I want to break free!

det är tisdag kväll och jag har redan helgen helt planerad, sjukt vad jag måste vara trevlig. Nästa helg är också bokad redan.. Sen är de snart lov nana.

dagen är avklarad och skolan var jobbig som förväntat. Lärarna öste på oss läxor och ja ska ta ta i allt det imorron.

Efter skolan drog jag med mig wick och amanda till stan för att ta itu med en sak. Det blev även så att jag tittade på när amanda åt middag. Sen unnade vi oss varsin glass, illa. jag som skulle hålla igen!
Vid halv sju tog jag bussen till fina som höll i middag för kvällen.
Hjälpte till att laga wok med kyckling och nudlar. Sen fruktfat till dessert, noooice. Blev några timar snack med fina och jes, alltid uppskattat!

Blev en mix av idol och ugly betty. Sen Hemkörd av jespes Emil.

Mycket spännande dag.. Not.
Ja ska bege mig ner i en bok om Josef Kafka nu, fråga mig inte ens varför för det har jag inte fattat än.


strö lite socker på mig så som bara du kan

Spenderat kvällen framför tv:n, borde pluggat jag vet men ärligt talat har jag ingen ork och det är ingen panik, än.
Det är lång skoladag imorron 08.20-16.20 riktigt segt! Och det ska regna, not najs.
En solsemester hade inte vatt fel.

Planera om egyptien till jul spricker antaligen helt nu ja. Papis nya jobb kommer inte tillåta så lång ledighet, vi som hade tänkt spenderna en vecka där? Det är väl det man brukar ha ledigt minst? Jaja blir jul hemma vilken jag itne är så förtjust i. Julafton är inte min grej. Har ingen tradition, inga stora julaftnar, ingen snö, ingen jäkla tomte! Det är överskattat och girig som man är i dagens läge ser man bara fram emot julklapparna ju?

Men får se till sommaren då USA står på planering, kan ju hålla tummarna på att pappa kan ta ledigt lite längre då. annrs får det bli solariumjul och det är inte bra ju.

Ja skitsnack men det är det jag tänker på nu, resor. Har rest mycket iår och kanske det som gör en lite bortskämd med sol och vämre?

Mjäh ska ut i kyla och in till mi casa nu. Ska fan springa ut naken för jag har glömr mjukiskläderna hos mig ju :( jobbigt läge!

Natti snutt's!

pic från Thailand i julas. ÅHH va jag vill tillbaka!

honey honey

Så nu är det dags för ännu en kväll med top model och idol mix. Kan aldrig bestämma mig vad som ger mig mest? Inget I guess. Men ja de börjar närsom.

pappa står och är allmänt dräggig här bredvid så får bli ett kort inlägg...

Well kort sumering dåja. Katti väckte mig alldeles för tidigt imorse med musik, mjäh. Gick en runda med nike sen tog vi bussen till stan och satte oss på espresso house. Efter en stund kom martin och gjorde oss sällskap. Satt där en stund sen var det träning på Sats, boxning idag. Hann inte med någon bastu idag isch.

Åkte hem och har inte gjort nått vettigt, som vanligt dåja. Käkade lax och ja vafasen nu är det tv!


All i wanna to is pang pang pang


Denna spelades alltför många gånger under helgen så nu har den satt sig i min skalle!





Well tre bilder får räcka faktiskt. Rhodosmännen Martin och Niklas och sen partyanimals martin, carro ,jag och amanda

Nu får ni även se mina älskade miniuggsimitationer och jacka!


Kul att man ser jackan så bra..

shoes från DNA-shoes 449:-
jacka från Levi'store 1499:-
Jackan är så äckligt skön och underbart snygg vilket inte syns här..

hostel & popcorn på en söndag? man tackar

Ligger i källaren i min älskade hästen , som tyvärr är för stor för att ta ut till mitt kribb :( fattigt.
Men nu ligger vi här men varsin dator och är allmänt nördiga och ska snart sätta på hostel 1. Har inte sett den men den ska vara sjuk så vi var ju tvunga att hyra the holliday också. Börjar ett imorron så jag gillar detta extremt!

Ja nu ska vi poppa popcorn och se hostel.

har även fått min kamera men bilder kommer imorron dör jag pallar inte lägga in bilder nu :(

I pray for a miracle

Söndag älskhatade söndagar. Söndag betyder att man har en ny vecka framför sig. 20 skoldagar kvar till novemberlov och london, vi gillar det! Kanske blir en tripp till karlskrona för ännu en rhodosreunion blandat med halloweenfest, kan bli skoj!

Igår blev det ännu en kväll i Niklas lägenhet. Det blev en kväll med 50 schlagerfavoriter, vin, likör med smak av chokladnötter?, mångamånga bilder. Bilder kommer när jag får min kamera såklart. Efter allt detta blev det taxi till stan där jag tappade bort dom andra så begav mig hemåt för att sova. Inte så jag hade tänkt men jaja.

Vaknade halv tolv idag och det blev lunch på Pronto men mamma. En promenad i stan hann vi med också.

Ringde nyss kalinka som hade fullt upp men ikväll blir det en kväll med film och talking för då kommer hon hit och ska sova  här nana.

Nu ska jag vara social med mor.

rhodosreunion

sjukaste kvällen på länge igår. Riktigt sjukt underbar var den! Började med att jag cyklade vilse till Katti, har kännt henne i 11 år och hittar inte, hann även ramla på vägen eftersom min väska fastade i hjulet. Kom iallafall till katti så tog vi bussen tsm till mellanheden där vi mötte upp manda och carro. Gick hem till Niklas för en kväll med rhodosminnen. Och nu har vi skapat fler minnen så att säga. Det blev bargatans musik, ouzo, mythos, många bilder och rhodoskänslan var på topp. Drog oss mot stan där alla splittrades och jag begav mig till barcelona för att möta upp gurra & co. Var trött och ja låt oss säga ikke sober så blev hemkörd av Emil. Somnade fint och vaknade halv tolv imorse.

kvart i två låg jag på en säng på hudinstitutet och fick en behandlning, skönt! Eller jag inte när hon skulle trycka porer, F`YFAN! Ska gå en gång i månaden så får jag väl bra hy till slut.

Åkte hem och deckade i soffan, vaknade halv sex och har inte gjort ett piss fram tills nu för nu ska jag laga mat.
Bilder kommer efter helgen eftersom kalinka har min kamera.

Just de! Stan igår med mamil, blev jackan ohhhh vad jag gillar den, och skorna, ritkigt mysiga. Ett gäng trosor fick följa med hem också.

mutimedia

guess who's back back back, back again? Yepp It's me!
Ännu en multimedialektion som inte leder någonstans. Just nu gör jag ett piratskepp i animation, en kortfilm helt enkelt. Bajssvårt...

Snart stan och hoppas min jacka är kvar även om han bara skulle hålla den till luch, annars blir jag lissen.
Sen hem för tacos, har varit så jäkla sugen på det hela veckan så de ska bli så riktigt gott.

Ikväll är det RHODOS reunion som gäller hemma hos NIklas a.k.a serbisk dancemaster. Kommer bli skitkul att träffa dom igen. Värmen och brännan saknas men jägerna finns där , och Ogg lucky lucky do it like a truck. Om vi stannar hela kvällen eller drar vidare vet jag ikke än. Men de kommer bli bra, jättebra.



