sista kvällen 08

spenderar jag med en påse sour cream & onion och filmen pineapple express


goodlooking


han shakea ass

Hey I made it I'm the worlds greatest! Jag är inte bakis idag, har inte varit och kommer definift inte bli det heller. Gårkvällen var riktigt lyckad. Förkrök hos sussie med annika, anna, jeppan och elle. Halv tolv blev det taxi till etagé där det var kö, en kort förvisso. Träffade  gamla vänner redan i kön, härigt.
Väl inne flödade vodka redbull och cider. Dansstegen var i toppform och brännde nog bort kalorierna från pizzan som var frukost igår. En snygging hittades och nummer byttes. Nattkorv på orvars korvar innan sängen kallade.

Dagen har bjudit på sängliggande, filmtittande och knäck. Nu ska ja äta typ.


you can have whatever you like

jag har nu kommit fram till att jag inte gillar rean! Malmös rea suger faktiskt totalt, köpenhamns rea var mycket bättre. Tyvärr utnyttjades inte den till 100% då ekonomin skulle gå till drycker inför nyår..

Ikväll blir det utgång med annika & co. Etagé blir our destination och jag är pepp! Ska inte gå ut för hårt (hur många gånger har vi hört det nu?) med tanke på att det är nyår iövermorgon och man vill då vara PEPP TILL MAX!

All mat till nyårsmiddagen ska inhandlas imorgon också för den delen.


ny jacka


vad fan jag gör med munnen är det ingen som vet haha


as I promised











ett fåtal bilder från dagarna som varit. Julafton i ljunghusen med singstar.
Utgång med Chickan, tvåmannaförfest hos henne med Queen och izzie, en flaska dooley's och cider.

Bilder från danmark kommer när jag fått ilderna av katti.
nu ska ja till stan med amanda! So long

blond


ja en bild på blondie , fattig men the best i can get right now. Jag orkar inte hämta kameran heller.
Imorron blir det bild up-date!

yes I know

tjatjatja! Ledsen att jag varit kass på att uppdatera, vet att ni sitter och biter naglarna av er så spända ni är. Tyvärr blir itne detta roligt inlägg eftersom jag är riktigt sleten och trött = gårdagen i köpenhamn var lyckad.

Blev bjuden på bio i fredes av kalinka, julklapp nr 1 (klapp nummer två parfympaket, mjau) Det blev Yes man som rullade på duken, längesen jag skrattade så mycket. Tejp-scenen slår det mesta haha.

igår vad det köpenhamn för hela slanten, 11.00-03.00 sen stupade jag i säng hos en vän. Detaljerat om resan imorgon.

Idag blev jag hemkörd vid 12, kom hem och upptäckte att jag inte hade mina nycklar, dom är kvar i danmark.. Tur nog var det öppet in till mig men ingen värme. Två filtar och ett täcke i soffan, robot wars på tv (bara en kanal funkade vid tillfället såklart) och fick ligga där i 7 timmar innan mamma och pappa kom hem från lund. 

ska titta film och tycka synd om mig nu. ♥


broken nail

varför bryter jag alltid en nagel när alla blivit långa och fina, måste fila ner alla nu ju..

klockan är snart sju, maten luktar och jag är nyvaken. Tog en powernap på tre timmar efter hetsandet på nova lund. Va lite bakis så det blev ingen shoppingrunda deluxe, tråkigt. Kanske för att mojiton igår var må-skit-o, så det blev bara en skito. kvällen blev lyckad förutom måskiton och att chickan mådde skit så hon kastade in handduken och gick hem med pojkvännen. Tvåmannaförfesten hos chickis var wunderbar och jag upplevde en filmsekvens. Imorse när jag kollade igenom jackan (va tvungen att kolla så jag fått med allt hem) så hittade jag en lapp med telefonummer och ett namn ,Jonas. Vet inte riktigt hur personen fick ner lappen. Tänker inte ringa iaf..
En nattfösare på barcelona innan taxin tog mig hem.

Nu kom kalinka!

dagen efter

julen i ljunghusen blev riktigt lyckad. Mycket god mat, singstar, guitarhero med mera. Jag har ännu en gång kommit fram till att jag inte kan sjunga, slog dock farfar haha :) Vid 12 kom taxin och jag stupade i sängen väldigt fort.

Ikväll blir det nog utgång och imorgon nova lund med mamma. Ska leta efter jeans och skor , en väska i något mindre storlek än hocketrunken jag har nu. Så max 5 mojito ikväll anna! fast vi vet hur det blir när ja ska ta de lugnt..

va och hälsade på min nya kusin felix. Två veckor bara. Ahh så god damn söt, han trivdes bra i min famn, gav inr ifrån sig ett enda ljud. Barnvakten är kirrad redan då ju haha. Jag hade fixat ett par mjukisskor med musöron på till honom, riktigt söta.

tomten jag vill ha en riktig jul!


frukost framför brasan med köttbullsmackor, varm chocklad och julskinka


Nej jag har inte växt ifrån stumpan än .. haha


och i den hittar vi taddaa!
bodyscrub med handskar, mamma tycker jag är skitig :(
Lösögonfransar till nyår
concealer
torrshampoo
Hurra!

klapparna under granen var fina dom med, resecheck, presentkort på indiska, pengar, lyktor från indiska, och en del annat. Bra saker som jag önskat och behöver! Tackar.

