stress

Är riktigt jäkla cpstressad, vet inte alls hur detta ska gå ihop överhuvudtaget. Får väl se om det gör det. Hör av mig inatt tror jag!


freitag!

fredag fredag fredag! OCH JAG SLIPPER ATT BLI BRACFACE HOHO! Ingen tandställning till mig allså, men en bettskena kommer nog åka in under nätterna. Men de kan jag överleva med faktiskt. Dock ville jag bli av med min snea tand men får väl ta hand om det sen.

Slutar om en timme och då blir det byte med sista julklappen haha snacka om att vara ute sent i tid men men. Nattis får bli min fikadate idag. Ja och kvällen bjuder på 20-års fest. Får se hur länge jag orkar hålla igång med tanke på att jag ska upp tidigt imorron.

CIAO!

vårkänsla


jag vill verkligen ha skorna!
Men fransar funkar det iår igen?

my weekend

Min helg är fullproppd och ser väldigt stressig och sömnlös ut.

Imorgon tandregleraren 09.40 sen till skolan. Går till 15.00 sen ska ja ta en fika eller nått med nattis i stan. åka hem, duscha dammsuga och göra mig iordning. Käka middag sen 20-årsfest.
Lördag samlas vi på gustav 08.15 för att ta bussen till husie. Där ska vi då vara hela dagen med coachgruppen. 20.00 åker jag och fian tillbaka till gustav för en utekväll.
09.00 ska vi vara tillbaka i husie på söndagen, tungt! hemma vid halv fem och då blir det bio med mamma och pappa.


Kommer inte bli många timmars sömn, men det har ju klarat av förut :)

Ska gå och lägga mig efter sweeet sixteeeen idag hade jag tänkt. Får vi se hur det går.

fur?


MIna drömmar svävar fortfarande runt en pälsväst.
Omöjligt att få tag på en, som passar mina drömmar. Det finns fantamig inte en enda som ser någorlunda bra ut.


Förövrigt, jag är totally red in my face. Sista ansiktsbehandlingen på ett tag, har gått mina 6 gånger nu och ja min hy har blivit bättre. Det påpekade även Sara (hudterapeften) idag. Min hals mår bättre, jag har nymålade naglar och ska ta något att äta nu. Så jag faktiskt rätt bra fötutom att jag är röd, men de går över :)

immunförsvar?

Jag tror att mitt immunförsvar har dött. Idag ligger jag hemma med halsont, great. Vaknade vid 8 som vanligt och drack en kopp te. Smärtan i halsen vägrade gå över och bara tanken av att ha ont i halsen plus att ha Lena i tre och en halv timme gav mig rysningar. Gick tillbaka till sängen och la mig en timme för att sen ringa mamma och snyfta lite. Skulle sjukanmäla mig men såklart somnade jag om, vaknade igen 11.53 och dom stänger sjukanmälan 12.00. Hittade inte pappret med telefonnummret så satte på datorn. Hittade nummret och slog in mitt personnummer, men såklart blev det fel och när jag ringde tillbaka så var klockan över tolv. Får prata med Lena imorgon dådå.

Klockan halv tre ska jag på min sista ansiktsbehandling! Klämma lite finnar så fan är fin inför helgen. Har gått 6 gånger sen september vilket är drygt en gång i månaden. Visst har min hy blivivt bättre och alla miniknottror är borta och dom "stora" försvinner med tiden. Måste köpa nya produkter också men de får ja nog fixa i helgen.

Ska försöka få i mig något att äta innan jag sätter mig på bussen påväg till hudinstitutet faktiskt.

3:e året irad

Slog mig nyss att detta blir den 3:e sommaren jag spenderar i Grekland. För 4 år sedan hade jag aldrig varit där men förälskade mig totalt från första gången. Besökt tre olika delar, olika öar men samma härliga miljö och liv. Rhodos kanske var en aning vildare.







Detta var min första vistele där, på den lilla ön Thassos. Firade mammas födelsedag och min dåvarnade boyfriend fick följa med som lite 18-årspresent typ. En riktigt härlig resa, spenderades mest vid poolen dock haha.
4-11 Juli 2007

Nästa resa till greeeece blev 08 med mam och pap.





Här var vi på Kreta i en vecka, datumen 4-11 juli 2008.

Nästa blev RHODOS!








ja rhodos, tillbaka om ett halvår baby!
11-18 augusti 2008

Den 26 Juli - 9 augusti kör vi igen.

ledare & "kaffe-lattemorsa"

Kom nydligen hem från ledarkursen, eller ja en timme sen. Det var okej och kommer säkerligen vara lärorikt, en riktigt bra merit och man hjälper säkert några vilsna små själar. Om man ska dra kort vad det går ut på så kan man säga att vi ska gå en kurs och bli utblidade till coaher för yngre tjejer. 8 kvällar fram till maj ska vi träffas och göra övningar, ha föreläsningar, planera med mera. under dessa veckorna ska vi även ta hand om en grupp tjejer från olika skolor i malmö. Vara en coach för dem, kunna hjälpa dem på vägen så dom vågar ta för sig typ. 
I helgen ska vi läger i husie haha, jag och fian hoppas dock övernattningen. Har annat planerat men vi löste ju allt ändå.

Efter skolan träffade jag kattikatt en snabbis på eph. har kommit fram till jag är en "kaffe-lattemorsa" utan barn. Ni vet en sån mamma med barnvagn som alltid sitter på fik och dricker latte. Fast ja dricker inte latte, och har ingen barnvagn. men ändå har blivit för många fikor på sistonde! Måste skäras ner betydligt, dels för att skona kroppen och plånboken.



 

tacktal och äggskal

Först och främst, jag ahr fått en bit äggskal som fstnat under min nagel. Det gör seriöst ont och är jätteäckligt. Det går inte att få ut den så det kommer antagligen börja ruttna och lukta illa där. Det är inte najs.

För det andra, fick ett sms av annika innan. "Du vet om att du har lovat att hålla tal på min student:D" Det gäller att avra i tid eller haha? Jag har fem månader på mig att komma på ett riktigt bra tal som inehåller enbart pinsamheter. Men annika oro dig inte, talet kommer och de kommer aldrig glömmas!

 

high fashion







nämen

Klockan är 23.30 och jag ligger med blött hår och nymålade naglar, smart anna! Kan inte föna håret för då klibbar nagellacket fast, fan då.

Kommit fram till att jag längtar så sjukligt mycket till värme. Sitter och drömmer mig bort till en strand med sol och snygga hunkar som spelar beachvolley, ahh livet.

Hundresa och gym



Snart dags att säga God natt,måste ju börja med mina tidigare sömnvanor någongång så varför inte idag? Visserligen måste jag duscha innan jag somnar och då måste jag föna håret innan, om ja kommer i säng innan 00.00 så är jag nöjd. Var på gymmet första gången idag detta året och nu kommer kicken som gör att man vill fortsätta. Även ett nytt span där?

