vi ska vinna vi ska ta dom

Ja ikväll gäller mifmatchen. Har aldrig sett mig själv som hockeynörd, men efter mer än ett års förhållande med en hockeynörd blir man påverkad vilket resulterar i att jag är hyfsat intresserad. Antagligen blir det bord för två på restaurangen i b.flo där mami får göra sällskap. Lite thai-mat och nån cider sen får vi se vad kvällen bjuder på. vet iaf att jag itne ska gå stenhårt ut eftersom klockan ringer halv nio imorgon. Ska stå på loppis och sälja allt som fanns i sommarstugan och en hel del barndomssaker från min sida. Om jag itne står med och säljer trams får jag inga pengar och vad gör man inte för pengar?

Btw skorna är i storlek 36! Sjukt att jag fick gå ner tre storlekar.

jag tänker

Att en fondvägg skulle sitta fint, nu när ja ändå ska flytta runt och ha in massa nytt. Why not? Antingen en mörk orange typ terrakotta eller en tapet med nått fint motiv. Jag tänker dark brown och gold. Mörk brun på svenska låter så trisst, lite fräsigare på engelska. Vill hooka lite nya inredningsgrejer typ ljus, nån tavla, pläd, lite växter som klarar sig utan vatten.
Kommer få stå för kalaset själv och så som det ser ut nu så prioitera vissa andra saker. Men vit färg måste fixas i helgen och förhoppningsvis kommer elsnubben i veckan och fixar alla sladdar. En taklampa skulle behövas också. 

Trots allt har jag typ 2 år kvar att bo där och då kan det ju vara trivsamt right? 

Katti lämnade för en stund sen. Hade laddat ner bed time stories med adam sandel och den funkade på katti som deckade.

Såg nyss att vi slutar tolv imorgon istället för tre, taackar! Blir en kaffe med Qim innan jag åker hem och träffar papi.

Shoes shoes shoes




ralphieboy får pryda mina fötter under våren tillsammans med le chinos.
tack för mig.

vilken size är dom i då tror ni? jag brukar ha 39.


nada

allt det där lyckliga rann ut i sanden i morse. Kom till skolan i tid och får reda på att vår lärare är sjuk. jag hade alltså kunnat sova till 11. Men icke, istället planerade jag och chicks ihop chickans tysklandstripp som hon är iväg på just nu. Puttgarden ToR, presenter till mig tackar!

Visserligen köpte jag mina beloved shoes idag. Visar bild ikväll. Åkte hem och har legat här sedan dess. Magen kurrar som bara den, ska stilla det med nått ätbart. Later!

happy even after

Jag lever lyckligt för stunden. Ingen speciell anledning som ja kan komma på sådär. Men allt känns galant nu. 
Allt känns bra utom min nagel som jag klmmde hos Qim i fredes. Höll fingrarna i dörrkarmen och bom! så slängdes dörren igen och kvar var mina fingrar ackack. Nu är en nagel blå. 

Det blev mer dans igår, två timmar. Först pussycat dolls utan redskap sen night club vilket var r'n'b och street. Jag och chickan åkte hem till hennes mami för att käka fiskpinnar och mysa med hennes hund. Gick till hemmakväll och köpte en påse lösgodis, ja jag vet att jag inte skulle äta godis efter lovet men var så jäkla sugen. Gick hem till lägenheten och glodde igenom seinfeldt och CSI. skönhetssömnen pågick länge och jag fick sovmorgon tackar! En lektion i skolan på 50 minuter sen träffade jag Qim i stan. Råshopping för hennes del, vilket var dagens mål då. En snabb middag på Donken innan ledarkursen. Fick träffa killgruppen idag, trevligt.

nu har jag precis duschat och ska sova vilken minut som helst.
nattinatt!

till le garderob




haha lägg märke till "söker ny kille"-nyckelbandet

nya bikinin och idag köpte jag ett par chinos. Bättre sent än aldrig right?
Vill ni bli smått chockade?
Jag köpte dom på kapphal hoho! 199 kronor. Tackar!

dance baby!

idag har jag varit aktiv på alla håll som är möjliga. Först en timmes träning på sats. Egentligen skulle jag varit på kockums med skolan då, men jag och chickan tog fel vecka så vi befann oss på sats såklart. Fick vara med amandas klass istället. Lika bra när man ändå var ombytt och klar ju. In till stan med Chickolina för en fika och sen en snabb runda på H&M. Kom ut med en bikinitopp, riktigt söt och kommer bli fin när man är lite brunare. Träffade upp Qim och hannes en stund senare och satte och på barista. Max och Elin kom så småningom också. Åkte hem för att äta och byta till dansklader hoho. Åkts till stan, mötte upp chickan. Blev upphämtade av carro och började leta efter dansakademin. 1 minut innan kursen började hittade vi. Mötte vicky där inne och musiken sattes igång direkt. Det var pussycat dolls med redskap (sjal) som stog på schemat. Dom har prova påveckan som är gratis just nu så passa på! Efter en och en halv timme hade vi lärt oss en del av koregrafin, får se om vi fortsätter eller fastnar för nått annat. Imorron är det night club dance.

