Wunderbar

Wunderbar

This boy - James Morrison
underbart härlig låt.

saturday

tjena tja hallå. Då va de helg vilket är skönt som fan. Igår: Planerna blev att jag skulle hem till korre för att sen ta oss till djupadal men icke. Hon ringde när jag satt på bussen och sa att dom skulle dit om en timme så hon och Bella hoppade på den bussen jag satt på så åkte vi till stan istället. Käkade glass och köpte tillbehör till le kväll. Sen ändrades mina planer helt när pärat ringde. Så jag tog bussen o mötte gurra, pärat och mööf sen gick vi hem till jens. Kvällen blev väldigt lyckad tycker jag, tack för det. Hade tur och fick skjus hem, hämtade upp marre på vägen sen hem till my castle. Imorse eller ja typ runt halv ett väcktes jag av att ja skulle till IKEA, blev två bord, skohyllor och blommor. När vi kom hem ligger Martin kvar o sover (!) Ska snart börja sätta ihop borden, händig? njae men Martin ville inte hjälpa till :( haha. Ikväll blirre same place same time.

Over and Out

I party like a rockstar

Tjatjatja, fredag idag ! Underbart, det betyder party och att man kan sova hur länge man vill dagen efter. Ikväll finns det några alternativ så får se va chicksen säger. Mina planer går alltid i kras under kvällen så lika bra att ta de som de kommer, brukar bli lika bra ändå. Ska iaf ut me töserna det är ett som är säkert.
Idag vare skola, rätt lugn dag fick sluta en timme tidigare, DöSkönt! Drog in till stan o träffade Katti och hennes bröder på lilla torg sen gick vi till hansa. Eftersom Katti är så ofantligt snäll kunde hon lägga ut till skorna så nu har jag dem :D! Följde med Katti hem o låg o snackade blaj som vanligt. Jag kom nyss hem o beställde pizza me papi, very najs. Ska käka nu.

Killen från dk har ännu inte ring, död åt honom.

Over and Out

nostalgi

nostalgi

Hittade även dessa skönheter i stan idag, men dem fick ja lägga undan.
På lördag blir ni mina !

dagens

dagens

Grönt linne från Combination 449 :-

Vit scarf från Gina tricot 59:-

honey, I'm home!

Tjo, har precis käkat och suttit o snackat med papi om allt och inget. Hann även ta en fotbollsmatch i köket med tennisboll, le dog sabbade dock allt.
Efter skolan tog jag bussen till gustab och gick in på H&M för jag visste att dom hade ett par skor som jag jäätegärna ville ha där. När jag äntligen hittar skorna finns det två par kvar, naturligtvis inte i min storlek. Så jag beger mig mot Storgatan iställen men nej där säljer dom inte skor på det H&M:et, fuck. Hittade iaf ett linne och en scarf. Sen gick jag tillbaka till Gustav för att möta Amanda, vi promenixade runt ett tag o sen tog jag bussen hem vid sex.
Mina planer för kvällen ändras hela tiden men har kommit fram till att jag inte ska träna iaf, hinner inte det. Och orkar inte gå ut till limhamn för att promenera med katti, tyvärr älskling. Så det får bli film med papi dårå.
Imorgon är det fredag = JAG ÄR GLAD. Vi ska ha utställning på skolan imorron så får hoppas det går bra sen träffa Katti , får se vad kvällen bjuder på.

Plus killen från NewYorker har INTE ringt tillbaka :( detta suger, men ger inte upp hoppet.
Det jobbet ska bli mitt.
Tjaarå.

Over and Out


Sommarvärme

Äntligen kommer solen, riktigt skönt att kunna lägga in vinterjackan. Till skillnad från igår då det låg ett vitt täcke av snö när man kollade ut. Tyvärr ska de bli pisseväder imorron, men ändå får njuta av dagen. Tirsdag idag vilket innebär sjukt dryg skoldag, matte i två och en halv timme sen mediekunskap i tre timmar. Goosh.  Vi ska diskuterna nedladdning av musik och filmer, och varför undrar jag ?
Idag blir de stan me Amanda för att se om man kan hitta lite sommarkläder. Sen ikväll kanske träning, annars går klassikern American Pie 2 på tv. Det andra alternativet lockar lite mer.

Blev nyss klar med diskutionen, den sög!
Ska ut i solen nu och njuta.
Later.

Over and Out


Fussball

Nyss hemkommen från träning, känns alltid lika bra. Speciellt när man kommer hem och möts av värsta chipspåsen. Not good at all. Men jag lovade papi att titta på fotbollen med honom och eftersom mami är i dalarna så tyckte han att vi kunde passa på att unna oss med chips. Vilken feeder.
Jag ringde till NewYorker när jag kom hem från skolan och han sa att det var sista dagen med anställningsintervjuer idag så imorron skulle han ringa o berätta hur det gick. Jag vill såååå mycket, 96 kr/tim (vet dock inte om det är danska eller svenska) jobba tio timmar per vecka vilket är ca två dagar i veckan = kunna leva ut mitt sommarlov ändå! Slipper betala övergången till Danmark, de ställer mami upp på så snäll som hon är. Hur najs låter inte det ? VERY NAJS!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir de fotboll hela kvällen. Heja Sverige!

Over and out

Skolan

hejhej.
Onsdag idag = lillördag vilket kan innebära en hel del intressanta saker, eller det ska göra det men för min del kommer det bli skolarbete. DÖD åt det. Just nu ska jag skriva ett arbete om ekologi (!) varför ? Ja de vet jag egentligen inte, så jag har paus med amanda. Jag har även fått bekräftat att min kariärr som hundpassare börjar nästa vecka, en riktigt pudding blir de som ska få promenader av mig. Extra money tackar man aldrig nej till.
Sökte ett jobb på NewYorker i danmark men har inte fått svar än så idag ska jag ringa tillbaka och fråga vad dom håller på med, dom borde väl ringa tillbaka även om man inte fått jobbet? Så det får bli dagens MÅSTE GÖRA!  Nu ska jag gå tillbaka till bildsalen och plågas igenom av en redovisning. Later.

