fuck lumpen

Lumpen är lite som en dans på rosor nu, inte alls jobbig och jävlig längre utan faktsikt väldigt underbar.
Man blir så himla mycket mer glad när man får ett sms eller ett samtal.
Att bobo får åka hem nästan när han vill är ju fruktansvärt skönt.'

han är påväg hit just nu :)


18!

Imorgon kommer dagen jag suktat efter i många många år. Egentligen vet jag inte varför för det har aldrig hindrat mig från att göra saker som har 18-gräns ändå. Men det är nog friheten som smakar bra.

Jag beter mig alltid som ett barn natten innan jag fyller år. Samma sak gäller julafton. Att bli väckt med paket på sängen, en tårtbit, sjönsång och blommor. Det är ju bara en gång per år.

Visserligen längtar jag till imorgon mer än någonsin nu med tanke på taueringen. Om 27 timmar, ja.
Jag vet att jag tjatar och tjatar men jag tycker verkligen att det är skitnervöst!
ja, ska träna och sola nu, sista gången på länge.

back to buissnes

sitter i skolan igen, fick skjuss av mamma imorse vilket var tur annars ade jag försovit mig lite.
Efter en helg med vänner, chillkrök, tivoli, hes hals, spanska våfflor, chips & dippa och allt annat som en underbar helg ska innehålla.

Idag är det skola till 12.10 sen lunch på limhamn med mam och morbror för att sen träna och sola.

Ska försöka sova tidigt eftersom det är the D-day imorron, det pirrar rejält i magen nu.


nytt




weekday & zara

touch



rise and shine

Sitter i skolan och väntar på historia lektionen. Klockan ringde 06.20 men mina ögon vägrade att öppnas så jag snoozade tjugo minuter, grymt underskattat att snooza. Hann äta frukost med mor min sen fick jag öka takten till bussen för att kunna komma i tid. Vilket jag gjorde, jag var tillochmed tidig.

Har tusen saker att göra idag känns det som, egentligen är det fyra.
Ringa partyland och fråga om man kan köpa/hyra helium tuber.
Besöka bilskolan och boka in tider.
Städa rummet som ser ut som ett krigsfält.
Lämna tillbaka den sjuka filmen "miri and zack are making a porno" eller nått sånt.

Till min glädje kommer bobo hem ikväll och är ledig imorgon, vilket jag visserligen inte är som börjar med idrott och hälsa B klockan 08.00!

nu kom läraren, goood bye!

Chickan!



En tanke till min kära vän som har det tufft.
Det löser sig alltid trotts att det är en lång uppförsbacke nu. Men någonstans börjar det slutta neråt igen.
puss!

one, two, three, four, five!

Var inne hos tatueraren efter skolan idag och frågade om emlasalva. Jag vet att det är pussyvarning men det kommer svida riktigt förträffligt mycket. Björn som han heter tyckte inte det var en bra idé så jag får stå ut med smärtan, vilket pappa tycker är bra. "Om du nu ska tatuera dig ska det göra ont!" well håller kanske med till en viss del, men ändå!

Efter studiebesöket på kinnarps möbler så blev det en fika med Nina på kära espresso house. En laktosfri chai och scones. Laktosfri chai har en svag smak av öl..
Gick ner till kanalen och satt där en halvtimme och snackade blaj. 

Idag blir det träning och fakesolning. Börjar förstå charmen med att sola i solarium. Kanske inte att man luktar förjäkla vidrigt och blir genomsvettig (jag blir det iallafall) men just att man sover väldigt skönt i en kvart, man får bättre hy då värmen utplånar finnar och dylikt, man blir stegvist brunare. Men just det att man sover, har verkligen rådeckat dom senaste gångerna nu. Kanske farligt ?

ja mer på hjärtat än så finns det inte just nu, eller jo alltid att bobo saknas när han inte är här men tror ni vet det vid det här laget!

puss!


bustrouble

Imorse borde jag ha varit i tid eftersom jag hann med den bussen från mig som skulle gjort så jag var framme i tid. Jag bytar till 2:an på gustav som kommer ganska lagom i tid. Jag sätter mig nöjt och väntar på att han ska köra iväg. Efter tio minuter(!) kör han iväg och på så sätt kommer jag sent. Tack skånetrafiken!

:(

liebe


en honungslungad linjedommare

Efter en break-up med bloggen är jag nu på fötter igen.
Det var en riktigt toffelhelg vilket jag tycker är helt underbart. Film, massa mat, limhamnsfältet med sol och fika, sibbarp, x-box, mys, pussar och allt sånt. Det fina med allt är att han kommer hem redan på tisdag igen. Nu är den värsta skiten över om man säger så. 