Efter skolan gick jag till Felicia som hade passat nike under dagen för att hämta henne. Jag såg bussresan framför mig och var livrädd, kanske inte livrädd men nike sitter alltid och snyr och skäller hela vägen så var inte drekt glad över tanken att åka buss med hunden. Men idag var hon tyst, låg ner hela vägen och sa inte ett ljud när tre fula springelspaniels kom på. Great!

gonna hit the shower

no thai just chai



Blev ingen thaibuffe idag :(. Däremot en god brunch på espresso house.
Scones, cream chees, sylt, ost, latte eller varm choklad och juice för 49 kronor, nämen tackar.

satt en timme med wick, lotta och lottas friend fanny. En tripp till Zara och en muffins på donken innan det blev tillbaka till skolan. Slutar verkligen om 1 och en halv timme, shoooot me!

håltimme




håla och kina

Såg nyss att en av våra lärare är sjukskriven imorgon, då blir det håla efter englelskan som slutar 09.30 fram till 13.00. kan ju säga hej till den efterlängtade kinabuffen!



Och såklart en fortune cookie.

118100

"118100 tror att Anna Malmhagen är en social och impulsiv tjej som tycker om att ha kul. Vi tror att hon gillar att spela golf och läsa romaner, gärna samtidigt."

Dagens mest menigslösa men skrattretande.
Skicka vilken fråga som helst till 118100, så vad gjorde jag? jo skickade Vem är anna malmhagen?
Svart blev ju hipp som happ, det började bra men att spela golf och läsa romaren samtidigt? Förklara det tack haha.

Tror min magsäck har förstorats väldigt mycket. Har tryckt i mig både det ena och det andra idag och det är inte förens nu  som jag är mätt efter x antal pannbiffar, fläskfilé med pasta, popcorn, piggelin och 5 gifflar. Hmm killer-bodyn?
Ja imorron kommer mamma hem så då blir det raka vägen till le gym!

Veckans planer ser ut som följande för er som är väldigt intresserade
- Imorgon skola sen träna
- Onsdag träffa katti och börja på ledarkursen
- Torsdag sista regelbundna ansikstbehandlingen sen får de bli när det behövs
- Fredag tandregleraren sen 20-årsfest!

It's the real deal!

Korkat nog så somnade jag vid sju och vaknade inte förens halv nio nu ikväll vilket kommer innebära några få sömntimar inatt, scheisse!
Men ska iallafall läsa igenom engelskan några gånger till lottas och min arbetsintervju.

God Natt

Monday is g(r)ay

fast jag är på fantasktiskt bra humör idag, fick sova ut ordentligt och de räddar hela min dag. Plus att mamma körde mig till skolan, taackar! Skolan var inte så krävande, ovanligt? Kom hem vid halv tre och började städa ute hos mig. Höll på i två och en halv timme och fyllde två påsar med skit. En elektriker kommer förhoppningsvis och kollar på elen i väggen som ska rivas på onsdag, och då måste de ju se fräsht ut. Kan ju räkna med att innan sportlovet så är väggen riven, hoppas jag!

Mamma är på kurs i torekov och pappa jobbar. Vi skiljdes ovänner, onödigt faktiskt. Förlåt papi!
Så nu sitter jag här ensam och lyssnar på Friday I'm in love på repeat, töntigt haha.
Ska ut med nike snart sen blir det tv-middag och engelskaplugg.


kavaj



ännu ett måste

Jag måste sluta bry mig så jäkla mycket om andras liv. Speciellt om personer som inte står mig väldigt nära. Jag blir ju bara frustread när jag får reda på saker, som jag egentligen inte alls ville veta.
Att vara nyiken är väl okej men att låta det bli maniskt är att ta i. Detta tillhör nog lite det med att jag måste släppa det som varit, att snoka runt i dåtiden ger verkligen ingenting.

hejhej monica


du kan inte ljuga för mig

Nyårslöftet my ass. Min kamera har legat i en låda hela helgen. Tänk om hade haft en systemkamera då hade de blivit så mycket bättre. Men visserligen har jag inte haft några bra kameratillfälle denna helgen. Gårdagen blev rätt dryg och hade nog slutat mycket senare och roligare om vi stannat kvar här. Tacosen blev fin och danserna var rikigt glammiga haha. Vid nio blev vi hämtade och körda till oxie, har aldrig varit där innan och ja kommer nog inte åka dit på länge heller. Det var rätt segt och när vi kom dit satt folk och drack kafft, vilken partydödarre. Åkte hem vid tolv och efter ett avsnitt two and a half men så intog jag sängen snabbt.

idag har det blivit övningskörning på smågator. Mycket roligare att köra på stora gator faktiskt. Inga sura tanter idag heller, trevligt. Hämtade mamma och nike på luftkastellet och mammi blev kanske lite impad eftersom hon nyss kom ner med värsta skålen glass, taackar! Sitter och pluggar Idrott och hälsa nu, helt okej faktiskt.

adrenalin

Ja ännu en dag då bloggen ligger lågt. Men jag har inte haft ork att sätta mig vid datorn tyvärr. Men nu är jag här, hurra!

Så vad hände igår dådå?
Jo jag mötte upp annika och emma på bussen till centralen, åkte vidare till abbe som bodde i en riktigt grann lägenhet med havsutsikt på bo01. Några cider senare var man i toppform och regerade vid biljardbordet, I wish. Haha några bra stötar fick jag till men jag vann aldrig. Vid halv ett skulle boysen ut så vi drog vidare till rosenvång där det hetsades 18-årsfest hos Wille. Många medianer och cidern fortsatte att flöda i min strupe. Tog bussen hem vid två.
Hittade inte nycklarna så fick ringa pappa så han fick komma ner och öppna. Mindre poppis kanske. Men efter en kvart talktalk så gick jag ner till mig.

Vaknade ett idag, riktigt skönt att få sova ut ordentligt. Gick upp och käkade två korvar sen var det dags att möta 90-vägen. jag klarade det galant idag faktiskt. Fick dock fingret av en tant på hemvägen, men hon var ändå skitful.
Låg och kollade på trollkarens hemligheter sen slutet på jakten på lycka och nu sitter jag här.
Funderar på om jag orkar duscha vilket jag borde göra nu isåfall.

ja en dusch!

so long

nämen nämen

Ett snabbt inlägg, sorry att bloggen hamnat på snett under senaste tiden, lovar att fixa till det.
NU har jag lite brådis. Ska hinna med en buss om 20 minuter och jag har ärligt talat inte börjat göra mig iordning, dåligt.
Ikväll blir det lite chillkrök/fest hos abbe, får se om jag åker inom willes 18-årsfest på hemvägen, det är ju ändå i limhamn.

Nu måste jag verkligen öka!

december

jag är lat och tråkig nog att skippa december i min årssumering.

Kan istället ta och berätta lite.

Min mobil blev stulen buhu, fick ta min gamla kära nokia.
Fortsatte med mitt övningkörande med pappa, provade på stadtskörning.
Letade desperat efter pälsjacakn på H&M, som halva sveriges befolkning också gjorde.
Tog tag i tränandet och nyttigheterna, och måste tillbaka!
Började jobba på riktigt.
Hade Wilma mycket, dom har inte ringt tillbaka sen jag tappade deras nyckel i dk.
Filmsöndag med Jesper.
Handlade julklappar.
Hade namnsdag.
solade en massa solarium, men blev inte så värst brun.
Firade såklart jul.
Festade en del.
Firade ett kaosartat nyår.
Köpte carrieskorna!


ja kolla i arkivet december istället :)

Förövrigt sitter jag och har en djup konversation med jonte nu.
Fika med honom imorron 15.00!

en sak till, imorron är det sex dag i skolan imorron, hela dagen fixas av rfsu. Dirty talk.

min sura dag räddades

Min kväll räddades iallafall av Qim som tyckte jag skulle ta mig till stan för att fika. Jag gjorde mig iordning på 7 minuter och då ingick, påklädning, sminkning, fixade med torrshampoo. Phuu sen fick jag springa till bussen, som endå var sen.
Filip var med också, trevligt. Satt i nästa två timmar snackade som vanligt gamla minnen och kom fram till att vi måste ha en ny träff med gamla klassen. JA!