Ska ta en dusch nu sen sova gott.


fab


slut på det roliga

om 7 timmar ska jag upp och fixa mig inför skolan. Känns verklgien som om det var jättelängesen jag var där och är faktiskt inte pigg på att gå dit heller. Är mer skoltrött än någonsin och jag brukar inte vara det. men just nu känns det bara så meningslöst. Ja lika bra att gå och lägga mig.

Godnatt

mabye baby


Kanske, kanske att jag befinner mig är under nyåret.
Snälla låt det bli så!
Miami 09/10 hade varit så perfekt.

Sitter och väntar på att Qim ska komma hem vilket hon bör vara närsomhelst nu. Är hungrig så måste äta innan också.
Har gjort en "vettig" sak nu. Jag har byggt ihop vattenpipan.. Kom på att jag måste skölja av den också egentligen. Den får invigas i veckan.

hockeynyheter. Mif - troja 6-1. Unbellivable

weekend hos malmhagen

dance like nobody is watching
work like you don't need the money
love like you never been hurt.

Jag är helt urpumpad, sliten, trött, död, seg ja ni fattar. Har legat i sängen exakt hela dagen, gick upp för att äta lite. har inte packat upp resväskan heller för den delen. Ska snart ta tag i denna söndag och bege mig till Qim för en filmkväll med popcorn och skvaller om detaljerna från igår.

Gårdagen spenderades i stan med Qim, en fika på barista räckte för att inse att vi behövde åka hem och sova. Vaknade en halvtimme innan vi skulle till farfar. Snabbdusch och sminkning i bilen. Middag med släkten med världens godaste tårta ahhh. Tog bussen till amanda där alla tjejerna satt och krökade. Stannade till tolv och sen mötte jag upp Qim på lilla torg. Tog några cider sen kom elin och gjorde oss sällskap. Gick till max där alkoholhaltiga drycker flödade och klockan gick fort. Kvart över 4 blev det taxi hem.

Så tack Qim för helgens bravader!


sommaren 07.
undertexten "Vi två babe , inget kan skilja oss åt <3"

ne tydligen inte :)

 


egypten - hurghada - hilton long beach resort

















well well well detta bjuder jag på för denna semestern.

Veckan innebar mycket strand, volleyboll, vodka+pineapple, vattenpipa, "my love, nice legs, blondie", kyckling, solbränna, pruta, lokal cocktail, läsa med mera. Veckan kändes lång och även om den mest bestod av relaxing så fick man ut så mycket av den som man behövde för att må bra. Egypten är inget ställe jag kommer besöka igen tror jag. Isåfall pyramiderna med en bra guide men inga fler solsemestrar där. Jobbigt folkslag som inte visar respekt. Hotellet var väl itne det vi hade förväntat oss heller, hilton 4+ stjärnigt my ass! Man förväntade sig lite klass och stil men möts av 80 % ryssar i speedos och magtröjor så det vita fläsket från magen hänger utanför. 

förutom ryssarna och araberna så hade vi det riktigt skönt! 

home

Guess whos back :D

Japp jag har kommit hem från arabvärlden och mår bra.
Tänkte bara att ni skulle få veta att jag lever, måste powernapa nu eftersom gårkvällen blev lång hos Qim som fyllde 18. Grattis än en gång hjärtat!

Pics och mer detljer kommer inom kort.

almost packad och klar






Min bed ser förjävlig ut. Jag brukar ha problemet att ta med för lite käder, ja jag vet ovanligt för en tjej men det är sant. Så nu har jag nog för förtsa gången fått i för mycket. Sen gäller det att testa utrustningen såklart.

Hör av mig en gång till innan jag lämnar minusgraderna!

såklart

Nu hade jag ju tatt "hejdå"-bilder och gissa vad? Jo datorn vägrar att ta emot dem. Sjukt..