Kvällen fortsätter snart då vi blir hämtade i taxi och körda till ljunghusen där min kära farbror med familj bor. Julfest med 25 personer kan slå stort ju.

Måste hitta skorna från london nu, ska inviga dem ikväll tänkte jag :)


Feliz Navidad God Jul Merry Christmas och allt annat

Dagen alla längtat efter har kommit iår igen, jag har tagit min juldusch och luktar gott nu inför den stora dagen. Mamma står och packar in dom sista klapparna och glöggen står på spisen. Jag har faktiskt julkänsla i magen just nu. Imorse kom pappa ner och väckte mig med sin skönsång "It's christmas" fast de va de enda han kunde av låten dock.

Nu ropar mamma från köket. Lovar att det kommer upp bilder från dagen :) !

God Jul

dan före doppare dan

ännu en snuskig titel.
Om 2 minuter är det julafton. Det kommer vara julafton innan detta inlägget är klart,damn.
För två år sedan satt jag och mitt ex och spelade bingolottos uppesittarkväll, haha, vi vann inget. En minut kvar till jul.
Förra året kommer jag inte ihåg vad jag gjorde dagen innan jul.

en aktiv dag today. Gick upp nio och käkade frukost och klädde på mig, mamma körde mig till jobbet, slutade jobbat fem. Lunch blev sushitallrik och middag pasta rosso hos sara med favoriterna. God jul nu!.
Vi skrev framtidsbrev till oss själva som vi ska läsa om ett år. Skrev om hur vi tror vårt liv kommer se ut då haha. Kul att läsa då. Tryckte i mig en massa gifflar, lussekatter och glögg också. Julstämmningen sitter faktiskt på plats och jag ser fram emot morgondagen, eller ja om 12 timmar.

jobbade min sista dag på lovet idag, nästa gång ja ska jobba ska ja lära mig kassan huhu. Men fyra dagars arbete ger typ 3000 svenska riksdaler ju, utan skatt.
Jag blev inte lurad av jackkaparen. Hon skickade mejl och skrev att hon hade satt in pengarna idag. Jag är rik som ett troll nu ju, om man jämför med vanligheten..

SKIT måste tvätta bort ansiktsmasken!

jubb jubb jubb

daegn spenderades på jobbet och inte i smyge, bakslag. Linda (chefen) ringde halv elva och frågade om jag kunde komma in såfort som möjligt. Hon väckte mig, men jag pallrade mig upp och tvinga mamma köra mig. Jobbat till sju sen dratt 4 koppar te på barista för att sedan komma hem till mamma. Morgondagen blir inte mycket roligare, jobb 10-17. Kvällen däremot, sara har fixat julmys hos henne. I övermorgon är det julafton, sjukt. dan före dan före dopparedan, låter äckligt.

Fick min första vita lön idag, känndes riktigt underbart. Men andra hälften av pengarna för jackan har inte kommit. Känner mig lurad.. Mamma ska ringa imorgon och fråga vad som händer. "Jag har blivit lurad".

ska duscha nu, eftersom jag inte gjort de sen i fredes hos frissan :)

löfte

ett nyårslöfte.
Bli bättre på att använda kameran.
Förra årets löfte gick ju så bra, träna och äta bätte resulterade i att gå ner från 75 -60 kg på ett halvår. Har också kunnat stanna där. Levande bevis på att man inte behöver dricka nutrilett, knapra piller eller svälta för att gå ner. Bara att ha jävligt stark självdiciplin.

tråk

ja idag kära läsare har vi inte mycket att hurra för. Visseligen har jag inte spytt, pannkakorna får stanna kvar i magen.
Sitter med en påse grillchips nu, måste lagra lite ifall man får ännu ett spyanfall ju. Granen är klädd men min kamera är för tillfället borta, igen, så inga julbilder idag ( inga blond bilder heller..). Hur kan man lyckas slarva bort den hela tiden?! Den kommer väl fram förr eller senare

Ska ringa jobbet imorron och säga att jag är frisk. Och om det inte blir jobb imorgon så blir det en runda med mamma till smyge, hämta singstar på hotellet. Måste ju ha någon form av pinsamhet på nyår.
På kvällen väntar etage antagligen, om febern försvinner.

Fina jag tänker på dig och hoppas allt går bra ♥

gunilla är ganska ful och hon saknar takt och ton

God morgon kära läsare!
En söndagsmorgon som alla andra förutom feber och spykänsla, mysigt. Mår lite bättre men magen är orolig fortfarande. Fått i mig tre knäck och ett glas pärondryck, och magen börjar låta nu så ska tatt lugnt. Dagens måste får bli att gå och hämta cykeln på busshållplatsen och klä granen.

Väggen kanske rivs inom kort nu! Annars har pappa lovat att riva den själv, då blir det klart den 23 maj 2010 typ.
Har massor med ideér om hur de ska bli. Mysigt och mer färg. Just nu går färgerna i svart, vit och orange ju. Lite trött på det faktiskt.



puttefnutte mig då..

spya deluxe!