Nu ska ja in i duschen sen nannaa!

studiedag

denna dag har verkligen varit en tråkdag, ingen chilldag utan bara så enormt tråkig. Vaknade halv två och åt frulle. Kollade tv sen pluggade idrott och hälsa två timmar. Kollade lite mer på tv.

Det är undefär vad min dag bestått av.
Mamma kom nyss hem så nu blir de snart mat sen duscha kanske ut en promenad innan duschen får la se.

Satt och kollade på Sweet sixteen. Är det pinsamt eller? En kille skulle fylla 16, han hade fetefest i New york på Jay.Z's klubb. Inbjudningskorten var en mp3-spelare där han hade spelat in sin inbjudan. Bara inbjudningskorten kostade 50 000 dollar, sjukt? Hans pappa fixade dit P.diddy och Kaney west. Då har man lie för mycket pengar. Men kul för honom, säkert.

tjatar

hittade ischocklad, jag hatar ischoklad..
Hittade också en påse med cashewnötter och en påse med lättsaltade chips. Prima fest nu.
Tre avsnitt two and a half men och gotte, finfint!

snäll som jag är

så kör jag igenom Novembers resume nu.
Det första som kommer upp i huvudet är självklart SENSATION WHITE! Huhu årets fest, inget kommer klå det på länge! Allt ifrån förfestbussen till efterfestbussen.


Det var halloweenfest hos TT. Jag var kisekatt och annika var playboybunny höhö.


Bevis på att jag fick en ny kär vän.
När Chickan ritade mig såhär fint klickade vi direkt.


en halv 6-9e reunion hos Qim.
Riktigt härlig kväll!


Satte mig bakom ratten för första gången hoho.


Vi började prata om pragresan, som ska bli av!
har faktiskt kollat resor idag :)


jag började jobba på Hansa Leksaker


Badade badtunna hos sara en fin kväll!


SCHKÅL!
Jag införskaffade mig en javaj och en hatt.


SENSATION!








November i sig var kanske inte det mest händelserika. Men sensation slår allt!
Tack Chickis för en de bästa kvällarna i mitt liv.

socker?

Vad gör man när man är sockersugen men bor förlångt bort från en butik för att handla? jag har inget godis hemma och håller seriöst på att börja gråta av det. En stor påse lösgodis hade inte suttit fel eller varför inte en big mc & co? Åhhh.
ska kolla ingeom alla skåp däruppe i jakt  på något sött. Har för mig att vi har något chokladliknande i ett skåp från julen nu när jag tänker efter..

Ska ladda ner en film, mysa till det med grapefrukt om jag inte hittar något sött.

Förövrigt kom huvudvärken precis tillbaka, SUG!

new



Kul att bilderna blev så bra då haha.
En t-shirtklänning med bala ärmar, har en likadan i vit oc den används flitigt!

en såndär stor myskofta. Ful bild.

ben&jerry's

osis att jag verkligen är cp-trött nu, huvudvärken är gone men jag är trött som ett as. ingen utgång alls ikväll för min del. Top model började för 6 minuter sedan så ska öka takten lite.

en chilledag i skolan idag, tackar. Efter skolan åkte jag till stan för att vänta på Felicia. Såklart glömde jag skriva ut schemat till jobbet så gick runt och glodde i affärer. Hittade en kofta och en "klänning" som fick följa med hem, pics later. jag som skulle spara på pengarna..

Mötte felicia kvart över tre, köpte en halvliten B&J strawberry cheescake och gick hem till henne. drack te, åt glass och snackade massa trams. Riktigt mysigt, mycket bättre än att sitta på ett stökigt fik.

ja nu ropar mammI!

huvudvärk

mitt huvud dunkar rejält. jag brukar aldrig ha huvudvärk men nu, såklart ska jag få det när jag har en mysig eftermiddag och en vild kväll framför mig. Jag har precis köpt ett litet daim i tjollen efterom jag tycker så synd om mig. Slutar om en timme och då ska jag bege mig till mitt jobb och höra om dom har mer tider till mig annars är det kanske dags att lämna ut cv, igen!

Skrev upp oss till friluftsdagen idag, SKIDDOR! om man inte kan åka till Bad gastein kan man ju åka till isaberg med skolan iallafall. Samling 06.00 på onsdag den 4 feb, mysigt!


bojkottat

Det blir inte etagé imorgon. Dom har ingen åldergräns = 13 åringar kan komma in. Då tappade jag lusten lite :(.
Får se vad som händer istället.

Jag måste vara korkad, jag filade och fixade med mina naglar, målade fransk manikys och nu ska jag sova? Den har inte torkat men jag är trött och vill sova. Plus jag måste tvätta mitt ansikte, I-landsproblem mabye?

nattnatt


sommarpic 07

jag drar

alltid på mig massa saker som jag senare glömmer bort vilket gör att jag dagen innan saken som jag dragit på mig ska vara klar utbrister i panik. Jag känner att paniken börjar komma men kommer inte på varför. Jag har gjort klart samhällsredovisningen till imorgon, jag har börjat kolla upp prag, jag har hyfsad koll på min ekonomi, jag är nästintill klar med mitt engleksa CV och får dessutom mer tid imorgon på lektionen, jag har planerat in felicia i mitt liv nu, vad har jag missat?

Imorgon är det lillördag och vi har en chans att festa till det lite extra eftersom vi har studiedag. Etagé står på spel, beror på ålder. Småttingar lockar inte, höhö kommer från rätt röv kanske ni tänker men 16 är yngre än 17 alltså är dom lammisar. Om inte etagé blir en hit så får vi väl hitta på nått annat galet.

nu kom jag nog på vad paniken kommer ifrån. Jag anmälde mig till en ledarutbildning häromveckan med josefina. Gå kurs en gång i veckan sen ta hand om ett gäng tjejer från rosengårdsskolan i åttonde klass. Visst jättebra att ha gjort och glänser fint på CV:t men frågan är om jag kommer ha ork att ta mig till värnhem så ofta? Och vad gör jag när fina är sjuk eller gone? Får ta ett snack om detta imorgon josefina!

Killer body

Nu sätter träningen igång igen, mjukstart med en gång i veckan. Mamma har fått i mig att vi ska börja gå stavgång på kvällarna. Visst det är bättreän att sitta framför tv:n och glo. Snart ska jag spänna musiklerna men först en lite powernap.
Sov 4 timmar inatt inte alls okej.

Ska få den där killer-bodyn jag hade i sommras. Om det nu blir en sista minuten me la familia på sportlovet måste jag vara redo för beachen ju.

sjukaste. Kom nyss hem igen. Det fanns inte en enda parkeringsplats på hela ön, om man inte ville vandra typ 3 km innan man skulle till gymmet.

