kött på marknaden, cp tv5

hur kan ett tv-bolad lägga ner massa pengar på ett program som dom vetat kommer slå fel? Det var väl inte någon av Sveriges befolkning som trodde på allvar att det skulle hålla. Linda rosing, hon har satt sina spår och ännu mer nu.

men alla unga pilska tjejer ute i landet hugo är nu tillgänglig igen!
hurra!

och för en män som ser någonting i botoxfyllda läppar och fyrkantiga tuttar, varsågoda!

Godnatt svea

this is the life

bra saker
- fått lön och studiebidrag = mer pengar till rhodoskassan
- vet vart jag står i livet när det gäller det privata
- två dagar kvar till påsklov
- antagligen fixat sommarjobb
- fjärilar i magen, lite sådär
- stan med farmot imorgon

dåliga saker
- har nationella imorron i svenska
- inte duschat sen i lördes.. äckelvarning
- hoppade över skolan idag p.g.a halsont igen
- bråkar med spotify
- har mardrömmar om kvinnan som tog stryptag på mig..

Hmm en hel saker har hänt de senaste veckorna. Ingent jag tänker ta upp här så detaljerat. jag fick idag ett kärleksbrev/mejl för första gången i mitt liv och har nog aldirg blivit så berörd innan. En text som verkligen passade in på allt vi sagt och gjort. Pirret i magen och tårarna som rann ner för kinderna var bara av glädje och för första gången på länge kände jag mig omtyckt av någon på riktigt.


Linda rosing är pinsam och ännu mer pinsamt är hennes val. En 19 årig pojk, kommer ju inte hålla alls..
Om jag är bitter? nejdå inte alls..

Skoltrött och har lite ont i knäet. Rädd att det är en miniskel som pajjat, inte kul alls.

Flumminlägg, kanske alla piller mot halsen jag knaprat idag som satt spinn på hjärnan.

Ska duscha nu sen blir det sängen ganska snabbt.

bloggtorka

1000 frågor och tankar snurrar i huvudet dag som natt. Det är först nu jag kommit fram till ett bra svar. Därför har jag inte uppdaterat bloggen så bra.

Nu blir det pannkakor lovar att jag ska berätta mer ikväll.

abstinensen är borta

En påse sour cream & onion från preem 30 kronor och typ 56000 kalorier ligger nu i min mage. Sebbe fick tre max fyra chips resten tog jag. Nu har jag lite ont i magen men klarar mig. Har idrott imorron så ska vara ett litet djur och få bort chipsvalken som ligger över byxliningen när jag sitter här och blottar den. Mysigt..

Sara och jag ska träna typ verje dag (!) på lovet eftersom rhodos närmar sig med stormsteg 4 månader kvar nu!!!!!
Men som hon sa, jag måste ha nått att träna bort så varför inte unna sig en chipspåse sådär på en söndagskväll? Dom e ju ändå bara halvfulla.

Nu ska in till mig, klämma lite porer och titta tv innan jag somnar så fint.

God natt folket

kommentaren som sved mest

Igår när det var paus i matchen så vände sig en kille sig om mot mig. Han va kanske 30 och välklädd. Från ingenstans säger han "jag har tänkt på detta länge, du är väldigt lik blondinbella."

jag tog det som en förolämpning..


har ni fest eller?






utpumpad och chipssugen

jag lovar att jag hade kunnat ge min vänstra hand för en påse sour cream & onion nu. Chipssuget håller på att ta över totalt.. åt en såndär liten fjutig påse igår på rummet men de hjälpte inte alls.

jag som skulle ha en relaxhelg bröt mitt löfte för en utgångskväll. började med att kolla på fotbollen som va sådär lagom trist men två fotbollslag 87:or gjorde stämningen lite bättre. Hittade några trevliga grabbs och spontandansade natten lång. Vaknade 10 imorse och blev besviken över att ha missat frukosten eftersom man ställde fram klockan..
Fick gotta mig med en aroma massage istället. Kroppen är babyrumpelen och jag är helt slö.