Dagen har varit katastrof. har hetsat på toaletten 7 gånger, bakom västervångs busshållplats en gång. Vinterkräksjukan har kanske nått mig?! Fick hoppa av bussen från jobbet hem , som jag fick gå hem ifrån en timme tidigare. för att få upp colan jag drack till lunch. Pappa fick hämta mig där. Sovit fram tills nu, fick i mig tre köttbullar i små tuggor innan jag knoppade. Dom finns kvar i magen.

En avslagen cola och några köttbullar gör mig sällskap nu. Ska se om det får stanna kvar i magen dådå. Gossip girl som gäller framför maten nu.

MIn mage går inåt, gravid åt andra hållet typ. Det är inte hälsosamt at all tror jag. Kan äta julmat gånger tusen utan at få ångest nu ju, det är ju bra.

hold on me

Nu är det jul igen och nu är det jul igen, iallafall jullov! Så äckligt skönt, det firar vi med fest. Kvällen bjuder på en hel del så det är bara att välja och vraka. dagen har bjudit på uppträdande av rapare, synthare och hårdrock från diverse elever..
Jobba i två och en halv timme sen frissan. Och  nu är jag blond, riktigt blond, så blond som jag velat va hela tiden. Jag är nöjd.

tar bild ikv när jag är lite mer fixad.

Granen står även på plats i stugan, det luktar jul.

MAT!

det snurrar i min skalle.

Kom på att det är 5 dagar kvar till julafton nu. Pappa fråga idag om jag fram emot det och jag svarade nej. Jag har alltid blivit lite besviken på julafton, hemma. Vi har ingen stor släkt, inga tradiotioner (utan mig hade det inte funnits en gran i huset vill jag lova), maten som lockar är köttbullar ägghalvor och romsillen. Jag gillar hellre fira utomlands, slippa stressen och allt. Men detta året kanske jag fram emot det lite mer, ska på stor hamilje/kompis julfest i ljunghusen hos farbror pelle.

mitt ljud på dator jar lagt av ..

Imorron, julavslutning sen jobba sen fixa frillan. Blond it is! Kvällen bjuder på fest och lördagen på jobb. Kanske kommer i säng halv fyra för ovanlighetes skull imorronkväll.

Kvällsfikan ikväll på barista gjorde dagen, även snabbvisiten på friskis. Tack

uppdrag ledighet

klockan 13.00 ringde mamma och väckte mig. Kunde inte somna om sen heller, damn. Rog ungefär en kvart innan jag kom fram till att det var torsdag. Ingen bild idag = ledighet, tackar. Ska ta vara på denna dag genom att dega i sängen framför gossip girl, byta lakan eftersom dessa är fulla med chipssmulor nu, träna, kvällsfika med chicksen.

Hade en riktigt sjuk dröm inatt. Ni vet när man vaknar helt skräckslagen men man kommer inte riktigt ihåg varför. Så vaknade jag imorse, hade ett svagt minne av fest, glömd jacka pch dooley's för 19,90 danska. Och en jävla massa trappor.

uppdrag byta lakan nu.

why do you run so far away?

Jag har gett upp pälsjackan nu. Idag blev jag istället halvägare av en pälskrage , farmor och jag delar. Kommer bli fin till nyårsblåsan minnsan. Skräcken inför nyår kommer närmare och närmare. Blev bjuden på två nyårsfester idag, en i sthlm till en dj på rhodos som vi träffade där, öhe? Sa nejtack. Sen en på skolan, men antar att hela huset kommer lukta maja så skippar nog den med.

Jullovet har satt sina spår redan, jag har fett hår, luktar illa av solarium och är sugen på knäck. Fan att man ska bli sunkig på dagarna/kvällen bara för man är ledig.

Jag börjar bli lite brun nu, lite. Ökar min risk till cancer med många procent men vill man va fin får man lida pin, right?


och du är fortfarade en idiot baby.

sunshine darling

I helgen ska jag ta tag i kragen och fixa bloggen! Ny header, nya bakgrund med mera. Fin.
jag luktar solarium och har soppa i håret.

Öe.

Imorgon har vi ingen skola, det betyder att jag fantamig har jullov nu.

sannolikhet?

Har nu gått och ältat länge över mitt hår och hur kasst färgat det blev sist, så gick in på larson & lange och frågade när dom hade nästa lediga tid. Fredag klockan tre ska jag bli blond & faboulos, tror jag. Om jag inte ändrar mig till ljusbrun. Jag ringde mor min och berättade, hon svarade "men, jag var ju inne och bokade tid till dig där idag också. Då fanns ju inte ens den tiden! Jag som skulle överraska dig." vad är sannolikheten? Mamma, det var en väldigt fin tanke.
Nu blir jag iallafall grann i håret innan lovet


right bright smile



Kollade igenom posten nyss. Har fått min remis hos tandregleraren nu.
Den 30 januari är det dags.
Räls eller inte ?
Kan ju säga att jag inte tänker ha det om den ska hamna utanpå tänderna, bakom ska det vara. Har ju inte så stora problem faktiskt, tror jag.
Well vi får la se om jag blir braceface or not haha.


jordbävning och skor

Va de någon mer än jag som inte vaknade av "jordbävningen" imorse? Jag sov så gott, vaknade av ett sms halv sju där de stog "kännde du av jordbävningen?!" jag somnade om och trodde chickan var dum i huvudet. När ja vaknade på riktigt frågade jag mamma om de hade hänt? Så var det såklart sant, fan att jag missade det. En liten bävning som inte är farlig hade man ju velat vara med om.