Nu ska jag och mamma ut och gå istället innan top model börjar.

drygt

Har precis haft läxförhör om färglära och grafisk form, no good. Med tanke på att vår lärare är lam och lättövertalad fick vi henne till att låta oss ha boken framme, easypeasy!

Denna dagen är inte underhållande någonstans, 08.20-16.30, kill me!

Ska jobba vidare med vår marknadsföring nu. Mitt företag med lyxiga underkläder.



Min påse och företagsbild



flyer och annons, mäktigt.
Visst har jag ritat fint? :)

ska fortsätta med klubbkort och give-awaygåvor nu.



vad som krävs för att kunna skapa en välläst blogg

jag kan inte påstå att jag ligger på bloggtoppen ju, kanske på gatan vem vet?
Kom iallafall fram till några saker i duschen.

Vad som krävs för att bli en känd bloggare.

- Självklart spelar pengar en stor roll, med pengar kan man köpa saker som man sedan kan visa upp. Tada! Ju mer man visar upp desto fler bilder får man och det resulterar i nyfikna läsare.

- Något livsförändrande,unga mammor, misshandel, eller något annat tragiskt.

- sex säljer alltid, till en viss del.

- en riktigt bra kamera så man kan ta schyssta bilder på exakt allt man gör.

- fördel om man ser bra ut så man kan visa upp goodlooking pics på sig själv.

- ha en fullproppad kalender så man har mycket att skriva om.

- ett fab life helt enkelt!

Några tips bara sådär för er som vill lyckas. Själv har jag ingen bra kamera men annars kanske jag är nära? ehehe.

oktober

jag frågade precis mig själv vad jag kommer ihåg från oktober. Jaa katti fyllde år, fina fyllde år, london... ehm.
tack vet jag bilder!


Går ut stenhårt med 80-talsfest hos tina!
Härligt att få vidga på vyerna lite!

satt vid datorn och hittade riktigt gräsliga bilder på mig själv som yngre. Mamma vad gjorde du med mid?

Pappa fick nytt jobb och började veckorpendla, jobbigt. Helgerna blir nu lite mer efterlängtade!

Vi började utyttja helgen mer och hittade på en hel del saker tillsammans. T.ex. prova fula kepsar haha.

jag började planera på Operation väggbortagning. Först nu har jag kunnat fixa en väggrivare så snart lever jag la casa los big!

nämen en bild från min födelsedag.
Vi intog London med våra mammor.


Fick tar på skorna i mina drömmar!

hängde med bob

den största lycka, och besvikelse. TOPSHOP.
4 våningar och jag kom hem med en kjol, bara en enda kjol!

Sist men absolut inte minst. Min fina bästis fyllde 17 år!

monday

För det första alla medianer! Det är självklart torsdag och INTE onsdag som studiedagen inträffar. Tack alla som rättade mitt felsteg :). Kunde ju slutat hemskt.

För det andra, RHOOOOOOOOODOS 09 ÄR BOKAT! Den 26 juli åker jag, amanda, carro och sara iväg för att avnjuta sol, drinkar, boys i två veckor. Taccckar! kommer bli sommarens höjdpunkt.

En fika med Dag blev det idag, ordvits höhö. Har jätteont i magen nu efter en stor chai med amanda sen en vaniljlatte med Dag. Varm mjölk är inte något min mage gillar alls. 

klämmde nyss en finne mitt i pannan, jag skojar inte när jag säger att det forsar blod. Överdriver bara till en viss del.

Ska försöka hinna slänga in oktobermånad innan jag somnar men måste först in i duschen faktiskt.


hello there red-eyed beauty
 

september

kom på att jag hade de bilder jag ville ha på denna datorn också, great.



September månad börjar med min födelsedag.
Jag blev 17 och min kusin firadade me mig.


Vi tjjer firade  min b-day med hemmagjorda mojitos, singstar, drinkar, dans med mera.
en värdig 17-årsdag faktiskt.


av felicia fick jag en upplevelse som jag sent ska glömma. För första gången trampade jag trampåt i kanalen. Riktigt fin sensommardag, lunch ombord med en underbar vän.


Vi skulle sparka in ettorna, och jag var ritkigt pepp!
Vi förfestade på finas balkong, och jag intog dansgolvet.

Klassdag i danmark en solig dag. jag ser ju ut som en annan idiot men men.

I got blonder hair!

Annika fyllde 18, kvällen spenerades i ett tält i hennes trädgård. Hets med solobrillz är inte att leka med :(

Vi hade en oförglömlig Rhodosreunion!

September var inte mer spännande än såhär. Men ja ska verklgen inte klaga hade en finfin månad med nära och kära.

in love

Man dregglar faktiskt lite när man ser robert pattinson. I filmen är han så grymt snygg men bilderna på google gör inte hans rättvisa tyvärr. Laddade ner Twilight och glodde igenom de bästa delarna. Såklart fick jag tag på en kass veriation men jag hade ju ingen ork att ladda ner en ny, han va ju lika snygg ändå?


lite hunkig e han faktiskt på denna bilden!


Veckan som kommer är redan smått planerad, ska träffa dag imorgon, boka rhodosbiljetterna, plugga till idrottsprovet, plugga till bildprovet, ha studiedag på onsdag, ta reda på lite om prag. Sen tillkommer det tusen saker extra.
En sak jag borde göra är att städa. ser faktiskt förjävligt ut. Får hoppas städmooodet kommer i veckan dådå :)

Nu ska jag försöka sova.

sunday

När jag vaknade imorse (läs:halv fyra) så trodde jag verkligen att det var lördag, blev besviken när jag insåg att det var söndag. Spenderade denna fina dag med annika och emma, först på pizzeria madonna med en fet kebabpizza. Sen åkte vi med henke till stadion för att kolla korpenfotboll. Mycket underhållande må jag säga haha.

När jag kom hem så säger mamma att det står en semla i kylen, jag har nog aldrig mått mer illa än vad jag gör nu faktiskt. Lite onödigt att trycka i sig en semla också..

Igår var en sjuk med säkert fin kväll. Spenderades i eddies utehus med lite bärs och framtidsplaner.

har kommit fram till jag är riktigt kass på den där sammanfattningen av 08 men har ju bilder på den andra datorn som jag så gärna vill komma åt. Den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge om man säger så.

kan bjuda på en bild från isen igår iallafall.

Hockeyrör på och allt!

Nu är det sängen som gäller.
Byebye

ex-effect

Nu har jag fått tillbaka min värme lite.

Det här med ex är rätt knepigt faktiskt. En person som har stått dig som närmast under en tid och sen försvinner för att sedan komma tillbaka som en vän en tid senare. Jag har haft en riktigt seriös kille det höll i 14 månader och vi träffasdes när var 14 och han var 16. Vissa säger att man inte kan "älska" när man är 14 men jag älskade honom över allt annat. Kommer ihåg känslan varje gång man kom hem till honom, varje gång man fick en kyss, smekning på ryggen, ja allt tillochmed våra bråk var bra eftersom känslar efteråt när man blir sams är underbar. Min första och störta kärlek so far. Jag släppte honom rätt omgående men jag saknar fortfarande det vi hade.

min andra kille var totalt olik den förste, både i utseende och sätt. Han var lite mer av en såndär kille som inte visar sina känslor och tycker det är jobbigt att träffas ofta. Men när vi väl träffades pirrade det till ordentligt i magen. Det höll bara två månader, kanske för att jag försökte göra honom till en person han inte var, kanske för att vi aldrig fick den där kär-känslan på ritkigt. Vem vet?

