let's party all night long

Kan inte låta bli att skriva. Denna veckan har varit farfylld och lite halft onykter, blir så när man inte jobbar.
Jag ska leta nytt jobb men det är inte förens om tre veckor jag behöver det så då tar vi tag i det om tre veckor, inte nu.

I måndes var vi hos sara där det blev krök och bad med vänner. Badbrottning, megadrinkar, 50 värmeljus. En fin kväll som slutade hos Carros bäddsoffa. Lovar att jag sov bättre i den än den på kreta.
Har även haft nerräkning till vår resa, nu är det bara en och en halv vecka WOHO!

Igår var det twisterturnering och krök hos vicy som gällde, tog det rätt lungt. Dock vann jag twisterturneringen med stor stolthet. Vid ett blev jag trött och deckade i vicys mammas säng.

vaknade av att fyra nötter kollar på happy feet på volym typ 60 = för högt. Gick upp och en halvtimme senare satt jag på mc donalds med en ceasarsallad framför.  

Bo01 blev dissat idag och istället var det saras trädgård som gällde. 7 personer i poolen blev vilt och jag blev blöt. När vi fick nog av sol och bad köpte vi 10 paket nudlar och det blev lunch.

Nu sitter jag hos carro och vi ska snart till pildammarna för att heja på jocke i sommarchansen. Ikväll blir det lungt sen börjas det igen till helgen.

Over and Out

bloggen stoppar

hej bloggen, eftersom jag har tre veckor kvar av mitt sommarlov tänker jag njuta av dom så mycket jag kan = lite dator & mycket fest. Om två veckor drar jag till Rhodos och två veckorna innan det ska jag lapa sol och leva livet. Bloggen kommer hmna lite i skymundan men lovar att komma tillbaka ny och fräsh efter Rhodos.

Klart kommer det dimpa ner nått inlägg när det hänt något galet men en dagsuppdatering kommer jag varken orka eller hinna när det är stekande sol utanför.

tack och hej



wearing my rolex

Tjatjatja!

Blä blev inget bloggande igår näe. Hade ingen ork att sitta och ruttna vid datorn helt enkelt.

I fredes blöev det iallfall tillställning här, fest,krök, hålligång. Kalla de va ni vill men jag hade kul iallafall. Egen Dj och tackar gille för det.

Tackar dock inte dig som spillde ut öl på mattan, kastade ut min mammas underkläder på golvet eller spillt pärlsocker i köket :( onödigt va.

Fick städa till sex sen sova i fyra timmar sen va de upp och möta sara och emma på bo01 med carro. Blev sol och bad till klockan fyra. Åkte hem för att ta en powernap och dusch. Sara och carro kom vid halv nio då blev det pizza. Eftrer en stund kom TT och vicy och vi började smått förkröka. Vid halv tolv drog vi oss mot limhamn hem till anton där de hölls partaj. Stannade inte så länge utan förtsatte stegen mot bunkeflo till rodde där kvällen fortsatte.

Imorse blev jag väckt att en bakissara, tvingade med mig hem till henne för att sola & bada. Jag mådde pima så tyckte förslaget lät bra. Tog bussen till kronprinsen och köpte frukost sen vidare till Saras trädgård.

Det blev för varmt efter nån timme så vi gick till amandas jobb och hälsade på. Satt där en timme sen hem till saris igen.
Mami o papi hämtade upp mig och nu sitter jag i min äckligt varma säng.
Ska duscha snart eftersom svetten bokstavligt talat rinner av mig.

Ska käka ute idag, fira mami o papis sista semsterdag. Sen ska jag fanimig få en hel natts sömn..

Ska leta nytt jobb imorron. yeah

Over and Out

you have to fight for your right to party

TJAA!
Jag som inte skulle smälla pengar ? Bortkasstad löfte. Blev staden idag med Sara ett baslinne och ett gammelrosa linne rikare är jag nu. Fint med rea.

Mådde sådär när jag vaknade, rent åt helvete så att säga när sara ringer och tvingar med mig till stan klockan tolv. Mjäh har inte mycket till val. Klär på mig och på med solbrillor sen var det bara att bege sig ut i jakt på jeans till sara.

Mah vad killen på jc är snygg.. sjukligt faktiskt.

Ikväll blir de minipartey igen. Först liten tjejmiddag här sen kommer lite vänner sen får vi se vart kvällen för oss.

Nu måste jag börja med maten är redan en timme sen men var tvungen att ta en powernap annars hade jag aldrig klarat av denna kväll.