Engprov idag, tackar. Det gick nog väldigt bra. Sen svenska antikens dramatik, inte lika bra. Det är ju så tråkigt.
Dagen avslutades med bowling, jag vann första rundan tackvare två strikes irad i slutet. Andra omgången behöver vi inte prata om.

Det blev lite mer julklappsinköp efter skolan med chickolina. Vandrade runt länge och väl. Vid halv sju åka chickan hem och jag mötte upp tina för en kvällsfika på eph. Myjset!

Idag fick jag mina pjucks!
ingen bra bild, blixten sabbar, rip :(



men ja, dom är fina, lite för stora så ska köpa gelesula att ha i så glider man itne runt heller. Har en tendes att svettas mycket om fötterna i skinnskor.

Men jag är lycklig, det som räknas ju!

eller black

29777-BLACK
29777-BLACK

Vi får la se

önskelista

30137-PEWTER


Satt och skrev önskelista idag.
3 saker finns med.
- bidrag till prag
- presentkort på insdiska, ni vet till lyktor, soffkuddar, filtar och annat som är tråk att lägga pengar på.
- parfym - replay

lätt för mamma och pappa.

Skorna ska jag köpa till mig själv i julklapp tänkte jag. I veckan helst.

mer clementiner och julsång

Skalar dagens 5:e clementine, kommer snart se ut som en. Man blir ju vad man äter. Orange kommer jag bli också, fint till nyår. påtal om nyår så ser det rätt dött ut faktiskt. Förfest och efterfest är löirrat men däremellan ? Kanske blir tjejnyår vem vet.

Från clementiner till nyår till today. Månad, sista veckan innan tre veckrs underbart, efterlängtad lov. Sista veckan med skolarbeten, har visserligen lagt av hjärnan men har prov imorron och svenskauppgift. provet kommer gå bra ändå. Svenska uppgiften får jag fixa i veckan. Ärlighet vara längst och jag ska säga att ajg inte fattar hur hon vill att vi ska göra, därför gör jag inte den nu.

Föjde med Qim till paulikyrkan för att se på heleneholms julkonsert. jag hade väl mer trott att det skulle vara egna låtar och så. inte gospel, vilket det var.

Tog tag i min bleka kropp idag och drog med den till solariumet med cia på lunchrasten.


lite spaceigare med rosa rör, fett ös. berättarröst, vattendunstare, doftaggrigat med mera får man uppleva.
Men brunare känner jag inte mig..

Fick sålt mig jacka idag hurra! 1800 rakt ner i pragresekontot.  

kusin vitamin

jag fick en kusin igår kom jag på nu. När pappa berättade det imorse var jag helt yrvaken så glömde bort det. Lille Felix, välkommen till världen! Slog mig nu att pappa blivit morbror haha.

förövrigt har jag klämt i mig 5 clemtentiner idag, ska snart skala min sjätte. Gissa vem som kommer att må kasst i magen imorron? Right, jag!

ska faktiskt försöka sova nu, efter en clementine och en omgång jeopardy.
nattinatt

byebye blue

idag skulle jag egentligen ha varit på amandas uppvisning på stallet, men jag körde fel. Skulle övningskörs dit och varken pappa eller jag hade 100 % koll vart det var men hade ju kollat upp på eniro. Lättare sagt än gjort typ. Körde av fel väg och kom ut någonstans sen blev klockan fem i två och vi var långt ifrån gullvik så vände och körde till limhamn istället. Kollade julskyltningen och butiker. Köpte en ny jacka, tycker att sveajackan ha gjort sitt så la ut den på blocket nyss. Övninskörde vidare ut till klagshamn och runt där lite sen hem för att äta.



riktigt mysig och fin färg :)

nu kom mammi hem så nu ska vi spendera lite familjetid.

later


mama and papa says you have to go to school.

satt och kollade igenom mina gamla blogginlägg, damn vilken optimist jag var back in the days. Vad hände?
Måste sluta vara negativ och tråkig.


we were eachothers destiny

Godmorgon god morgon go morrn! Typ. Har precis vaknat från min powernap, yes. Tro man vaknar tio då, tur att jag inte hade några utsatta planer iaf. Är fortfarnanade trött men tvingade mig upp annars kommer jag vakna 6 imorronbitti aspigg. Kanske detta inträffade för att jag bara sov fyra och en halv timme inatt (en halv timme mer än förra hegen hurra!) sen jobbat sex timmar på de ? MÅSTE slutade somna så sent när jag ska jobba sex timmar..