Ska se om jag kan fixa innan jag åker.

ohooh I like it



armband? Jag som är expert på att tappa bort dem, vafan..

packning på hög nivå

Ja nu är det dags att ta fram resväskan och fylla den med sommarkläder. Känns lite wierd att plocka fram bikinin faktiskt. Jeansshorts, klänningar och gladiatorskor kommer gladerligen att packas ner också. Ja tippar på att jag kommer stänga väskan 10 minuter innan vi ska till flygplatsen. Ute i sista stund, alltid.

Blev lunch på espresso house men chickan och fina. Grillad kycling & hummus macka, taackar! Åkte till skolan vid halv ett och fixade klart utställningen. Gratis kondomen gjorde susen kan jag tala om. Sex-utställning i all ära, där fanns allt från lersnoppar till "porr"filmer.

Nu ska vi snart lämna nike på hunddagis, usch lika jobbigt varje gång. Hon vet att något skumt är på gång, ligger och gnyr och följer efter mamma överallt. Snutte då.

Ja ska hitta mina bikinisar nu!


Coach och nötter

"If God is a Dj, life is the dancefloor, love is a rythm and you are the music"

Typ 30 timmar kvar, kom igen så bara få tiden att gå?
Tina åker dit om typ 6 timmar, fusk.

Dagen blev lika stressig som jag antog. Åkte direkt till fiskis efter skolan och tränade 45 minuter. Stekte några pannkakor och bytte om. Tog bussen till värnhem där coachkursen hålls. Två timmat flög förbi och ledaren hade varit söt nog att köpa halsdukar och mössor till alla eftersom vi inte hade någon värme i huset under utblidningshelgen. Mötte Qim vid halv tio och köpte en påse naturgodis och gick sen hem till henne. Killsnack, kärleksproblem ja samtalen varvade om varandra. Men trevligt var det. Jag orkade inte vänta på bussen så gick hem istälelt. Tog väl 30 minuter, fin promenad med music.

nu är jag dock stenfrusen och vill gå in i duschen men orkar inte.
Börjar ett imorgon vilket är helt jävla underbart, har utställning så borde kanske duscha ändå..

Btw Rhodosskalan är nu 6 tjejer, annika och tina bokade idag. Tänka sig, vi kommer helt klart ha den vildaste sommaren.


jag är nog inte ensam

om att gilla denna tröjan, tyvärr finns den inte i malmö någonstans, eller? Men I stockholm finns den såklart.



Kom på att jag slutade två idag inte tre som jag trott hela tiden, hurra.
Annika och Tina ska boka Rhodos idag vilket kommer göra min dag, hurra!
och imorgon börjar jag halv ett TACKAR!

Härlig avslutning på veckan right?

lillördag

Fullproppad dag ja, gick upp sju och det var svårt som fan. Kom i tid och hade englskaprov som jag inte hade pluggat till men det gick nog bra ändå. Nu ska vi göra klart vår sex-utställning. Slutar tre och då blir det stenhård träning! Sen coachkurs och sist men inte minst en kvällsfika med Qim.

ja nu börjar jag.

klänningen

Eftersom jag verkligen inte är bra på det där med kort så kommer ett par skumma pics.




dramaqueen

ja dagens dramaqueen är chickan, utan tvekan haha hon har ställt upp och ner på halva mitt liv. Visserligen spelar det ingen större roll men drama var det allt under tiden det uppstog misstolkningar. Mr.x från helgen är och drama, allt är drama nu.

Riktigt seg skoldag med håltimme och sen Lena, som inte kan någonting. Jag blev klar en timme tidigare och fick då gå. Åkte till stan med chickan och slöade runt. Fick tillbaka min fina klänning fran sara. Och kom hem med ännu en. Ett svart fodral. Har insett att jag inte hade någon snygg festklänning som man kan ha året runt. Visar bild ikväll.

Bara att vänta på top model nu sen kommer hoffnellsi förbi en stund.


gladiator


Jatack!

tisdag

Godmorgon godmorgon godmorgon!
Sitter och har håltimme fram tills två och har inget vettigt för mig.
Jäkla svårt att gå upp imorse med tanke på att jag inte somnade förens två.

Min hjärna har redan ställt in sig på sportlov I guess.


Malmö by night is dangerous!

bu


boys boys boys, fuck them all

Den där ångestkänslan jag hade för någon vecka sen har satt sig i magen igen. På något sätt känns det om jag har gråten i halsen och jag har verkligen ingen aning om varför. Ja ska få komma till sol och bad om mindre än en vecka, två av mina fina vänner ska antaligen med till rhodos, ändå så finns känslan, skumt.