De senaste veckorna har det surrats en del om min ex, har stött på dem ute, fått märkliga sms och telefonsamtal mitt i natten. Kommer jag någonsin kunna avskärma dem från min värdl? Eller behöver man inte ignorera dåtiden, är det okej att göra dåtid till nutid sålänge ingen blir sårad går det väl? eller sårar man sig själv inombords utan att veta om det?

Jag kommer nog aldrig bli klok på det iallafall. Kommer alltid ha en hat-kärlek till det som varit och dom två personerna som fanns där då.


IS!

Åhh mina tår är som isbitar och vi ska inte ens tala om min bak, rumpa, röv, ass. Kallt som fasen men himla kul faktiskt. Skridskor är underskattat! Jag ramlade inte en enda gång, hurra! Vi hade planerat att åka på stortoeget men det var bara massa kids som ramlade där så vi åkte till dammars på ribban. Vem åker runt där?  Jo mitt ex, inte samma som skickade sms inatt då. Ni vet nyårssabotören,ja han. Haha Ex-weekend. han ska tydligen börja spela hockey nu efter en skada, kul för honom :).

Av 10 tjejer blev vi 3 som tappert åkte runt på isen. Guess what? Vi ska ut nästa helg också fast tidigare så det är sunshine.

Lund bojkottas idag tyvärr, är stelfrusen och har verkligen ingen ork att åka massa bussar och tåg. En krökkväll med annika låter lite lättare på något sätt. Mina el parentos ska iväg så vi ska iallafall sitta här i början sen får vi se var vi tar oss, inte för långt är ett som är säkert.

Ska ställa mig i en het dusch nu och hoppas att känslen i tårna kommer tillbaka snart.

do you have time to listen to me whine?

Min andredräkt luktar en blanding mellan skit och gammal fylla. Om man känner efter så smakar de verkligen illa, men jag mår faktiskt bra. Lärt mig mina gränser för en gångsskull typ.

Det blev aldrig någon utgång efter restaurangen, istället satt vi hos carro och blandade grogg efter grogg. Latte & co kom över och gjorde oss sällskap nån timme sen skulle vi tydligen vidare på Jocke och max inflyttningsfest. Tog taxi till värnhem och betalade 32 kronor, good one! Möttes av en enormt full jocke och kan ju inte påstå att någon i lägenheten var nykter. Det  var ingen höjdare faktiskt så jag och min kära vän tina åkte hem var för sig.

Mitt ex ringde igår, sa en del saker som jag ska fråga om senare idag när han är nykter. Vet inte om jag ska skratta eller gråta i detta läget faktiskt.

Måste borsta tänderna och klä på mig, det är skrillor på stortorget som gäller idag!

hard workworkwork

Fredagmorgon och det är lite fest i klassen, det är FF som gäller idag. Festlig fredag, alltså finklädda, glamourösa och rentav förjävla snygga! Jag har min nya klänning, ni vet den där jag sydde upp häromdagen, mitt nya skärp, ankelboots och tights. Mjau!

Denna dagen kommer vara jobbig och jag har mycket att göra i skolan. Efteråt blir det resesnack om rhodos. Har vi tur kan vi boka den imorgon! WOHO.

Sitter och gäspar och kan somna vilken sekund som helst. Nu kommer jörgen, gottogo!

tutttischa


I'm in love

Jag säger nog som alla andra som har sett Twilight. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH vad snygg han var, sådär riktigt töntsnygg på nått sätt. Första scenen gjorde mig djupt besviken men ju längre man kom in i filmen desto bättre blev det (läs:han). Själva filmen var ritkigt bra, sjukt coola miljöer och bra skådespelare. Trodde de skulle bli lite fjantigt men ahnej den var grymt bra. Om det kommer en tvåa, vilket det måååste göra så ska vi gå och se den direkt!

Ännu en sen kväll, men inget powernap idag så de ska nog inte vara några problem att sova.
Imorron kommer papischoulo hem. Jag gjorde mitt "måste" och bokade bord på Mrs saigon. En ny restaurang med Vietnamesisk (stavas de så?) mat, enliget menyn så verkar de himmelskt.

Ska tvätta bort mascaran sen sova för att sedan vakna fräsh och snygg klockan 06.45. Great!

love, by me


sökandet är över!

åhh nu har ja äntligen hittat ett par jeans! Dock väldigt enkla, men bättre än inget. Dom sitter skönt och är så mycket stuprör jag vill ha dom, ja jag vet att det inte är "modernt" längre men fan heller att jag drar på mig ett par bootcut, never. Ett par mörkblåa Nudie i slim kim i storlek 26! Long time no seen. Men 27:an va slut och 28:a för stort. Sen följer jag mitt nya ordspårk, köp en storlek mindre för dom töjer sig ändå allt alltför mycket!
Visserligen har jag inte dom i min tillvaro än utan fick lägga undan dem.

Hittade en finfin klänning på Zara, men får faktiskt hålla i pengarna nu innan reseperioden drar igång, prag ska bokas snart också.

Ikväll blir det Twilight med fredrik. Jag måste ju se den eftersom alla säger att den är sjukt bra och att robert pattinson ska vara sjukligt snygg! kan ju inte missa det faktiskt.



In i duschen nu.

no sleep at all

Jag måste sluta sova middag. Klockan är kvart över ett och jag är pigg.

Kan ju dra en måste-göra lista när jag ändå är så himla pigg.
Imorgon går jag i skolan 09.40-12.00 sen måste jag hem till nike och måste gå ut med henne. Kvällen spenderas nog på bio och då måste jag se twilight eftersom jag inte har gjort det än, pinsamt. Sen måste jag hem och sova ju.
På fredagen måste jag gå upp tidigt, börjar 08.20, killing me softly. Efter skolan måste jag till fritidsresor och hämta massa broschyrer och papper om rhodos. Sen ska jag amanda carro och sara sätta och på ett fik och snacka igenom allt inför bokningen av resan, det är ett stort måste. Sen kommer pappa hem på kvällen och då måste jag ha bestämt en restaurang som han och jag ska käka på. Thai blir det nog. Sen måste, eller måste och måste, jag ut med annika och tina och hitta på något sjukt. Måste komma hem i hyfsad tid eftersom jag på lördag ska åka skrillor med chickan och fina på stortorget. Måste ta med mig ombyte eftersom jag ska till lund sen. Ska träffa Dag, ni vet blind-daten. Sen måste jag ta mig hem därifrån. På söndag måste jag få tag på natalie så jag kan ge henne hennes julklapp och få det senaste skvallret.
 
Massa måsten, måsten låter sjukt när man sagt de några gånger. Tänker på fiskmåsar, tecken på övertrötthet?
Ska iallafall gå och sminka av mig sen försöka sova.
om jag inte lyckas kommer nog ett inlägg till later.

annars hör ni av mig imorron!


Hittade storebror till mina skor hihi

what

fick precis ett, eller många sms av mitt ex.
Frågan är om han är nykter?

God natt kära fans

vi kör på augusti diiirekt!