Efter en örtgravad lax på citronspegel och lite övningskörning var det dag att bege oss tillbaka till malmö. Jag sov som en bebis hela vägen hem vilket är väldigt ovanligt.

Snart kommer sebbster förhoppningsvis med en påse chips för en chilliskväll.

 


trerätters och kasedans

Efter mer än ett dygn på ronneby så känner jag att jag är rätt avslappnad och lugn. Har precis ätit en trerätters bestående av löjromssnitt med kräfskärtar, baconinlindad kavlfilé med sky och potatisgratäng och till dessert en chockald med pranilmousse. Kan det bli godare? Magen står rakt ut trots besöket på gymmet innan idag. Gymmet här är väl sisådär 1000 gånger mindre än friskis men räckte gott och väl för mig som var där ensam.

Dagen spenderade jag inne i karlskrona med le pears. Gick på gågatan och kikade i butiker. En klänning och en svart body fick följa med hem. Kinamat och äpplekaka åkte också ner inne i metropolen. Fick även övningsköra här på vischan och det gick riktigt bra idag. En promenad med Nike hann vi med innan det var dags för en timme i badet inkl bastu som gjorde susen för bodyn och man mådde riktigt bra efteråt.

Snart börjar dansen och jag kan väl säga att medleåldern här är 60+ så jag sänker snittåldern rejält ikväll haha.

Imorgon väntar en massage klockan 11 sen lunch i karlshamn. Hemåt vid 3-tiden, lagom relaxhelg inte sant?

Ja nu börjar dansen om 2 minuter.

over and out

hej pappa, hej ronneby

Idag klockan 3 åker jag ifrån malmö och 3 timmar senare är jag i ronneby. Ska till pappas jobb över helgen, bo där, chilla på spaet, bada jacuzzi, äta gott, spara pengar och vila upp mig inför påsklovet. SÅ JÄVLA NICE!

Bastutiden igår var uppskattat tyvärr var jag lite bitter efter cykelturen i regnet. Frös som fasen och var dyngsur. Blev hämtad vid nio eftersom jag vägrade cykla hem. Fick sällskap av mr x soom stannade över natten.

Imorse lyckades jag komma 25 minuter för sent, KOLLEKTIVTRAFIKEN KAN DÖ! En bra sak med bussen var att man fick godis av chaffisen.

ska återgå till multimedian och min turistkarta nu.



hur mobbat läge bor vi på :(

bastu och våfflor

Det var våffeldagen igår men inte fick jag någon våffla inte. Middagen idag däremot bestog av våfflor med grädde och hallonsylt, tur att det bara är våffeldagen en gång per år.

Skola till 11.20 tackar. Tog mig hem till Qim där vi spenderade dagen med skvaller och film. Mamma agerade taxi och hämtade upp mig halv fyra. iväg på utvecklingssamtal. Gick bra men jag var kanske aningen bitter men det händer ju inget om man verkligen agerar.

en cykeltur i det vackra (läs: snöstorm) vädret väntar. hem till tina för en bastukväll med tjejerna. har blivit lite av en tradition nu och det är mysigt.


Har varken kommit fram eller tillbaka när det gäller mr x. Står på samma jävla fucking ruta ett som jag gjorde innan också. Fast nu har jag falska förhoppningar som äter upp min hjärna också. Varför skulle det bli serious talk nu och inte sen? Jag vill ju så gärna men det krockar med för mycket.

Miss it

man mår som man förtjänar

partyprisse som man är så mår man också som man förtjänar denna torsdagsförmiddag.
Det blev en massa öl igår, sen när började jag dricka öl? Som hon i baren sa, FLATÖL! Träffade en del oldies från skolan som gjorde oss sällskap. Ett födelsedagsbarn som fyllde 21 blev värdigt firat av vår skönsång. nattens avrundades på max  med ett maxmål. Vandrade hem till miranda för en natts sömn, och en hel del sång från josefinas sida.

en vän i klassen gjorde mig såld på dessa armband, läder och smycken. varför har ingen tänk på det innan och då menar jag tänkt stooort! Det är sketsnyggt!



jettebra ihopsättning va? jag orkar inte fixa i photoshop idag.

