moccamaster och xbox

Sitter i vardagsrummet, på golvet för alla sittplatser är upptagna av xboxspelare. Felicia har spenderat kvällen här, myset.

Igår var det bröllop mellan faster och danske peter, underbart bröllop. Grät som ett barn flera gånger. DAnsade tills klackarna flög av, drack vin, sjöng och hade riktigt kul!

Idag smällde huvudvärken till och jag låg kvar i sängen tills tolv sen började magen kurra. Scrambled eggs och köttbullar till frukost är guldvärt dagen efter. Papi kom hit vid två med borrmaskinen, talvor, hyllor och väggtv:n kom på plats. Nu ska tv-apparaterna bara kopplas in och två hyllor målas sen är det faktiskt klart här.

Fick fina löner i fredes båda två, firade det med en moccamaster och ett nytt xbox. Hohohohohoho.
Har betlat mina första räkningar ever med mamma via telefon. 11.416 kronor i hyra och försökringar tre månader framåt, ja så var den lönen slut.

Funderar på att lägga mig i sängen och spela onödiga spel på datorn till boysen är klara med spelet.
ja.



efter regn kommer solsken

Har hållt på som ett djur dom senaste dagarna i lägenheten, nu börjar det likna ett boende faktiskt. Har målat, sprungit med kartonger, sprungit med möbler, städat, plockan in i skåp och lådor menmera.

I torsdes var det målning.









före: sovrum, grönt/brunt, vardagsrum brunt, toalettgolv turkost/grått.















Efter: allting vitt!



flyttdagen.



frullis.



inflyttningsdrink med felica and her family.



Åsa & mami



vardagsrummet



Köket.

Sovrummet är inte helt klart, kommer fler bilder under veckan!


Ska bege mig till jobbat nu, ska väcka bobsi först.







påskrivet och klart

Vaknade halv tio imorse, tänka sig att det känns som att gå upp mitt i natten. När man gick i skolan blev man överlycklig om man fick sova så länge. note to myself: gå upp tidigare!

Åkte till skomakaren och lämnade in skor för omklackning, satte mig med mammi på lieto och drack fika, mötte andu och millan och skrev på sista papperna om att betalning osv är nu helt klart! Nu är lägenheter vår! Nyckeln får vi ikväll WIE! Tyvärr jobbar jag ikväll men imorgon blir det tidig uppgång och börja måååla.

Nu ska jag snart hjälpa andy att flytta från vår blivande lägenhet till deras nya hus sen till stan hämta upp färg, lakan plus lite annat som jag köpte igår men inte orkade bära. Sen blir det jobb. Livet går i 110 varje dag nu.

Ska ut med nike nu innan jag sticker iväg.

Snart kommer det massa fina före/efter bilder på lägenheten för er som är nyfikna.

nudlar och flyttkartonger

Sitter på jobbet efter att ha jobbat i 8 dagar i rad, 7 dagar väntar. Fint.
Nudellunch made in the micro.
 
Att jag ska flytta hemifrån och bli sambo om några ynka dagar gör att det är lite roligare att jobba äv vanligt.
Har börjat packa ner sådant som jag inte kommer behöva andvända innan torsdag och ikväll åker det upp en hel bilaga med kläder och skor på tradera. Vi har inte tillräckligt många garderober för att fylla ut alla mina skönheter, tyvärr. Måste flera vändor till ikea, duschdraperi, bestick, handdukar, lakan, garderob (!), lampr. glas, kaffekoppar osv.osv. jag älskar det medans bobo kanske inte har samma kärlek till krims krams som jag ehehehe..

ja dom senaste dagarna har jag inprincipt levt på stand-by, vakna - äta - duscha - packa lite - jobba - film - sova - vakna - äta - dusha... men torsdag smäller det då ändras allt! Då ska det Målas också! woho.
Måste köpa färg också för den delen, och måla om möbler.

nu är lunchisen slut.


RSS 2.0