Nu ska jag visa mitt konstverk hohoho.

ny Ipodisch

 iPod nano (orange)iPod nano (yellow)
En ny serie med Ipod har kommit ut och jag gillarn den. Regnabågsfärger men någon av dessa står mig nära hjärtat. Min kära vän Cia ska till USA snart och kommer antagligen hem till Sverige med en sånhär till mig woho! OM man skakar på den bytar den låt, man kan ha video, med mera. Enkel, liten och snygg. 8 eller 16 gb vilket räcker bra för mig, mkt mer vet jag inte vad ja ska ha de till.

sitter på multimedia och får cirklar att flytta sig genom banor, jättebra att kunna.
Sen har vi swedish och grafisk kommunikation också väldigt nyttigt och bra, vi avslutar med ännu en multimedia där vi ska göra en kortfilm i animation.

Stan idag och jag är taggad nu när jag rensat min garderob. 

Ska fortsätta med mina bollar i banor nu hajhajhaj!

inga snoppmakaroner :(

Blidde inga snoppisar idag, tar dom på söndag istället. Syndar lite som mamma sa, snopp i munnen på en söndag det är synd det.
Blev middag på Jensens, ja nu är jag pank på riktigt. Skulle ju inte äta ute mer. Åt ialffalla lunchen i skolan och inte fan blev jag glad över den. Överkokt broccolisoppa yeeez!

Jag fick inte redovisa idag :( han inte med oss, jag som var inställd på det. Blit nästa vecka istället. Åkte till stan med amanda efter skolan och skickade runt lite, lämnade in CV på lite fler ställen. Sen mat sen hem. En blandning mellan IDOL och top model på tv och nu en dusch.

Imorron skola mellan 08.20-16.20 favviasdag, not. Sen stan med mammi köpa jacka och andra nödvändigheter.

Bokat resa till London idag, ÅÅÅHH vad de kommer bli roligt. Ska antagligen på musikal och shoppa den tomma plånboken ännu tommare..? Åka london eye och vara allmänt turistig.

hittade nyss jackan, nästan iallafall. Har ritat lite i Paint för denna va lång. Och ett par skuuuuur, mysiga till vintern. Låga uggswannabes.



Denna fast i svartblå. Typ. Eler kragen är lik. ja ni får se den imorron.
sov gott :)

snoppmakaroner

Morron! Sitter i skolan och har precis blivit klar men kommunismen riktigt gott. Vaknade halv tio imorse men katti next to me. Härligt att sova ut och vara utvilad. Igår blev det film, kopps, och chips & dippa. Det var den träningen där ja..
Efter denna helgen får jag skärpa mig men onyttigheterna!

Idag blirre middag här. Annika står för snoppmakaroner (som hon fick av mig, manda och carro i present), inte så äckligt som det låter, akaroner som ser ut so snoppar? Jag står för kök och köttbullar. Har inga skolsaker att göra, tror jag. Så ska fan bara tatt lugnt och lägga mig tidigt efter maten.

Nu blir det lunch. I skolan för en gångs skull. Mjau lammet gick nyss förbi.

friskis & SVETTIS

tjatjatja! Vad gör jag med mitt liv just nu? Stannade kvar i skolan till tio över fem för att kolla på youtubeklipp och skriva om Mao, åkte hem och gjorde pannkakor sen till friskis. Tränade 40 min plus lite strech , alltför lite känner jag. papi hämtade mig och körde mig hit och nu ska jag snart in i duschen för att sedan cykla till katti. Kanske att den där Chailatten försvinner trors allt..

Måste öka nu , katti tjatar att jag ska skynda mig och hennes ord är min lag. Inom dessa fem minutrarna när hon inte läser detta anyway. :)

Sov gott gott folk


I just wanna dance like there is no tomorrow

Ännu en gång firar vi lillördag! Jag firar den med en jävla skoldag, och att jag nu är pank i plånboken. Sen är det way to varmt här, ventlierna är trasiga på skolan för tredje året irad eller nått yeez! Började iallafall med engelska till halv tio sen håltimme. Blev wayen's coffee till lunch idag, blö 100 kronor mindre och en macka med grillad kyckling tjockare.

Tillbaka till skolan två timmar senare för en fattig lektion om mediekommunikation, jag saknar att ha björn i det ämnet!
Nu har vi kommunistskrvning och jag är väldigt (o)motiverad, verkligen. Ska skriva om Mao zedung sen finished.

idag ska det bli hårdträning, igår hoppade jag med tanke på städningen, den tog min krafter. har lyckats hålla det fint men måste införskaffa mig en tvättkorg. klädhög på golvet är en alltför vanlig vana.

Ska spendera lite tid med kinesen nu bye!


monki

kom på mig med att jag köpte en ny tröja idag. har letat i ett år efter en hoodie med  sor huva och idag fann ja de!

 

Riktigt mysig hoodie från Monki för 350 spänn , helt klart värt det!

nu ska jag sova, natti.

storstädning och spiders!

Damn dåligt uppdatering idag, får skylla på att jag har storstädat. Menar verkligen rensat, kastat och gjort allt cleant igen.
Gick upp kvart i sju imorse och satan vad hemskt det var , helt mörkt ute. Tog på mig och sedan bussen till skolan där vi började med Engelska, halv tio var den slut och vi gick till nästa lektion. Problem hemma sa Zandra när vi frågade i receptionen vart Birgitta var. Så de va abra att sluta, åkte in till stan för att göra klart en uppgift, kom på att jessica har den. Well blev Thaibuffé igen och min mage tål nog inte den. Har ätit en banan och en clementine sen dess och är stenmätt still.

Drog mig hem vid tre halv fyra och började min storstädning, var inte klar förens sju! Men nu har jag rensat garderoben och byrår, städat , kastat skit och dammsugit rejält.

före




efter


före


efter


före


efter




Så sinnes skönt att det är fint igen, från och med nu måste jag börja ha lite bättre ordning på mitt lilla hus.
När jag var klar var det idol, hoppades på att få se jocke men man fick inte se honom sjunga en enda gång?! Dåligt.
Gick in til till mig för att hämta kameran efter idol och insåg att jag fått nya vänner. Spindlar, på väggarna , många var de. RIKTIGT JÄVLA SVININGT. Pappa fick komma in och döda dem.


svarta änkan..

Ska duscha nu sen bege mig tillbaka till helvetet med spindlar. Lovar att dom kommer fram nu när jag städat bort deras hem böand dammåttr och skit.

Ciao!

jag ska bli stalker

jag måste faktiskt ta reda på lite mer om david, eller daniel ? Läste mitt horoskop idag och det stog att detta året kommer innehålla en stor förändring, speciellt den 29:e september. Kärlek vid först ögonkasten, lite komiskt att han läser till optiker och tittade i mina ögon höhö..

Kan väl fixa den förändringen själv isåfall?

har ätit alltför mycket äpplekak med vaniljvisp idag,igen! Mamma har blivit en feeder.



Om en månad drygt är jag i London, förhoppningsvis. Ska bara boka resan också. Innan jag åker har jag lovat mig själv att rena ur min garderob ordentligt. Ska känna behovet efter nya kläder och skor(?) Kommer nog aldrig ha behov efter skor dock. Men måste rensa ut bland dom med, tänkte att endast skor från detta året och enstaka favoriter från förra året får vara kvar. Resten ryker.

Har funderat på att göra om rejält inne hos mig. Ta in min saknade hästendubbelsäng från källaren, måste först mäta så den kommer in genom min dörr. Kan faktiskt bli knepigt, pappa säger att det är omöjligt men jag tror han säger det för han vet att det är han som får bära upp den och den vägen ja mycket. Sen göra det lite mysigare på nått sätt. Lite mer personligt. Måste också ta tag i min städning. MÅSTE BLI BÖRJA HA MER ORDNING!