Nu ska jag skriva pm till nationella muntliga presentationen.

Hon kommer med solsken till mig

Solen kikade fram idag igen fast det var 1 grad så trotsade jag och wick det genom att sitta ute och avnjuta en frukost på espresso house, utomhus. Två filtar och en stor chai gav ju värme så va ska man klaga? Fick en chans att inviga mina nya solbrillor, ingen bild men tänk er bruna stora med guldkant lite mjukt pilotformade, gjorde det er något klokare?

Efter skolan blev det thaimat med amanda carro och tina, skvaller och thai slår aldrig fel faktiskt. Min mage står ut och jag känner kyckligen i halsen..

Ikväll blir det först ledarkursen sen tjejkväll med mina två pinglor jes och jos.

Nu en dusch!

some days I wishes I'd never woke up

Tror ni att jag drog och tränade? Nej precis
Tror ni att jag la mig i soffan och somnade? Ja, hmm bad bad bad!

men nu är jag utvilad och ska snart ta bussen till Qim där det vankas skvaller på hög nivå. Lite senare ikväll är det serious talk som gäller med en viss person. Jag har aningar om vad och tänkt ut lite bra saker att säga men kommer såklart få tunghäfta när man kommer till kritan, wish me luck.

En sak som ska ligga på guldstjärnesidan idag är att jag har svabbat golvet i mitt gamla rum, fyfan vad äckligt det var. Allt går ine bort men pappa får ta det faktiskt.

byebye darlings

så skönt

Fick precis reda på att vår graflärare är sjuk idag vilket innebär att vi slutar 12 istället för halv fem, hur  gott är inte det?
Ska dra mig till gymmet efter skolan hade jag tänkt, cyklen funkar ju så why not ?

HURRA

pure love



frågan är, vad gör jag med stackars chickan?
My way to show my love to her

you'll never find nobody better than me

Ciao!
En måndag såsom många andra med undantag för aq-va-kul besöket. Det var livräddning som gällde på idrotten idag. Jag fuskade och gick på botten när jag skulle rädda wick, får hoppas att det är grunt om jag nu ska rädda någon haha.

Gick hem till josefina med jes efteråt för plugg och bullar. En mysig eftermiddag med lite plugg och mycket snack. kom fram till att vi ska ha en ladys night out på onsdag. Piffa upp lillördag lite, why not? Längesen vi tre hittade på något så kommer bli finfint.

kom hem nu vid halv åtta kollade tv med mami och snart ska jag beskåda ballar av stål. Jag har en sinnes tråkigt och torr humor så de borde ju va nått för mig? Kanske roligare om man varit två men vafan.

over and out


angry frog

Om du är nedstämd och lite lissen så ta en titt på denna.
froooog

lika roligt varje gång.

kär i dåtiden

Nu blir det lite känslor såhär på söndagskvällen.

Som ni vet så har jag träffat mitt ex en del på senaste tiden både vid bra och helvetiska tillfällen. I veckan som gick så pratade vi ut om det mesta som hänt mellan oss från 26/5-06 tills idag. Varför saker och ting blir som dom blir.

En hatkärlek har växt fram men hatet försvinner mer och mer. Igår mådde jag riktigt bra när jag satt där i hans knä och skrattade, varför kan det inte bara vara som förr fast som igår? Imorse när jag vaknade i hans rum kändes allt som förut, jag log och slog på tv:an medans du sov vidare så som vi alltid gjorde förr.

En puss i pannan och jag var såld..

jag vet att det finns misstag som kommer bita fast i min hjärna men jag är mänsklig jag kan förlåta. Jag kan gå vidare utan att riva upp gamla sår, och vet vet kanske att jag går längre än någonsin nu?

you don't know what you got till you missing it alot

Man ska inte ropa hej innan man är över bäcken och bäcken är rätt bred. Tur att den har en bro.

