kattmask. Min kamera var död så de kommer bilder när jag fått dom från andra. Danstävlingar, skratt, bål och nya människor. Sjukt bra kväll.

Nu har pappa tänt en brasa så dags att gå upp och käka förätt framför den. So long!

övningsköra

Nu ska jag för första gången sätta mig i förarsätet och trycka på gasen. Håll er borta från sibbarps camping..

maskeradförkrök







livet leker

Vill ni läsa om londontrippen får ni ta de på mammas blogg, CillaM, jag har varken ork eller minne att skriva ner allt.

En liten recension om veckan kommer här.

Kom hem från lodnon vid halv tolv på tisdagnatten så blev stupande i säng och sov ut till halv tre. Onsdagen gick åt till maskerad hos josefina. Medianer, vin och dans.
Jag var nörd!




Det blev övernattning i soffan eftersom bussnarna slutade gå tidigt. Vaknade vid tolv av att carro ringer och frågar efter sin pistol, hon var secret agent under kvällen. Så hon pch miranda kom till josefina där det blev frulle sedan stan för carro, mirre och mig. Fika på espresso house. Chefen från hansa leksaker ringer och vill träffa mig så jag går dit och svarar på lite frågor. Kanske har jobb klirrat till december nu!

Kvällen blev lugn med film här. Sällskapet blev annika amanda och sara. Grisfilm och popcorn tackar. Amanda sov över och vi vaknade runt elva. jag gjorde inte mycket nytta under gårdagen. Annika tvingade med mig på ännu en maskerad där jag agerade cowboy. Förkrök hos annika i bunkeflo med sjuka bilder (kommer sen). Blev tidigt hem då nattens riddare kom förbi med min cykel.

Vaknade två idag?! skulle egentligen ha övningskört för första gången men får vänta tills imorron helt enkelt.

Ikväll blir det maskerad igen, 3 gången gilt! Förkröka här med annika, patricia och hennes kompis. Sen bussen till bunkeflo där vi ska supa alla under borden.

Nu blirre köttbullar med makaroner. CIAO!

RSS 2.0