Håller på att ladda ner dude where's my car och har två påsar chips, fast jag orkar inte äta ett enda. Idag har jag ändå "bara" ätit en big mac & co, donken var det enda stället i stan man kunde äta lunch på där det inte var fullt eftersom folk trycker i sig maten. Orkade inte ens äta upp hela och rörde inte pommesen, sjukt. Sen åt jag fem prinskorvar när jag kom hem. Och nu är jag fortfarande proppmätt. Min magsäck har nog krympt under natten.

ska iallafall hämta julmusten!


en sommarmorgon 08. Fasen vad jag saknar det!

dear you

ja kära läsare jag kom att tänka på en sak bara sådär från ingestans. Ni kanske undrar vart nattens riddare tog vägen? och vem det var ect..

Tänkte dra en kort story utan namn faktiskt , kan ju bli en aning pinsamt, för mig då.

Vi träffades genom en vän till oss båda för över ett år sedan. Om jag inte minns fel så var det sommarlovet till ettan, alltså jättelängesedan. Vi började träffas lite då och då och det blev en del övernattningar, lika många bråk också för den delen. Vi är väldigt olika och har olika åsikter om ALLTING. Jag åkte till Thailand över nyår och två veckor framåt  och tänkte liksom inte att vi skulle fortsätta att träffas sen men jo de gjorde vi. Det blev mars och ja man kan säga att vi blev ett par, typ. Visserligen inget långvarigt par då han lämnade mig ensam och övergiven på en gata i pissregn på valborg! Inte snällt någonstans. jag hade ångest några någon timme för vad jag hade gjort, om jag nu hade gjort något. På kvällen dagen efter hamnade vi på samma fest och det slutade med att han sov hos mig. Sedan dess har vi träffats med jämna mellanrum fram tills för en månad sen. Det blev massa bråk, skitsaker helt enkelt. Men det är dom jag stör mig på.

Och det slog mig nu att vi inte har setts sen halloween. Damn. Det är mer än en månad sen faktiskt..
Vi pratar ibland men det slutar alltid med bråk eller liknande så nattens riddare är nu mera history people!

Nu ska jag möta katti.

uptown!



ehehehe ändrade planer igen, varför håller jag aldrig mina?
Ska till Andreas istället, kanske tar mig b.flo senare vem vet natten är ung och jag ska inte upp förens nio imorron ändå lite sovmorgon ju.

katti är påväg hit, längesen man träffade den kärleken ja. Även hon ska upp tidigt imorgon så jag har någon att dela mitt "lidande" med, alla tycker ju så synd om en när man säger att man ska upp tidigt.

Jag är festfin och klar för att lämna huset närsom!

JIIIHAAA




jag är inte handicappad längre! dock är mobilen min gamla fina fattiga guldiga nokia. jag har samma nummer men har inga nummer på mobilen så kära ni som vill att jag har ert nummer ge mig det isåfall.

dagen har gått snabbt och har hunnit med sol och julklappshandlning. Fick reda på att ja ska jobba imorron också 11-17.00, money money!

Kvällen blev kastrerad totalt, folket ville festa istället för att mysa film. fattigt..
Själv vet jag inte än vad jag vill. Får helt enkelt se, har några alternativ.


Gick snabbt och smärtfritt att bestämma det ja. Blir b.flo med amanda, idiotannika och emma. Ska ta de lugnt och INTE gå och lägga mig fyra som förra fredagen innan jobbedag. Va lite trött..

Nu ska ja hoppa in i duuuschen!

fridag

sitter och lär mig grunderna i photoshop, jettebra att ha tydligen. Kanske kanske inte vem vet?
Hårt att gå upp kvart i sju idag faktiskt, hade ställt 5 alarm på mammas mobil plus veckarklockan. Pappa kom ner yrvaken för att kolla att jag var vaken, tur var väl det annars hade jag nog sovit nu.

Fin kväll igår, jesper hämtade mig kvart i åtta så körde vi ner till havet vid bo01. Flyttade runt sätena i bilen så vi fick mycket plats, en liter daimglass och en jäkla massa snack om massa skit, tackar. Blev hemkörd och kom på att jag var tvungen att duscha eftersom jag inte gjorde det efter tränignen, mysigt..

and now byebye!

solmate.




människan mår faktiskt lite bättre nu. Har solat och tränat idag, tränade i en och en halv timme, jag lovar att det känns imorron i benen. Men brun blev jag inte.. tar igen det imorron efter skolan huhu!

Åkte till skolan för att möta upp chickan ,eftersom hon var min solmate (höhö), halv ett så jag har faktiskt inte slösat bort dagen helt. Efter träningen pluggade jag faktiskt.

Nu ska jag unna mig en halvliter glass med jesper.. Det var den träningen de ja.

later dudes!


inte okej

Åhh denna veckan gå mig på nerverna totalt!
Allt är skit / piss , kasst. Inte nog med ja blir bestulen, slår mig, glömmer skolkort med mera så försov jag mig idag. Hade min gamla veckaklocka som väckning istället för mobilen och det är väl inte hjärnan van vid så när den ringde snoozade jag lite för länge. Typ en timme för länge..

Vaknade och började göra mig iordning för jag trodde klockan var kvart i nio när klockan var kvart i tio. Klockan blev kvart över nio och jag skulle bli hämtad då men där kom ingen bil, blev lite tjurig så ja gick in och tog en titt  på klockan, 10.22 åhh jag ville börja gråta. Småsaker som gör livet förjävligt helt enkelt.

