med en knuten han i fickan

Så då ärre bara en dag kvar i skolan sen långhelg verkligen skönt!
Dock har denna skoldag varit fucket up rent ut sagt, tre prov varav två nationella och ett historia. Gick ändå okej tror jag så det var inte botten.

Efter skolan tog ja bussen till smilla för i promenad i 20 graders sol! Värmen är här för att stanna, fast SMHI skrev att de skulle bli kasst imorron men hoppas dem har fel. Sen tog jag bussen till stan och mötte upp manda för en checkning av sommarkläder. Det ser fint ut så dags att göra plånboken tunn.
Sen hem o käkade med papi och sen promenix med han och nike till parlen för att spela lite boll i solen, NAJS.

Planerna inför att inte helt klarar men de löser sig alltid faktiskt så de görre väl imorron med.

Nu blirre träning för hela slanten.

Over and Out

image53   I became somebody, through loving you.

skor skor sko och åter skor

skor skor sko och åter skor
Bild från dagens redovisning om shoes. ge mig gärna dem vita med peeeeep-toe.

Sweet dreams are made of this

OMG I'm back again - bara för att göra jes glad. Visserligen är hon nog den mest glada personen jag känner för tillfället :)

måndag mångad måndag, stressen har lagt sig lite, tror mest jag var nervös inför provanställningen idag. Men den gick hur bra som helst, skönt! Nu är det bara att vänta på att hon ska ringa, jo jag hatar att vänta men fick bli så nu. Hoppas dem inte kör samma stil som Dk-killen. Förövrigt är dom som äger Cafe in danskar så jag fattar lika mycket där som jag hade gjort om jag jobbat i dk, great.

back to reality, jag säger bara orientering + fel skor = ont i fötterna sen jobbet i tre timmar i samma feliga skor = ännu mer ont i fötterna. Sen är jag korkad nog att gå o träna, dock i rätta skor men aj på mina fossingar. Någon frilvillig till fotmassage kanske ?

var duktig nog att cykla till friskis, och hem för den delen :). Mer kredd till mig!

Nu ska ja plugga till provet imorron så får vi la se hur de går. Btw redovisningen om skor gick hur bra som helst tycker jag, nöjd.

Over and Out

nationella del 2

upptäckte till min stora sorg at jag har nationellt prov på tisdag klockan 09.00, stressfaktorn ligger högt nu. fyfan...


gårdagens outfit

image47         image48

image49

Linne H&M
Jeans miss 60
Skor din sko
kompis manda :)

bildera suger till viss del men som sagt  STRESSSSS

Sure you can walk the walk but can you talk the talk?

Sitter i min säng och svettas, inte för att det är varmt utan för att jag lider av stress. Kom på mig själv nyss att jag verkligen inte har någon fritid kvar framöver med jobb och skolan och läxor mm. Sitter här och pusslar ihop min redovisning tills imorron och beger mig samtidigt in i Marilyn Monroes liv till tisdagens prov. Samtidigt försöker jag komma underfund med hur jag ska hinna ha tid med alla fikor mm jag bokat in i veckan samtidigt som allt annat bara sväller över och tar tid.

inte ert problem så nu ska ja prata om något annat..
Förra veckans lista

* Måste ta tag i städningen
* Fixa p-stav, scarey
* GRILLA SOM FAN MED BRUDARNA
* Smillapromenix
* Gratta Sandra som fyller år 22/4
* Fira Sandra med partaj
* TRÄNA

jag klarade faktiskt av att göra allt, kredd till mig :).

Nu till veckans alltför fullproppade lista

* redovisning om skor
* Första dagen på jobbet
* Fika med felicia
* träffa nattis
* träffa manda och nina för en stadenrunda
* ut med smilla
* fira? valborg
* träna
* pluuuggga
* tjejmiddag

Ja de finns säkert 10000 saker till ja måste göra men detta är det som kommer upp i stundens tänkande.
Nu ska ja pussla ihop en bild med vårens skomode.

Over and Out

Natasha Peyre

Natasha Peyre

För att hon är väldigt bra!
hennes blogg : http://peyre.blogspot.com/

Lazy Sunday Afternoon

7 timmar kvar sen är denna helg slut :(, ska dock inte klaga för den har varit väldigt händelserik. Gårdagen blev verkligen inte som tänkt och det kanske var lika bra. Amanda gjorde inträde hos mig vid nio då vi körde tvåmannafest en stund. Planerna var att vi skulle på loklfest men ne de sprack så vi körde vidre bara vi två. Lite desperata fråga vi runt lite folk vad som hände under kvällen men ingen hade nått spännande på G.
Till slut halkade vi in hos jesper som hade 18-årsfest. Idag är han födelsedagsgris så GRATTIS!

Var riktigt kul den alltför korta stunden jag var där, sen mötte jag upp martin i limhamn och tog en taxi till mig.
När ja vaknade imorse var klockan 7 och jag kunde verkligen inte somna om, HÅÅRT. Låg kvar och vilade tills tio sen fick jag nog av martins snarkningar och gick upp för att se om mami var vaken, and yes she was. åkte till ILVA för att hitta ett nytt matbord och tog en fika på eph.

När ja kom hem ligger martin kvar och sover så ja väcker honom. oturligt nog skulle han åka o spela boll då så det blev inte mycket mys. jag fick köra en storstädning istället så nu är cribbet som nytt igen :).

Sitter o tuggar på en räkmacka mami kom upp med och nu ska jag göra skolarbete, har iallafall en fin tv-kväll framför mig senare.

Over and Out 

it's always teas teas teas

Maah vilken fredag. Eftersom jag är en person som hatar att stressa och inte gillar tidiga fester så dröjde det till halv tio innan jag gjorde inträde hos sandra fast vi skulle va där sju. Även manda och carro gjorde inträde sent, halv elva kom dom och var inte på det bästa humöret, men ja fick snabbt leende på deras läppar. Kvällen var skoj och den gick snabbt, lite för snabbt. Det blev mycket dans, snack med nya ansikten, alkohol och sång. Tack och grattis än en gång sandra!

Tog bussen hem vid ett och blev jäkligt chokad när ja gick av då en man i 30-årsåldern som sitter i sällskapmed sin släkt (?) Skriker "Nu ska fittan gå av, öppna dörren". Jag blev helt chockad och bara stirrade på honom. 
Gick hem och det dröjde inte mer än 2 minuter till ja somnade. 