Alla måsten och jag har så lite tid?

lovely monday

Måndagar har blivit min favoritdag i veckan, nästan. Gick upp halv elva imorse och drog på mig kläder och lite smink. Papi och jag åkte till davidshall och åt lunch på Moonlightlounge, grönskasrisotto med way to much parmesan. Luktar lite fotsvett om parmesan?

Var klara vid kvart över tolv vilket innebar att jag hade en halvtimme på mig att lämna CV runt om i stan innan jag skulle träffa jes utanför sats. En halvtimmes spinning och en halvtimmes mage&rygg träning blev det idag. Svetten droppade bokstavligt talat av mig, mumma! Det blev bastu en timme och en jäkla massa skvaller från helgen!

Drog runt lite i stan och hamnade på espresso house med en scones m. Creamchees och en stor Chai. Tog bussen mot limhamn vid fyra och kom en halvtimme för tidigt till min synudersökning.

En så sinnessjukt snygg kille tar emot mig hos opitikern och såklart ska han göra mitt syntest. Blir helt shakey och kan inte fokusera på bosstväerna , får inte ur mig nått vettigt heller för den delen. Efter en tids fokusförsök gick de bra och jag klarade allt. Min syn har blivit mycket bättre sen sist och jag vet att han heter Daniel, eller david. Han har gått på borgar läst sämhällsamhäll. Ska man bli stalker ?

Var så förblindad när jag gick ut så glömde cyklen och gick mot bussen, när bussen kom kom jag på cyklen och kände mig sådär riktigt korkad.

Ska få i mig lite soppa och sen MÅSTE jag bli klar med le kommunism.

på spaning med Bridget Jones

Efter alldelses för mycket äpplekaka och vaniljsås, eller vaniljsås med äpplekaka för min del, och tv-tittande begav jag mig ner och duschade, luktar kokos igen. Sitter och lyssnar på Ted gärdestad och ska vilken sekund som helst sätta på del 2 av Briget, vår älskade bridget jones.



Stryk aldrig håret!
Godnatt

ett år sedan idag & 14 månder sen ockå för den delen

Sitter och rensar mina öron med tops, mysigt. Kan styra in nästan en hel tops genom gången i örat de ni! Fast det är inte bra. Om jag trycker topsen lite neråt i mitt högra öra börjar jag hosta?

Well har kommit 5 menignar längre på mitt arbete om kommusimnen. Antal meningar innan dom fem meningarna, 0. AHHH det går verkligen inte.

har även fått en finns på halsen?! vad är detta?

21 september idag, ett år sedan vi gick på vår egen inspark. En fredag med fint väder och roliga lekar blandat med reben. På kvällen ringde nattens riddare för första gånger, då var han inte nattens riddare. Han var M. Ska inte avslöja för mycket. Men ja ett år esnare och vi har gått igenom en del, nu är det riddaren som gäller. Vad som händer härnäst vet jag inte. Gillar läget iallafall. Nattens riddare på den svarta cyklen taatttadaa! Pappas påhitt haha.

Även 14 månader sen det tog slut mellan mig och Sebastian idag. Vi var tillsammans i 14 månader och nu har det gått lika lång tid ifrån varandra. Tiden känns kortare som singel? Eller som en oändlighet när man inte är singel? 14 så olika månader, båda bra. 28 månader sen jag blev kär för första gången på riktigt, 14 månder sen jag blev ensam men 14 månader som en ny människa.


Sebbe och jag på planet påväg hem från Grekland
14 månader sedan.

blajblajblaj.

Ska äta äpplekaka nu.

I'm a maneater ?

Söndag hatälskade söndag. Dagen då man vet att det roliga är slut för denna gången men om fem dagar har man nytt att fram emot. Mina söndagar brukar se likadana ut nuförtiden, mina och mina festprissar till vänner. Sova ut, äta nån typ av onyttig mat (dock blev det müsli med fil för mig?), ligga framför tv:n och kolla någon dassig film i väntan på bättre tider, sen slumra in en timme. Men det är skönt, rensa hjärnan och låta kroppen vila ut.

Vila ut från igår phu! En kväll som började med 45 minuters försening pga av busstrifiken inte fungerade som den skulle med tanke på demostrationerna. Det blev en nödtaxi till Annika där dom redan börjat käka. Det fanns iallafall gott om pizza kvar och vi högg in. Kvällen fortsatte med tårta, presentöppning, dans och fullt ös. En trevlig kväll som slutade med att jag fick agera nattens prinsessa igen.

Vaknade vid halv elva imorse av att det var riktigt äckligt varmt. Kunde inte somna om efter det vilket sabbade min söndagsrutin där det gäller att sova till efter klockan 1 iallafall. Gick hem vid halv två eftersom mamma vägrade hämta mig, hon ägnade sig mer åt hennes blogg. 

Ja kom hem och deckade omgånde. Middagen blev en saffranskyckling med grönsaker. Och det står en kvadratmeters äppelkaka där nere till kvällens golftävling på tv. Jätte taggad verkligen hoho. 

 
Gårdagens outfit i svartvit. Bilderna med färg såg helt dassiga ut :(
Overknee strumpor från gina tricot
vit klänning från benetton
brun kofta från Zara
till de var det svarta stövlarna från dna-shoes/roots
och skinnjackan från mango

det var inte kul att gå hem i det imorse då klänningen hade en tendens att blåsa upp, typ hela tiden!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHJ

jag har så sinnessjukt ont i min hårbotten!
Slinga i hätta när man har långt tjockt hår är inte skönt.

blonde and fabulous



Jag är återligen nyblonderad. Känns skönt att säga goodbye till den råttfärgade utväxten. Blev 5 cm kortare vilket ockå känns som en lättnad samtidigt som jag blir lissen nu när jag äntligen fått långt hår. De växer ut igen väl.

Igår var det tjejkrök hos miranda som gällde, fram till halv tolv iallfall. Det var mysigt, massa skvaller, vin även för mig som skulle till frissan men de gick fint, chillinötter och gamla klassiker. Blev taxi till b.flo där vi skiljdes åt olika håll. jag begav mig med jes och miranda till mattes 21-årsfest men var trött för att leva livet ut. Vid ett begav jag mig hem till nattes riddare och jag blev då nattens prinsessa istället?

Vaknade 8 imorse av migsjälv för jag var så extremt kissnödig. Det var lika bra att gå upp så fixade mig och väckte riddaren innan jag begav mig ut på min röda hingst och cyklade till frisören.
Blev hämtad av pappa vid elva så blev det hemåt för frukost och harry potter.

Slumrade till lite vilket gjorde susen. Kommer nu palla hela natten lång med dans och sång.
Mjäh ska ner och packa in miss idiots present och komma på ett sinnes bra rim.
Ciao!

thiabox gånger två

Orkade inte göra något skolarbete, det är helg faktistk!
Får bli pluggdagen på söndag som sagt.
Mami och papi kom hem vi halv fyra, då deckade jag i soffan fram till halv sex sen var de brottom in i duschen. Nu sitter jag fortfarande halvnaken och kommer ingenstans.

Jag bad mamma köpa hem sushi till middag eftersom dom var bortbjudna. Tror ni inte den var slut så hon köpte hem en thiabox med kycklingspett och nudlar? Jag kommer bli vad jag äter, en thaithai!

nu måste jag öka!


slaska tryne ?


så onödigt!

Klockan ringde 08.00 imorse och jg fick verkligen tvinga mig upp ur sängen, snoozade tillochmed en kvart extra. Det var jobbigt. En frukost bestående av fil, cornflakes, en halv grapefrukt och ett glas äpplejucie satte fint sen var det på med kläder och smink. Cyklade till bussen och mötte upp jessica. Kom till skolan och satt och väntade på vår lärare som inte kom. Kolalde pednet och där stog det fint att hon var sjuk! Vår enda lektion idag. Kunde legat hemma och sovit istället ju.