Over and Out




långt vs. kort hår?

you mess up my life

tja!
Äntligen har solen och värmen hittat tillbaka!!!
Sitter i bikini och ska i vilket minut som helst gå ut och lägga mig nån timme. Music och läsa finfint.

Vaknade imorse av ett högt "MJÄÄH" vem fan var inte det om katti, jag blir så ledsen. Hon sitter och läser högt ur guiniess world record's boken hela morgonen tills vi får nog och går upp för frulle, köttbullsmackor.

Sen tog vi en promenad med nike, satt i gräset och hade det sommrigt.

Igår blev det little miss sunshine, vad är bra med den filmen gott folk?! Jag inser det inte.
Till det serverades nygjorda negerbullar ( typ 80 stycken varav max 20 blev uppätna. 2 av mig...), dippa, morotsstavar, chips, popcorn och Loka.

hade tänkt att träna idag pga gårdagens konsumtion av socker. Men shiet det är för varmt, blä. ska ligga ute o steka istället.

har börjat drömma massa skit, helt tydliga drömmar. Som inatt drömde att nike dog och vi fick en ny hundvalp. Sen brann det på bergaskolan medmera. Igår drömde jag att ja gaddade mig (igen) Fast det blev fel stjärntecken så var helt kallsvettig när jag vaknade så mycket ångest jag hade.

HEJ SOLEN!

Over and Out


I'm living the life

Hola goapa!
Minilördag idag och det firar vi med? Ja de vet jag inte...

va inne i staden med kattikatt, nya reafynd.

 
Rosa kofta från zara 150 kr
Det nya linnet från igår :)

Hittade även ett par rosa esandrillos på vero moda för 50 spänn tackar!

Lunchade på Gökboet med lax och sallad. Sen begav sig katti till jobbet och jag stryde stgen hemmåt. Sprang på Sofie och hennes kompis påvägen så det blev mina busmates.

Va ute en timmes runda med nike nu precis och funderar på vad ja ska börja göra nu
- skriva nytt cv
- rensa garderob
- sortera alla bilderna på datorn

Blä börjar med bilderna.
katti gör min ensamma kväll mindre ensam genom att komma hit och baka negerbullar & titta på skräckis.

Over and Out


mer bilder :)


Kyrkogård



svenska skyltar 8-|


sex on the beach blev exrta sexig med en toyboy


fräsigt halsband


härligt


Squeeeeezze the sun


Chania


Chanias fyr

Så då blev det lite mer bilder , nu får det vara nock. Nästa bilder som kommer in är från Rhodos.
Just och och nån från falsterbo 08. Men nu ska jag in i duchen och sen till staden med kattkatt.

Over and Out

one shot dead

mjäh! Blev en fin återförening med katti idag. Gick runt i limhamn, gungade, hon berättade om magaluf och jag om hur mycket jag längtar till rhodos. Träffade gille och han fick berätta om ayia napa. Och jag var inte det minsta avundsjuk :). Ayia är inge för mig.

Ska snart nannisa, måste upp i hyfsad tid imorron med. Beachen + ta hand om nike eftersom mami och papi ska away över natten. Och jag behöver ju en natts sömn!

Måste även in till stan och verkligen in till stan och kika efter strandklänningar ,  linnen, shorst etc. passa på på rean :)

Nu ska jag försöka nanna.

Over and Out

Talk to me, tell me your name!


Åhh liver leker till max just nu, bara rädd för att allt ska skita sig. men på sista tiden har mina planer faktiskt gått igenom :). Vädret kommer tillbaka och imorron blirre bo01 och bättra brännan.

Mjau, mötte upp carro i stan idag vid elva och skrev på alla papper så nu är resan verkligen bokad och klar, om tre veckor drar vi adjöss. En halvtimme senare satt jag på en buss påväg till dk med min käre farfar. Blev en mysig dag med sol, glass, talking och lunch. Gick upp och ner längst ströget och bara gled med stömmen.

Vid 5 åkte vi hem och mami hämtade mig, åkte och införskaffade maut sen hemåt.

precis ätit och har 0 planer på vad ja ska göra nu... Katti, längesen man såg henne så får la ta tag i det ikväll! saknar dig!

Ja nu blirre promme, ut i limhamn och bränna kalorier. Sen ska jag decka tidigt , har inte sovit ordentligt på hela tre veckor, men det ingår väl i sommarlov.


farfar :)

Inköp från igår

Linne från saint tropez 119 på rean
annat linne 129 på rean VILA
vit bikinitopp från 45 på rean H&M
rosa bikini 250 på rean Benetton

Fina fynd inför resan.