Den första augusti ställde sara till med 70-talsfest eller 60-tal kommer inte ihåg.
Det är så jäkla kul med temafester när folk verkligen anstränger sig. ska nog satsa på det next time.


någon dag senare sprang jag runt på gustav i 10 cm klackar mitt i natten. Kullersten och högklackat = platt fall. Fick armbågen krossad och en sara över mig haha. Blev inflamerat och skit så fick ha kompress och trams.

Vi fjantade oss inne på tiger haha, såret på armbågen är kvar!

Vi unnade oss utemiddagar och luncher nästan varje dag. Här har vi vicy och mig på gossip.

sista måltiden innan Rhodos spenderades på BK med glass hoho.

Vi bokade resa till rhodos och var överlyckliga!









RHODOS 08
Resan jag aldrig någonsin kommer att glömma.
Kan inte förklara med ord och bilderna talar inte ens hälften för vad resan betydde.
Nu i sommar är det dags igen två veckor denna gången!

Började andra året och fick schema med matte B, vilket jag snabbt valde bort.
Det resulterade i att jag fick sjukadte sovmorgon på måndag och torsdag. bra start på nya terminen.

stekte runt i mammas nya bil och såg allmänt cool ut.
Detta avslutar sommaren och nästa steg är september, min månad eftersom jag fyller år då hoho.
den kommer kanske imorron vem vet.

kalabalik på zara och kortkort klänning

Veckan har nästan gått och jag har överlevt. Good job!
vad har jag hittat på idag då? Well skola till 13.50, går ju inte att klaga på den tiden fakiskt. Sen tog jag, chickan, fina och nina oss upp till stan för att spendera en timme på Zara. Plocka kläder, in i provrum, ut ur provrum, hitta klännignen i en anna storlek, fina gick runt i två högerskor haha, pillade, kännde och fingrade på det mesta. Jag kom ut med två fynd medans fina smällde hela studiebidaget på en helt ny våroutfit, allt från jacka till hatt! De två högerskorna lämnade hon dock kvar, lika bra det. Det blev en tvåtimmarsfika på wayne's där halv idol-crewet satt och smuttade latte. Robin B är mycket snyggare på tv och alice var nog lite utstött.

När ja kommit hem deckade jag i soffan direkt, var inte meningen alls. Skulle tränat idag men näe, två timmars extra sömn istället. När jag vaknade var det lagom till middag och top model. Tog även tag i klänningsfixandet som jag haft på tanke länge nu. Den är tre dm kortare och gudomligt snygg nu. Tog en timme men de va värt det ju.





klänningen är ifrån MQ och skärpet nytt för idag från Zara of course!

då kör vi resterande sommarsammanfattning! Börjar med Juli!



Vi börjar månaden med en riktigt härlig sommarkväll utklädda till indianer vs. cowboys.
Dessa två galna mexikanare, jag och en cowboy begav oss ut på äventyr fem på morgonen. det skulle bli nattbad men vi slutade i en grannes pool.

Jag sara vicy och tora tog en danmarksresa och besökte älskade tivoli.





En vecka på kreta med la familia, helt jävla underbart! Sol, bad, strandpromenader, tzatsiki, happy hour, brunbrända ben och kristallklart vatten. Den resan var väl behövd och mycket uppskattad!



Direkt när jag kom hem var det dags att packa om väskorna och dra till falsterbo med crewet!
Förffestade hos sara och jag ÄLSKAR bilden på henne!
Kvällen var galen och jag hade både skoskav (av stövlarna) och myggbett. Men damn va kul vi hade.

Fyndade en hel del på rean faktiskt. Sommarrean är så mycketroligare än vinterrean.



Det hetsades en fest hos mig med massa freaks, kvällen var lång och jag lovar att jag hade öl och body lotion över hela mig när jag gick och la mig.. Men jag hade kul och Dj Gille stog på plats hela kvällen, tack!


sommaren höll sig med fint väder så många dagar spenderades på bo01 och några på sibbarp. Åhh jag vill verkligen bli brunis igen!

En av många nattbad hos sara, vem saknar inte dom egentligen?

Twister och öl hos vicy avslutar juli månad.

En månad som var fylld med fester, nattliga äventyr, resa och resesnack,
Helt klart den fartfylldaste månaden och vi gillar sånt ju!

jeansjeansjeans KAOS

För sista gånger på länge ska jag på jeansjakt!
Jag måste helt enkelt hitta ett par, i värsta fall får jag väl köpa mina favisjeans i en en midre storlek. Men hur kul är det?
Josefina, Chickis och Nina blir mitt följe och kommer att få dras med mig i någon timme sen lär det bli en stor Chai.

Iövermorgon kommer pappa hem! någon som kan tipsa om en bra restaurang i malmö? Tack på förhand.


glansigra dagar med björnar



dom två.

here we go

har hållt på i över en timme nu. Många bilder så vi börjar med juni! resten kommer imorron efter jag nu är klar, med sommaren.. Damn detta tar mer tid än jag trott.


jag köpte Zara-skorna alla pratade om, har inte ångrat en enda krona!


studenterna varvade varandra.
här har vi max student.

hampes student

jag och manda innan mediegymnasiets utspark!

gurrisen student!

jensieboys student!

Det blev VM och jag hejade på Sverige helhjärtat!

åkte till folkets park och kollade mer fotboll med töserna.

många kvällar spenderades hos sara med bad och sprit.

även midsommar spenderades hos saris!

eftersom det var blått plasttak blev alla bilder blåa :(
men här har vi iallafall dom två monsterkrängarna!

först kännde jag inte igen oss haha.
En måndaskväll hos carro, helt impulsivt.
We like it!

Detta var Juni i korta drag. Skolavslutningen, massor med studenter, bakfulla skoldagar med picknick på musikkullarna.
Sommarlovet började och jag trivdes som fisken i vattnet!

Imorron tar vi juli och augusti!

en ny ide!

Eftersom amanda och jag aldrig sitter på "emesen" samtidigt så tar jag nu makten i mina egna händer och print screenar de bilder jag vill ha. Det är bara såå jobigt ju, men vad gör man inte för er skull. Så snart, typ om någon timme kan ni förvänta er sommarresumen. Snällt va?

Ska börja genast!

toaletten

för en gång skull slipper vi annas babbel om skor m.m.

vi har grafisk kommunikation men det är nog mer facebook och annas blogg som är på G.

jag låste precis in anna och emma på toaletten så dom inte kom ut, sen kom dom ut då jagade dom mig, slog mig, mörbulta mig! elakt. inte alls överdrivet.

detta var tråkigt! överlämnar till anna

/Lotta



anna är läbbig.

mattesnille

som jag inte är har räknat fel på det här med bussarna. 
12 kronor i mer i veckan, det blir 624 kronor per år! De e svineri.
Ber om ursäkt för felräkningen höhö.



saturday night


födelsedagsgrisen herself


18 ljus och daimtårta


badmössa, ja det är internt men himla kul för oss som vet!

spretaren och krängaren, vart ska det sluta?

Jespes, riktigt pudding!

haha herregud! dans med minstingen fanny. Charmerande.

sara hittade ragg snabbt

lämnar man ifrån sig kameran hittar man sånna här bilder :(


allsång på barcelona.

tack carro för kvällen!

