inköpt










hittade dem :)

Hittade skorna!!!!!!!11
Lite pics från resan.












tack och hej

AHHHHHHH!

hello my lovers! Hemma igen och gör malmö osäkert. Blit faktiskt lite besviken på mig själv. JAG GLÖMDE TVÅ PAR SKOR PÅ HOTELLRUMMET! Det är riktigt riktigt illa.

Ska ringa hotellet nu!

Bilder kommer senare idag.

packad och klar

njae inte ritkigt, har lagt en hög med kläder framför mig. men någon väska har jag inte tagit fram än. Väntar på ching chong mat och sitter och diggaar hårt till MIley Cyrus, girlpower!

har precis duschat och skrubbat in hela mig så jag luktar kokos noooice! Sitter me mjukisbyxor och bh sna dra på en tröja sen är jag fit for figth för en flygtur, va kan de ta 3-4 timmar? Ska iallfall sova hela resan är det planerat. Ska sitta och chilla ikväll kommer ändå inte kunna somna och om jag nu somnar så kommer det vara omöjligt att väcka mig sen.
har fortfarande inte packat klart. Men vet vad ja ska ha med mig så de e rätt lugnt.



har gått och blivit beroende igen!
rekord låg på 700 000+ rätt coolt..

ska upp och poppa popcorn eller nått och kolla nån film. För jag får inte sova! Bara sju timmar kvar, de e rätt lugnt ju? Klarade mer än ett dygn när vi skulle till kreta så detta är bara en barnlek.

hör av mig innan jag beger mig.

lyx oxh glamour

Godmorning my darling! Underbart att sova ut idag må jag säga. Vaknade tio övet ett av att mamma ringde. Helt klart lagom tid att vakna. Ligger här i trosor och bh och godisåpsen som blev över från igår. Fortfarande vesviken över att filmen nite funkade helt igår. Men surfthechanel.com kan ju rädda kvällar. Somnade runt tre efter en film och många rundor bubbles, ja jag har nog blivit beroende igen.

Ska dra på mig joggingbyxor och en tischa för att gå ut med jycken en runda. Sen börja packa.

LATER


Tror ni inte att jag hittar disk 1 (!) till filmen nu!? ahhh jobbigt läge faktiskt. ja för väl se den senare dådå.

ahhh!

varför skriver dom 215 minuter på baksidan av filmen när den bara är 40?! Två jäkla avsnitt bara. Jag blir så trött! Ska gå tillbaka och klaga imorron.

Nån som vet om man kan kemtvätta skinnjackor?

novemberlov!

Först och främst grattis till mig som klarade samhällsprovet med ett VG. Måste faktiskt få skryta lite med att jag och wick fick bäst i klassen. Det är inte ofta de händer, speciellt inte när det handlar om politik..

Sjukligt deprimerande att jag sitter här ensam första dagen på lovet med dvd:n HJÄLP ( helt underbar serie ) en stor påse godis och några redbull. Myskvällen med sushi och mamma mia blev kastrerad. Bad. Men ja va ska man göra? Imorron blir det packning för hela slanten kanske hinner med att gymma.

har inte bestämt mig om jag ska skita i att gå och lägga mig eller om jag ska lägga mig omänskilig tidigt imorron. Tror att det kan bli svårt att komma upp halv fem. Får väl se vad det finns att göra på kvällen isåfall.

Nu ska jag slå mig till ro och avnjuta 215 minuter komik.
Puss snuttes!

jaha?

Anonym om lazy Sunday afternoon:
hora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Någon person är så äckligt coll som skriver hora som s´kommentar i en anonym kommentar. Grattis till dig du har vunnit en promenad vart du vill.



style by stars



Så vi kan hångla friskt och dricka Chardonney ur kartong

Okej behöver två tips!

Ett halloweenfestutklädnad? Vägrar vara häxa, drakula eller djävul. Men HJÄÄLP!
Två, några tips på ställen man bör besöka i london? Förutom dom där vangliga, big ben, london eye, vaxkabinettet? Nån restaurang, shopping eller något?



En outfit till nyår kanske? Jag har iallfall gått och kärat ner mig i klänningen och örhängena.
Klänningen kommer från topshop liksom skorna och armbandet.
Kuvertväskan från forever21 och örhängena på nån skum hemsida..

Ja de e faktiskt dags att söka efter nyårsklännin redan nu, dom tar slut så snabbt ju!

slutade vid halv elva idag, åkte till stan med wick, lotta och jessicia. Hitta skor, ovanligt?, men ingen klännig. hann med en fika på Paus där även Johanna och Katti gjorde sällskap.

3 days left....

four days left

AHHH jag är så laddad inför london! 4 dagar kvar nu kommer gå svish så e man framme.