Imorse när ja vaknade (klockan nio :( ) var min första upptäckt att min mobil som ja la på laddning under natten stendöd. Den gick inte att sätta på och då blev ja lite smått panikslagen. Men papi som är räddaren i nöden kom och lagade den så nu funkar nallen igen woho. 

Vid två körde papi och ja till food court och käkade, det blev sushi och talk.

Nu blirre sexandthecity och ska försöka sova lite. Kvällen har ja ingen aning om vad den erbjuder.

Over and Out

                                           image43

JOBBET

Såja nu är jobbet kirrat, så äckligt skönt känns det. Eller det är inte 100% ska dit på måndag o köra provanställning men dom verkade väldigt positiva på en ny anställd så de ska nog gå bra :). Enda minus är att dom inte pratar svenska, dom är danskar hela högen fast lönen är mycket lägre än vad den varit i danmark. But who cares ? pengar som pengar.

Blev sugen på lite shopping påväg hem så slank in på BIKBOK eftersom deras skyltfönster såg väldigt sommrigt ut. Har inte varit där på grymt länge, och tur va de att ja gick in. Hittade en söt tunika till ikväll i hallonröd och ett par jeans som ja ska hooka imorron tror ja.

nu blirre dusch sen räkfrossa and then PARTY!

Over and Out

image42 
Inte någon jättecharmig bild men har ingen heligusspegel här :(.
Iallafall, Tunika från bikbok nedsatt till 99: från 149:-. KAP!

FREDAG

Nu varre dags för helg, very very najs. Sitter i skolan och har datorkunskap i typ tre timmar, eller alla utom jag. Ska på intervju vid halv fyra så måste gå tidigare vilket jag inte klagar på.
Lunchen fick spenderas på stapel med jes, manda och lite boys, dock ingen sol idag.

Efter intervjun måste jag skynda mig hem för att ta en snabbdusch, nått snabbt att käka och byta om sen bär det av till Sandra som ska ha birthdayparty.

Nu ska ja göra en powerpointpresentation om linjen jag går, expo ftw!
känns extremt meningslöst faktsikt menmen..

Over and Out

Somebody's watching me

torsdag, mjö inte så långt kvar till sommarlovet nu och jag längtar mer för varje dag som går. Sol idag även fast det skulle bli kasst väder enligt tidningen, skönt. Hade skola till 15.20 sen gick ja till espresso house på bo01 och mötte mami o hennes kompis och sällskapade dem med en fika. Sen körde mami mig till smilla så va ja ute och gick en timme sen träffa jag upp mami i limhamn där hon va gullig nog att köpa ett linne och en sjal till mig.

Nu har ja precis kommit hem och väntar på papi och mat. Ikväll skippar ja tränaingen och tar mig till Martin dock på cykel, det känns bättre än buss för psyket höhö.

En kul sak som händer imorron är att ja ska på arbetsintervju för CAFE IN! på storgatan på gågatan :) wish me luck!

Nu kom papi så nu blirre käk :)

Over and Out

    

fint till sommaren , och jag älskar verkligen linnets detaljer vid bröstet :)

ain't talkin'Bout love

MIN ARM, gör ont. Har nyss duschat vilket inte va så smart för att köra en hård stråle med varmt vatten där ja är som mest öm = RÅKORKAT. Menmen hade inte så mycket annat val. Men de onda ska nog ha gått över tills imorron.

Kvällen idag blev faktiskt mysig och skoj. Drog med Lotta och Jes hem för käk och sen åkte vi till willy:s och storhandlade till grillning. Tog bussen till stan och gick mot kungsparken där vi slog läger vid kanalen. När vi fått igång grillen kom lite boys och det blev prat och grillad korv. fast de flesta korvarna blev muterade raketer som skulle attackera ankor. Tyvärr var ingen pricksäker nog. Vid nio blev de kallt och jag begav mig hem där jag stolt visade upp mitt bandage från dagens äventyr för mami.

Nu ska ja nanna och sova länge,

Over and Out

Grillning i parken

Tjoopppha :D
Skolan är slut för idag, de va den visserligen för 30 minuter sen men måste vänta på jes som har utvecklingssamtal. Skolan har variot SÅHÄR chill idag eftersom vi haft lektioner ute hela dagen.

Jag gick tidigare från bilden eftersom staven skulle in idag och gud vad ja var nervös. Men suurre de gjorde inte ont, mest äckligt. Nu sitter den där iallafall. Åt sushi ensam, sen träffade ja martin på busshållsplatsen.
Åkte tillbaka till skolan men har inte gjort något vettigt förutom en engelskredovisning som endå gick okej, även utan övning.

Ska snart hem med Lotta och Jes för att fixa käk till ikväll då det blir grill-time med chicksen och boysen :)

Nu blev jes klar så nu blirre raka vägen hem.
so long.

Over and Out

Cold as ice

Tjolong.

Dagen har varit bra förutom en sak, imorse när jag vaknade och gick upp ur sängen snubblade jag över en skohylla. Fick blodblåsa och det svullnade upp :(. Fett äckligt faktiskt. Fast kan inte låta bli att pilla på blåsan, nasty.

När jag slutade idag vilket var runt tolv åkte jag till staden och tittade på lite väskor eftersom jag var lite tidigt ute till um och fick ögonsten till väska håller på att kollapsa helt. Klockan ett gick jag in , tjugo över var jag klar och lättad. Imorron har jag ny tid och ska sätta in staven :S.
gav mig på lite mer väskjackt utan lyckade slutsatser så ja åkte hem ola mig i trädgården och stekte.

När mami kom hem åkte vi till glueharbor centrum och köpte mat, intressant värre.
Hem och bytte om sen bar de av till gymmet för ännu en timme där.
Sen blev de käk och en duschelidusch. Nu blir de faktiskt ett sex and the dity avsnitt, om inte två.

Over and Out

image39

Schoolday

Tjaabba, sitter i skolan och ska skriva ett arbete om SKOR, kan det blir bättre ? Jag älskar skor och kan helt enkelt inte få nog av dem. Men det är skitsvårt att skriva ett arbete där redovisningen max får vara 5 minuter. Har en vecka på mig så de e chill, bloggar hellre just nu så :).

Slutar 11.10 idag eftersom jag inte ska på historian, döskönt! Elevrådsmöte halv tolv dock men det är viktigt idag så får gå. När de är klart ska jag förhoppingsvis på i min stav och sen e allt klart. Åker hem till Smilla för en prommenix sen kanske träna men mami & papi.

Nu ska ja öka på detta så ja rör mig framåt och inte bakåt!

Over and Out

Damn girl!

Tjobre!