Blev sushi idag igen istället för lax. 31 bitar inom en vecka, inte nådigt.
Qim är spårlöst försvunnen, kanske det som ger mig lite ångest? Hon är gone totalt. Får inte tag på henne via sms, telefonsamtal, och ingen svarar hemma heller.

more pics

Tänkte bara passa på att göra er lite mer avis denna sköna måndagkväll.




vi blir fler

Förhoppningsvis så tillkommer två nötter till Rhodosresan i sommar!
Annika och Tina prellebokade det sista rummet idag och dom har nu 10 dagar på sig att fixa money, ska det gå eller inte? jag hoppas verkligen att det blir tillökning, kommer bli så galet!

drop it down

Måndag, 4 dagar kvar, come on!

En måndag som alla andra, dryg som satan. Fick iallafall MVG på mitt idrottsprov 54 av 56 gott snack. Tror jag har ett MVG säkrat där nu.

Försov mig lite imorse, typ en timme. saken blev inte bättre av att dom rivit upp halva kalkbrottsgatan vilket gjorde att jag missade bussen som kunde gjort så jag hade kommit lite mer i tid. Men nä fick gå till sibbarpsvägen och snällt vänta där. Inte för att jag missade någonting på lektionen iheller.

Åkte hem och har nu dammsugit huset och sopat upp alla spillror från väggen som är raserad. Fortfarande massa vita streck på hela golvet/marken utanför. Vill bli klar så snabbt som möjligt nu.
En elektriker måste först fixa elen som hänger ner från taket,
måste måla om,
köpa mattor och någon sorts rullgardin eller träpersienner som täcker alla ljuskällor,
ta in min babysäng,
möblera om sen råstäda.
Men de kan väl inte ta så lång tid?

Snart kommer mami hem då blir de lax sen avslutar vi denna måndagen med en kvällsfika med Qim!

 
Har insett att jag fått långt fint hår nu. När jag var mindre fick jag aldrig ha långt hår för mamma, jag kunde verkligen inte skönta det. Och det kan jag knappt nu heller. Dags för inpackningar och trams!

Ski






antagligen var klockan inte mer är 06.20 i bussen därav de fina facen.


ja det är inte varje morgon man blir hemkörd i en maserati



Mäktigt faktiskt. Tyvärr låg det en polisbil framför oss hela vägen hem men kanske var lika bra det.

tar gårdagen från början. Körde hem från blektinge, fast det blev dimmigt och regnigt vid tollarp så då fick pappsen ta över. Åkte direkt till nama för en 13-bitars sushi sen hem. Duschade och gjorde mig iordning sen tog bussen till tina. Förkrökade till tolv då taxin kom. Vi delade på oss i stan så jag och carro gick mot chili. Det blev en snabbis på fem minuter för att sen gå vidare till koi med linus & co. Skumpa och dans för att sen somna fint. Vaknade upp hos Mr.X vid tio, vid ett kom hans chef och körde mig hem i den svarta skönheten. Sov i tre timmar för att sen åka till farmor på söndagsmiddag.

Är äckligt trött nu och min mage är fortfarande utocjinvänd känns det som.

Nu är det bara fem dagar kvar till hilton long beach resort. Ska bli så jäkla skönt att bara komma iväg. Funderar på att lämna mobilen hemma också. Skönt med en veckas isolering faktiskt.

Nu filmen, the promotion!

utställningen






Så fint va, inte lika lätt som det sert ut heller. Har hållt på i 6 veckor nu. Från grunden inom konstens alla regler. Skriva affärsidé, skissa på alla annonsen, visitkort, klubbkort med mera, få allting rätt och fint. jag är nöjd med slutresultatet, speciellt med loggbilden och kassen.

ronnebybrunn

Skönt att se att ni inte ger upp läsande trots bloggtorkan!

Sitter på pappas kontor nu efter att ha vikt 200 servetter till middagen ikväll.
Första gången jag är här sen han började och damn vad jag blev imponerad. Det är gigantiskt, och riktgt snygg inredning. Ska se om ja kan ta lite bilder innan vi åker. Just nu är det 500 personer på lunch så inte jättepoppis att springa runt och fota nu kanske.

Åkte hit direkt efter skolan igår efter utställningen, som jag faktiskt har bilder på! Kom fram vid halv sex så mama och jag la oss i relaxen direkt. Bubbelpooler och ångbastu, taackar! Gick upp på rummet och fixade till oss inför middagen.  Jag har snöat in helt på allt från havet så en grillad lax blev det till mig. 