Såg nyss mitt nya schema, trodde fasen jag skulle börja gråta. hejdå underbara sovmorrnar. Hur jag ska göra med Wilma har jag inte kommit fram till än. Får väl lösa sig.



ja det är hemskt om man jämför med hur det set ut nu.



Blö tur att det bara gäller till jullovet iallfall.

Skolan idag, ska inte klaga. Slutade lite tidigare så drog in till stan med amanda och carro. En ny svart spets BH från H&M fick följa med hem idag. Annars har mitt shoppingförbud funkat bra faktiskt. Och eftersom mamma var snäll nog att sponsra Bh:n så jag gick plus minus 0:- idag tackar!

Åkte hem och stupade i soffan, stentrött. Sov en halvtimme sen väckte mamma mig. Låg och halvsov framför nån kass svensk film.

Håller på att ladda ner två gossip girl avsnitt och ska unna mig lite glass.

singing sweet home alabama all summer long


Såhär ser de ut hos mig, i mitt cribb!. njae inte så coolt som det låter, det är på 25 kvadrat och litet. Fult golv ockå..
Nog om det. nattens riddare kom med en fin tanke i helgen och tyckte man skulle riva väggen som är rödmarkerad. Och vid närmare eftertanke så håller jag med. Hade blivit så mycket bättre plus jag hade kunnat ta in hästen, äntligen.

Problem 1 eluttag
Problem 2 priser
Problem 3 vem ska bära hästen ? nä skoja men den är SVINTUNG!

Nog om hästar och väggar.

Träningen gick bra , cykelturen hem mindre bra. Motvind vilken håll jag än cyklade åt. Men Ipoden spelade peppade låtar så jag sjöng med och sket i hur långsamt det gick, även om styrfarten ibland tog slut.

Imorron är det tidigt upp därför blir det säng snart. Eller ja sova i sängen för ja ligger redan i den. Slutar även en timme tisigare än vanligt imorron, gott. Ska till stan och kika lite tänkte jag.

Nä slutbabblat, ska föna mitt hår sen sova så gott så.
natti!

I'm the champion

Vilken dag! Riktigt skön faktiskt. Gick upp lite innan tio och stack till wilma. Var ute en lång promenad med henne i höstvädret. Sen dega i soffan framför någon talkshow. Åkte och mötte lotta och amanda på centralen vid tolv sen till kockums för en timmes badminton. Har märkt att det inte är en av mina starkaste sporter. Som om nu någon sport skulle vara det, länge leve gymmet. Ska göra ett besök där nu acually.

Sen tandläkaren gick väl bra , inga hål bara lite tandsten. Men kanske kanske att glasögonormen ska få bli kompis med rälsen! Har tydlgen snett bett och för trångt mellan kindtänderna. Kan ju bara säga att jag inte ska ha räls utanpå utan på insidan. Gorgeous! Hmm ja ska iallafall bli kallad till tandställningsfixarna så får dom bedömma. Men ja prettyface isåfall ju.


Hej nörd :).

Ja kan väl leva med det. Får ju fina tänder sen och de syns ju inte under tiden?

Sen blev det bussen hem och attackerade soffan för en eftermiddags tv:tittande. Sweet.
Ska cykla till gymmet nu, på med dunjackan, mössan och vantar. Så som jag älskar.
Tur att mina favvisträningsbyxor ligger i tvätten också.

fina grejer ska de vara

Vill börja med ett tänkvärt citat från nattens riddare, vet inte riktigt vart det kommer ifrån från början men ja.
"Döm inte alla du ser. Tro inte på allt du hör. Säg inte allt du vet."
Tyckte de var väldigt smart och ja bra!

Sen ett tips för er med lite problemhy. Var på min andra behandling igår och köpte till en ny produkt. Ett serum som innehåller antibiotika för att kunna ta bort småfinnar och kvisslor. Förra gången jag var där köpte jag en rengöringstvål och en fuktighetskräm utan fett. Har använt dom i snart en månad och jo jag känner lite skillnad men det tar ungefär 3-4 månader innan man kan se bra resultat så bara att vänta.



helt klart bättre än dessa produkter som finns på H&M för 79 kronor. Visst dom kostar lite mer men dom är lite större och lite mer effektiva så de jämnar väl ut sig.

Imorron är det en-lektions-dagen. Idrott sen ska jag till tandläkaren, fått en ny sådan. Kan inte sluta tänka på en ball historia jag läste i nån dassbok. "En man som var nyinflyttad i området ville inte ha någonting om blod, sex eller våld i sin tidning. Fine tänkte stadens journalist. Han skulle skriva en artikel om en tandläkare som våldtog en patient. Han fick sitta länge och knepa på den. Efter någon timme var rubriken klar. Tandläkare fyllde fel hål." hahahahaha. Jag har lite halvkass humor jag vet! Så de hoppas vi på inte händer imorron.