Nu ska jag dra mig.
Over and Out

Mjau




steve madden

if you change you're mind Iäm the first in line

JADÅ! NU är resan sågott som vår. Ska skriva på de sista papperna imorron sen är det adjöss Sverige.
Resan bär av till Rhodos för mig och carro den 10 augusti - 18 augusti. Vi ska bo i Rhodos stad i smeten och bara ha det så sjukt kul.
Hotellet...



Mötte upp carro i stan vid tolv och vi började springa in på olika resebyråer. Efter en timme hade vi typ 5 förslag som lockande så vi slog oss ner på eph för att bestämma vart. När vi kom överens tog vi vårt pick och pack och gick runt en runda i staden. Hittade en söt topp från saint tropez och en ny bikini från benetton. Lite smycket och sånt med finfint.

Vid tre sa vi hejdå och jag träfade nattis för en lunch på heavens world och snack om både det ena och det andara. Gick också rnut och letade fynd, hittade inget mer.

Bid fem sa även vi hejdå och jag promenerade ruint själv till halv sex då mami och papi kom in. BIOTIME!
Satte och och drack mangofrapino på eph sen såg vi mamma mia. My vad den va bra , ritkigt härlig. Hade gåshus 90% under filmen :)

Åkte hem och käkade och cyklade jag till sibbap och stötte på jes + emil + massa myggäckel.
Satt där en stund och blev myggbitna. En timme senasre fick jag nock och cyklade hem.
Ska sova snart. Fixa papper sen dk me farfar imorron.

Over and Out

we were forever

åhh har fedeskoskav efter gummistövlarna som jag traksade runt i under kvällen i falsterbo.

köttsår så att säga , den mindre graden men endå , fick gå runt i flip-flop i stan flip-flop med snäckor på?!
blä på skoskav.

Hela dagen har gått åt framför datorn, suttit och ruttnat som en annan zigge. Klockan blev halv sju och jag begav mig till bussen och när jag på satt ingen där ingen sara som vi bestämt. Skickar ett sms och frågar var hon e. Får tillbaka "men du sa ju 20 i 8" åh näe tänkte jag. Så hon fick ta nästa buss. Träffade carro på pronot när jag kom fram, manda kom 5 minuter senare och vi gick in och beställde. Sen kom sara och vicy. Blev snack om helgens bravader.

Även kommit underfund med resan blir tyvärr bara jag och carro :(. Visst kommer bli askul men utan amanda? Det ska ju vara vi tre. Får ta igen det nästa sommar helt enkelt.

Ska upp tidigt (halvtio) imorron och in till stan öfr att börja jakten på resor med carro. klockan två ska jag möta upp nattis om lite up-date från hennes liv under sommaren. Kvällen får jag se vad den bjuder på, filmkväll lockar.

Ska tanka nån film nu och sen decka stenhårt.

Over and Out

bild up-date


Hej Kreta


Hemska bäddsoffan


bästa på stranden <3


mami & jag


Jag sådär lagom brun vavava


mum & mich


Familjen Malmhagen


Happy hour, happy me :D


Papi och jag


sunset


bootbeer yeah


och pink lady


Kommer fler bilder med tiden men tar så extemr lång tid och har viktiga saker att ta itu med.

Over and Out

I kissed a girl and I liked it

tjatjatja!
Nu e de dags med up-date!
Tänkte bara köra en kortbeskrivning av veckan på kreta sen får bilderna tala för sig själv.

Resan började med att taxin var försenad = mami blev smått irriterad. Vi hann i tid innan gaten stängde och satte och och väntade med en frukost. Halv 8 på morgonen gick flyget och vi va framme runt halv elva på kreta. Transfer till hotellet och jag hade inte sovit på ett dygn så deckade fint i bussen från flygplatsen. Kom till hotellet runt halv ett och jag gick o la mig på bäddsoffan, har aldrig sovit så dåligt som jag gjorde på den! sov till två och sen gick vi ut för luch och sol och bad.
Veckan innehöll sol, bad, god mat, 40 grader, tidiga morgnar pga av ljuset, drinkar, utflykter, vattenland, fetaost, greksallad, strandtennis, korsord, läsning, hundar & getter.
En sjukt mysig och skön vecka. Nu blir det Sverige i en månad sen drar jag manda och carro TACKAR! Ska boka nu i veckan :)

Fick ett fint sms av sara sista dagen på kreta "Har hittat resa till Gran Canaria på sprotlovet för 3500 om vi bokar nu" Det gjorde min dag, så nu har jag två resor att se fram emot tacktack.