Drog in till stan med jessica och tittade på kläder. Tittade en extra gång på jackan och kom fram till att jag behöver en annan storlek som inte fanns inne så nu ska jag vänta tills torsdag. Mjajaja. Blev en thai-box med kycklinggryta och ris till lunch vid tolv. Är hungrig nu igen.

har nu hunnit fixa alla måsten som stog på min lista.
bokat ansiktsbehandlig - 27 september
bokat syntest till körkortet - måndag
klipptid tills imorron - 09.00 imorron!
tandläkartid, mami fixar - snaaaart, har ont i en tand.
köpt present till miss idiut till imorron - ja imorron smäller det
hämtade nyss min fina sjal från damark - YES!

Nu ska bara garderoben rensas och arbete till skolan göras. Måste städa också.
Tar tag i arbetena nu när jag ändå sitter här.


pjuksen!


En fin outfit, kanske inte så höstig men gorgeous!
Skorna kommer från www.forever21.com och kostar dryg 150 spänn. Det är galet.
Tröjan från topshop
klockan från D&G
ringen från kumkum
armbanden från kyssjohanna

Rensade precis lite i källargarderoben och hittade till min lycka mammas gamla lusekofta. Har en hatkärlek till dom men nu får det flytta in i min garderob ett tag! En grå med via och röda detaljer. En tröja alá Bridget jones dairy helt enkelt! Fast hans är skitful.

min ekonomi rasade sen kom jag på att jag var rik

Efter samhällskunskapen drog jag mig till staden med lotta och jes för att möta upp manda och carro. Hittade fina prestener till annika som hon kommer jubla över, kanske. Gick runt och tittade i affärer och blev förvånad över lindex utbud! Har inte varit där på flera år men mjau vilka koftor, halsdukar och mössor dom har. Det blev en grillad kycklingmacka på espresso house och sedan vidare uppmot Davishall där Amanda skulle fixa tid till ansiktsbehandling. Påväg dit hittade jag en riktigt fin jacka som ska bli min! Ännu en affär som inte är välbesökt, tror inte jag har varit där inne sen dom öppnade, levi'store. En mörkblå fin jacka. Ja ska lägga undan den till helgen.

Hem och satte igång med min kvällsrutin som består av hemtagen mat. Idag kalvbiffar med couscous. Sen invänta idol som idag hade sin sista audition. Efter idol blir det lite sunkade framför datorn , idag ska jag klämma halva bridget jones eftersom den blev klar precis. Alltså ingen film igår riktigt illa.

Min ekonomi är som de flesta andra ungdomar som inte har jobb. KASS. Tittade ner i plånkat och tittade på en 500-lapp. Den ska jag leva på resten av månaden. Tajt. Sen kom jag på att jag har kvar 3000 på mammas konto från i sommras, min dag blev då bra men något firande blev det ikke.

En halv grapefrukt och lite vatten har precis gått ner och ja nu börjar filmen. Sov gott Sverige!

bland kommunister och vattenflaskor

Sitter i sal 214 framför en dator, såklart?, och har samhällskunskap. Arbetet om kommunismen går segt framåt men ska skriva hemma ikväll istället. Att jobba i skolan är svårt, riktigt svårt.Och riktigt tråkigt när man inte fattar någonting. Ikväll blir det jag, lenin, stalin och marx som håller ihop!

Fick sova ut till kvart i elva idag, sen blidde det lite stressigt eftersom jag skulle ut med nike innan skolan. Blev iallafall en fin brunch med mig själv. Sprang till bussen och hann  med den = ingen försening woho.

Efter skolan blir det kanske fika med madde? Tyvärr brukar den avbokas och idag verkar det inte vara 100 att det blir av heller. Men måste iallafall köpa en present till miss idiot.

Kan ju verkligen erkänna att en helg med bara tjejer gör gått för mig nu. Fredag blir det 5 tjejer hos Miranda med mat och skratt kanske en flska vin, inte för mig som ska upp halv nio dagen efter. Lördagen är det tjejmiddag och party hos annika även kallad miss idiot. Söndag blir det pluggdag de luxe.

you messing up my mind!


nytt jobb till pappa

Glömde berätta att pappa ska börja på nytt jobb, hotelldirektör de ni (låter riktigt klatschigt). Han går ifrån smyge och går upp några nivåer till ronnebybrunn. Smygehus lämnar han över till mami och morbror, dom lär ta in någon ny som tar papis plats.
Tyvärr kommer han få veckopendla så det blir mammakvällar, vilket är mysigt och man får äta pannkakor varje dag!

Den 15 oktober beger pappa sig till blekinge för att jobba sin första dag. Han var och träffade personalen idag, som verkade trevlig och bra. Kan ju säga att jag och mamma kommer infinna oss i spaet många helger. Hur låter det med en chokladmassage? Eller en 80 minuters lyxig ansiktsbehandling. Jag tvekar inte en sekund på det iallfall!


 

Så stort grattis till papi!

Baby I've got you I've got you

höstmorgonen blev till en fin dag med sol och lite mer värme än väntat. Blev inte mycket tid utomhus men det lilla var skönt. En lång dag somsagt och jag gjorde den längre genom att stanna kvar en timme extra med josefina och emma, gjorde klart två texter och kände hur tyngden från mina axlar lättade lite. Mami kom kvart över fem och hämtade upp mig vid skolan. En snabbis till stan, avbokade min sminkning på lördag sen blev det fältet med hunden.

Kvällen har gått åt till en tallrik wokade nudlar och kyckling, Idol och filip & fredrik. En fin kväll, jag som skulle börja med kommunismen? Yeye fick lite gjort i skolan så klarar mig.

12.40 börjar jag imorron vilket gör att min kväll/natt kommer gå åt till film och plugg (kanske).

Tog nyss en dusch och luktar än en gång kokos från topp till tå. Har invaderat mitt hår med inpackningar de senaste dagarna eftersom jag inte vill klippa av något på lördag.

Det blir vår alls älskade Bridget Jones dagbok som håller mig underhållen ikväll, tack för mig.


höstmorgon

Hösten har kommit för att aldrig mer visa en varm morgon. Trist, sitter i tjocktröja och mjukisbrallor med en tom halv grapfefrukt. Mycket C.vitaminer behövs nu när rusket drar fram! Graderna når inte ens tio och det är mörkt ute. Vill bara dra mitt stora duntäcke över huvudet och sova mer!

Men nej, måste gör mig iordning inför skolan som idag håller på från 08.20.16.20 riktigt drygt.
see you


Danmark med mp2&3ex

hela jag luktar kokos, riktigt mycket. Provade mit nya duschkit från bodyshop som jag fick av sara och vicy på min birthday. Kan ju inte säga annat än att det luktar gott! Bättre än svettig buss iallafall.

Svettig buss luktade det i bussen påväg till danmark. Klassen var taggad, jag var taggad. Hade mina bus-mates hannes och max som underhöll mig med sten - sax - påse, tusen nålar, gissa vem med mera. Efter en och en halv timmes bussresa stannade vi vid lousiana och tittade på tavlor , inte jätteintressant. Rätt trist faktiskt. Satte oss på en trappa med fin utsikt och tog sisådär 200 bilder på varandra.

Åkte vidare in till köpenhamn där vi besökte bodies. Lite äckligt och man fick inte in i skallen att det var riktigta kroppar & organ. Fick känna på en hjärna hoho! Pillade på lite benmärg och stuff med. Riktigt nasty.
Hemresa och en snabb stadsvandring med jes på jakt efter halsduk & vantar utan lyckad jakt.