Vaknade nio imorse och möttes av en underbar frukost. Jag är ingeen frukostmänniska men hotellfrukost är så jäkla gott. Äggröra, prinskorv, frukstsallad, bacon med mera. Skulle ta en behandling efteter frukost men alla var bokade så fick prova på vibrasuan, märklig upplevelse. Tänk er ett solarium men huvudet ligger utanför. Det blir 80 grader och det vibrerar som bara den. Tyvärr gav det ingen effekt på mig, alltför varmt för min del så gav upp efter en kvart.

Ska börja resan hemmåt snart och gissa vem som ska köra hem, jag såklar! motorväg första gången, piiirrigt!

Ronneby Brunn Hotell

egypten



Vi hittade bannemig en resa till slut. Det blir Egypten, Hurghada, Hilton, All inclusive = vi kommer inte röra oss en meter utanför hotellet haha. Ville egentligen inte till egytpen men de var det enda som fanns kvar och det är varmt där så det blidde så nu.

Mjäh ännu en dålig bloggdag. Skola 09.40-12. Träffade Qim en timme på barista sen kom katti in och avlöste Qim för en stadenvandrning. jag kom hem med tre nya kuddar, vantar, underklder och en kavaj. Visar mer sen. När jag kom hem från stan står en byggbil utanför. Jag gick in och insåg att väggen var riven, halleluja! Så nu ska bara elektikern komma, sen ska jag måla lite, sen ska sängen in sen är det fantamig klart!

new




Kavaj från Zara, tyvärr visar den inte bästa sidan här

skidstjärna

Ja det kan vi nästan kalla mig nu. 4:e gången jag stog på skidor idag och det gick ju bra tillslut. men gissa vem som glömde kameran, jag! Men det finns massa fula bilder på mig som ja ska lägga in såfort jag får dem :)

Gick upp fem imorse och vaknade i josefinas säng eftersom jag sov där inatt. Det sjuka var att jag verkligen var pigg när jag vaknade, så gick upp och väckte fian och chickan. Fians snälle pappa körde oss till skolan tio 1 sex sen blev det tre timmars bussresa ill isaberg. Tänk vallåsen fast tre gånger större. 7 backar varav två svarta där jag åkte som vildast. akn erkänna att ajg hade lite problem med balansen i början med det rätade ut sig efter en pluntasup av robin haha.

Åkte i 5 timmar och det räckte väldigt bra. känner att jag kommer ha smärre träningsverk i armar och ben plus en fin blå rumpa imorgon.

Ja jag måste sova nu. Ledsen att det blivit hippsom happ med bloggen på sist

märkte att detta inte hadeuppdaterats! Så nu kommer det en halv dag försent. men ändå haha

hett





såja

Märkte ni också att det aldrig kom ett inlägg igårkväll efter duschen?
Ja kan bero på att jag fastnade framför boken jag pluggade i och för att jag somnade stenhårt.

men nu sitter jag här. vet inte om ni vill veta så mycket om helgen, den var inte särslikt händelserik på dagarna. Vi befann oss vid husie IF. Sju tjejer och två ledare som diskuterade problem, gjorde övningar, gjorde mat, åt mat, spelade pingis, sjöng singstar med mera. Men att gå upp 07.00 och 08.00 var kämpigt.

i fredes blev det 20-årsfest med annika och tina i djupadal. Begav mig hemåt vid halv ett med tanke på lördagens uppgång. Lördagen blev lite hipp som happ. Åkte hem till josefina och drack några cider innan vi tog bussen till Chili. Alla kom tyvärr inte in men vi som kom in drog oss mot baren och ännu en cider åkte ner för strupen. Dansade och hade det fint. Barcelona blev en diss så jag mötte upp annika och åke hem med buss 4.

Söndagen blev det ju ledarkurs sen bio. Benjamin Buttons oroliga liv. Riktigt sick med otroligt bra film. Innan bion blev det en ceasarsallad på det glammiga BK!

Idag var det skola, idrott och hälsa prov som jag hoppas att jag får MVG på. Dom rignde från jobbet tidigare så jag åkte dit direkt efter att jag blev klar med provet. Fick lära mig kassan idag, lite roligare än att packa in paket faktiskt.

hemma vid halv 8 och nu sitter jag här.
Ska uppdatera mig på facebook.


ledarhelg

ja denna helgen kan bara beskrivas med ett youtube-klipp och de klipper dedikerar jag till josefina, min coach!

 

Jag ska bara in i duschen sen kommer det en sammanfattning om helgen!

RSS 2.0