Lite bilder från charterpartyt som ägde rum igår. Orden stannar kvar bakom läpparna där dom hör hemma idag.


Amanda tina och carro - beachbrudarna!

Tina min hatt och jag


paljetter is the shit?

Sara blev pilot för en kort stund :)

tåårta

hatten blev kvällens pryl helt klart!

diddster och sara



Hatten for iväg till andra coolingar

Allt för denna helgen dådå, nu ska jag duscha sen in till mi casa för en skön natts sömn

Hello beautiful




Nu börjar det likna nått va?
Inte helt klar än men det närmar sig med stormsteg.

Gårkvällen vill jag inte ens kommentera men att slåss på sin egen födelsedagsfest? WHY!?

reaktion big bang

det sa bara pang igår, bara boom så låg alla på golvet och skrek.

kaos.


he walked pass this fishmarket, took a deep breaht and said god morning ladeis

Nu är sängen utflyttad och det ser kungligt bra ut. Eller nästan alla andra möbler står huller om buller. men imorron blir det fixa det totalt!

Faster och farbror hjälpte till medans ja fick gulla med kusinen på tre månader. Bebisar luktar så otroligt gott och nu luktar mina händer bebis. Mysfaktor.

Gårkvällen var, ja galen vad annars? utgång med nina, chickan och sofie. Vi starta på yamato med några cider och hookade upp med hannes max oxh max. Drog oss vidare till Hipp där det var r'n'b kväll. Vi shakeade hela natten tills dom stängde då tog ja en taxi hem med tina som jag hitta på donken på hemvägen.

Vaknade redan halv nio morse och mådde faktiskt förvånansvärt bra. En timmes övingskörning innan 12 är ju inte något som händer allt för ofta. Lunch framför tv:n sen deckade jag till totalt i soffan.

Ska in i duschen nu och dressa mig för en charterkväll. kvällens partytema: Charter. Tolka de som ni vill. Bild på min flashiga outfit kommer innan jag beger mig skulle jag tro.

xoxoxoxoxo

ninisfinis är på besök

Sitter med nina i min säng och lyssnar på blondie och dricker några cider innan utgången.

Ikväll blir jag försökskanin för ninas skoluppgift, ja ni läste rätt vi ska ägna oss åt skoluppgifter på helgen. Hon ska spela in ett "radiorepotage" om hur en utekväll ser ut för en ungdom i dagens sverige. Vi ska snart ta bussen till lilla torg för att sen se om det blir hipp eller något annat dansplace.



en fin gammal bild från längesen på nina och mig hahah, inna jag gick över till id-smink, hallå kakan!

fatty



tack då


nämen hey you



nämen ännu en..

ja han e också skitsnygg faktiskt. Patetsikt, någon? jag? nejdå inte alls. Drömmer bara lite.

Kanske bara jag?

godmorgon godmorgon godmorgon!

Godmorgon svergie! underbar dag inte sant? Solen sken in i fönstret imorse och jag var för en gångs skull pigg när jag vaknade där i tältsängen hos katti. En natt med stefan & krister (ja vi har kass humor) och tjejsnack. Hann  med att synda genom att kränga chips men idag blev det äpple till frukost och träning gäller i eftermiddag! Som sakt killebody beach 09!

Går till 11.40 idag hurra!

Ska ha redovisning nu puss!

entré, vadå?

Jag har totalt missat att nordes största köpcentrum hade öppning idag. Jag har sett alla skyltar och så men aldrig fattat att det var nått så stort. Skyller på att jag bor långt ifrån värnhem.

Efter tandläkaren, som gick bra, så åkte jag dit med chickan. Var riktigt mycket folk så fick smått panik. Det va stort och många bra affärer så ska tillbaka med plånkboksinnehavaren (läs:mamma) imorgon och kolla igenom det en gång till.

