ledare & "kaffe-lattemorsa"

Kom nydligen hem från ledarkursen, eller ja en timme sen. Det var okej och kommer säkerligen vara lärorikt, en riktigt bra merit och man hjälper säkert några vilsna små själar. Om man ska dra kort vad det går ut på så kan man säga att vi ska gå en kurs och bli utblidade till coaher för yngre tjejer. 8 kvällar fram till maj ska vi träffas och göra övningar, ha föreläsningar, planera med mera. under dessa veckorna ska vi även ta hand om en grupp tjejer från olika skolor i malmö. Vara en coach för dem, kunna hjälpa dem på vägen så dom vågar ta för sig typ. 
I helgen ska vi läger i husie haha, jag och fian hoppas dock övernattningen. Har annat planerat men vi löste ju allt ändå.

Efter skolan träffade jag kattikatt en snabbis på eph. har kommit fram till jag är en "kaffe-lattemorsa" utan barn. Ni vet en sån mamma med barnvagn som alltid sitter på fik och dricker latte. Fast ja dricker inte latte, och har ingen barnvagn. men ändå har blivit för många fikor på sistonde! Måste skäras ner betydligt, dels för att skona kroppen och plånboken.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0