Sen har vi då up-date om falsterbo, sjuk kväll.
Blir hemkörd till sara vid ett och blir sedan hämtade av vicys mamma och nerkörda till skanör där vi gör iordning med madrasser, sovsäckar och väskor i huset. Gick till ica för att köpa mat men eftersom ingen hittade fick vi fråga ett antal gånger om vägen. Till slut blir vi köra dit av två übersnygga killar. Tyvärr såg man inte mer av dom sen.
Gick hem igen och bytte om och började fixa oss. Vid halv sex droppade manda och carro in och vi började med middagen , Köttbullar och makaroner de luxe. Började smådricka till klassiker som , Who let the dog out, you touch my dingdingdong med mera. Kortspel och dans tacktack.

Vid nio tog jag mina gummistölvar och vi promenerade mot bussen som kom precis när vi kom ut så de va bara att springa, och de gjorde vi. Träffade några andra killar och hade följe med dom till campingen där kalabaliken började. Vi blev erbjudna öl och sittplats av några från laholm, sen blev jag bortrövad ( en random kille kom fram och lyfte upp mig på hans axel och sprang iväg, normalt? nä) Sen drog vi oss till tryggre kvarter med kännt folk.
Mörkret föll och man såg ingenting, snubblade fram över tältlinor och nässlor. Vid 3 blev det taxi hem. vaknade imorse och mådde som jag förtjänade tur var gick det över anbbt och jag bytte och och sedan blev det buss hem med all packning. Hade mer packning till falsterbo än till kreta sjukt onödigt!

Well lång update och lägger in flera bilder snart.
Ska bara ta en dusch. Ikväll blir de party och sen utgång.

Over and Out

no update

okej såhär ligger det till.
OM 40 minuter skall jag vara hos sara för att bli körd till falsterbo, ligger sent ute med packning igen och har knappt hunnit packa upp från kreta, de löser sig.

det som är illa är att jag varken hinner uppdatera med text eller bild från kreta utan tar en milslång update när jag kommer hem på söndag. Kommer lägga in bilder varje dag från båda placen.

Förövrigt: Jag är brun det är inte du nananan.

Let's get loud tonight
Over and Out

honey I'm home

jappjapp jag är hemma och gör sverige säkert igen.
Update imorron, ska sova nu.

Falsterbo hela helgen i regn men va fan gör det?

Over and Out

byebye


now is the time

tjatjatja! Detta blir det sista ni hör av mig på en vecka tror jag.
Väskad blev packad och jag tror jag har med allt. Om inte synd.

Fredrik kom hit och höll mig sällskap , fick agera psykolog sen tog vi en runda inom statiol. Jag behöve red bull för att hålla mig vakne. Körde ut till utkiksplatsen och lyssande på gamla klassiker. Det var fint.
Blev hemkörd nu och ska snart upp och väcka mami och papi.

Well ni får ha det bra in sweden så hörs vi när vi hörs.
So long fuckers!

Over and Out 10-18 juni

together we cry

Om fem timmar e taxin här, har jag packat? Näe. de löser sig, har ju fem timmar på mig :D.
Blev en mysig kvällsfika på Pronto.
Började med manda carro och lotta, sen fylldes det på av sara vicy och emn jag är dålig på namn men en tjej till. Mysigt nu såhär innan avresan. Gaah kommer sakna er!

Innan fikat kom som sagt farfar på besök och vi bestämmde datum till vår tradiotonella danmarksresa, den 22 juli tjoho.
Det blev grillade revbensspjäll och potatissallad. Något som man äter grisigare får man leta efter, hade marinad över mina händer och en bra bit upp i huvet, men gott varre.

Nu borde jag ta tag i mitt packande innan jag deckar, vilket jag inte skall göra!, men risken finns och då vill jag iallafall att min resväska ska vara klar. Ångenst om jag somnar nu utan att ha packat och papi väcker mig när taxin är här?!
Måste packa nunununu.

Over and Out

packad packnig

JAG HAR FORTFARANDE INTE BÖRJAT PACKA!

Precis lämnar nike och det är alltid lika sorligt. Men hon får det bra.
Farfar är på besök och det blir grillat till middag.

Hör av mig en gång till innan jag beger mig i taxin.

Over and Out

inatt inatt inatt inatt

Åhh om 13 timmar kommer taxin. Om 20 timmar är jag på kreta. Om 24 timmar ligger jag på en strand och mår sjukt bra.

Jag kommer sakna en del såklart och ni vet vilka ni är. Kommer främst att sakna Nike som vi ska iväg och lämna snart. Hon måste tro att det är hennes extrahem med tanke på att hon får bo där några gånger per år. Synd om hunden.