"vart tog den platta lilla magen vägen?" ja det kan man undra. Jag går  nu emot alla mina sötsug och ska verkligen försöka att hålla igen i veckorna, fixa cykeln som har vatten i däcken (?) och sen cykla till friskis många gånger i veckan. Killerbody here I come!

Nu ska jag bege mig till katti för en natt med tjejsnack.

helllo sunshine

Ännu en vårdag med solsken, idag åker skinnjackan faktiskt fram!
Solbrillorna också kanske? Påtal om solisar så måste jag införskaffa ett nytt par, hittat mina drömglasögon på en norsk hemsida så får kolla mer på det ikväll.

Skola rill två sen tandläkaren och efter det en sväng med katti. Men nu blir det lunch.

xoxo

glada nyheter

jag börjar halv ett imorgon, det firar vi med att sova tidigt. Jag är ritkigt trött. Efter fyra avsnitt sex and the city med annika så var ögonlocken stentunga. Kanske inte så konstigt, sov tre timmar inatt.

Fikan med madde idag var ritkigt mysig. Kul att få träffa henne igen efter ca två år. Galet att man bara kan tappa greppern så.  Men back on track eller vad säger vi?

Imorgon är det tandis som gäller. En bettskena ska avgjutas och vad jag hört så är det riktigt nasty.



Rätt sessyt eller vad säger ni?

Ska sminka av mig, kolla ett avsnitt sex and the city sen sova!
Godnatt

mjau


vårdag

Solen skiner för andra dagen irad och det gillar vi! Vårkänsla men skinnjackan får ännu inte komma fram, jag gillar inte att frysa och det blåser ju fortfarade orkan här på bo01. Men jeaggings, och sneakerns och en vit t-shirt ger lite smak för soliga vädret.

Har englelska men är redan klar så snokar runt. Jag kom på mig själv med att vara sjukt desperat innan genom att bli vän med Hugo rosas på facebook... Hmm, han e ju rätt omogen ändå.. Sara blir nog lite avis nu.

Ska träffa min kära gamla vän madde efter skolan idag. Va det två år sen vi sågs sist kanske? Så det komer bli trevlans.

Kvällen kommer bjuda på lite rolig pluggning, eller nått i den stilen iallfall.

Tack och kram!

just det!

Hittade min goodie-bag från buddah i torsdes haha, jag var överlycklig över den då. Nu vet jag inte riktigt varför..



50 post-it lappar YEES precis vad jag ville ha!
10 kronors rabatt på max, max kan ta sig i röven
kondom, som om vi inte fick nog från sex och samlevnadsundervisningarna
shampoo och tvål, shampoflaksan räcker inte ens till en skallig. Tvålen luktade gott.

Övrigt fick man en grön badboll, tackar och bugar och två tuggumi, hurra!

Vilken wunderbar surprice va?


Fick inget svar av hugo..

r-r-r-rhodos



fem månades kvar...

Hugo

Den rätte för linda rosing borde döpas om till den rätte för anna malmhagen för jag menar kolla hugo! Bah
Ritkig drömmare är jag, just nu kan man chatta med honom på tv.5:s hemsida, jag skrev en hoppandes liten fråga.


fula skula

blöblöblö, att gå till 16,15 med graflena är riktigt cp jobbt. Det är inte så käkct att säga cp enligt lena men men.
Håller på att göra klart mina piktogram och ni ska få er en tjukik. men såklart så vill det ionte som jag vill..

Ska anstränga mig med att print screena istället.



Så fina va?

Det är 765 grader i klassrummet och jag äter smält daim, toppeneftermiddag.
Hem och träna sen ja haj!



kameran är back on track

vet vart felet låg, att jag inte hade tryckt in sladden ordentligt..  Men nu är det väl inpressad i datorn och bilderna är laddade och klara. Ska vi se vad som hittades dådå.





Ihh väggen är borta tada! Nu ska jag bara möblera om..


väldigt dålig bild men med mitt lockiga hår


jag och wick (mest wick) hade trist på en lektion så vi ritade och ritade. Resultat en fjortis-emo-hippie-rökare. Grannt va?