Idag blev det väckning 05.30 (soldaten skulle gå) för att sen somna om till 07.30, en lektion sen byebye baby. Åkte in till stan med josefina, la undan ett par skor och en tröja. Sen la vi oss på bo01 i bikini och lapade sol i några timmar. Slutade eftermiddagen på balkongen med knäckemackor och fulade oss på foton. 

Kom hem och då har mamma bokat resan, wie! Slipper nyår och flyr landet med mam, pap och jonathan. Fuerteventura blir målet. Det är bara najs!

Ser ut som att det blir träning och solning ikväll, ja.


pissed!

ne nu kommer det fram att vi har varit lediga hea dagen egentligen!!!!! BLÄÄÄ!

lampaaa!

jaha då var det helg dåja!
Vi börjar dagen med mys i sängen, åker till skolan, fpr reda på att vi inte alls har skola. Åker till staden med chickan och jes. Köper en lampan och nu ör jag tillbaka i skolan igen för en timmes lektion.

Ikväll blir det tvåmannamys med en flska vin, god middag och pussar. Ja en kväll med baby helt enkelt.
Har nog aldrig mått så bra som jag gjorde igår när jag hörde hans bil stanna utanför huset.


passar perfekt till mitt nyinredda rum! Huhu!

idag är det den stora dagen

idag kommer min älskade underbara pojkvän hem! Ska bli feruktansvärt skönt att få hem honom :) 
puss på det.


höhöhö.

mac och glömt lösenord great!



har nu fått våra macbooks.
Plus har glömt mitt hotmaillösenord :( ahhh hur gör man då?!

festivalen i malmö





första dagen på mediegymnasiet. Kan ju inte påstå att jag jublar av lycka men det har sina ljusa sidor. Tillexempel Chickan. inte nog med att vi tittade på allt skit i alla stånd så gick vi till folkets park och åkte pariserhjul. Min höjdskräck kröp fram och det kittlade rejält i benen. Väldigt mysig eftermiddag.

så tack för det kompis!

toffling

sen måste jag faktiskt få lätta på hjärtat och klaga lite om hur synd det är om mig som har en man som springer runt på fälten i ystad med krigsmålning.
Det är inte kul!
jag har ont i hjärtat och tycker det är pissjobbigt, att vakna ensam är värst. Att inte någon håller om en innan man somnar är lika jobbigt.

Visserligen fick jag precis reda på en sak som lyste upp hela min tillvaro för tillfället. Fram till v.40 är bobo ledig varje fredag = mer tid till oss! Känslomässig som jag är kunde jag inte låta bli att gråta lite glädjetårar, men det är väl bara kärlek?

Nu är det bara 3 dagar kvar tills han kommer hem också, det kommer bli så underbart!

älskar dig jonathan!

shoes



upptäckt

Jag har blivit laktosintolerant.
Jepp, kylen fylls numera av laktosfri vaniljfilmjölk.

kul.

åhus bitches!









back

tillbaka till M-town, tråkigt.
Har hämtat Iza som som få ta bobos sovplats för natten.

Åhus var mys, grill, sol, öl, musik, fniss och sånt som 4 blonda tjejer gör i vanliga fall. Skvallrar då ja.
Blev dock inget nattbad, svinkallt och riktigt mörk mitt ute i skogen.

har varit och hyrt film med mami så det blir chillkväll för hela slanten inatt.
Skrivit inbjudningskort till släkt och vänner har jag fått gjort idag också.

Imorgon blir det en hunddag och sen titta på ny tv eftersom min skarv(?)kontakt har gått sönder helt nu = varken boxen eller dvd:n funkar som det ska buhu!

Sen som grädden på moset saknar jag såklart bobo dömycket!!!

ja de var det.
ciao!

åhus

En sån här impulsgrej, det är najs!
Drar till josefinas stuga med chickan, jes och fina. Chickan är chaffis eftersom hon kirrade hem körkortet förra veckan, GRATTIS!

Saknar ma boy till max också, 9 dagar kvar tills han kommer hem igen... blö.

ja nu måste jag öka, sitter i endast underkläder och blir hämtad närsom!

PUSS!


tillbaka till verkligeheten

sista kvällen innan bobo åker in i skogen :(

plötsligt händer det!

Det blev en fin, full, lång kväll igår. Vin och skratt, planer och lösningar på frågor. Mysigt värre. Slapp även sova ensam vilket var trevligt för omväxlingens skull. Vaknade vid halv två och fick ångest över att sovit bort så mycket av dagen men samtidigt är jag riktigt sugen på att få träffa bobo nu så tiden gick snabbare genom sömnen ju.

Om 3 timmar står han här i armekläder och några cm kortare hår. Jag beter mig lite som ett barn som väntar på att få öppna paketen på julafton, vet inte vart ja ska ta vägen, det spritter i fingrarna och jag bara VILL!