Ska iallafall inte ligga och dega idag, ska åka och sola om en halvtimme sen träna sen plugga engelska, eftersom hannes var fin nog att lägga in ett engelskaprov innan lovet.

gratis är bäst

gick med i gratisbio precis. Många bloggar om de så va ju tvungen att kolla in det. Det är faktiskt lätt och gratis.

För att gå med och hjälpa mig gå in här och ange Highheels som värvare. Då får ni 50 poäng och sen är de bara att prova på olika tävlingar, erbjudande med mera!

på en kvart samlade jag ihop 133 poäng, det är easypeasy.

nattinatt

skumm tomte eller skummtomte?

Jag hatar rent ut sagt ettorna , inte alla men många av dom, på vår skola. Sen dom kom har skolan sjunkit totalt. Inbrott efter inbrott. Knark under skoltid, nolltollerans. Ibland undrar man om deras föräldrar har nått vett i skallen, för deras barn har ju inte det. Visserligen så  förekommer knark under skoltid hos rätt många, har finfina exempel på några. Inga namn näms. Jag har aldrig förstått saken med droger faktiskt. Dom som håller på med det säger att det inte är farligt att röka maja. Kan man ju fråga om man tycker det är fint med en sönderfrätt hjärna också...

Lov krävs nu! Klarar inte av skolan alls nu blöblöblö!!!

Imorron blir jag körd av jesper till skolan, går till tolv sen sola solairum. Det är ju endå en fin dag. kvällen ska spenderas med idiotannika och sex and the city hela kvällen.

Fan vad jag har blivit negativ här på bloggen på sistonde. Sorry, inte meningen. Skyller på hormoner.
Och att jag är mobillös, ska bara klaga lite till, den hade inte kommit in på hittegodsavdelningen på skånetrafiken så japp den är gone for life. Mamma var snäll nog att köpa klänningen till mig som lite tröst, eller för att jag behöver den till julafton hmm.




ska man ? Juli i amsterdam. Men vart fan får jag pengarna ifrån. Starta insamling tror jag.

ny header

ja nu är de fan dags för en ny design, som inte är gjord i paint.
håller på att knåa på en. Får böna att sara hjälper mig eftersom jag verkligen inte fattar någonting.

slutar om en timme, puss

still no phone

nej jag är handicappad, lite iallafall. Känner mig onåbar och död. En pryl som räddar mångas vardag är nu borta ur mitt liv! Mobiltelefonen tog människan med storm och jag är en av många som upplever den sura delen av att äga denna pryl.  Sen kom jag på att att det är ju inte hela världen. Fem dagar av mitt liv utan mobil kan ju inte vara så farligt. jag får nytt simkort med samma nummer ju. letar efter en ny mobil under mellandagsrean eller tradera. Bara alla jävla nummer..

Slutpladdrat, snyft snyft ja det är lite synd om mig men jag mår ju bra förövrigt!

Efter skolan som slutade halv fem ,på denna perfkta dag, åkte ja chickan och jes till staden för att pladdra skvaller över en kopp värmadne dryck. satt nog där i en och en halv timme, snackade gammalt och nytt sen gick vi in på storgatan för att värma oss. När jag går förbi cafe IN eller iallafall det som finns kvar därkännes jag den där äckliga lukten av konserverade paprikor. Klökning på G! Hittade en finfin klänning inne på gallerian som ja ska knipa med mammsi imorron.


Ser inte mycket ut för världen med är faktiskt väldigt fin på!

Det blir en runda jeapordy (nya beroendet) innan sängdags.

summer love


tjuv

ännu två mobiler ahr försvunnit på skolan idag, fisse.

Mamma har beställt nytt kort som förhoppningsvis kommer nästa vecka. Sen är det bara att gå tillbaka till nokia. jag kommer ha samma nummer men kommer inte ha någons nummer at all. inte kul alls.

Farfar i julklapp vill jag ha sponrsring till ny mobil! hihi

något som muntrar upp dance!
Jessica som gjort den, kredd.
Jag, jes, chickan, emil och miranda.
jag som glasögonorm hihihi.

hejdå!

niet mobil

fanfanfanfan! minmobilär borta med vinden. har ringt den men den är avstängd = stulen. Fan också!

hurra hurra hurra

9 decmver och det firar vi med en namnsdag, annadagen. Kanske är lite barnsligt men jag firar faktiskt denna dagen, lite iallalfall. Man kan ju säga att mitt namn har kommit ikapp min ålder? Jajaja.

det var allt jag ville sgäa för den här stunden.

tio små moppepojkar




Hahahaha vem kommer inte ihåg denna?
Tjejernas dans är så otroligt gräslig, och det värsta av allt är att jag lärde mig dansen och skakade loss framför en spegel..

För tillfället är mitt liv rätt händelselöst, tråkigt nog. Sitter och lyssnar på 90-talsmusik bara för dom har så fruktansvärt fula kläder i videosen och för att jag tänker tillbaka på lågstadiediscona haha.