Det blev ett träningspass anyway, med Sparre & Eddie. Nu kan jag allt jag vill och inte vill veta om armträning. Har precis duschat en alldeles för varm dusch eftersom det kondenserade i taket (!) Men det är man värd efter att ha tränat. Har äntligen börjat komma i form inför sommaren viljket känns jätteskönt.

Nu ska ja dega här en stund och spöa skiter ur jens på biljard :)

Over and Out

drömmen

drömmen

Drömmklänning från H&M

You make my day

Tjo.
Ny vecka igen, känns inte lika jobbigt när solen kikar fram och sommarkläderna kan börjas att användas :).
Dagen har gått fort och jag har hunnit med en hel del redan. Lektioner som seglat förbi och raster i solen. På idrotten hade ja glömt kläderna så jag och babyjes fick gå promenix istället, kom så långt som till bakom idrottshuset. Där satte vi oss i lä för att njuta, blev även stenkastning i en vattenpöl..i 45 minuter haha, me like you.

Efter skolan varre dags att bege sig till staden för en fika, dock inte utomhus, ingen sol på deras uteplacering. Fikade med Jonte & Hoffnel, han även säga hej till Sjölin och Jonas. Long time no seen :/. Tog igen lite gamla minnen och framtidsplaner.

Vid fyra gick bussen till tygelsjö så då fick ja bege mig på egen hand. Hann gå in på H&M sen fick jag extremt ont i min fot och upptäckte att jag hade ett fett stort skavsår. Det blev iaf två tubtoppar som plåster på såret, en vit och en hallonröd, finfint.

iaf förr veckans lista

* Plugga till historieprov - DID
* Ut med Smilla - DID
* Träffa Felicia - DID, AND I LIKED IT
* Checka in sommarkläder - CHECK
* Åka till danmark o se om ja kan fixa nått jobb på Field's - BYTTES TILL STAN SÅ CHECK PÅ DEN MED
* Träna minst 3 gånger -TVÅ GÅNER, TAR IGEN DET LOVAR! =)
* Grilla på stranden med classmates - NICHT VÄDRET VILLE INTE RIKTIGT PÅ KVÄLLEN
* Dammsuga som fan :( - HAHA NEJ
* Rensa min garerob så massa fina sommarkläder får plats. - JAPPSI

Veckans:

* Måste ta tag i städningen
* Fixa p-stav, scarey
* GRILLA SOM FAN MED BRUDARNA
* Smillapromenix
* Gratta Sandra som fyller år 22/4
* Fira Sandra med partaj
* TRÄNA

Nu blirre käk sen får ja se om jag ska dega eller cykla till gymmet.

Over and Out

six feet under the star

Shalom. dax för en ny vecka med nya saker att göra, har inga specifika planer så det får flyta på. Ska iallafall njuta av vädret och vara ute så mycket jag kan.

Eftermiddagen idag blev asskön och bra. Först ut me hunden på fältet vid bo01 med mami o papi, sen stapel där ja träffade lite grabbs och efter en stund kom mandy. Jag hade tänkt att komma igång med mina brädskillz och jo det gick väl bra, ramlade inte en enda gång. Fast nästa gång ska jag inte ha ballerinaskor. Så de blev mest stekande i solen för mig och manda vilket var bättre än svettas på en bräda.

Åkte hem och åt grillat sen blev de parlamentet och brottninsmatch med papi o nike, jag vann inte :(. Nike ställde sig på mitt hår så då gav ja upp.

Nu sitter jag här med en tallrik apelsinklyftor och funderar starkt på att sätta på ett avsnitt sex and the city (har nog blivit lite smått beroende.) Filmen kommer snart och då blir jag glad :).

"you make me smile"

Over and Out

Sunday bloody sunday

Ciao!

Ännu en fin dag, lika bra att vänja sig nu :) Dock lite moln men ändå varmt.
Skulle bli 15 grader hela veckan så jag har hängt in vinterjackan nu, och blir de pisseväder tänker jag ändå inte på mig den för att bojkotta kylan.

Igår blev det bio efter en stressig middag. var o såg "min brors flickvän" med mandababy. Filmen va kul men handlingen va väl lite wierd. Efter bion tog jag bussen till marre o chillade film där med, häll på att somna hela tiden :(. halv tre fick ja gå hem i kylan eftersom han skulle jobba tidigt imorse.

Väl hemma somnade jag SÅHÄR snabbt :).

Idag fick jag äntligen sova ut. Halv ett kom papi in o väckte mig vilket kändes underabrt för hela sovrummet lystes upp av solen. Gick upp o käka frukost sen skulle ja sätta på min dator. Men papi hade varit o mixtrat med sladdarna så den funkade inte :(!

Nu ska ja göra mig iordning sen blirre fältet me hunden o sen kanske stapel me manda.

Over and Out

image37  "min brors kärlek"

Nu doftar de av sommar

Nu doftar de av sommar

Lördag hela veckan

Fy fan vilket underbart väder det är idag! Riktigt skönt, hade ingen jacka när ja va ute o cyklade och det är ett stort steg för värmen.

Blev väckt nio imorse av martin, sen somnar han om vilket jag inte kunde göra så jag satte på Sex and the city :) vid Tolv vaknar martin o vi gör oss iordning sen sätter vi oss i trädgården i sommarvädret. Vid halv tre cyklar jag till Sandra för picknik, very mysig, Kom hem nyss typ och hjälpe till lite inför ikv, ska snart in i duschen och sen blirre grilla ikväll :)

Gårdagsen kväll blev väldigt lyckad tillslut. Vid nio kom jessiepessie hit och efter typ 20 minuter tog vi bussen till strandhem där de va krök hos Emil. Blev rätt tidig hemgång och mötte upp martin påväg hem. Väl hemma satte ja igång sex and the city men de va inte poppis så vi somnade ganska snabbt.

Kvällen vet jag inte vad den bjuder på mer än grillning så får se.

Ovet and Out

inget dk

Nepp det blev inget Danmark eftersom dom har helgdag och alla affärer är stängda. Så fick åka till stan med mami istället och det gick bra det med , dela ut cv och lite shopping.
Har ritkigt ont i föttera nu efter att ha sprungit runt runt som en tossing i stan
Men nu är de avklarat så nu får ja vänta o se vad som händer.

kvällen bjuder på krök och vänner, men först om nån timme. Nu ska ja fixa tacopaj och kolla på sex and the city.