Har även Wilmapassning på morgonen. Ska dra mig upp vid tio och cykla hem till henne och dega i soffan till tolv sen till kockums.

Nu ska jag nannnnnna!

sunday bloody sunday

om 6 dagar är jag i london woho! Bokade hairspray musikalen idag så den ska vi se. Kommer bli fint.

Ja då har ännu en helg kommit och gått. En bra helg tycker jag. igår blev det först ansiktsbehandling, tror ni inte att jag skrivit in fel tid i min kalender så jag är där en timme för tidigt. Klockan 09.50 var jag där och skulle vara där 11.. Åkte in till stan med pappa och mamma när den var klar. Lunch på greekway sen en kaffe på intermizzo för att sedan spela bowling! Avslutade besöket på big bowl med en skidtur.


Det gick ju så bra i början för miss piggy(jag) men the winner(mamma) tog första platsen medans looserboy(pappa) smög sig på andra platsen.

men med 104 starka poäng är jag nöjd.

Sen hem om för att byta om och fixa mig. Cyklade till annestad(!) för att ta femman till carro där det var partyparty för mamma sussane som fyllde 40. Det bjöds på cider och dans. Sen en biltur till chrille som höll i kvällens festligheter tackar. Kvällen var faksitk väldigt galen men jo jag gillade den.

Kom hem vid halv fem då nattens riddare redan var hos mig, vilken man va. haha. vaknade 11.22 idag men hade 0 ork att gå upp så vi låg kvar till kvart i ett då jag fick lite brottom eftersom jag skulle träffa nattis halv två. Missade såklart bussen så kom dit vid två. två timmars skvaller och några ostmackor senare tog jag bussen hem.

well that's all.



malmhagens on tour!



Fina kepsar
fin familj
fina ni

my girl wants to patry all the time

jag orkar inte detta just nu. Vi ska glra en kortfilm om en katt (morgan&klös) som sitter på ett bord och välter ner en vas. Blä massa layers, rita, keyframes mer mera. Blöblöblö.
VILL HEM!

PARTY!

Tjatjatja! Friday idag riktigt skönt, sett fram emot denna helgen länge. Den är fullprppad med fester, tjejmiddagar, ansiktsbehandling, lunchande i stan me mamma och pappa, träffa nattis med mera.

Sitter i skolan och har grafisk kommunikation, jetteroligt. ska hålla på med photoshop. Sen 4 timmars håltimme.. Sen multimedia. Märks de att jag går på mediegymnasiet kanske? Slutar halv fem idag och de blir snabbt till limhamn där ja ska möta upp mamma för att leta efter en klänning, stan hinner jag inte. Tjejmiddagen börjar 19.00 inne i stan sen ska ja dra mig vidare till max sen 21 års fest hos abbe i annestad. Ja som ska upp tidigt imorron.. blä.

Ska tatt lugnt med satans vatten ikväll hade jag tänkt, men ja de har jag sagt förr. hangover + ansiktbehandling med bajsluktande mask = illamående. inte bra alls.

Ska fortsätta med min uppgift nu bye!


Itunesrensning

Ciao! Så då var de snart helg igen ja. Fasen vad veckorna går snabbt! 9 dagar kvar nu.

Har precis renstar igenom hela Itunes, raderade över 1 gb musik. Men ser att de ligger massa dubletter av vissa låtar och dom tar ju plats, hur får man bort dom? Deletar ja en så åker alla i soptunnan ju. Ska ladda ner lite new music hade jag tänk. Skulle hinna duscha med ju.

Blev träning med mamma idag, sjukt mycket folk. Hatar att träna vid sju då e de smockfullt. Skönare runt nio, alla maskiner är lediga och det är inte lika svettigt. Men de ble nästan en timmes träning, inte fel. Åkte hem och gjorde mat, kolla tv sen nu har ja suttit o pillat med musiken i över en timme.

usch måste faktiskt in i duschen, har megafett hår.

provhelvete och shoppingförbud!

Ja kan ju inte säga mer än att provet gick rakt åt helsike. Kanske. De va svårt iallafall och inget av de som stog i boken var med, inte får ja hade råpluggat men jag har fotografiskt minne så men nä. Kom invecklade frågor om saker som folk nämnde på redovisningen, sånt som varit med i tidning och tv. Jättelätt att plugga verkligen..

Skönt att de va den enda lektionen idag, va klar innan två. Åkte till staden me lotta o jes på jakt efter en klänning och en present till sofie. Present fixad, klänningen får utebli eftersom jag har shoppingförbud innan london. Har förbjudit mig själv , och lyckats hålla det (nästan).

Blev en fika på Paus me lotta, chai och brownie. Ska ändå träna sen ju?

good morning!