Inatt fick jag sällskap i två timmar av hoffnell, han skulle egentligen bara hämta sina filmer men det slutade med 1000 frågor (som blev typ 12 frågor). Dom var så djupa att det tog lång tid att svara = tiden gick. Vid halv fem fick han åka hem eftersom jag var trött och det var ljust ute.

Ska även göra ett nytt försök att få upp min header. Lyckades iallafall byta typsnitt medmera, hur vet jag inte men det får duga sålänge. Nu ska ja rensa min Ipod så jag har bra ny musik till resan.

Sen måste jag packa och middag med farfar och träffa snuttisar, blä. Stressigt.

Han iallafall träffa sofie, en lunch i solen och snack om USA. Mys.

Over and Out


oteknisk? JA

har precis knopat ihop en header i paint, ingen 10 poängare men iallafall lite mer personligt. Men nu vill det inte komma fram?! Blä.

Får ta privatlektioner eller något hos katti eller sara.

Myskväll med katti, blev den hemska filmen tretton. KOm ihåg hur jag och Qim alltid tittade på den och var lika faschinerade över att dom vågade göra allt dom gjorde i filmen. Nått år senare kom vi på att skådespelarna var äldre än 13 och att det var film. To bad.

Imorron har jag fullspäckat schema
Först lunch med sofie som kommit hem från USA!
Sen lämna nike på hundpansionatet
Middag med farfar
Fika med tjajorna innan jag beger mig

Och däremellan ska jag hinna packa och så. Får gå upp tidigt..

Over and Out


Benjamin i morgonsoffan

Björn Gustavsson kan inte få det att gå fel

Benjamin testar Salsa


Benjamin testar gröna lund



Benjamin testar supertrendiga kläder



Benjamin testar sånglektioner



Benjamin testar karate


I am not like all the rest

om två dagar är jag på kreta nanananana. Sjukt skönt!

Sjukaste kvällen inatt, den var så verklig. Drömmde att ajg var på kreta och det var underbar, en morgon vaknade jag med en tattuering på magen, en stor en, visste inte hur den kommit dit eller någonting. Jag vaknade till tre gånger och varje gång kollade jag under täcket om den fanns där men näe.

Gjorde mig verkligen sugen på att gadda mig men utan föräldrars tillstånd vill jag inte. Och eftersom jag inte har det får ajg snällt vänta tills jag fyller 18.
Har iallafall kommit på vart jag vill ha den. Tänk revbenben under bröstet på vänster sida. Vad som nu ska finnas ska böra tio-femton cm under bröstet och sen går det som ett "S" upp på bröstet.
Okej inte för att någon kommer förstå men ja. Nu är frågan bara vad? Varit inne på mitt efternamn och istället för M:et ska det vara jungfruns stjärntecken som också är ett M med en fjong på.
Ja nu blev detta klyddigt menmen.

lyckas hålla mig till mina planer änsålänge. Blev friskis i en och en halv timme. En halvmil plus mage och ben, nöjd.
Dagens blev när en man/kille skulle imponera och det hela slutade med ett krossat fönster. Pinsamt läge mannen.
Men kul varre.

Precis kommit ut ur duschen och ska nu planera min middag. mami och papi är på hotellet och ska ha tvådagarskurs så det blir middag alone. Nått easy typ spagetti + köttfärsås eller korv.jaja.

Ikväll blirre chilledill med kattfan. Long time no seen där, dåligt.

Over and Out

jerk it out

JAAA! Mina planer har hållt!

Idag var en bra dag, sjukt bra dag. Börjar med solsken vilket var perfekt för danmarksresan.
Vid halv elva åker jag mami och papi in till stan och går in på ticket. Chansena var små eftersom vi var tvunga att hitta ett hundpanionart som tog emot vår vovve i 8 dagar på så kort varsel.

Efter tio minuter och några telefonsamtal till olika hundpansionat satt vi med tre biljetter till KRETA. Vi åker på torsadg halv sju på morgonen och kommer hem på natten till fredag om en vecka. yeahyeahyeah!




sjukt mysigt. Ligger i en liten by så det är inte så mycket party men sparar mig tills brudresan.

Även dkplanen höll idag. Klockan tolv, efter en snabb ceasarsallad på café gustav adolf, så stog jag på centralen och växlade in alltför mycket pengar. Tåget tog vi så vi va i köpenhamn halv tre. Lullade runt lite sen in på tivoli.
Låste in värdesaker sen sprang vi runt i flera timmar.

Gosh har ont i fötter och ben men dagen har varit så bra!