Over and Out

   

Jacka MQ 599:-
T-shirt MQ 249:-
Lyktor Indiska 99:/ 2 st
Te Indiska 29.90 kr :-

Danmark here I come

Tjabba.
Denna dagen har börjat helt underbart av att mami kom in o väckte mig kvart över 8 och hade dukat upp grapefrukt, yoggi och te till frukost. Sen är hon snäll nog att köra mig till skolan, och solen skiner som tusan.

Har visserligen aptråkig expoletion nu där vi ska lära oss skriva skyltar (?). Det är inte kul iallafall. Har precis tryckt ut massa CV som jag ska få lämna idag hoppas jag.
Måste bara säga att nu år våren här på riktigt ! Så jäkla härligt väder och nästa vecka ska det bli upp till 15 grader, wooppah!

Efter skolan, som slutar tolv idag, ska jag till svågertop för att möta mami så ska vi ta tåger till grannlandet till field's och hoppas på tur inom både shopping och jobbsökande.

Nu måste jag fortsätta med skyltarna.

Over and Out

Vi blev som dom andra

Snart fredag !


Dagen har bestått av promenad med smilla i det fula vädret. Sen åkte ja hem och väntade på papi så vi kunde åka o träna. Körde bara på styrka idag, kommit fram till att det är roligare och skönare än kondition. Efter en timme åkte vi hem för mat.

Satt o pratade med mami om morrondagen då vi ska till dk för att söka ny lycka inom sommarjobb. Så jag fick skriva ett nytt cv men allt fuckade sig när ja skulle printa ut dem så får fixa de i skolan imorron.
Sen kände jag mig tvungen att rensa min garerob som var överfull av kläder jag inte använt på sisådär 234 år.
Blev tre påsar med kläder som ska skickas till nått fattigt land, dagen gärning var det då ja :).

Nu är klockan 23.00 och jag är stentrött efter att ha gott upp mitt i natten, så ska in till mig o blåsa torrt håret sen sova så gott med nike i min säng.
God natt!


Over and Out


nationella provet

Så nu var det gjort, nationella i engelska. Skrev om sommaren 06 eftersom den sitter stenhårt i mitt huvud och var hela jävla underbar.
Vet verkligen inte hur provet gick men hoppas på att de kommer gå bra.
En sak som stör mig extremt är att vi har lektioner direkt efter provet medans andra skolor får sluta. Drygt.
Slutar 15.20 idag och då ska jag ut med smilla i detta skitväder, min vinterjacka är på och det känns hemskt.
Ikväll står träning på schemat mer har jag inte planerat.

Over and Out


image33

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

feeling good do never cost a thing

Kan äntligen andas ut igen. Nu mår jag bra efter en dusch, en extra lång . Tittade på number 23 med te som sällskap innan duschen. Den filmen är så jäkla bra och ni som inte sett den måste se den ( gärna ett par gånger den är knepig. )
 
Funderar på att gå o lägga mig snart så man är utvilad inför nationella provet imogon. Engelska writing part, har verklingen ingen aning om hur det kommer gå, får hålla tummarna för ett bra ämne.

Ja nu får det bli sänggång för min del. Sov gott gott folk!

Over and Out


humörsväningar

tjaa.
Dagen började med solstrålar och ett brett leende men nu är jag på riktigt pissigt humör och regnet öser ner.
Humöret har varit på topp hela dagenmen när himlen öppnar sig och min klänning blåser rakt upp i luften på centralen börjar det sjunka. Bättre blir det inte när bussen kör prcis när man ska stiga på och verkligen inte när cykellåset fastar så ja får stå o mecka i tio minuter i regnet. Nu har ja kommit in i värmen och dragit på mig mjukisbyxor och tjocktröja. Tänker inte gå upp från denna sängen innan ja ska gå in till mig o sova.

The day: började med bild där vi gjorde klart våra lerskulputer och jag är happy med min :). Sen kom dagens chock från min sida, matterpovet som jag gjorde förra veckan som jag trodde gick apkasst fick jag fick VG på. Jag förstår inte hur men är väldigt nöjd.
Efter skolan åkte jag och lotta till stan för att leta skor till henne ( jag får inte köpa fler av papap :( haha ) Hittade vad vi sökte ganska snabbt så det blev mest rundvandring. Klockan 4 mötte jag upp Felciia utanför pronto där det blev en lång fika med skvaller.

Sen började mitt liv bli kaos med regn och cykellås.
Får glo nån film så jag blir happy igen :).

Over and Out


You don't know how you meet me, you don't know why can't turn around and say goodbye.

tjoppah.
Då var denna dag bortblåst och annu en dag mindra till sommarlovet, extremt skönt.
Idag hade jag då prov och de kändes bra även om jag inte hann plugga så mycket. Men det löser sig det gör det alltid..
Sen blev det en promenad med Smilla. Dock hade solen bestämt sig för att försvinna exakt den timmen, onödigt.
Snabbt hem för att fixa smink, hår och doft sen in i en buss till stan. Mötte Amanda klockan sex och gick till Jensens Böfhus. Köttet uteblev för ikväll och vi satsade stenhårt på greksallad, lite för nyttigt så det blev ta-själv glass till efterrätt :). halv nio reste vi oss för att åka hem och se desperata hemafruar. Mami o papi hade ockuperat tv:n och jag orkade inte gå in till mig så jag satte mig och gjorde min engelskaläxa isället, långt ifrån lika kul.

Imorron ska jag förhoppingsvis träffa Felicia, min Thailandsbuddy och ta igen all missad kvalitetstid. Sen kanske grilla med chickes på kvällen, får väl se om vädret tillåter.

Nu blirre sänggång.


Over and Out


image29  image30 amanda & jag, blev dock väldigt just för min del haha.

suuuunshine

tja bloggen.
Ännu en dag med prima väder. Har klänning och ballerina med peep-toe, kan de bli mer vårkänsla? Jag fryser inte ens, döskönt!
En sak som dock inte är bra är att jag har prov om typ två timmar och jag har inte börjat plugga. Det skulle bli av igår men martin kom över och kollade prison break och myste istället. Så nu blirre plugga en timme och hoppas på det bästa.

Efter skolan ska jag ut med Smilla i det fina vädret sen hem snabbt o fixa till mig sen till jensens böfhus med manda :). Impulsgrejer is the shit. Har även hunnit kolla in lite nya sommarkläder och jag gillar det jag ser. Får bli lite shopping nästa vecka hoppas jag. 