Ahh jag är upp och har varit det i en timme trorts att jag börjar 12.40. Endå duktigt av mig som lyckades dra mig upp fast jag kunde sovit en timme till. SKulle hämta Wilma halv tio, det är gjort. Cyklade dit med nike, parkerade cyklen och gick tillbaka med båda hundrana, INTE LÄTT! Inte lätt när dom springer åt varsit håll. Men nu är dom här och dom passar bra ihop.

Så vad ska man nu göra i en timme och 20 miuter ? Käka frukost kanske? plugga samhälle va de ja..
Har bara provet idag rätt skönt. Sen stan ja, sen hem och vänta tills mamma kommer hem, då blir det träning. Måste komma igång nu, men de e pissetråkigt att cykla dit i t.-shirt, tjocktröja, vinterjacka, tights, joggingbyxor, vantar, halsduk och mössa. Tar en evighet att bytaom ju. Bättre när mamma kör..

Nu blir jag lite stressad, har lätt för att bli de för jag vet att jag är så dålig på att planera när de gäller tid. Frukost!


samhällsbajs

JAH HATAR POLITIK! Jag hatar Adam Smith, John stuart miller, Vladimir lenin, Karl Marx och alla andra som har något med politisk historia att göra! Det är klyddigt, svårt och tråkigt.

Har väl fått in lite vett i skallen, får tacka katti för lite hjälp på traven den där gamla moderaten.

Prov imorron 12.40. Vår enda lektion. Men inte långsovande för det, jag ha hämtat hit Wilma vid halv tio för att passa henne i två timmar sen till skolan. Sen efter provet måste jag in till stan för att fixa present till Sofie som fyller år i helgen. Det blir tjejmiddag sen utgång på fredag, sofie bjuder på mat och max på fest.

Nu ska ja sova för jag är så sinnes trött , somnade i kattis säng klockan 14.40 idag..

pannkakor i stora lass!


hrmm jag ber om ursäkt för googlebild men min kamera är urladdad!

Skoldagen blev väl inte som planerad kan man lugnt säga.
Engelskan gick som den skulle, kollade vidare på forest gump. "Life's a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get"  Sen UM, 8 minuter tog det: Mötte upp katti för lunch på jensens. Kyckling med råskivad potatis och bearneise låter inte fel va?`

Hem till katti eftersom våra lektioner efter lunch var lektioner man fick jobba hemifrån med, vilket jag inte gjorde, plugga samhälle istället. Mycket viktigare!

Hos katti stog mia och lagade pannkakor?! ahh vi som precis ätit , men ville inte vara oartig så tryckte i mig några stycket. Rätt många faktiskt, dom va ju så små..

Cyklade hem vid halvfyra och parkerade mig i soffan nån timme, tar tag i plugget nu sen tv igen, amandas syrra ska laga mat, kan ju inte missa det.

later!

like a rainbow around my heart

Så klockan är innan elva, jag ska sova och har läsa alla sidor i samähällskunskapen. Hur mycket som fastnat återstå att se imorron.

Känns tomt utan pappa i huset ♥
men snart helg, typ. Då kommer han hem på besök.

Imorron skola, börjar 08.20 med engelska, kollar forest gump.
Sen um för ja kolla så allt står rätt till, ska va där 10.30 och tänker dryga ut så ja slipper svenskan.
Den är ändå oviktig imorron.
Sen expo göra planskiss över vår idé.
Sista lektionen är samhäll, genomgång av det sista till provet. Slutar 16.20 men han släpper oss alltid tidigare.

Sen kvällen går åt till PLUGG!

har ja kass humor ?



ja den är 6 minuter men kolla hela!
om du nu har 6 minuter över..vilket jag har alltför ofta

eleven days!



elva dagar kvar till LONDON!

mjau.

Dagen idag, tisdag 14 oktober har varit som alla andra tisdagar ?
Lite sol men kallt. Stadsvandring på stortorget med klassen för att få insperation till vår nya uppgift. man ska komma fram med en modell på "en mötesplats på stortorget!" Det enda som sätter stopp för vad man får göra är fantasin. Skissad lite planer med lotta, en lady loungh men minispa, tidnings/bok/skvaller hörna , starbucks, konstkurser, massage med mera. Ett tre våningshus mitt på stortoger med tillgång för en avslappnad stund. Behövs ju i malmö?

Slutade klockan tre tog bussen hem mot plugget. Gjort klart ett arbete och läst några sidor i samhällen, känner att jag har lite mer pepp idag, efter maten då.