Otroligt mycket hat till bussarna som höjt priserna inom malmö från 9 kronor till 11. Om man åker buss fram och tillbaka 3 gånger per vecka så blir det sex kronor dyrare per år blir det 312 kronor bara på att dom höjt busspriser! Plus nu måste man ha med sig 22 kronor för att komm till placet sen hem igen.. I-landsproblem.

monday baby

Ber om ursäkt för min årssammanfattning, den är på G men måste få ihop lite fler bilder. Måste be amanda om hjälp men vi är kassa på att tajma in varandra vid datorn, tyvärr. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ju.

Monday betyder bild och idrott i skolan. Kan ju inte klaga på att det är värst jobbigt ju. Slutade 14.00, tog bussen med amanda till stan för en frappe på espresso house. Undrar hur mycket pengar man gör av med där per år? Way to much!
Satt där i två timmar och snackade trams. Mycket kretsade kring rhodos som egentligen skulle ha bokats idag, men komplikationer gör att det blir försenat, damn. Skulle varit så skönt att ha haft biljetterna i handen nu. Lite komiskt att jag ser två tjejer på eph som vi träffade på rhodos i sommras, ödet kanske.

Åkte hem till mommi och käkade tacos sen guldbaggegalan som leddes av Johan den heliga Glans. Den människan, ful som stryk men man kan inte låta bli att skratta när han öppnar munnen.


 


 
Ska bara duscha sen ska jag lägga in lite pics från helgen!

something new


barcelona och hockey

Först och främst, grattis Carro till 18-årsdagen! (någon minut försent, men jag firade dig igår. Huvudsaken ju hihi) Välkommen till friheten.
Det blev fördrink, middag och cider hos miss Caroline. Även en frågesport om carro, jag borde nog läsa på lite om man säger så. Annika kom absolut sist och Sara vann haha annika borde också läsa på lite.
Det blev utgång efter 12-slaget, först ICE men det var fullt så det blev barcelona. Vi höjde nivån och firade carro på ett värdigt sätt. Vid halv tre blev det nattmat på donken för min och annikas del, 3 cheeees innan vi blev hemkörda.

Vaknade vid elva men ingen avv oss hade ork att gå upp så det blev skitsnack fram till halv tre. Fredrik ringde och frågade om jag ville vara hans date till hockeyn. En timme senare var jag påväg till arenan. En nagelbitare till match, typ. MIF borde få åka på träningsläger i sisådär 8 månader faktiskt. 4-3 till björklöven och deras klack på 3 personer blev överlyckliga. Vi tog bussen hem och jag möttes av en kattiwoo hemma hos mig. Köttbullar och makaroner sen tvtittande. Härlig söndagskväll mabye?

Nu ska ja göra mig iordning för natten sen lägga in några sjuka bilder från igår.

upplopp i all ära

Men det finns väl en gräns?
I stan idag gick parader med palestinafolk. Flaggor, plakat, bilder med mera. Att dom går och demonstrear är väl okej men när dom börjar skrika utrota USA? Sverige skall väl inte behövas utsättas för USAhot mitt på gatorna för helvete? jag blir faktiskt arg när jag ser sånt. Detta är exakt samma sak som hände i Berlin under andra världskriget, med muren då. Skillnaden är att tyskland rev sin 89 och åptergick till vanligt liv. Israel och palestina har bråkat typ alltid. jag är inte påläst om detta alls, tänker inte ta någons sida heller för den delen. Vill hålla mig så långt borta som det som möjligt faktiskt.

Det blev en relativt tv-tittade med en vän igår. 8 mile och början på Liar Liar sen somnade vi av trötthet. Vaknade vid elva imorse men gick inte upp förens ett och duschade och klädde på mig. Tog bussen till stan och mötte tina och hennes vän Kim. mat och presentinhandling sen hem igen.

Nyss kom jag in genom dörren efter en lång runda med hunden. Jag såg ut som en röd michellingubbe när jag tultade runt i ytterbyxor, stora jackan, mössa,halsduk och vantar. Frös jag? Nej, hurra!


pretty good

I'm still alive!
Det var ingen psykopat utan en riktigt trevlig kille . Ska inte lämna ut för mycket men vi satt på espresso house i tre och en halv timme. Snackade verkligen om allt mellan hur flygplan kan lyfta till tavlor från 1500-talet, varflr vi kom in på sånt vet jag inte. Halv sju ringde mamma och påminde om nike, då var det dags att bege sig till centralen.

har nu krängt i mig en billys panpizza, åhh så längesen. Ska nog ta en till framför tv:n nu snart.
Missade let's dance, attans. jag ville skratta lite åt blondie. Inget personligt men tycker att hon har blossat upp way to much på sista tiden. Vad gör hon, samma sak som jag! Typ.. Hon ger mig nada, noll, zero.

panik

06.15 vaknade jag i panik imorse. Trodde verkligen att klockan var 07.15 vilket hade inneburit en kvarts försening = stressig morgon. När jag insåg att klockan var 06.15 somnade jag om så gott jag kunde men ändå blev det 40 minuters orolig sömn. Ändå lyckades jag snooza för mycket och stressa mig igenom morgonen, vafan. Hann med bussen med ett språng och kom till skolan för tidigt, möttes av en riktigt brun Emma som varit i mexio i tre veckor. Ahhh så avundsjuk nu.

Today is the Mr.secret-day!

sömnproblem de luxe




Kan meddela att denna knutan är gigantisk. Jobbigt läge faktiskt.
Jag kan inte sova heller för den delen..

Upp om 5 timmar.



fuurwest



hot or not?

till garderoben






Blind-date

Imorgon ska jag på blind-date. Ja de e lite "filmkänsla" över de hela men en kille från facebook och jag har bestämt oss för en fika imorgon. Jag vet att han existerar eftersom katti känner honom genom MUF, men har aldrig träffat människan. Då räknas de väl ändå som en blinddate? Han heter iallafall Dag och är 89:a det är allt jag vet om honom. Håll tummar och tår typ.


maj 08


Jag började maj månad som singel. valborg blev kaos och jag gick hem i spöregn och zaraskor, singel.


men jag hängde inte läpp. 18-årsfest för min kära vän jonte. Kvällen bjöd på limbo, mojito och gamla vänner.



Grillen kom fram i samband med solen och det blev många middagar i den vidgjorda trädgården.



sol och bad hos amanda. Många dagar spenderades i hennes trädgård denna sommaren. jag gillar't!


amanda fyllde 17 och vi firade med middag och festligheter!


jag fick min nya älskling som nu inte finns med mig mer. R.I.P

Maj var en månad fylld av sol och skratt med mina bästa vänner helt klart.

rhodos here we come!

Har nu prellebokat biljetterna till Rhodos. Mamma tyckte de blev lite dyrt så imorgon ska hon och jag ut o leta billigare resor, så man har mer att spendera där typ höhö. Men vi har kommit ett steg nämare på vägen! den 26 juli åker vi isåfall, kommer hem den 9 augusti. Två veckor med mina fina vänner, drinkar, sol och fest. Vad kan jag mer be om?


armbandet faktiskt



kom på en sak

I måndes efter etagé blev jag hemkörd. När jag kom hem stog mitt ex utanför mitt hus. Jag hade pratat med honom i telefon och sagt att han kunde komma men trodde att han han hade bättre saker för sig halv fem på natten. han förstörde mitt nyår och nu stog han utanför mitt hus? Komiskt eller bara sjukt. Vi löste iallafall nyårsscenariot men ändå, kommer vi någonsin kunna släppa varandra?