Over anf Out

Mad world - Gary Jules

follow me

låten är underbar att lyssna på när man ska somna helt enkelt !

find your own way out

bara 39 skoldagar kvar till sommarlov

Jag fattar inte att första året på gymnasiet snart är avklarat. Det har verkligen gått apfort. Och dessa ynka 39 dagar kommer gå så snabbt. Har varit ett rikrtigt kul år på mediegymnastiet med två klassen, mp1g & mp1ex och massa nya vänner. Men nu längtar jag till sommarlovet så jag kan dö!

Här är förra veckans lista:

Veckans got to do lista
* Terra dksnubben till max.- ORKDADE INTE FÖR HAN ÄR EN IDIOT
* Ut med Smilla och hoppas på fint väder. - CHECK, DOCK INGET FINT VÄDER
* Plugga - JO DET GJORDE JAG FAKSITKT
* Hitta något att ha på mig på begravningen.- NEJ DET FICK BLI EN SÖT VIT KLÄNNING SOM JAG ALDRIG HAFT PÅ MIG EFTERSOM JAG ALDRIG HAFT NÅGOT BRA TILLFÄLLE
* Sätta upp mina fina skohyllor och rensa bland alla skorna. JAA, JAG SLÄNGE 2 PAR SKOR OCH HAR 30 KVAR.
* Fixa till bågarna på mina brills. JAPP FIXADES IDAG
* Träna röven av mig. MJO HALVT
* Festa sönder på torsdag tills solen går upp. - NEJ, DET BLEV MYS ISTÄLLET

Här kommer nu veckans lista av saker jag måste fixa:

* Plugga till historieprov
* Ut med Smilla
* Träffa Felicia
* Checka in sommarkläder
* Åka till danmark o se om ja kan fixa nått jobb på Field's
* Träna minst 3 gånger
* Grilla på stranden med classmates
* Dammsuga som fan :(
* Rensa min garerob så massa fina sommarkläder får plats.

Får se vad som håller, det där med dammsugning kan ju inte vara sådär jätteviktigt att göra just nu?

jaja, dagen har bestått av tråkskola med squashidrott med jessica och fina haha. Sen åkte ja till Limhamn för att fixa till brillorna sen home. Tänkte sätta mig i solen o läsa men den försvann. Funderar på att ta en powrnap innan ja drar iväg o tränar. Ska anyway lägga mig o sängen o öga igenom nån gammal tidning.

Over and Out


äckliga svin

Jag måste bara berätta om hur arg jag blev när läste på aftonbladet om Engla 10 år som nu är död.
En helt vanlig tjej som cyklar hem från att ha lekt med sina kompisar och försvinner spårlöst. Efter en knapp vecka erkänner 42-åringen mordet. Jag vill inte ens veta hur och vad han utsatt henne för och jag kan inte ens tänka mig hur rädd hon måste ha varit. Att han även erkänner mordet på Pernilla som begicks år 2000 var bra eftersom det lades ner. Hoppas verkligen detta aset får ett hårt straff.
Satt o pratade med min mamma om detta och vi tyckte båda två att dödsstraff borde införas i Sverige när någon erkänner mord. Hans liv är (kanske inte nu längre) lika mycket värt som dessa tjejernas och om han kunde döda dem borde han få det tillbaka i form av en spruta. Men med svenska lagar får han väl livstid (som är 12 år) men kommer ut efter 2 år för gott uppförande sen får han specialvård ett år sen har alla glömmt detta.

Vill ägna en tanke åt dessa flickor ikväll.

image27



Over and Out


ett två tre fyra jag är en partymyra

Ciao ! Vilken kväll det var igår! Väldigt kul och lång, så som de ska vara.
Börjar med att åka till amanda vid nio för att förkröka. När ja kommer dit har hennes bror massa folk där så det var livat till tusen. Vid elva tar vi en taxi till Alle och firar honom med dans & krök. Kul att träffa alla igen och lite nya ansikten. Vid halv två ringer vi manne o ber honom köra oss til jens. Där fortsätter kvällen med alkohol som flödar som vatten och musik. Tar sista bussen hem med Sparre, Pärat och Mööf, när bussen kommer till strandåsvägen plingar Pärat men när bussen stannar går ingen av. Busschaffisen blir rent ut sagt GALEN och skriker att alla ska av bussen. Efter en kvart får jag nog o går av, det var bara tre hållplatser till Martin. Precis när ja hoppat av bussen kör bussjäveln. Då blir man lack.

Mötte Martin och stog o snackade typ en timme men sen frös jag så jävla mycket om fötterna så vi åkte hem till honom. Imorse vaknade jag av att små äckliga snorungar står utanför hans hus o spelar bandy, tio på en söndag. Helt körda i huvet. Har inte fått sova ut en enda morgon denna helgen, skjut mig långsamt.
Nu ska jag sätta mig i solen en stund sen till farmor för söndagsmiddag, save me.

Over and Out

Linköping

I'm back on track.

Då va man tillbaka i Malmö igen. Home sweet home. :)
Igår blev ja då väckt halv 8 vilket kändes som tortyr. Pallrade mig upp och packar det sista.
Eftersom martin va snäll nog att komma hit i torsdes somnade han här också så han fick nanna kvar medans jag gick ut o satte mig i bilen påväg till linköping.

Efter 3 timmar och ett stopp på BK var vi framme vid kyrkan. Vi väntade på resten och sedan gick vi in. Begravningen var jättefin med det var mycket tårar.
Efter en timme va de slut och vi körde tillbaka till hotellet. Min kusin Hugo och jag begav oss nerr mot stan för att se vad Linköping hade att erbjuda. De va inte så mycket, men många mysiga fik hade dem, så det blev en fika i solen. När vi snackat tillräckligt mycket skit och kakorna var slut gick vi tillbaka till hotellet. Det blev solning för min del och sedan fixa sig inför middagen.

Grekrestaurang. Riktigt gott, fast lammet fick jag skippa eftersom det inte ligger på min topplista. En trevlig kväll med gamla minnen, skratt och god mat & dryck. Drog oss tillbaka till hotelelt där dom som orkade va vakna satte sig i hotellbaren. jag va dock aptrött så knoppade in efter en stund.

Imorse vaknade jag efter en god natts sömn för att få i mig hotellfrukost. Det är det jag alltid ser fram emot mest när ja e på hotell haha. Halv tio satte vi oss i bilen för att köra hem igen. Jag sov hela resan hem och märkte inte att det var snöstorm.

Hemma blev det uppskruvning av skohyllor, städning och putsning av skor. Nu har jag duschat och ska snart ställa in skorna som står ute o torkar. Ikväll blir de pizza sen 21-årsfest.