Min middag..

Jag har kommit in i en period då ja kan äta hur mycket som helst och jag överdriver inte.
idag käkade jag frulle ,mackor, till lunch fyra (!) korvar och potatismos. Efter idrotten åkte jag och mamma till mando och åt planka för att fira nikes 7 årsdags, typ. Fick skylla på det. Kom hem till felicia efter ledarkursen och fick sushi och thaimat. Nu äter jag tre mackor med philladelphia, ost, skinka, sallad och gurka....

SJUKT!
Får vara slut med dessa fasonerna med en gång, efter jag ätit upp mackorna.

Håller på att ladda ner bridget jones dagbok men den är sjukt seg så ska kolla nått vänneravsnitt medans den laddar.

puss!

she's one of a kind

Att sätta sig i annikas säng efter att ha jobbat idag var ritkigt satans skönt, tiden har nog aldrig gått så långsamt som den gjorde idag. Min räddning var en chees och mellancola utan is. Det satt så fint.

Chillar med lite korv, makaroner och keso nu. Måste lära mig att kombinera bättre när jag är ensam hemma..

Kvällen kommer att spenderas framför wipeout självklart! Felix herngren kan göra en lycklig genom att öppna munnen.
Mamma och pappa kom nyss hem och pappa hade världens fulaste hatt på sig :(.



en hatt med lochness i knallgult hahaha.


Ska kolla tv nu faktiskt.

godmorgon, ne den är fan inte god

Men kul hade jag igår iallafall, ovanligt när man festar med annika? Det blev som sagt en vild kväll i bunkeflo med gammla vänner. Träffade tillochmed dagiskompisar sick. Kvällen slutade halv fyra och nu är jag stentrött men måste till jobbet.

Måste tyvärr löpa till bussen nu. Hörs sen, puss och kram!

freak



vad är det för fel på människor i dagens läge?
hatiska svin..

hoppas verkligen att du läser detta och njuter av att få stå i strålkastarljuset!

you never be alone again

Well come on!
Har precis ätit 3 korvar och en macka med avokado, härlig blandning inte sant? Lördagsmiddag framför datorn slår aldrig fel. Får passa på när man är ensam right? Kan inte påstå att jag varit särskilt effektiv denna dagen. Gick upp halv två och blev hämtad klockan två av annika. Åkte till stan med tina och felicia i släptåg, Bk-mat sen vidare. X-antal stopp på vägen för att sen vara hemma igen vid halv fem.

Säger tack till jonte som höll i festligheterna igår, trevligt att träffa alla tygelsjöare igår igen. Händer ju inte alltför ofta nu men när det väl händer så gillar man läget. Blev hemkörd vid tvåtiden och deckade ganska direkt.

Kom just nu att tänka på att igår under preioden av 5 timmar träffade jag 4 ex.. sjukt. två på festen, en var taxi till oss igår och en på pizzerian. 

kameran klyddar fortfarande faktiskt. Och det stör mig satans mycket..

Duschen, NU!


en helt (o)vanlig torsdag

jag fattar inte varför jag sitter här i skolan nu, jag är trött och klar med alla uppgifter..

Gårkvällen var galet rolig. Åkte hem till Qim i snöslasket och mina skor läckte in, great. Drock nån grogg och lockade håret för första gången. jag ska köpa en locktång helt klart! Tog bussen till lilla torg och mötte upp några vänner där. Lite cider och jägermaister åkte ner och partymoodet blev bättre och bättre. Vid halv elva gick vi till buddah och det var galet kul där. mycket dans, mycket redbullvodka och mycket skratt. Riktigt kul att träffa gammla vänner och så.

Vid ett började ajg vandra hem till felicia där det blev en timmes snack innan vi stupade i säng båda två. Vaknade efter en god natts sömn ensam och övergiven i sängen, haha. En cola och lite luft fick mig på benen igen och nu sitter jag här.

mamma och pappa har åkt nu och mina pengar är slut, what to do?



lockigt håååår

bråkig kamera och utgång

Våren kom och försvann lika snabbt igen. imorse var det sol och fåglar som kvittrade nu är det snö och inte en jävla fågel kvittrar för dom har frusit ihjäl.

kameran klyddar på som vanligt, jag som hade tagit så fina bilder på den fula snön..