Jag tror inte det. Enligt mamma ska vi gifta oss, det är lite att ta i.

vad var det jag sa?

En fras som alla föräldrar älskar att använda. Mamma använde den senast för någon dag sen när jag satt och snörvlade vid matbordet. "Ta tjockjacka och stövlar så att du inte blir sjuk" sa hon innan nyår, jag firade nyår i mina älskade sex and the city skor som är allt annat än stövlar och en vårkappa. Det resulterade såklart i att jag blev sjuk och mamma fick använda frasen vad var det jag sa? Hon va väldigt nöjd med det.
nu säger jag det, vad var det jag sa? klockan är ett jag är pigg = jag har svårt att sova vilket jag visste sen innan.

Pappa åker till ronneby imorron och eftersom mami o han ska till sthlm i helgen, utan mig.., så betyder de att ja inte kommer träffa honom på en och en halv vecka, de suger en aning.

nu ska jag äta upp min tunnbrödsrulle med prickig korv och lyssna klart på let the sunshine in sen försöka sova igen.

spotify



JADÅ!
jag har ett account på spotify nu = lyssna på musik över hela världen gratis.
Nästan all musik finns och med ett sökord så får jag upp alla låtar/album/artister med just det ordet i sig. Grymt. Jag tänker dock hålla det hemligt hur jag gjorde  hohoh känn på den !

helhet

110368_p1050845_copie

Början av året, 08



Thailand i två veckor spenderades på äventyr, sol och bad.
En resa som jag saknar otroligt mycket.

En annan sak jag saknar är naglarna. Höll på i säkert 5 månader med att fylla på och inte en enda gång tappade jag en nagel, great! nu har mina egna precis fått tillbaka styrkan så ska inte börja med det igen på ett tag.


va litta rund om kinderna haha.

Hände inte så mycket mer, började en ny termin i skolan, var brun och träffade martin en del.

Februari


var sjuk väldigt mycket, så många liter te blev de.


En festkväll med gamla gänget blev det, härlig kväll!

fick brillzen

Jag hade fiest inne hos mig haha. Det luktade öl i flera dagar kommer jag ihåg.

jag fick min efterlängtade skinnjacka!

februarilovet innehöll danmarksresa med familjen, fester, och ännu mer martin.

Mars


jag och martin blev ett par efter fem månaders fram och tillbakavelande

Min älskade vän katti ställde till med fest

morfar dog, vila i frid.

Jag införskaffade mig det ökända shootspelet som spelades flitigt av mig och katti på våra tvåmannafester haha.

Hamnade i mittuppslaget på kvällsposten för glasstest. Lovar att ja åt 9 glassar den dagen :(.

jag och katti var på kent på baltiskan. Så sjukt bra konsert!

sökte jobb på New Yorker, fick det inte dock.

insåg att det var dags att lämna några kilon.

jag började träna en hel del på friskis, festade, hade påsklov och levde livet.

April

var dum nog att intala mig själv att börja skejta, de gick verkligen inte framåt.

Begravning för morfar i Linköping

festade hos sandra med schooopppen!

skapade en extrem sidlugg och bodde i min svarta halsduk.

luggen och jag innan jespers 18-årsfest

satte in p-stav, plåstret syns faktiskt lite här.

Fortsatte livet med martin och friskis. Började tappa några kilo och blev träningsnarkoman. 


Nu orkar jag inte mer, har inte tid heller för jag måste verkligen försöka sova. Skolan börjar imorgon klockan 08.20. inser inte hur det kommer funka, jag har ju sovit till ett halv två varje dag på lovet och imorgon ska ja upp 06.30 god lök!

stentvätt


a sweet escape

den 4 januari, fyra dagar inpå det nya året och jag är frisk. Nästan iallafall men lite halsont kan man ju inte dö av. Det blev ingen stadendag idag med mamma, jag hann inte ens nämna lunchen förens hon sa nej. Så de blir imorgon istället sa hon, bingo! jag slipper bjuda på lunch. Jeansjakt = spana in snygga butiksbiträde. Plus måste be om hjälp denna gången, har insett att mammas ord med att "dom sitter alldeles för tajt" är fel eftersom dom alltid töjer sig. Ta alltid en mindre storlek!

Har knåpat lite på min resume alá mig, de e mycket som ska med så kommer nog ta någon dag till eftersom jag faktiskt har mycket bättre saker för mig än att sitta vid datorn hela dagen nu när jag är frisk.

en äcklig sak. Idag var första gången jag duschade sen nyår, phoo!

och MIF kan inte åka skridskor, och inte spela hockey. fast den nya arenan va fin.
tack och hej


goodlooking jacket ma'am!

alla vackra ting

Inser att denna efterlängtade resume av mitt år kommer ta en dag till. Eftersom mitt minne är kort och jag inte använt min kamera sådär jätteflitigt så ska jag knåpa lite till imorgon tänkte jag.

Febern har lagt sig typ helt nu, men hostan ger sig inte. Ska trots allt de bekämpa det med en dag i stan tänkte jag, kanske ska lura med mor min. Kan muta med att bjuda på lunch. Har en del saker jag borde inverstera.

- ljusa stentvättade jeans och ett par mörkblå vanliga jeans.
- några t-shirts med tryck
- fakepälsväst
- armband
- flätat skärp
- underkläder


mamma kom precis hem och sa att om jag är helt frisk så blir de stan annars blir de sängen en dag till. God help me.


snöööööööörvel

snoret finns kvar med febern är borta. Jag spenderar dagarna i soffan eller i sängen, spännande värre. Har iallafall fått i mig en del av en chinabox, hurra! Ska ta en powernap sen börja knåpa ihop en årssammanfattning tänkte jag. Många bilder, låter bra väl?

Måste blir frisk till måndagen för etagé kallar på oss då. Annika tina och jag ska bekämpa nyårsbesvikelsen genom att svepa vodka redbull och hångla med främlingar. eller nått sånt.



palla

jag lovar att jag har 136 graders feber och 12 liter snor i näsan nu. fanfanfanfanfan!

1 januari

Ja, jag ligger i mjukisdress och orkar inte röra en fena. Nytt åt innebar festande som innebar förväntansfulla förväntningar som krossades efter 12-slaget. En person kan alltid lyckas sabotera en lyckad kväll, en person jag aldrig kommer komma över någonsin, tyvärr. För mitt eget bästa borde jag sudda ut honom totalt. Men de går fan inte, ännu mindre när man är på samma nyårsfest och nyårskyssen blir med honom, åhhhhh. Förutom det var kvällen kul, kanske för att alkoholen flödade, mina bästa vänner var med mig eller för att jag insåg att ett nytt år av möjligheter framträdde, who knows?

Nästa nyår spenderar jag i karibien med mamma och pappa istället, tänker iallafall inte förbereda mig en månad, spendera pengar på kläder, sprit och skor bara för att få det förstört faktiskt. Förövrigt blev min sprit stulen på 12-slaget, lite surt. Hoppas den idioten ligger och kalvar som en gris just nu och kvävs i sina egna spyor. Men ska sluta klaga för att kvällen bjöd på måånga skratt, annika som ramlade i trappan, singstarkonkuransen, danserna, ja de mesta innan 12-slaget :)










MÅ 09 BLI UNDERBART!


RSS 2.0