Blev en tv-kväll med Idol och mamma, en halv grapefrukt och lite sunkande vid datorn. Och såklart en dusch. Håller på att bli duschoman?


några från mp2expo , jag ser måttlig road ut ?

you say you want me you say you need me you say you love me I can't belive it

My butterflies are broken?

sgnwrngebietioanhoanbhgtnbjkgrnmrmhomhtrnbhlsdnhblenb

det blir London på höstlovet med Felicia! Halloween i london ? Låter inte helt fel va?

maby we should start all over again ?

TJA! Känns som att helgen fortsatt fram tills nu, egentligen inte för imorron blir det danmark hela dagen. Så känns soft! Måste visserlige komma igång med kommunismredovisningen men de får vi börja fixa på onsdag.

Dagen började med frukost bestående av sushi med lotta och wick på lilla torg, blev riktigt äckligt mätt och såg inte fram emot ett träningspass. hade fisksmak i hela munnen så skäljde ner det med alltför mycket vatten som resulterade till att min mage gav ifrån sig skvalpande ljud under hela passet på sats. Det blev ett pilatespass som var knepigt, har inte så bra balans märkte jag.

Blev en bastutime med Chickan och fina efteråt, planerade inför morgondagen och framtidens bastustunder. Mötte upp mami vid halv tre i stan och vandrade runt i tre timmar. Blev lite höstnytt men en står en höstjacka + fler koftor på önskelistan. Stövlarna når en bit över knäna, letat som en galning efter sådanna. I'm in love!


Stövlar från dna-shoes 1349:-
Brun lång kofta från Zara 249:-
Concealer, nagelfil & sminkväska från FACE 155/39/49:-
Knästrumpor & leggings från Ginatricot 79/59:-

Vi hann med en sen lunch på heavens world med, vetesalladen med skaldjur! mums.
har också bokat tid till frissan, enda tiden dom hade var på lördag klockan 9. Kommer ha problem att komma upp japp. Sen Bokade jag inte sminkrådgivning på face klockan tre men ska avboka, ska hem och sova istället för att sedan dö hemma hos annika på kvällen.

Ska hoppa in i duschen och sedan lägga mig tidigt, kommer aldrig att ske men kan försöka intala mig själv att jag måste somna tidigare!

måste lägga upp en bild på mopsen jag passade. Melker himself




eller ja melker och katti :)

mami och papi hemma igen

haallåja! Ännu en helg har passerat. Söndag idag och jag ser fram emot kvällen och morgondagen så enormt.
ska snart sätta mig på bussen till hugo där det blir film och minnen från bergatiden. Trevligt trevligt. Imorron börjar vi vår skolidrott på SATS, en timmes pass där sen möta upp mami för en runda på stan på jakt efter höstkläder.

När jag vaknade imorse var dom hemma och mami kom fram med händerna bakom ryggen och sa "vilken hand?" efter ett antal misslyckade pekningar fick jag fram et par läcka skor, tanken slog mig inte att det var sådanna där skor jag aldrig skulle tatt på mig för någon månad sen. Men åhh dessa var grymt snygga !
Dessa fast helt svarta.



Igår blev det ingen myskväll som det var tänkt utan lite party hos nisse. Det blev dock inte långvarigt efter att ha fått x antal öl över sig av en alltför full dude så stack jag och katti. Lämnade henne på bussen sen åkte jag hem med nattens riddare som inte heller var speciellt nykter och somnade gott direkt.

Idag upplevde jag konsten att äta krabba. Något som luktar fisse och smakar svagt av kräfta. det är pilligt , man luktar mög men det var en upplevelse.

Ska nu röra på mig till bussen.
Sleep tight


let me think about it

gårdagen blev en hel natt.
Förfest på josefinas balkong med utsikt på turning torso, alkohol, nötter och dans. Väldans trevligt! Vi begav oss till musikkullarna vid sex där nykterheten var som bortblåst för alla. Efter en timme sitter jag med en tjej som knappt är vid medvetandet vid havet. Sitter där i två timmar tills hennes mamma kommer, även ambulansen kom dit. Hon förlorade pulsen några gånger och jag lovar att jag trodde hon skulle dö. Fick en redig utskällning av mamman som trodde att jag fyllt henne med vin, vilket det inte alls var. Ett tack hade ju inte skadat.

Stack hem vid halv tio och bytte om till lite festligare kläder än bergas klasströja. Tog bussen till stan och träffade amanda, annika och ja resterande från skolan på club in där min kväll förgylldes av dans , cider och vänner. Bussresan hem slutade med sömn och jag vaknade upp vid hammarspark, tajming? Japp!

imorse mådde jag allt annat än bra. vaknade tidigt as hell och det gjorde inte saken bättre heller. har ägnat dagen och tv-tittande. Vår digitalbox har lagt av så det har blivit friidtott för hela slanten, inte alls kul.
Grannarna kom in vid tolv och frågade om ja kunde passa deras mops unde kvällen. Hade inga planer så sa ja. Hämtade honom vid sex och kom fram till hur fula mopsar är :( haha.

nu sitter han här och grymtar, låter seriöst som en gris. katti är påväg, amanda är påväg och jag sitter i joggingbrallor hur fasen ska de sluta.

sup och svälj trevlig helg!


my minds made up by the way that I feel

ahh fredag! Ska snart ta bussen till skolan för en lektion och det känns najs.
Gick upp en halvtimme tidigare än vanligt för att hinna med dom extra sakerna man för göra när man är ensam med en hund. Gå ut med henne, fixa hennes mat, äta frukost framför någon amerikansk serie, planera vad jag ska ha på mig ikväll ( vilket jag inte komit fram till ). Och nu är jag klar för en kort dag på mediegymnasiet sen inspark. Vart vi styr våra fötter efter är oklart men de löser sig alltid.

love anna

I'm destroyed

Jahapp, fjärlirna fanns där idag. När jag fick ditt sms när du cyklade hit, när du kysste mig. Men nu känner jag mig illa till mods igen. Vet inte varför för jag har inte gjort någt fel? Tror inte det iallafall.. Jobbigt läge typ.

vet inte hur mycket jag vill skriva om my own secret's, jag vet att ni vill att jag blottar allt men så kul ska vi inte ha det. Jag gillar honom så enkelt är det men vafan visa respons!

Om han läser detta? Ja då kanske jag sabbat allt, kanske inte.

Ska sluta tänka på det och fokusera på morgondagen som är oplanerad men det finns detaljer jag gillar starkt!
Börjar 09.40 och innan det ska jag hinna gå ut med nike som en extra "att göra" på morgonen = jag måste gå upp tidigare - gillas inte!
skola en lektio, jag gillar't
Hem för dusch och promenad med nike....

buss till josefina för att komma i stämning till insparken. Ja den är till för ettor, men ett jättebra tillfälle att lära känna dom. Att gå i ettan är inte alltid kul, finns bitches som hatar en och jag vill inte bli en sådan. Mat måste hinnas med också. Påtal om mat,  blev ett lass köttbullar och mackaroner men ingen sviss :(

Ska sussa nu, min kudde luktar fortfarnade av dig hohoho
nattnatt

ensam hemma

Så kom hem till ett tomt hus endast hund och diverse dammråttor finns som sällskap. Fick sluta tidigare en hel halvtimme,  najs. Gick ut en lång runda med nike runt hela hammarspark och sen igenom hela på tillbakavägen.