En vettig sak har jag gjort idag och det var att basta efter idrotten på sats, hade köpt ansiktsmask och hela kittet. Det var uppiggande och svettigt.

want you take me to FUNKYTOWN

Madagaskar två, jag må vara barnslig och omogen men hahahaha jag skrattade nog 99 procent av filmen. Hann även med två diry sanchez avsnitt. Får ont i hela kroppen när man kollar på dom, fyfan. Sen blev jag hemkörd för typ en halvtimme sen.

Ska raka benen innan jag går o lägger mig, ska basta imorron på sats så tänker inte sitta med orkadade ben nej.

Så nu har jag bokat in ännu en tripp nästa år, hur fan ska ja få ihop pengar haha, denna gången är det sthlm. En weekend me Jesper och steka i två dagar. Och rhodos är uppkollat nu ju 6.500 för två veckor på samma hotell, det kommer bli så äckligt bra. Så var det prag på påsklovet och danmark nu på jullovet. Mymymymy. Gäller att ha kvar jobbet och lägga undan varenda krona man tjänar där. Plus får nog sluta upp att handla för det är kul. Men en resa är ju bättre än en par skor i längden, eller ?

Duschen kallar!
godnatt

you said you'd take me wherever I wanted to go

andra advent, hurra?
Om två veckor är det julafton typ, plus någon dag.
I veckan får det bli fler julklappar, har ändå inget plugg denna veckan.

Efter narnia och stardust igår tog ja bussen hem och fick x-antal fyllesatal från diverse personer, haha. Somnade runt två och vaknade inte förens två idag. Övningskörde en timme utan motossiopp, yea! Annats har dagen gått åt till dammsugning, städning, pch annat tråkigt. Madagaskar två väntar hos jesper ikväl. Blir hämtad halv åtta så har en timme på mig att spela sönder bubbles först..

Jackan på cubus är också slut, döda! Så någon pälsjacka blir det inte, ska på jakt efter en päls"krage" istället eller nått.

Dagens sko har helguppehåll bara så ni vet..

Också vill jag ägna en tanke till min fina farfar som har suttit och varit jultomte i stan i helgen, goodwill enkelt.


fick nyss detta mejl , vet inte om de går at läsa så bra men det står att jag min mejl drog fram sen en vinstmejl och att jag har vunnit 590,983 pund. varför kan inte detta vara sant istället för spam, det hade faktiskt inte vatt helt fel :(

nu kommer jesper om 20 minuter. Lång tid att skirva bloggis idag och inget bubbles heller.

Ska klä på mig puss

pizza och narnia

Sitter hos Amanada och har precis tryckt i mig en vesuvio. Amanda slog till med en kebabpizza med extra sås, pul höhöhö. Hade tänkt fest ikväll men planerna ändrades till chillkväll, kanske att jag drar ut med idiotannika senare.

Igår var det tjejkrök alá anna, sen vidare till bunkeflo, long time no seen. Kom i säng halv fyra och gick upp kvart i nio för att jobba i 7 timmar. Mina fötter värker och jag knäckte en nagel,..

Blev en snabb lunch med pappa på heavens world, vetesallad med skaldjur, phooo! Klockan fem gick jag till bussen och hade tio minuter på mig att packa innan pappa körde mig till bussen som sklle ta mig hit. En död mus låg på bussen, riktigt vidrigt.

Imorron blirre övningskörning sen film med jesper, madagaskar 2 har jag önskat hohoho.

Nu ska vi ut med hundarna byebyebyebye

dear god

ja då har man ju börjat jobba som butiksbiträde, haha låter lite flott tycker jag, om man jämför med diskare typ. Jobbade 15.00-18.30 idag och imorron 10.00-17.00 kosingen rakt in på kontot den 25 tackar!

Imorron ska jag även hinna gå in på fritidsresor och kolla upp när man borde boka sommarresorna. Vi har nu hittat en resa till Rhodos. Vi ska tillbaka till samma hotell, jag menar det låg ju så nära bargatan och stranden så why not ? åker isåfall i slutet på juli. Ahh de kommer bli galet, två veckor denna gången :).

Sitter med turban och handduk, fortfarande genomblöt men jag har lite brådis, tjejsällskapaet kommer om en timme och jag har inte ens hunnit äta. Har inget hemma dock, får kanske köra en pasta rosso igen. Ni vet makaroner och ketchup. Det blir nog rätt lugnt för min del idag iallafall. Tiden vet man aldrig hur långt den hinner flyga iväg men jag behöver inte så mycket sömn ändå. Men bakfylla är inge att leka med när man ska jobba.


puuuss!

shakeing youre hips

Julkänsla till max idag! Julklappsinköp för fulla muggar med amanda, carro coh sara. Mamma är klar, pappa är snart klar, amanda är snart klar, carro, katti, farfar och farmor är kvar. Farfar jag vet att du läser min blogg, och om du vill skriva en kommentar genom att trycka på "kommentarer" längst ner i inlägget så kan du skriva vad du önskar dig :).

Struttade runt i nästan fem timmar, hitaade en del fina saker till mig själv men köpte dock inget. Bara nuts. Vill ha ett par grå jeans så det blir nästa inköp tror jag.