Over and Out

   

here we go again

halleloja. Först : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh, så skönt är det att veta att man inte ska till skolan imorron. Tyvärr känns det inte lika skönt att behöva sätta sig i bilen halv nio imorronbitti :(. Men ska inte tänka så långt fram nu.

Idag har det varit ännu en vårdag med stek utanför skolan i solen. Soft dag i skolan + elevrådsmöte. Slutade 15.20 och då tog jag bussen till Smilla för en promenix i solen. Gick runt bland alla smågator och vips så va ja borta vid katti som ligger en bra bit från smillas hem. Sen hade jag tio minuter på mig att dels gå tillbaka och dels hitta tillbaka igen. Men de gick bra, mitt lokalsinne är inte gjort för djupadal. Sen hämtade mami mig så åkte vi till fältet med nikepike (min vovve). Va där en timme sen hem o käka, o talka med le mum and pap. Nu har jag precis duschat och ska snart klä på mig.

Ikväll vet jag faktiskt inte hur det blir. Är faktiskt inte så festugen längre, bakis i bilen imorron låter inte lockande. Men att sitta ensam hemma o småfisa låter inte ball de heller. Martin sa att han kunde komma hit sen om jag inte ville till Jens. Så Ingen risk för småfisande ensam. Nu ska ja fixa till mig inför ja vad det nu blir.

Imorron åker jag till Linköping halv nio för att säga goodbye till morfar <3. Har faktiskt inte letat efter nått att ha på mig men klädkoden var "glädje" så får bli en vit klänning med bruna strumpbyxor, mina nya pumps och ett trähalsband. Om det är glädje vet jag inte men det är iallafall inte svart. Sen hade jag inte varit bekväm om jag hade kommit i värsta utstyrslen med lila,gula och rött. Så det blir nog bra.
Vila i frid morfar hoppas du får det bra med mormor <3.

Over and Out 


ThaiThai

ThaiThai


två månader sen jag kom hem.
gud vad jag vill tillbaka !

vill ha sommar, sol, hela dagar på stranden, Finas stuga, resa med manda och carro, strandfester och allt annats ett sommarlov innebär.

Sundance Kid

hej hopp. Hemma från ett träningspass, ett rätt skummt sådant. Mitt när jag sitter o kämpar som mest kommer det fram en helt random kille o frågar om jag har lite tid över att prata. Jag tror såklart att han ska ställa frågor om något helt oviktigt. Men grabben börjar babbla på om allt och inget. Jag babblat såklart tillbaka, när kan jag någonsin hålla min käft ? aldrig. Så efter tio minuter går han sin väg. Har verkligen ingen aning om vad han ville. Han tränade iallafall också för bikiniångesten haha.

Efter skolan kände jag att det var dags för ett staden besök. Jag drog med mig Josefina för att ta 2:an. På vägen hittade vi Nina som också ville följa med så why not? Blev en lacostetjockiströja i ceriserosa sen va Nina gullig nog att köpa ett skärp till mig för hon tyckte jag passade i det, sweet. Fika på Wayne's coffee med supergoda scones, dom slår ephouse med längder.

Härligt väder var det med så jag o Nina (josefina va tvungen att dra hem innan hennes bussbiljett gick ut :( ) var kvar tll halv sju o bara gled runt. Gick in på gator jag inte visste existerade och tittade runt. Sen bussen hem för att åka till friskis. Nu blirre mat, e dock inte hungrig så det får bli nån sallad. Ska bara duscha först för jag luktar inte  såå gott just nu haha.

Ikväll har jag inte ett skit att göra vilket är SÅHÄR skönt, ska verkligen bara njuta av min fria dag och sitta här o dega. Kanske blirre nån film lite senare.

Over and Out

image24  image25

prof half tolf

nu e jag dövarm :( har precis gjort mitt matteprov. Nje det gick väl inte sådär bra. Men jag hoppas iallafall på ett G. Nu sitter jag här på engelskan och ska göra min läxa som jag så fint skjöt upp. Förövrigt har jag cpont i magen. Efter skolan ska jag nog dra mig in till stan för att se om jag hittar nått till linköpingstrippen. Nu måste jag engagera mig på engelskan.

Over and Out

Lika & förlängning

Sitter i handduk och har precis kommit ut från en lång dusch. Jag var verkligen väl värd den kan jag säga.
Iallafall, matchen. Ja matchen var faktiskt bra tycker jag, synd bara att malmö inte kunde klämma in ett mål i förlängningen. 4-4 blev det men de e bra kämpat.
Maten var god, och för första och sista gången i mit liv åt jag räkchips. Smakar papper och plast. Var räkorna ska komma in i smaken har jag ingen aning om.

Zigge ja så hette en liten man som satt på restaurangen, han var kvällens nöje. Han var ca 1,50 lång och liknade Einstein på pricken. Varje gång malmö var på rögles halva ställde han sig upp (han blev kortare när han stog än när han satt haha) och upp med armarna i luften o skrek "KÄMPA GRABBAR!" Det var inte bara en gång utan i varje anfall. När det blev mål stutsade han runt som en liten 5 åring som nyss vunnit super mario. Men ja han gav oss en hel del skratt under kvällen.

Men på torsdag är det dags igen och det blir nog samma visa. Och då ska vi vinna! :)

Nu ska jag göra min engelska, eller kanske börja på den. Hinner att göra den på lunchen imorron. Men ska iallafall försöka lägga mig tidigt idag. god natt <3

Over and out

image18  HEJA MALMÖ!

school of fuck

Tjaarråå. Sitter här o fryser röven av mig. Varit ute me Smilla en timme i detta underbara sommarväder... vart fan tog solen vägen :( ? Riktigt pisseväder nu, då blir jag på så himmla deppigt humör. I need sunshine!.
Hade prov idag som sagt och jo de gick bra. Känns bra iallfall.

Ikväll blir det hockey och thaimat i bunkeflo för hela slanten. Men innan ska jag hinna med att göra engelskaläxan som jag skjutit upp hela förra veckan. Det är något jag måste lära mig, sluta skjuta upp saker. Jag har nog ärvt det att mami. Måste hinna glo ingenom matten en gång till eftersom jag har prov imorron. Denna veckan tar död på mig.

ska trycka ner näsan i engelskaboken nu, HEJA MALMÖ

Over and Out


history

Nu vet jag allt jag vill och inte vill veta om Carl Von Linné tror jag. Har pluggat, kanske inte så mycket som jag borde men har iaf läst :). Kredd till mig. Har även hunnit att köra lite matte med papi. Det gick bra och jag fick en glad pappa. Tände en brasa o satt o snackade medans mami fixade maten. Very mysigt. Sen orkade jag inte plugga så fixade ihop en fruktsallad och tittade på Anna Pihl men mami & Papi.