Ska fixa ihop pasta caronara eller köttbullar med makaroner till middag. Svårare än så bir det inte. Idol ikväll och jag tror bestämt att jag ska köra på repris från igår med marängsvissen. har just nu inga läxor eller någonting och de känns så äckligt skönt!

Lena vår bild & form lärarare kom in till klassen idag och sa att vi ska på utställning i danmark. På tisdag åker vi till lousiana sen body's. Den body's ska ha fått väldigt bra kritik och består av koncerverade lik, orkan, muskler med mera. Mumma!


ground zero

11 september, ett datum som väcker mycket uppmärksamhet. År 2001 händer något ingen var förbered på, två plan rakt in i tornen. Folk diskuterar om det var USA själva som gjorde det eller om det var vad uppgjort. Att tro något sånt är absurt och fel. jag är inte alls insatt i ämnet men tror ni att USA gjorde det själva för att sedan få 7 års krig på nacken? Svar nej.

Att bara tänka tillbaka på nyhetssändningarna denna dagen får mig att bli illa till mods. Jag kom hem från skolan och pappa satt vid tv.n med ögon som jag aldrig hade sett innan. Jag var liten men förstod ändå att något var fel.  Och det var det.

Själv känner jag ingen som drabbats men kan tänka mig sorgen.






Har nu haft redovisning om pirate bay som gick bra. Faktiskt intressant och det blev en del diskussioner.

Imorse kom mamma ner halv sju och sa hejdå, jag somnade om så gott så och vaknade kvart över 10. hann gå ut en lång runda med nike, käkade lång frukost, med mera. Skönt att inte stressa idag. Tog bussen till skolan och efter skolan. blir det föra fasen bara chilla.

XOXO

IDOL och marängsviss

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....andas...HAHAH, Idol. Vad tänker folk med ? Dom måste förstå att dom inte kan sjunga? Sen springer dom ut och gråter och kallar juryn idioter. Har sett några från skolan dom är lite utsatta nu kan man säga höhö. Och sen vilka talanger det finns, som hon tjejen som va bland dom sista anna 16 bast vilken röst!

Till denna underhållning avnjöts en skål marängsviss med två skedar av mig och mami. Det var den som inte blev uppäten i lördes. Äckligt gott, men någon middag blev det inte, en köttbullsmacka och marängsviss men vem klagar? Träningen kommer igång på riktigt nästa vecka och jag känner mig pepp.

precis laddad ner white chicks så nu ska jag göra mig iordning sen blir de film.  Börjar 12.40 imorron mjau!
love

BLOPPIS

Kollade runt på olika bloggar och kom in på en bloppis. Har hört om det innan men aldrig nappat. Det är genialt och billigt. Well jag har en sak som jag haft i två år och nu får släppa taget om. Den har stått orörd i ett halv år men den var en ängel till träningen under vintern.

Så nu, någon som vill köpa, har en lillebror7syster som vill köpa, kusin som vill köpa ? Någon som behöver en moped?
Den är fin och priset är fint. 8.000:- (nypris runt 20.000) eller högstbjudande. Kan även sänkas vid snabb affär. En grund till körkortet räcker.

Min meljadress är [email protected] eller så skicka iväg en kommentar. Tacktacktack!



jag mår illa

ööhh, mår illa. Vi åkte till stan och käkade thaibuffén, men jag tog nog lite för mycket. MEN DE VA JU SÅ GOTT! Fösta gången i mitt liv köpte jag en lyckokaka "many pleasurable and memorable adventures are in store for you". Även om det är någon lite guling som sitter och skriver lapparna på måfå kan man inte ungå känslan av hoppet att det ska hända. Lite som horoskop. Dom skriver alltid saker som kan passa in på dom flesta typ den 23/4 "Din ekonomi kommer stiga och vem vet du kanske firar med att gå ut och äta eller en weekend-trip till varmare bredder". Ja lönen kommer för dom flesta så det ör ine så konstigt att ekonomin stiger och allt under skåne är varmare bredder!

Mår också illa över att jag har 100 saker att göra denna veckan och jag vet inte vet vart jag ska börja. Kanske skolsakerna som ska vara klara tills imorron? Det är en bra början , men vilken av dom? Redovisningen som ska handla om pirate bay eller svenskan? Varför tog sommarlovet slut så snabbt?!

Mjä ska inte klaga finns dom som har det mycket värre och jag gjorde hela klassens fredag mycket bättre.Iställer för att ha 4 timmars håltimme sen en lektion till halv fem så hookade jag and some classmates läraren och frågade snällt om han kunde flytta den eftersom vi har inspark på fredag. Det kunde han.

klockan är halv sex och jag har kommit 0 rätt på vägen till ett bättre skolliv just nu, just denna eftermiddagen. Annars har jag skärpt mig bra.

måste blil bättre på bilder...


thaibuffé och mediekommunikation

Har precis utnyttjat en timme av mina tre timmars håltimme genom att göra klart min läxa woho!
Känner att jag ligger bra till, eller kännde. Kom nyss på att jag har masssssor medläxor tills imorron så ikväll kan jag glömma träningen, kanske lika bra eftersom min träningsvärk inte släppt helt huhu!

Tanken var att vi skulle gå till lilla torg och äta thaibuffé underhåltimmarna men fårla se om töserna hinner bli klara med uppgifterna. Annars blir det vårrullar med sötsur sås på skolan, kanske inte helt fel det heller.

Eller jo jag måste till stan, dels försökra mig om att min blivande kofta hängerkvar och dels hitta en mössa... MJÄÄH!

Ska bege min now xoxo
SAKNAR RHODOS!
 


träningsvärk och fjärilar i magen

Mina ben kills me! Och anledningen heter trännignsvärk.. Jag har inte haft det på år och dar men skiter man i att strecha ordentligt får man det. Lägger skulden på papi som hade brottom hem igår. Kan knappt sätta mig och ser ut som jag blivit påsatt i rumpan när jag går, inte kul någonstans :(.

Satt och kollade på top model med mami och kom fram till att mitt hår är riktigt fattigt. Vet inte om jag har orken till att fortsätta slinga det blont, sen vet jag inte om mami har lust att pröjsa för att sin dotter ska uppnå blondes have more fun. Att färga tillbaka till min brun/råttfärgade/gråa hårfärg är ett big NONONO's! Att klippa kort kräver massa mod och ja vafasen. Så kom jag på det, silvershampoo?! Någon som provat det efter dom slingat/färgat håret under en längre tid? ger det någon effekt? Blir det grått eller bara lite med ljust? HJÄLP MIG, jag är en kvinna i nöd för helsike.

appropå rubriken fjärilar i magen. Det finns en person som gör att det killar till liet extra i magen när jag pratar med dig, eller pratar och pratar. Msn finns ju till för många saker och en av dem är att snacka med folk man tycker om höhö. Mina nära och kära vet vem som skapar denna rubbning i mig och det räcker med att ni vet.

Fick denna låten av Sara och kan verkligen inte sluta lyssna!
Your body is a wonderland nananana


























Ciao!

you belong to me!

Blä är riktigt lökig just nu, sprungit runt på massa utställningar och kollar in montar. Äckligt varmt och jag klädde mig fel med jeans och stövlar kan jag lova. Fick iallafall sluta en timme tidigare så det blev springa runt på hansa med jes och miranda. Sen gjorde jag något jag inte gjort på länge, Big mac & co på mc donalds. Så snuskigt gott men samtidigt så fruktansvärkt äckligt.

hade svårt att komma upp imorse, drömmar om både det ena och andra som gjorde att jag inte kunde skilja på verklighet och dröm. Lyckades ta mig upp kvart i 7 och få in mig lite frulle innan bussen.