Imorrno ska ja hänga på friskis och träffa katti. Får se om jag hinner med rusta, måste ha tält till falsterbo ju.
Att jag ska bo i tält finns det ingen som kan föreställa sig, jag kommer muta in mig hos någon med en ritkgit säng och dusch skulle jag tro. Skit under naglarna är inte min grej. Men vafan ska man då göra i falsterbo?! Ähh jag får klara tre dagar.

Nu ska jag sova är stentrött!

Over and Out

a dream of you and me together

det blir dk imorron tackar!
Ska även in till staden imorron och se om det kan bli någon resa me la familia.
Sen ta tåget till dk halv ett och bara vara underbart barnslig på tivoli. Får se om vi stannar eller drar hem men vi ska iallafall ha sjukt kul!

Har varit och fikat med Sara Christine Vicy och Tora mys.
Nu ska ja sova.

Over and Out

you took my breath away och jag vill aldrig hämta den

Jadå har nu hittat en resa. Kreta i en vecka , drar på torsdag. Visserligen är de ospecifiserat men det kan ju inte bli fel på kreta? Får la se vad mami och papi säger när dom kommer hem från sin golfrunda.

Även dk-resan inför imorron är gjord. iallafall är jag och sara säkra på den och i värsta fall får det bli bara vi två. Men de går ju bra det med.

Jag är sjukt nöjd med mig själv och detta lovet. Hoppas bara att mina planer för en gångs skull kan hålla fram till den 21.
Isåfall ser det ut såhär:
Imorron Dk med mina töser och ragga runt på tivoli sen dra ut eller hem beror få humör och hur ont i vi har i fötterna.
Tisdag dra mig till gymmet och vara där minst timmar. Kommer aldrig funka men måste ju ha ett högt mål.
Onsdag packa och göra allt kalrt för torsdagen.
Torsdag sitta på ett plan till grekland med dom två peroner som betyder mest för mig.
Vara där i en vecka och komma hem den 17:e.
Den 18:e drar jag medflera ner till falsterbo mes tält och sovsäckar. Vara där i tre dagar och bara festa och ha en sjuk tid.

Ja sen är det den 21 och ca en månad kvar av sommarlovet. Den 9:e eller 10:e drar förhoppningsvis jag, manda och carro till nått flott ställe och lever livet sista veckan innan skolan.

Ja kan det hålla såhär så blir jag lycklig.
Nu ska jag duscha.

Over and Out

you just have to smile that smile

Söndag. Blä.

Först och främst GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE MAMMA SOM FYLLDE ÅR IGÅR! 45 år och hon är lika vacker som vanligt. Du är bäst och du vet att jag menar det. Du är den mamman alla drömmer om att ha.

Nu sitter jag och letar resor till grekland, förhoppningsvis drar vi på torsdag eller fredag. Mami Papi och jag. Mysigt. Förra året åkte jag med min dåvarande pojkvän till grekland och blev verkligen förälskad i landet. Så tillbaka är ett säkert kort. Inte till samma ö, typ rhodos eller nått istället. Får vara lite mer att göra nu när man åker men parents.

Sen vill jag säga grattis till pappa som för en av de första gånger spelar på hästar och dra hem vinst, haha. Tack vare att mami läste horoskop och det stog att han skulle ha tur med trav. Brabra. så ikväll blirre restaurang very najs.

Igår drog jag ner till bo01 med Sara och båda två deckade till i solen. Låg där och svettades i tre timmar sen drog vi in till staden och käkade kina box. Tog bussen runt fem och hann precis byta om och fira mami ensam med papi. Blev ett body butter av mig och massa golfprylar av papi. Sen kom gäster och det blev god mat och kladdkaka. Vid halv tio tog jag bussen till Sara och det blev film och chill. Var cptrött och höll på att somna. Vid tolv tog jag bussen hem och fortsatte vara trevlig mot gästerna, vid ett somnade jag.

Skulle egentligen till tosseslilla imorse men näe det blev inte av, och det var itne ens jag som planerade. Kasst.
Jaja ska leta efter resa nu och drömma mig bort till en fin strand och fina pojkar. puss!

Over and Out

 
mys på bo01, Sara ville inte vara´med på bilden :(


look what I can do with my feet

ÅHHH vilken kväll det blev igår , riktigt lyckad och helt enkelt en perfekt början på sitt riktiga sommarlov nu när jobbet är slut. Äckligt skönt och jag är nöjd med mina insatser för denna sommaren.