Nu blir det lasange!

ingen motivation

prov i engelska , prov i samhällskunskap, inlämningsuppgifter, projekt! och jag har ingen motivation alls för tillfället. Knaprar på en morot och myser med nike istället. Har spenderat mesta delen av kvällen framför tv:n och slötittat på program efter program. Amandas syrra var med i "halv 8 hos mig" som en av deltagarna. Sen efter det fastnade ajg vid tv:n.

Annars har min dag bestått av uppvaknande hos katti, frukost sen till stan på jakt efter en svart klänning till katti. Ingen lycka på jakten där. Åkte till kockums för en timmes idrott, basket på schemat idag. Dirket hem till Wilma efter skolan för en promenad sen bara dega hemma hos henne. Wilma är då en hund.
Mer tv där, inget plugg. Illa!

Hem och käkade med mami. Pappa hade sin första dag på ronneby brunn idag, det gick bra. KOmmer bli tufft nu att ha dig borta en vecka i stärck. Bara se dig på helger då jag knappt är hemma/vaken, får bli ändring på det! Men de jämnar väl ut sig med gratis spavistelser med mera hoho.

Ska in i duschen, sen måste jag trycka ner huvet i samhällsboken :(

kommit fram till att min kamera måste använad flitigare också

top shop


lazy Sunday afternoon

tänk att anna malmhagen har haft en lugn helg? Visst har inte varit hemma och kom inte hem  förens halv fem inatt men ändå. Inga skandaler, inget vilt dansande, inga galna skador med mera. Något som alltid brukar uppkomma i mina helger. Har inte träffar amanda, kanske ligger något i det?

Igår blev det chillkrök hos josefina, slutade med typ 15 pers, två boxar vin och missade bussar. En fin kväll men jag var trött så var inte riktigt pepp, kanske håller på att bli sjuk? Skulle ta bussen 02.22 tänkte jag men nä den missade jag. Då tänkte jag ta den 02.32 men nä den missade jag också. Skulle ta bussen 03.02 med hoffnell och bellan men nä jag var på hållplatsen men inte dom. När dom väl kom började vi vandra mor fair play. Vi väntade på bussen en halvtimme, jag var trött och hade egentligen kunnat legat hemma och sovit men är snäll som väntar.

Var hemma halv fem och somande vid fem. Vakade 15.01 idag, jag som skulle plugga damn! Har iallfall fårr i min tio sidor så har 25 kvar yes.

later!

I'm bad!

Ciao! Härliga oh härliga helg. Klockan är bara barnet och mina planer inför kvällen är bra.

Igår var det partaj hos Felicia som gällde tack för allt gumman. Många nya männsikor, mycket politiksnack från kattis sida usch, blev hemkörda av karsten på varsit håll , jag fick besök av nattens riddare. Vaknade vid tio imorse och låg kvar till kvart över två. Det blev handledarkurs till körkortet 15.00-18.20. Det var inte så segt som jag tänkt mig. Och nu är man fit for fight hoho.

Hem för att käka och sedan trycka i sig lite äpplekaka med glass. Gud är jättemätt nu och har en påse naturgodis som väntar. Ska in i duschen nu för att sedan ta bussen till fina. En favorrit i repris från onsadgen ? Fast utan badandet i badkaret och spökhistorierna kanske.

Har även fått mitt nya abonemang från Glockalnet. 4000 gratis sms/ månad, uppkopplingskostnad 99 öre/samtal, minutkostad 0 kr, månadsbelopp 99 kronor. Det låter för bra för att vara sant va ?
Men det är sant hoho!

Ja nu måste jag öka lite !


ahh freak out!

Sitter och lyssnar på tainted love och är sunkig. Har inte hunnit duschat eftersom tv:n var så mycket viktigare. Det var skola till halv fem idag, inte okej. Hade även en håltimme på sisådär FYRA timmar, gick hem till fina och åt äggröra och kollade fucking Åmål. Hur kan man inte tycka om den ? haha.

Idag blir de partaj och jag sitter här och gäspar. Får käka lite så man får enerigi! Katti kommer hit efter jobb. Det blir kotletter med sås och tillbehör sen fixa oss sen bussen till staden. Får se vart vinden tar oss under kvällen. Men vi har alltid kul tillsammans så har inget att oroa mig för.

Mjäh ska iallfall hinna med en indisk dusch innan hon kommer. Ni vet såndär snabbtvätt under armarna..

blondie attackerar tårta

min mage är stor, ser typ gravis ut. 3 tårtbitar och tre cider vilket jag inte klagar på ett dugg för de var gott! En del av kattis släkt var där, och jag men jag är en del av hennes familj ju. Av mig fick hon  ett kort, snällt. På kortet hade jag skrivit i stil med "Grattis på 17-årsdagen älskade bästis. Av mig får du en upplevelse du sent ska glömma. På jullovet ska vi till danmarks och gå på tivolits julmarknad. Efter att vi gått runt där blir det middag sedan ut någonstans. Om vi har tur med ekonomin blir det övernattning på något hotell så vi kan leva livet"

Ja de e långt kvar med de e så äckligt mysigt på julmarknaden och så ju. Kommer bli fint.