Nu kom mami hem så nu beger vi oss till malmborgs för inköp av mat till mig eftersom mina pears överlämnar mig i helgen för barcelona, utan mig :(.

Lator kisskiss


mami you made it

Måste börja inlägget med att ge kredd till min älskade mami som äntligen fått tummen ur röver och skaffat sig en blogg på egen hand. Hon har tjatat på mig enda sen Kreta att jag måste hjäla henne med att fixa en blogg men har aldrig riktigt kommit fram. Efter träningspasset på friskis med papi idag så satt hon framför datorn med ett smile och fixade sin egna blogg. Puss på dig mamma

måste erkänna att mitt ritande imorse aldrig blev av, hade andra behov så att säga. Men tog igen det när jag kom hem och det blev en hemsk teckning. Men hon sa att man får G bara man gör det så hon kan inte bli alltför lissen.

Blev en nätt form av amerikansk fotboll på idrotten, kul? Mjo jag blev lite småsvettig så ansträngde mig gjorde jag. Nu har jag riktigt härliga måndagar att se fram emot i tre veckor, träning på sats istället. Då får man kasnke ut lite av lektionen med.

Denna måndag har gått åt till gym och skolarbeten efter skolan och jag är nöjd med det!
Nu blirre film sen sova, upp kvart i sju imorron :(

alarm 10.30

tja, måndag idag. Jag gillar måndagar nu, kanske inte är så konstigt. En mjukstart på veckan men en dag som innehåller 1 timmes idrott sen är skoldagen slut. Börjar 13.00 och klar 14.00 soft. Dock har jag lovat mig själv att ta vara på en stund på morgonen till skolarbete och eftersom jag är klar med ombyte och diverse så ska jag nu sätta mig och rita.

Kom ifatt lite igår med skolgrejer, inte så mycket som jag hade behövt kanske. Men ett steg närmare på vägen. Måste till skolan idag ändå kom ja på nu... Har en text på en skoldator som jag inte kommer åt hemmifrån och ja den måste hem.

well that's it, nu blirre teckna till 12 sen bussen.


en syn man ser ibland, min cykel på 4:ans busshållsplatstak. Vem orkar ?

if you're ugly and you know it then please stand still

Har en låt i huvet "hej du sitter och stirrar jag vet du vill ha mig så ställ ner ditt glas och följ med mig hem..." Den spelades friskt igår, men den passade bra för det blev drag på golvet. Gårdagen blev en hel natt och jag gillade läget varenda timme.

Började med mojitos på spanskt vis, såg väl sådär ut och smakade jo dom var bra. Sen blev det paketöppning och mat, lasangett och thaimat bjöds det på. Kom på sen att blanningen inte var den bäsa men alla gillade kanske inte lasangett eller tvärtom. Och eftersom nästan allt tog slut tvekar jag inte på at det var äckigt.



Efterätten missades så nu har jag marängsviss för ett helt kompani en vecka framöver, tackar. Det blev singstar där katti kammade hem champangen för bäst resultat. Hur det gick till är fortfarande oklart haha. Ja kvällen följdes av musik, dans, dans och mer dans. Alkoholen flödade i olika färger och smaker. Dock blev den bruna mojiton bojkottat. Anledningen till att det är brun är brunt socker inget skumt...

Vid halv tolv kom en taxi och hämtade upp 6 av tjejerna som begav sig till stan. Jag och katti blev hämtade en kvart senare och hamnade på 18-årsfest hos våra oldies från tygelsjö. Sjukt kul att träffa alla igen och ser fram emot den kommande grillkvällen.

Hemgång vid 3 och deckade rätt snabbt. Väcktes 11 imorse av ett sms av annika :( illa. Hade behövt några timmar till. Men dom togs igen när pirates og the carribien stod på tv1000. Deckade fint i soffan med mami pillandes i mitt hår, mys.

Nu är snart My moms new boyfriend klar, har ingen aning om va de är för film men den låg högst upp bland komedierna.

får bjuda på lite pics från igår, tyävrr användes inte kameran flitigt.


carro sara och amandas hår


vicy, annika som aldrig vill va me på bild och katti


jag lyckades få en bild när det var en blodig kamp framför singstar


amanda och tt


riktigt fina presents, anna och katti genom åren för ni se en annan dag.
Ska föna håret nu
XOXO

varför står det nu att min film är klar om tio timmar, blir så trött :(

trampbåtsbilder


felicia på båten


jag var fokuserad till 1000


glömmde kapsylöppnaren :(


felicia är räddaren i nöden :)


körde in i träd :(

well en riktigt mysig dag som jag gärna gör om!

grrrrrrrrrrrrrlparty

tjatjatja :D En fin dag med bra planer är det idag ja. Det vankas festligheter som bara den och natten skall utnyttjas till fullo. Då menar jag tills solen går upp. Först kommer lite tjejer hit för middag, singstar och ja urartning. Sen drar vi oss vidare på olika håll i nån timme för att sedan mötas upp igen. Var denna mötesplats är har vi inte kommit fram till men ja vi lär koma fram till något ovettigt.

Blev väckt 11 imorse av saras röst över telefon, varför väcker du alltid mig :( haha. Det var lika bra att gå upp eftersom jag skulle med mami och inhandla det sista, mat och drycker.

Har nu burit upp borsskivor och massor med stolar från källaren, dags för dusch.

Min kamerasladd, var fan är den?

det brinner i fickorna

Ja det gör det för mig när jag fått pengar, som idag fick jag "lönen" för bröllopet, 500:- inte illa pinkat må jag säga. Och hade skapat ihop sedan b-day så kände hur shoppingsuget började ta över, NOOOO! Måste gålla i ekonomin så var smart nog att gå in och ut i varenda affär på hansa (orkade inte röra mig längre med min huvudvärk). Hittade koftor, skor. Tro fan tamig att jag hittade ett par ankelboots! Here I come, om dom finns kvar. Ja med mera. Får med mami till stan på söndag om hon mår bra.

Mötte Felicia vid två och fick välja lunch plus efterätt att ta med. Sallad på matvete och skaldjup plus chokladbrownie från heavens world, det är så gott! Vi riktade våra steg mot trampebåtarna och begav oss ut till havs. Styrde mot kunsparken och vidare mot museét där vi stannade och bara gled me. Öppnade lunchen och högg in. Solen tittade fram och det hela känndes som veckans höjdpunkt! Ritkigt mysigt. Började trampa tillbaka en och en halv timme senare efter massvis med skvaller och snack, I like.

Kom hem runt halv fem och bänkade framför tv:n, orken tog ut i båten ska ja tala om. Blev pizza till middag och det var riktigt gott, sen blev det en lång diskussion om både det ena och andra med el parentos, flyttade till brasan och gjorde upp eld sedan fortsatte snacket. Mysigt med en hemmakväll, ska snart ner och göra papi sällskap framför golfen, mami har gått o lagt sig redan :(

Ohh hade precis gjort värsta utstyrseln men kläder jag hittat så hittar jag inte huvudartiklen :( Hoppas ni får se på söndag dådådå. NATTNATT! 

buggar

along came Polly buggade igår , den hann adlrig laddas klart och halv ett gav jag upp och gick och la mig. varför vill inte filmen bli klar när den står på 98,9% ?! Så äckligt onödigt. Hoppas på att den tar upp var den slutade sist och snällt laddar klart för annars kommer jag somna ovaggad ikväll...

Imorgon ska jag trampa trampbåt, första gången i mitt liv ska jag bege mig ut på kanalens vida vyer och riskera mitt liv. Jag slutar 11.45 och klockan två drar cirkusen igång med Felicia, en födelsedagspresent som innehöll båttur med mera.  Jag ser fram emot en heleftermiddag men min älskade vän Felicia :)

WOHO ser just nu att filmen bara har några sekunder kvar, jag kommer sova gott inatt tacka gudarna för det.