Som sagt sista dagen igår, satt och såg sådär allmänt mobbad ut tills katti och bjaaarn kom fram och höll mig sällskap fint av er. Vid sju tog jag mitt pick och pack och tackade för mig. Tog bussen hem och var sådär allmänt stressad som man bara älskar att vara. not. På 20 minuter lyckades jag få på mig indiankläder, halvsminka mig och hinna med bussen. Mötte sara och fortsatte min sminkning utomhus i motljus, gick sådär. Blev även krigsmålning och fjädrar, kan ju säga att alla som körde förbi glodde något så extremt! Såg ut som om vi firade spaniens vinst en vecka försent.

Kom ner till höllviken och där möttes man av cowboys och indianer till höger och vänster. Även två nötter som klätt ut sig till mexikanare, kvälles bästa! haha. Det blev vattenkrig, ofrivilligt, och dragkamp. Indianerna förlorade, kasst.

Kvällen fortsatte med musik, alkohol, mer vattenkrig, vattenpipa och skratt. En extremt kul kväll. Vid två blev jag trött och deckade i en soffa. En timme senare blev jag väckt och då var det dags för efterfest och jag är ju inte den som bangar så tänk er 4 idioter, en sterio med smurfhits och för mycket krök. Vid 4 fick vi för oss för att bada så vi gick ner till havet men påvägen hittade vi en pool. Mycket varmare så vi busade till det och hoppade i där. Inte jag dock men blev lika blöt ändå när joel gjorde en bomb. Sen sprang vi därifrån, mange och joel i sina mexiokläder haha. Har nog inte skrattat så mycekt på länge.

Lyckades somna i en tältsäng runt fem och blev väckt med en ny efterefterfest vid halv tio imorse. Huvudet dunkade men det sket jag i. Frulle och blöta kläder är inte helt fel. Blev hemkörd 11 och nu ska jag ta min indianvän sara och åka till bo01 för en dags stek!

    
Jag, Sara, Mexikanarna haha, carro & jag, Sara Amanda & Carro.

Tack för kvällen Baltzar som höll i det hela och tack till alla som gjorde kvällen till den sjukaste på länge!

Over and fucking Out

I was the black sheep of the family

I'm happ I'm happy, sista dagen på svettigt café imorron, tack! Ska dock försöka leta nått nytt i limhamn till hösten, alltid bra med extra cash. Kanske butik, vem vet..

Är det normalt att ens hund hoppar runt i sängen och jagar flugor?

Fika idag igen på pronto, idag med manda och carro. Fin kväll på lilla torg, mycket folk. Nästan lite utomlandskänsla över det hela. Nu är det iallafall 90% chans att vi kommer iväg i augusti woho!

Va hemma runt halv tolv och kom på att jag inte hade med min cykelnyckel, och eftersom cyklen stog vid busshållsplatsen fick jag knata hem och sen tillbaka. Tog med nike och för första gången har jag nu cyklat med hund, gick bra.

Taggad inför imorron och hoppas jag får besked om lördagen. Vågar inte hoppas nu men kul om det blir av.

Over and Out

Sunshine in malmö

tja hej tjena tjenixen!
Varit en svettig dag på jobbet, stekvarmt och bara suttit och flämtat i 6 timmar. Sista timmen fick jag gå in eftersom jag var typ blöt så kvavt det var ute. En dag som denna ska man inte jobba utan steka på stranden! Well sista dagen imorron och sen blirre indianparty på kvällen tacktack.

Idag blev jag ägare till den fina klockan yeahyeah!
  
 

En klocka och två ringar blidde det.
Fynden gjordes på GULDFYND och klockan gick på 174.50 kronor och ringarna typ 70 kr/st

Nu ska jag bege mig in till staden för en fika med manda, längesen man träffade sin älskling ju! Men först ner och äta jordgubbar. Later dudes!

Over and Out

klocka

Imorgon tror jag att du ska bli min!  

Blev helt såld idag när jag såg den i skyltfönstret sen priset gjorde mig gladare.
Får la se när ja kommer in till stan imorron.








Over and Out

were gonna rock down to electrice avenue

åhh! Satt och fikade med Sara på pronto och vi fick för oss helt sådär att boka en resa till sportlovet. Boka nästa vecka så man har något att se fram emot. Jag vet ju inte säkert om jag kommer iväg med manda och carr så de skulle vara underbart att verkligen ha något att se fram emot. Tänk en vecka på cran canaria med fest, sol och bad. Hur skönt hade inte de vatt?!

ska in på ticknet nästa vecka och se vad priserna ligger på. Och nu ska ja börja leta resa med mami och papi så vi kommer iväg runt den 10:e annars får det bli tyskland och gå på heidepark. Sen när ja kommer hem blir det en helg på falsterbo horseshow sen resan med manda och carro som jag verkligen hoppas blir av. Sen börjar skolan som kommer gå dösnabbt sen jullov och vem vet vart man hamnar då sen sportlov på cran canaria?! jag vill!