Åkte hem vid halv elva och ja nu e de dags att sova.

denna låten spelades ett antal gånger hos frissan idag. Lågstadiedisco känsla över de hela?


tårta och födelsedagsgrisar

för 17 år sedan idag föddes Katrina Welitschka på BB med far peter och mor mia. Hon växte upp i limhamn/djupadal och gick sina första år på hyllieskolan. Vid 7 års åldes började hon spela fotboll i limhamns if och startade där en välbetald karriär. Även jag spelade fotboll i det laget och vi blev vänner. I två år höll jag ut sen gav jag upp. Katti gick vidare till mff en säsong sen vidare till Vintrie där hon spelade sina sista år. Skolorna hade bytats till djupadalskola sen bergaskolan där vi hamnade i samma klass. Vi blev bästisar och älskar och hatade varandra om vartannat, mest tyckte vi om varandra men våra viljor gick inte alltid ihop. Vi gick i samma klass ett och ett halv år tills hon bytte skola till sundsbro för att det blev kaos i klassen. Men jag visade min riktigt vänskap och höll fast vid henne. Nu har vi så himla mycket att se tillbaka på kan ju bara näma spanien, rymningar, konfaläger, danmarksresorna, klåggenatten för att näma några äventyr. Idag fyller hon 17 och är inte ett dugg klokare för det. Men hon är trots allt det fortfarande min bästis!




2003 & 2008 jag lovar att det blir många många år till.

Ny ska jag cykla iväg till katti där det bjuds på tårta hoho tårta två dagar irad är jag lyckligt lottad eller ?

pardey pardey

kass bloggning igår jappjapp. Sorry sorry sorry för det, jag vet att ni blev oroliga! Men hade faktiskt inte någon tid alls vid datorn igår.

Skolan till 15.00, fick sluta tidigare sen blev ja hemkörd av emil. Träffade den nya hunden ja ska börja gå ut med, wilma som är en labbe. Några exta 100-lappar i månaden och motion fint. klockan blev sex oxh jag blev stressad. På med finkläder och make-up sen till bussen springades i högklackat. MIddag med fina för att fira henne. Utgången blev ändrad då josefina kom på att hennes pappa var i sthlm! Det blev kalas med dom närmaste på skolan och natten blev lång.

Vaknade halv nio imorse, så äckligt ont hade jag i nacken också. Sov i en soffa blö. Iväg till frissan igen och fixade utväxten IGEN smärtan IGEN fyfan :(. Gör sviningt ont i min hårbotten.

nu ropar mamma mat uppdaterar lite bättre sen!

sniglar & popcorn

ahh känns som denna dagen varit jättelång verkligen , ändå har jag inte hunnit med att göra mycket vettigt. Hem efter skolan in i duschen fixa upp mitt svintohår som jag fick iförrgår när jag råkade somna med blött okammat hår. Blir  faktiskt nästan som ett afro. Efter en halv flaska balsam och 300 avdragna hårstrån är mitt hår bra igen.

Mamma och pappa kom hem och de blev brottom till restaurangen. har glömt vad den hette men de va en spansk/italiensk/fransk med bra mat. Förrätt sniglar i vitlökssmör, nej det är inte alls äckligt. Prova innan ni säger nått för ahh de e gott. Sen lax med pestopasta. Pannakottan fick jag hoppa över eftersom vi skulle hinna med bioan, synd. Blev en popcorn istället men inte alls lika gott, fastnar bara i tänderna ju.

Filmen Patrik 1,5 var bäll. Lyckades hålla tillbaka tårarna nästan hela filmen , har blivit jätteblödig på sistonde när det gäller film. Ärvt av mamma!



ska sova nu upp 06.45 imorron , inte alls sugen på det!

dubbeldaim

sitter med ett daim intryckt i munnen, det är för kladdigt att hålla i men händerna så de fåt bli mellan bissingarna. Gott mellanmål, socker-beroende-efter-en-lång-dag-av-tråkiga-lektioner har krupit fram under dagen. Har egentligen slutat men ska göra klart ett arbete. Ikväll blir det middag på bakfickan och bio ikväll. Pappas sista dag på smygehus, lite sorligt. Men mami är kvar där.

Riktigt hemskt att det var kolsvart utanför fönstret när jag vaknade imorse, ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Tyvärr delade jag säng med nike som stog och pep vid dörren eftersom hon ville ha mat.

Måste även gratta den finaste Finan som fyller 17 idag! GRATTIS FINA!
imorron blir det firande på lilla torg förhoppningsvis.