Over and out


Önskelängd

Önskelängd

vad sägs vavava ?

New start

hejhej, dags för att uppfylla mitt bloggtänkande för en gångs skull. Har snurrat en del tankar om att skaffa en blogg och nu blir det av!

Personbeskriving med mera kommer under tiden så det rabblar jag inte igenom nu, trist men sant.

Tänkte dra igenom en påsklovssummering som får bli mitt första inlägg.

Fredag: sista skoldagen då vi blev klara med vår expoutställning i skolan, hem för att byta om och göra mig iordning sen begav jag, amanda och katti oss till jens för en härlig partykväll. Tog Bussen till Martin (Mr.Love) och blev sedan hemkörda till mig.
Lördag: Ligger kvar länge i sängen och myser sedan in i duschen och fixar till mig, blir hemkörd till Josefina för en tjejmiddag för några chicks i klassen. Very najs! Kvällen blir lugn och trevlig tar bussen hem till Martin och sover där.
Söndag: En segdag men tvingar mig hemåt och bestämmer mig för en hemmakväll med Katti. Det blir Hide&Seek, godis och läsk sen övernattning, väldigt mysigt. Som vanligt!
Måndag: Ännu en chillidag blir det, denna kväll var det amanda som var mig gäst. Vi kollade på Evan den allsmäktige även godis blev det. Sen deckade manda i soffan, hon va trött. 
Tisdag : Amanda väcker mig runt halv tolv och ska in till stan med sin syrra. Jag blir sugen på en stadenrunda så jag fixar iordning mig och möter upp Katti. Lite smycken blev det. Hängde undan en kjol och ett linne. Kvällen bestod av film och mys med Martin.
Onsdag: Får ta mig upp i hyfsad tid eftersom jag ska bli hämtad halv ett. Jag ger upp en dusch mot morgonmys, vem hade inte gjort det? Ställer mig utanför huset och blir hämtad av Katti och hennes pappa. Vi åker till stan och går upp till kvällspostens arbetshus, vi blir tillsagda att komma tillbaka om en timme så vi tar en snabbis i sten då jag hinner köpa de jag la undan igår. Vi kommer tillbaka och börjar vårt arbete, GLASSTEST! Vi får trycka i oss 9 glassar var och betygsätta. Detta kommer komma ut i tidningen så håll utskik. Vi åker hem igen och tar varsin powernap. Planerna för kvällen ändras och slutar med att jag, Katti, Martin och Gurra sitter hos mig och kör fyramannafest. Men det var väldigt kul! Natten blev sen och jag sov gott.
Torsdag: Orkar inte göra något på dagen så jag hasar mig hem till Katti där vi halvsover oss igenom dagen. Jag beger mig hemåt runt halv fem och börjar göra mig iordning för en utgångskväll. Eftersom jag och Katti blev väldigt sena tog vi en taxi till amanda där middag och krök väntade. Uppskattat och gott. Vid halv elva körde Amandas pappa oss till Bunkeflo där vi begav oss till Petter för fortsatt kväll. Kvällen blev inte så sen som igår, jag blev hämtad och hemkörd runt ett, satte mig inne hos mina föräldrar som hade gäster. Vid två kom Martin, vi var båda trötta så vi gick o la oss ganska direkt.
Fredag: Ännu en dag som försvinner av trötthet och mys i sängen, kom upp runt tre och tog en dusch. Gjorde mig halvt iordning och sen åkte jag till Katti för en pizzakväll med krök. Det är alltid uppskattat, det ö-kända shootspelet åkte fram och vi spelade tills taxin kom halv elva som tog oss till Balle där kvällen fortsatte. Runt halv ett Drog vi vidare, Katti och Amanda till Emil och jag till Martin.
Lördag: Blir hämtad av mami vid två, skyndar mig lite när jag kommer hem med duschen och så. Vi kör in till stan runt sex där jag möter upp Katti och hennes pappa utanför Mando, god mat som vanligt. Vi kör till baltiska hallen där vi får köa en stund, eftersom jag bara hade skinnjacka och leggins så frös jag rejält! Väl inkomna i värmen hänger vi av oss och beger oss in på scenen där Familjen uppträder för fullt. Vi sätter oss och väntar på huvudbandet. Det blir tyst i hallen för en sekund sen ett skrik som man bara kan tolka på ett sätt. Och där stog dem, KENT, det var en rikrigt bra konsert med bra drag, jag och Katti står och hoppas och sjunger med så vi blir hesa. När konserten är slut blir vi hemkörda av Kattis pappi hem till Kattis mamma där vi gjorde oss iordning. Vi tog oss till Bunkeflo där det blev fest, ännu en lyckad kväll. Taxi hem runt halv fyra sen sov jag gott ännu en natt.
Söndag: Orkar inte röra en fena så ligger i soffan o glor på TV mest hela dagen. Kvällen blev lugn med filmer, godis och mys med Martin.
Måndag: Vaknar runt två och ber mami köra mig till Katti där det blir en lugn eftermiddag med snack, skratt och mat.

Ja, de första dagarna är inte så tomma som de verkar, bara de att jag inte kommer ihåg vad jag gjort till 100%, hrmm dåligt men ja.

Nu står pappa och trampar bredvd mig för han vill komma iväg o träna så måste dra o byta om nu sen gymmet en timme. 

Over and Out.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0