Ännu en besvikelse när det gäller pälsjackan, den är slut på cubus också. FAN! det är inte meant to be..

jajajajaja de löser sig alltid!

imorron är det fredag, det gillar jag ( rimmaren herself höhö!) Det blir tjejparty här, kanske utgång vem vet.


du är en dålig skådespelare

åhh jag känner mig plöffsig nu. Varför? Jo en kvinnas månadssak, lingonveckan kanske är orsaken. Jag har visserligen sluppit lingonvecka i 6 månader nu, shit vad tiden går fort (när man har roligt eheh). Staven i armen tog bort mensen men inte fan tog den bort sötsuget, plöffsigheten, PMS:en. Kunde väl tatt alltihop istället för att göra det värre. Därför känner jag mig litta plöffsig nu, tror jag.

hade wilma idag, jobbig hund ibland. Hon hade lingonvecka iallafall, blodade ner halva golvet. Men inte mitt problem. Vi lekte i snöslasket och pluggade lite. Sen gick jag hem och somnade i soffan. Olyckligtvis fick jag bara sova tio minuer sen kom mamma hem och väckte mig och sa att vi skulle träna. Sagt och gjort, befann oss bland maskinerna på friskis i en timme sen hem och käkade nudlar med cornkyckling och grönsaker. Vi har blivit såå nyttiga här..

annars har jag inget kul att berätta faktistk.

Godnatt


le freak


they don't know what we've been done, they don't know about me and you

Lillördag, det firas med plugg yeah! Ska även till friskis och träna, om mina ben funkar efter måndages pass på sats, har även Wilma idag. Ingen höjdarvecka alls, pissvädet, plugg, ingen jacka..

Kom atttänkte på att ja har gått halva gymnasietiden nu, och det har ändå gått snabbt.Ett och ett halvt år kvar till frihet.
om ett halvår springer treorna ut och vi blir äldst på skolan. De e kasst faktiskt, fast praktik i 14 veckor är endå okej ju.

3 december = 21 dagar till julafton. Vi har elva skoldagar kvar innan lovet, Och jag har mycket planerat så det kommer gå snabbt. Gottgottgott!

ja o chickis sitter framför varandra och skickar whitelåtar genom facebook, ahhhhhhhhhhhh! nostalgi på hög nivå.


PHOO!



Ögongodis, footcandy!
Topshop.
Mer platå till folket!

har nu hittat en fin pälsjacka på cubus(!)
Men har inte hittat någon bild än. Den fanns med chic på andra sidan och jag blev som galen. Sen att cubus hemsida inte funkar gör inte saken bättre. This is not meant to be. Jag ska väl gå i en täckjacka resten av vintern?

ska sova, mabye att morgondagen bjuder på mer lycka.

buhuhu

jackan på H&M är slut. SLUTSLUTSLUT! Dom kommer inte få in den mer. Ska ringa till lund och lödde imorron, kanske köpenhamn. Fast har börjat intala mig själv att den in är speciell längre för det är ju många som har den nu?

idag har det varit en riktigt helvetesdag. Började 08.20 och eftersom jag fick sådär 3 timmars sömn efter att ha sett på about a boy (vilket inte hjälpte mig ett piss!) så har jag varit riktigt gnällig och förjävlig idag. Slutade halv fem men var inte hemma förens halv sex,  missade the vocie tävlingen. jag vet vilken kebabkaraokien är ju! Man kunde vinna 800 kronor och just nu hade jag behövt vartenda litet öre.

Blev tonfisksallad med kesoröra som middag framför damhandbollen. Jag deckade till i en halvtimme och nu kommer jag inte kunna sova inatt heller ahh vad fint!





licklicklicklicklicklick. Måste skaffa mig en bättre cam kanske ?

Nu går jag ner och lägger mig i sängen, läser CHIC tills jag blir på bättre humör.
Peaceout!

hatthatthatt



citerat av mig alltför många gånger "jag dricker aldrig öl!" ?

last christmas..

Jullåtarna går om varandra på youtube, det känns lite mysigt med 1 december ändå. Har pluggat lite på modernismen men har dock 150 sidor kvar i boken tills imorron. Håller på att ladda ner filmen nu så kanske den kan hjälpa lite ?

Idag hade jag sovmorgon till 13.00 ahh tackar. va uppe elva och övningskörde med pappa från b.flo ill fridhem, pallykalle kallas jag? inte en krock än, prima. Papi fick köra inne i stan inte ritkigt säker i trafiken än tydligen..
En timme på sats med cirkelträning, jäklar vilken träningsvärk jag kommer få imorgon för instruktören kunde ju verkligen inte strechta. åkte hem till Wilma och myste med henne till fem, då gick jag hem.

har kommit fram med lite ändringar jag vill göra inne hos mig. En lista på stuff.
- En mega saccosäck i  kopparfärg eller någon orange.
- En stor tavelram i svart, i den ska det sitta en stort foto på mig mamma och pappa.
- massor med ljuslyktor.
- nya sängkläder.
- nya lampor på toan

LjushållareLjuslykta

ja de är det som står där änsålänge.
Kanske nya soffkudar med ?

Nu ska ja kolla filmen pussnuss!


RSS 2.0