Nu måste jag gå till sängs jobb imorron. Två dagar till. visserligen kommer jag behöva jobba någrz dagar till för att få ihop pengar men de tar vi sen :).

Over and Out

please don't make me cry

Lillördag woho! Dock ingen fest för mig. En kvällsfika istället, har jobb imorgon så.
Tog ledigt idag, jag "hade blivit stucken av en geting och var tvungen att få kortison eftersom jag kan dö annars". Visst är jag allergisk mot getingstick men dö är väl kanske att ta i. Men det gick nog bra att dra den lögnen.

Blev väckt kvart över tio och drog på mig bikini och en tubtop. Satte mig i bilen med mami och nike, körde ner till limhamnsfältet och va där i två timmar. Lyckades under den tiden bli attackerad av rapsbaggar(!) riktigt vidrit, attackerad av nike, bränna mig på näsan. Men det var iallafall skönt med solen.

Körde hem runt ett efter en glass på stranden. In i duschen och fixa mig direkt ja kom hem sen in i bilen klockan två och blev körd till erikslust där jag fick ta trean till bo01. Jäkligt komplicerat att komma dit jag skulle men till slut kom jag iallafall fram till sara & co. hann bara sitta i 10 min sen fick jag bege mig till eph där "interjvuen" skulle hållas. den blev förflyttad en halvtimme så satt och snackade me lina, dharlott och therese.

När bossen kom blev det snack om lördagen och vad som gäller. Jag säger bara sex and the city team på högsta våningen i turning torso, cocktails, håruppsättningar och gratis kläder. Får bara hoppas att det gick vägen. Vågar inte hoppas för mycket eftersom jag inte hade någon erfarenhet men ändå.

När det va klart tog ja bussen till trianglen för att springa in på din sko och köpa indianskor till fregad. 19-årsfest med vilda vestern tema. Ball.

Nu ska ja in till stan och ta en kvällsfika med sara :)

Over and Out

 
Indianskor från din sko woho!



outfit för dagen bestod av:
Tunika - saint tropez
jeansshorts - H&M
halsband - flash
skor - dna-shoes
väska - bianco



you tried to teached me right and wrong

precis kollat på en riktigt dålig film. Superheroes. Parodi på spiderman typ, inte rolig alls.
Gjorde dagens gärning för mig själv innan, fotbad med fotfil. Under den senaste tiden har de varit många som klagat på min elefanthud under fötterna. Illa. Fanns inte mer att göra än att dra i dem i  et vamrt bad och skrubba som bara den. Nu är jag flera centimeter kortare men har bebifötter.

Vem bryr sig om mina fötte anyway?

dags att börja kolla på sista minuten nu gånger 2 woho! Min sommar är räddad.

Over and Out

it isn't you and me anymore

Tjatjatja!
Äntligen är solen och vämren tillbaka i malmö! Och det inviger jag med att vara ledig från jobbet imorron. Ska på en intervju men tar mer om den imorron för jag har inte helt klart hur det ska gå till med mera. Men hinner steka på playan lite iallafall.

Idag var det en bra dag på jobbet, mycket att göra. Inte mycket men mer än igår iallafall och det är alltid något. Efter jobbet tog ja bussen hem och träffade faster. Nu vankas det grillat underbart!
Mami och papi kom hem från sin weekend som blev en dag kortare pga att dom saknade mig för mycket helt enkelt.

Måste hitta på någon bra lögn för att få slippa jobbet imorron...

Nu erre mat, later.

Over and Out

cause I'm driving one of your cars

Well en dag till med jobb och idag var det sju timmar som stog på scehmat. jobbigt till max. Skönt med sista veckan och till helgen nalkas tosselilla woho!
Imorse kom mami och papi in vid halv nio och sa hejdå för att ta en weekend till Oslo, tack och hej!
Visst skönt att vara ensam men saknar dom 24/7! har blivit sån riktigt mami och papi gris på sistonde.

ikväll blev det en tjejkväll, manda carro jessica jeschika och wick,som förstördes av lite grabbs, jorå trevligt värre. Ska upp och jobba imorron så det blev inte så sent. Ska göra ett nytt försök att kolla på united 93 nu sen en skön sömn inann det blir jobb imorron igen. Denna veckan blir kass!

Over and Out


RSS 2.0