Galen, galnare, fina!
du är fin du

sömnbrist

ja jag lider nog av det. Men får väl skylla mig själv. Vänder på dygnen på helgerna och går upp halv elva på måndagar. De e klart jag inte är trött nu ju.

kollade nyss film. Tre systrar och en mamma eller nått sånt. Ingen pangfilm, men mys-faktorn var hög. En tjejfilm man sk ase med sin kära mamma med en burk ben & jerry's helt enkelt.

Ska försöka sova nu!

fin bil



http://www.blocket.se/vi/18468276.htm?ca=23_11_s

hahaha bara för att?
glida runt i en pink kärra nästa år?

näe, men endå kul idé

blev inge friskis, blev inget förflyttande ner heller. Blev ruttnade framför tradera, ebay och blocket. Buissneswomen ni vet.

Nu ska jag duscha sen plugga iallafall.

once you gone you can never go back

Bambi på is gick bra, ramlade bara en gång och såklart kom det med på bild. Bilder kommer såfort josefina skickat. Hoho. En timme på is, en kvarts bandy och två mål senare slutade vi. Bussen hem och hämtade den försenade filmen ja hyred förra veckan, illa, och cyklade till limhamn med den. 15 kronors avgift damn :(

Hann springa in på hudinstitutet och boka om tiden igen innan bussen kom. Åkte till stan för att lämna tillbaka min älskade jacka som gått sönder. Fel på dragkedjan, men dom skulle fixa det eller fixa fram en ny jacka. Gick runt och väntade på att felicia skulle sluta så vi kunde ta vår prontofika.

Blev fruktsallad för mig och en massa skvaller, as always. Lite planerande inför london och lite inför helgen.

lite pics från lördagen. Jag tänkte väl att de fanns några bilder på mig!
Bilderna är från mobilkamera men man ser ju att vi är 80-talare!
 



Fler bilder ska letas upp för jag vet att jag finns med på TT:s kamera med hoho.

håller på att överväga om ajg pallar dra mig till gymmet eller inte..

ska iallafall bege mig en våning ner

bambi på is



Skrillor som gäller idag på idrotten! har inte stått på skridskor på flera år. Lyckades tjata till mig ett par hockerör som mindre, killskridskor? Vad tänkte jag på egentligen, att dom inte hade sporrar som tjejerna? Ja men inte fan var det lättare att åka på dem.
Idag får vi låna skridskor på kockums, tack!

Slutar två och då blir det lite mer jobbsökande. Efter vi bastat såklart.

sliten tjej


den enda bilden från gårkvällen? En enda bild , olikt mig som brukar vara linslus.
kläderna får tala för sig själv men kan konstatera att jag aldrig kommer ta på mig dom leggingsen igen!

gårkvällen gjorde mig helg hel. En kväll men 80-talsanda fram till 5 på morgonen då jag och amanda begav oss hem. Mycke folk, mycke alkohol, mycke musik, många färger, mycke dans. Ahh underbart, tack tina!

Temafester är aldrig dåliga. Mer sådant till folket!

Vaknade ett idag men manda vid min sida. Blev spagetti och köttfärsås till frukost sen en heldag med idolrepriser kvällen avslutades med mat på burger king när mamma och pappa kom hem. Fin söndag. Ska snart in i duschen och få ur all hårspray från yesterday.


80-talare

min fattiga cam tar såhär fina bilder. Men jag är stensnygg idag!

shoes


de var en galen kväll vi hade supit som dårar

Klockan är snart fyra och jag ligger kvar i sängen ? Det är illa, men bevis på att gårdage var galet bra. Blev middag bestående av chicken nugget's och nachos med ost, nyttigt.. ligget och trycker i mig nachos nu med jag måste lägga ner med sånt trams,

well vi drog ett shotrace sen drog vi till bussen som vi missade så det blev taxi. Festen var igång när vi kom så vi korkade upp och festade loss. Det var en fin kväll med bra music, dans, vin, nya människor och allt annat en bra kväll innehåller. Taxi hem då vi rlockade upp en norska på vägen , en arg sådan. Hon blev lack för att vi inte visste vart hon bodde. Sen ville hon inte betala. dum brud.

Kom hem så satt nattens riddare vid matbordet och snaskade nachos. Dansen fortsatte för min del coh slutade på golvet efter at jag halkade på en påse. Då gick vi och la oss.

eftersom mamma har tagit med sig batteriladdaren till småland så har jag ingen kamera i helgen, SUG!

nu ska ja ut med nike.


80-talet är i staden



Ja jäklar vad jag kommer vara snygg (ful) imorron. Har varit i stan och inhandlat morgondagens outfit. Satan. Tänkte att jag suklle köpa plagg som jag ahde nytta av senare men nej tror inte det. En orange lång t-shirt, rosa leggings, röda benvärmare, lila halsband, multifärgade örhängen och glittrit pannband med rosett.. hur gick det med att man kunde vara snygg under 80-talet?