Iallafall har två timmar på mig i staden imorron, ska hooka lite höstkläder. Iallfall ögonhooka. Min ekonomi måste börja hållas koll på liiite mer. En kassabok kanske ? Skriva in alla in och utgifter, vore nått för mig. Hade gråtit varje gång jag öppnat den.. kanske.

Får lura med mami till malmö C. Och på lördag blir det inköp med Sara på intranätet hoppas vi på iallfall.

Nu är filmen klar God natt gott folk!

it's just the begining

Så nu kan vi hälsa hösten välkommen då ja. Tråkigt, egentligen tycker jag hösten är mysig men iår vill jag inte inse att den är här. Sommaren har varit den bästa hitills med vännerna, kvällarna, resorna, allt och jag vill inte att det ska ta slut, inte än. Och sen kläderna?! Grått, svart, mörklila, mörkblått.. Ja ni fattar.

har dock lyckats svinga ihop en höst outfit som är grå men snygg.




















Ankelboots har aldrig varit något jag vänt huvudet åt. har ärligt talat alltid tyckt dom varit skitfula. Men modet och trender påverkar oss individer och även jag har blivit påverkad. Fast bara att titta på, att ha ett par på fötterna kan jag inte se just nu. Fast jag behöver ett par schyssta höstpjuks. Men mer något i stil med dessa



Uggsen kommen jag aldrig kasta, eller om dom går sönder. jag hade turen att hitta en hemsida där en tjej sålde ut 400 par uggstölvar. Hennes man som var från australien (där dom kommer ifrån) hade dratt med sig 400 par hem för att sälja i en affär, affären hade redan tagit in andra skor när han kom hem så nu hade dom 400 par uggs i lägenheten. Dom fick sälja dom till en tredjedel av priset för att få bort dom så snabbt som möjlit. Det kallas KAP!

Sugen på dom stickade med till vinterns rusk, fast hur bra håller dom väta egentligen?

Fransar fransar fransar, vad är detta påhitt? Det är skitsnyggt, i viss mängd såklart. Samma sak där jag spydde på det innan, nu vill jag ha det. Vet inte hur många som sett skorna från Zara med fransar på? GE MIG DOM!

Nu kom modern hem, dags för käk sen läxor hohoho fått riktigt äckliga uppgifter men jag ska göra dem bäst och glänsa för lärarna för nu ska jag bannemig skärpa min skolgång.

girls they wanna have fun

Jag är på G igen! Träningen kändes som ett lyft och nu är det slut med blaffandet, bara på helger möjligtvis, i små mängder.
Life is beautiful right now. Konstigt att man har sånna perioder, ena stunden leket livet andra suger det stenhårt.  Jag vet itne varför jag är på bra humör. Kanske för jag börjar 12.40 imorron, kanske för jag spelat sönder maskinen - hej här kommer segertåget, kanske för att jag vet att helgen kommer bli lyckad riktigt lyckad, kanske för att jag ja inte vet jag men jag mår bra.


jetteglad!

Håller på att ladda ner "along came polly" mysig film, dock utan en såkallad hunk lite tråk, ben stiller är ingen hunk nej.
Chad michael murrey är, men att se house of wax ensam nu, nääee.

Nästa vecka blir det dagt att lämna ut CV till diverse butiker och affärer. Vet inte om jag behöver ett jobb men lite extra cash slår inte fel. Med tanke på resor och diversa kanske det är lika bra att ha ett startkapital.



Maskinen - hej här kommer segertåget

träningen kör igång igen

Nu är det dags, inflyttning på friskis och svettis än en gång. Har lyckats med mitt nyårslöfte att gå ner till en vikt jag är nöjd med, sen att hålla den där. Efter rhodos och speciellt under rhodostiden förstördes detta lite så det är bara att börja om igen. Sen lite muskler är inte fel, träna rumpan och magen. Ska snart sätta mig på cyklen för att börja pumpa.

Vår tvättmaskin har gått sönder! Suger balle, vet egentligen inte varför jag tycker det för jag har nog aldrig tvättat en tvätt i hela mitt liv så det är inte mitt problem, bara det att jag vill att den nya hinner komma innan helgen så jag kommer åt min party outfit till helgen. NYTVÄTTAD!

Sen måste jag klaga lite, man ska inte klaga på skolan jag vet för alla har inte tillgång till den blablabla. Men vi har det så då får man klaga. 08.20 - 16.20 det är 8 timmar, minimala raster idag faktiskt. och riktigt riktigt sega lektioner, fint väder har det inte varit heller nä.

imorron börjar ja 12.40 det är mer lagom sådär, sovmorgon vilket jag känner att jag behöver.

Börjat fundera på höstkläderna ny, kommit fram till att det ska bli mysigt att gå med tjocka koftor, stövlar, mössa och halsduk. Detta måste bara inskaffas sen är jag klar att möta hösten!

Nu kallar svettis! So long


roses really smell lika bohohoho

hehejhej hemskt mycket hej!
Min kamera har återupplivat vilket gör att jag kommer lägga in bilder från b-day, mer än så blir det inte. Har inte använt kameran under tiden jag var sjuk, kände mig inte så jättefräsh då.


Outfit blev jeanshorts från H&M Vit tunika Soaked och rött skärp från farmor


Min älskade vän felicia & jag, vi har stått vid varandras sida i snart 17 år


mat :)


Hund äter från silverfat?


jag och min underbara kusin


TÅRTA :D




new babies :)


Så en pic update, Det får nog vara det som fyller ut inlägget med tanke på att denna dag varit väldigt händelsels. Skola till fem somnade när ja kom hem, åt sen läxa. Nu ska ja sova igen upp sju imorronbitti isch. Imorron ärre inge rolig dag heller , torsdag däremot 12.40 börjar jag, kärlek.

Sen någon som kan hjälpa med ett arbete om konceptkonst? någon? För jag behöver hjälp..

Ska slagga nu nattnatt


birthday

00.00 står klockan på.
Det var den födelsedagen det, en sund lugn sådan. festligheterna kommer till helgen vill jag lova.

Vaknade av skönsång och tårta på sängen av pappa och hunden imorse. Somnade om till tio och vaknade av en hostattack , nej dom har inte gått över, och gick upp ur sängen. Drog på mig en kjol! (använder sällan det) och en t-shirt sen bar det av till stan för en sushilunch med pappa. Det blev även en fika på espresso i västra hamnen, i solen. Han lämnade mig vid idrotten sen hade jag en timmes idrott, verkligen jättenödvändigt. Drog till med att byta om på öppet plan, jag orkade inte gå tillbaka till kockums och lotta fanns som personlig skyddare med jackan. Tog tvåan till stan och mötte upp Sara på Zara höhö. Drog oss till hansa där jag hade lagt undan ett par skor, ja jag firade mig själv med ett par till samlingen. Sen blev det fika på waynes med några töser mys. Åkte hem och bytte om sen blev det skumpa och paketöppning. Fick min efterlängtade ansiktsbehandling så ska boka tid i veckan. Sen åkte vi in till staden för middag på mosaik.

låter det ljuvligt? bortsett från nakenchocken på idrotten då ja.
Jadå och jag har en dag med trampbåt, tjejmiddag och festligheter framför mig i helgen!

nu måste jag gå till sängs, ska upp kvart i sju imorronbitti :(

min kamera har något skit för sig så kan inte lägga in bilder men det kommer när kameran mår bra igen

RSS 2.0