Iallafall. Ska läsa igenom allt en gång till så jag är stensäker imorron. Kommer säkert bli pissenervös och glömma allt med ändå!
Natti natt

Over and Out

   

your words is like music to my ears

your worlds is like music to my ears

Ge mig sommar nunununununu!

klydderöv

Måndag, jag hatar måndagar. Som Garfield. Speciellt denna, inget går bra. Började dagen med vakna FÖR TIDIGT ! en hel jävla timme. Så va riktigt sur över det. Sen har vi tråksvenska och tråkengelska. När det äntligen är slut tar jag bussen till stan för att möta upp manda. Vi bestämde oss för att kebab fick bli dagens lunch, och tillochmed det går fel. Vi fick ingen sås :(. Sen tillbaka för att ha idrott, friidrott. Gick ändå hyfsat bra :). Slutade två och tog bussen till statsbiblioteket där jag tänkte att jag skulle vara duktig o plugga. Men man fick bara ha datorjäveln i 20 min. Och någon bok om franska revoulutionen under 100 sidor fanns det inte. Så de va bara att åka hem igen.

Nu sitter jag här och ska bege min in i krigets värld. Funderar på att ringa dksnubben. Det får vänta tills jag är klar. Kvällens planer är pluggeri till 1000. Vi har tydligen matteprov (!) på onsdag. Men det är rätt lätt så det borde jag fixa.
 
Nu ska jag sluta vara så negativ. Puss :)

Over and Out

Dancing in the dark

ångest. Jag har riktigt jävla mycket ångest. Över vad vet jag faktiskt inte, men har en klump i magen som äter upp mig inifrån. Kanske för att jag har två prov på tisdag som jag inte pluggat på, kanske för att det snart är bikinisäsong, kanske för att danmarkssnubben inte ringt tillbaka. Finns flera fina alternativ.
1. Att plugga på upplysningen funkar inte, SÅHÄR tråkigt är det.
2. Bikinisäsong ? ja jag behöver inte säga mer.
3. VARFÖR HAR HAN INTE RINGT?! Jag ska terra den jäveln hela veckan!


En annan anledning till ångest är för att det är söndag, Innan hatade jag söndagar men nu har jag kommit fram till att jag underskattat söndagar som fan. Idag bestod min söndag av KATTI. Hon har äntligen kommit hem från stockholm så jag kunde få träffa henne. Det blev pizza, glass och Jalla Jalla. Och såklart massa med skartt.
Så det har varit en trevlig dag.

Veckans got to do lista
* Terra dksnubben till max.
* Ut med Smilla och hoppas på fint väder.
* Plugga.
* Hitta något att ha på mig på begravningen.
* Sätta upp mina fina skohyllor och rensa bland alla skorna.
* Fixa till bågarna på mina brills.
* Träna röven av mig.
* Festa sönder på torsdag tills solen går upp.

Får se vad som håller.
Måste ta tag i mitt pluggadne nu :(.

Over and Out

Vänner är som stjärnor. Även om man inte alltid ser dem finns dem alltid där.

tjaa, kom nyss hem från mitt lördagsäventyr. Efersom jag inte hade några planer kom jag fram till att det var längesen jag träffade natalie så jag drog iväg ett sms till henne och vips satt jag i hennes soffa. Natalie är en person som jag kännt sen jag började första klass. Första dagen i ettan lekte vi efter skolan utan att vi kände varanda sedan innan. Sedan dess har vi alltid varit bra vänner. Även fast vi inte ses lika ofta så kommer bandet aldrig att brytas. en sak som jag alltid kommer att vara fashinerad över är att vi ALDRIG har bråkat. Never.  Kvällen bestod av film: Heratbreak hotel, skratt, gamla minnen, CSI, mer skratt och godis. Så min kväll blev väldigt bra :).

Det blev en festfri helg för min del. Och ja det var faktiskt skönt. Gårkvällen kunnde blivit roligare istället för väntan men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, typ.

Nu ligger jag i mitt gamla rum med min voffsing. Det va cpkallt i mitt hus så jag tänkte att en film och hundsällskap var bättre än att ligga och huttra tänderna till sömns. Tankade edvard saxehand (säg det med norks dialket så kommer poängen i det hela.  Jag låg ner på golvet och skrattade när jag hörde det på norska reklamen. kass humor ? jo alla säger det men ändå haha ) igår så nu blire johnny för hela slanten.
Natti natt.

Over and out



best friends

best friends

KOM HEM FRÅN STOCKHOLM NU VA !

I ett iskallt ikealand...

TjaTja, känns som om jag fortfarande är nvaken och klockan är kvart över sju. Detta är inte bra. Iallafall, igår eller inatt så att säga kom martin tillslut. Kind of onykter men han kom iaf. Låg o snackade o myste till sex imorse sen deckade vi. Vaknade först när mami ringde halv två o frågade om jag var vaken. Men jag somnade om rätt snabbt och sov vidare till typ tre. Vid fyra va vi uppe o inne i andra huset för att göra frukost/middag. Mat framför fotbollen som slutade 1-1 mellan MFF-DIF. Sen hade vi några brottningsmatcher, jag vann såklart alla överlägset. Vid sex gick martin för då skulle han juubba.

Ikväll har jag verkligen inga planer, vilket suger.

Over and Out

fridaynight

mätt som en gris är jag nu.
Blev restaurangmiddag med mami, papi & deras kompisar. Jag behövde mat så jag hänkade som femte hjulet. Det blev efter många om och men restarangen Chilli. Väldigt god mat men personalen gjorde inte många rätt. Jag åt som vanligt för mycket så nu mår jag illa så mätt jag är. Och när jag är mätt blir jag trött = ingen partykväll :(. Eller inte som de verkar nu. Så jag ska ladda ner nån film o lägga mig under täcket.

Min stadsrunda med jessie blev väldigt mys. Plus att jag blev halvpank på kuppen. Ett par nya solbrills eftersom mina förra are gone, ett träarmband, en BH och ett par flätade hängslen. Impulsköp ? mjo för nog hålla med om det. Gick runt i det fina vädret ett bra tag sen blev jessie hungrig så då var det BK som gällde. Jag satt bara och tittade på dock. Skitsnack, veckans skvaller and some news. trevligt!