Ska in i duschen nu men sjukt mycket hårinpackning :)

hey pretty baby with the highheels on!


You Give Me Fever
Like I've Never, Ever Known

jag övervägde iallafall

ja det här med gymmet, jag tänkte på det men insåg att det var bara en tanke. Istället tog jag min röda kronancykel till limhamn och snurrade runt en kvart för att hitta en syataljé, när jag hittade den hade den stängt ner..
Cyklade vidare och inhandlade dagens middag som blev fullkornstortilini med spenat och en avokado/grekisk yougurt "sås". Gott och nyttigt, good job.

Har fixat tid till håret nu så det blir blont och fint till skolstarten. Ringde H&M och dom har noll koll därför 15 minuters virrvarr i limhamn på jakt efter syataljé.

Om en timme kommer jes hit på en vin och snack kväll. Skulle egentligen blivit Chickis och Fina ockås men hinder är hinder. Därav kanske man kan se fram emot en weekend till åhus nästa vecka med tjejerna istället.

Imorgon ska jag inte göra någonting mer än att pussa på min pojkvän!
Blir lycklig av tanken bara, kan slå vad om 1000 kr att jag kommer börja gråta imorgon när han kommer. Lipsill.

ciao!

tekniknisse

Kameran har fått spel och visar "filfel" på skärmen. Mobilen håller på att krascha, på utsidan. Nokia går aldrig sönder på insidan hur mycket man än kastar den i marken. Får ta mig en ordentlig titt i helgen.

Ska ringa H&M imorgon och kolla om dom fått in e ny beställning av klänningen, om inte blir det nog en sömerska som får rycka in..

SKA träna, ska iaf överväga att träna.

Ska boka tid hos frissan.

Ja morgondagens to do.

God natt och sov gott gott folk!



nanny

morrn!
Har börjat fixa det här med att inte sova bort hela dagarna lite bättre nu faktiskt. Eller att gå upp innan ett då ja.
Ska vara barnvakt till kusinen på 8 månader 11-15 idag. Kom nyss ut ur duschen och börjar inse att jag har bråttom, ska ta bussen om 25 minuter och sitter i handduk helt ofixad.

Hörs later CIAO!

det var sommar, det var sol, det var för en månad sen.


wicked



Nu e gaddningen bokad och klar, den 1 september klockan 16.00 sitter jag på tattooshop.

morning sunshine

jag vaknade seriöst 04:57 idag, och jag var pigg! Kunde inte somna om så la mig i soffan framför tv:n men blev bara piggare och piggare. NU är klockan halv 8 och det är pain in the ass! Kommer visserligen hinna göra 100 saker idag förhoppningsvis. Ska städa undan från igår, till stan och göra ett nytt försök att boka tatuering eftersom det var stängt igår, masa mig till gymmet som jag lovat bobo att göra ordentligt medans han är i lumpen, ta hand om mig själv = fixa naglar och ansiktsmask, kolla upp när H&M får in nästa leverans av drömklänningen som jag köpte igår men fel storlek buhu, boka tid hos frisören.. 

Har massor att göra, och nu gäspar jag.. Passande. Det får bli lite mer tv-tid innan jag kommer igång.

3 dagar tills baby kommer wie!

I belive I'm addicted to you


touch and go

Godmorgon!
Första dagen som gräsänkling på riktigt eftersom mam och papa flytt landet till italien. Det resulterar i att jag är alone utan kärlek och familj. Fint nog gjorde Qim och hennes pojkvän filip mig sällskap till Taken igår. En film som gör mig lika arg och panikslagen varje gång man ser den.

Drömmt jättekonstiga drömmar på sistonde också. Inatt drömmde jag att jag och felicia skulle åka en vattenrutschkana någonstans, jag går upp för trappan som leder till kanan och tar fart för att slänga mig utför. Efter en kurva har jag vänt så jag ligger på mage istället för rygg och vid ett gupp flyger jag rakt upp i luften. Jag faller ner flera 100 meter och landar på en gräsmatta bredvid en gammal kompis. what? Det äckliga är att det känns så verkligt, det känndes rejält i magen när jag flög och vaknade upp helt svettig. Nasty.

Ska in till staden idag och boka tid till tattoo, woho! Har blivit småändringar men nu är den perfekt. Ska leta efter en vit klänning och mängder med underkläder.

Kvällen bjuder på grill, krök och music här med fina vänner. Och såklart saknaden av min älskling. 4 dagar kvar tills han får komma hem! Längtar så jag kan dö nu.

Säger byebye kreta men säger Hej till annat stuff istället, inte illa pinkat!

byebye!


RSS 2.0