Skolfoto idag känns som de kommer bli skitfult, blundar eller har handen i mitt hår?! Sjukt oseriös fotograf.

Sen blev jag klar med mitt "konst"verk i skolan. Blev bra.

Efter staden drog jag mig hemåt och ringde frissan som tyckte ja skulle komma dit så de va bara att ta cyklen och dra mig dit. Fick en ny tid på torsdag klockan 10?! WHY? Ska vara jobbig och ringa tillbaka och se om dom har någon tid senare den dagen. Ombokade även ny tid hos ansiktsbehandlingen, är ju fanta mig i london då yez. Så ny tid den 20:e.

Ja nu ska ja ut me nike sen hinna vila en stund innan amanda kommer på middag!

you know my name

Det blir en helhelg med min älskade amanda! Woho.
Imorron blir det staden efter skolan men henne för att se om vi kan hitta några 80-talskläder till vår 80-talsfest på lördag hos T.  Sen en fika med felicia som antagligen blir take away för jag måste hem till Nike. Amanda kommer på middag och sen bär det av till fina för en galen kväll med gott folk.


Kommer bli en härlig och händelserik helg! And we like it.

Blev käk hos fina idag. Vårrullar , kycklingspett och ris. Mästerkockarna själva om jag får säga. Bussen hem och ut en runda me nike. Sen blev det friskis & svettis skönt , men känner att jag kommer få härlig träningavärk imorron, blev bara benträning idag och för lite stechting, ajaj.

Ceasarsallad stog i kylen när ja kom hem, tackar! Sen dusch på det. Mår fint nu och ska bege mig till sängen.
Just fan skolfoto.. Hysretin om vad man ska ha på sig kommer nu AAAAAAAH!
Palla.

BEVIS Å ATT MAN KAN VA SNYGG SOM 80-TALARE! typ


redovisningen

så nu har jag precis haft redovisning om kommunismen. Visade en Ica film hoho, om rättvisa. Jättebra.

Ja började 12.40 idag och gick upp halv elva. hade en och en halv timme på mig så det blev en tallrik spagetti och köttfärssås till brunch sen en kort runda med nike. Nu har vi slutat en timme tidigare, ska nog hem till josefina och fixa nått att käka.

Imorron är en bra dag, fredag! Det blir skolfot, vet inte om det är bra? Sen slutar vi kvart i tolv. Insparksfilmen börjar klockan tolv hohohoh! alla vi som hatar... internt dåja. Sen på kvällen blir det "klassfest" eller ja fest för oss medianer hos finan! riktigt riktigt rolet!

ja nu börjar de regna också..


En fin reklam fina hittade. Hon satt seriöst och rakade denna i tre minuter!


1 oktober!

Kom på de nyss , ny månad ju! 10:e månaden på året. En månad sen jag fyllde år, 11 månader till jag fyller 18, många månader tills jag blir gammal. Känns bra.

Oktober, höstmånad. Men har kommit fram till att hösten är okej ändå. Iag blev det svarta leggings, vitt långt linne, brun lång kofta, STOR svart mysig halsduk, stövlar och skinnpaj. det känndes höst. Och det är inte fy skam, iallafall inte när det inte regnar.

11 timmar i skolan 08.20-19.20, vet inte om det är okej. Men har fått två arbeten klara så fickju ut något av det. Bjöds på massa nachos och läskeblask för den delen med , tyvärr dricker jag inte läsk, men för alla andra.

Kom hem vid 8 och ville chilla Idol men nä då vill mamma kolla på nått program om scientologer?! WHY? jag orkade inte gå in till min så hasade mig ner till källaren och ligger nu här. Ska tanka nån film som ja kan somna till.

Börjar även bli hungrig igen. Finns spagetti och köttfärssås i kylen.

Mannen som får göra mig sällskap ikväll, Ashton Kutcher mjau.

mingelkväll

inte lika exklusivt som det låter men men det bjuds på mat iallafall? Ska vara kvar på skolan till 8 enbart för att vara representant för EXPO som är min inrikting på skolan, inredning och design i offentliga miljöer. Ska finnas som hjälp för lammen och deras föräldrar. Kommer få sååå mycket frågor känner jag.. nat!

Att gå upp när klockan ringde halv sju imorse var pain in the ass! Somnade om en stund sen vaknade i panik. Hann till skolan med "goda" marginaler dock. En seg dag men regn, bull.

Mjäh är hungrig men det bjuds snart på mat.

imorron ska jag till frissan och klaga. Utväxten är INTE borta och den blonda färgen är för fan gul nu. Inte alls okej!

RSS 2.0