Bussresa hem och hade tio min på mig att göra mig iordning sen varre tillbaka in i stan som gällde. Men jag hann till restaurangen i tid. Och ja nu sitter jag här och myser med min vovve. Får övertala martin om att komma hit, tråk att sitta ensam.
TJAAAARÅÅÅÅ sup & svälj trevlig helg

Over and Out



Nu är klockan tjugo i två och martin är påväg hit. Jag är halvbra på det där med övertalning kanske.
har iallafall sett den sjukaste filmen på länge. The eye, riktigt äcklig. Den var inte ens bra den var bara psykist. jag förstod inte handlingen och när det var en kvart kvar hade jag nog 300 i puls så får se sista kvarten imorron istället. haha. Nu ska vi kolla på typ edward scissorhand, den är inte lika hemsk. 

Godnatt
Over and Out
 

Hit n' run

FREDAG, nu ärre helg vilket är cpskönt. Riktigt jävla underbart helt enkelt. Efter mitt "råpluggande" (25 min skummläsning) blev det tidig sänggång med hopp om att sömn skulle lösa dagens provproblem. Och jo ja det funkade nog för jag fick MVG, skönt avslut på veckan. Sen att det inte var så svårt är en annan femma. Fick sluta två timmar tidigare vilket var helt underbart det med och precis när man kommer ut för att åka hem kommer solen fram det kan nästan inte bli bättre.

När jag kom hem slängde jag mig på telefonen för att ringa dkjobbet, som sagt jag ger inte upp. Men han satt i samtal och skulle ringa tillbaka. Vilket han inte gjort så tänker terra honom hela nästa vecka också :).

Fick precis sms av jessica att hon har tråkigt, så måste rädda henne med en runda i stan nu i solen.
Later

Over and Out

squash (Y)

I'm back. hej, igen. Nu har jag spelat squash för första gången i mitt liv, med undantag från i tisdes på idrotten med jessica haha. Men det var skitkul, verkligen. Visst papi va lite bättre men jag ska köra på som fan. Svettig som en lök blev man med. Att tvinga med papi fler gånger är ett som är säkert.

Kom hem o käkade sen in i duschen sen bänkade mig här. MÅSTE dock plugga har prov imorron och jag har inte börjat, bra anna!. Men det ska vara rätt lätt så jag hoppas på det bästa. Arbetsmiljö och säkerhet, det låter inte ens kul. Men det måste göras, som allt annat.

Nu ska jag uggla här en stund till sen bege mig in till my cribb och råplugga en timme sen back hit.
Kollade nyss väderleken för imorron. 10 grader och moln står det nu, tur att dom har så bra koll.
Ska köra en soldans för säkerhets skull.

Over and Out

välkommen värmen

välkommen värmen


Sommar sommar underbara sommar.
Kanske inte direkt sommar, men att sitta o glassa i solen framför skolan i bara t-shirt är bäst!
Imorron ska det bli 15 grader och sol. Får hoppas det håller för isf blir det nya kilklackarna :)
puss

Beating heart baby

TJAAA, ännu en dag med strålande sol. veery najs. Fick jobba sista lektionen utomhus, låg och stekte i solen. Skönt :) . Skolan idag har varit riktigt chill, matte i typ en timme sen elevråd. Lång lunchrast sen nu medieikunskap men utomhusundervisning. Ska nu ta bussen till Smilla för en timmes promenad sen ikväll hoppas jag på squash med papi. Annars får det bli vanlig träning för min del.

Får bara hoppas att solen fortfarnade står högt när jag ska ut o promenera.
Lateer.

Over and Out

underbara älskade skor

underbara älskade skor

Kilklackar från Bianco förr 500:-
FYNDADE dock, 75% så det blev 125 kronor för dessa schnyggingar.

Should I stay or should I go

Lillördag än en gång, inte så festlig lillördag dock. Snarare skittråkig. Skolan var.. seg, extremt seg idag. Redovisning och massor med dötid. Efter skolan tog jag och Lotta bussen till stan för att käka. Vi stötte på Nina och Youhanna utanför donken. Eftersom Lotta skulle vidare gjorde Nina mig sällskap i stan. Väldigt mysigt. Blev ett par nya skor, igen. Min pappa sa att jag nog hade någon slags sjukdom när det gäller skor. Kanske stämmer. Men skor kan man aldrig ha för många av, inte jag iaf :)

Kom hem lagom till middagen sen stog det träning på schemat men jag fick en feberchock så la mig framför datorn, tog en alvedon och halvdeckade framför number 23. En timme senare blev det bättre, wierd. Mår iaf bra nu men någon träning blev det inte idag. Ska se om jag kan få me papi till Bellevuestadion för en squashmatch imorron.

Så planeran för ikväll är plugg? Jo jag måste prov på fredag och frivilligt imorron. Med tanke på att jag ligger back rätt mycket så borde jag göra det imorgon med, det suger. Men sen blir det paus men "Sverige pussas och kramas" Björn Gustavsson är med så det är ett måste. Kanal 5 klockan 21.55. Nu blir det en dusch.

Over and Out

lovers

lovers


My baby and I wohohohohohohohohohohoho :)

Gårdagens kväll blev väldigt mysig och trevlig, film och chips slår aldrig fel.
Natten blev sen så jag försov mig imorse, men anyway.

Summerfeeeeeeling

Summerfeeeeeeling

Feeling good never cost a thing

let the sunshine in

 Tja! Då va jag back on track again.

Måste först säga hur lyckag jag är över detta underbara väder. Vårkänslor så det smäller om det. Min hundpassningskariärr började idag vilket va perfekt. En timmes promenad i solen va verkligen inte fel.
När vi kom tillbaka slängde  sig hundfan i en damm och blir dyngsur. smartass. 
Mysig hund iaf. 

En liten summering av vad som hänt senaste dagarna.
- krök hos Jens i lördes, najsbajs. Blev kanske lite onödigt sent men anyway.
- På sändag hämtade kattis pappa mig och sen hämtade vi upp katti och körde till mobilia. Mötte Carro efter en stund. Alla va sjukt slitna så det blev inte så mycket gjort. Blev ännu ett par nya skor, ett par tygskor från Din sko så det var väl behövda skor till våren. På kvällen blev det Dum & dummare med Martin och en påse godis.
- Igår blev det det vanliga, skola och träning.

Idag är planerna följande : Plugga, vilket jag känner att jag kommer skjuta upp men ska försöka ta tag i det. Sen kommer nog Martin hit en stund, har trotts allt varit tillsammans i en månad idag :).

Over and Out


RSS 2.0