Mitt i allt hat frågar min kära vän mig om jag vill med ut ikväll, en annan skola ordnar party på buddah så why not? Utgång på en torsdag? man tackar :)! Partykläder på och en massa dans, jag gillar det. Natten kommer att spenderas hos felicia inne i stan.

Måste fixa klart lite till med rummet, bära bort sängen som står där inne tänkte jag. Elgubben var här imorse och fixade sladdarna hurra.

Moppen blir hämtad idag också! Inte mycket klirr i kassan men det räcker nog till körkortet.

ska leta upp nycklarna till den nu!

Upptäckte nu att ajg inte hade sparat...

Gårdagens inlägg.

en helvetisk dag, tror ja fick till det nu


sommar..



Satt och snackade om "en perfekt dag" på kursen idag. En sommarlovsdag, vaknar upp vid elva med frukost framdukad. Drar till beachen med chicksen och steker och kollar in snyggingar hela dagen. Åker hem och tar en dusch, byter om och ger sig ut i partynatten tillsammas.

fan, saknar sommaren 08 som fasen och längtar efter sommaren 09 så extremt mycket!

3:e person

vad är det med killar och prata i tredje person?

exempel: August säger "August gillar att laga mat, han kan göra det till dig någon dag."

Finns det någon kvinnlig själ som tänder till på det eller?!

lägg ner och bete er som män!

några nya läsare tydligen

Välkomna isåfall!

trotts att jag bara gick i skolan till halv två känns det som en jobbig dag. jag har ignen ork att rensa varken skor eller träna. Ska på ledarkursen om en om en halv timme och ska käka innan så inte lönt att börja med nått nu ju.

Vi hade en uppgift tills idag om att skriva om sitt egna helvete plus en bild. För mig är helvete inte en plats utan en händelse, hemskhetsgraden kan vara allt ifrån att missa bussen till naturkatastofer. Helvetet som en plats har jag aldrig funderat över särskilt mycket faktistk. Klart som liten hade man väldigt livlig fantasi och drömmarna for ibland iväg till underjorden tackvare teckand film. Iallafall så hittade jag ingen bild eftersom jag inte har någon konkrek beskrivning på händelsen bara en känsla. Frustrerad, arg, irriterad, bitter.. You name it. Det sägs att en bild beskriver mer än tusen ord, men en känsla kan man ju inte förmedla på en bild... jobbigt läge.

Fick mina omdömen idag, ligger riktigt bra till.
av tio ämnen så har jag 9 GP, 1 TP och 0 OTP.

OTP= otillräckliga prestationer (ig)
TP= tillräckliga prestationer (g-vg)
GP= goda prestationer (vg-mvg)

Helt klart nöjd. Vem vet det kanske klirrar i kassan när papi kommer hem och får se så duktig jag är.
nörd..



kanske fann bilden ändå, frustation!

blonde

I'm ones more blonde and faboulos. Tack therese för fin gudagåva haha. Vem behöver larsson&lange när man har TT?
Håret blev prima men min kameras batteri är såklart dött så kan inte lägga in några bilder på det nya barret.

Någon träning blev det inte idag och inte någon skorensing heller, hann ju verkligen inte. Satt hos TT till halv 8, åktye hem och kollade på linda rosings program. Det är ju så sjukt misslyckat, hela hon är misslyckad och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hugo som är sketsnygg, 19 bast och charmig är 4 år äldre än hennes dotter. Fattar hon inte att det inte kommer att gunka. Ge honom till mig istället!

Mina filmkunskaper utökades nydligen då jesper kom hit med filmen Eagel eye, en actionrulle med humor. Faktiskt bra men man bör ha skarpt sinne.

Nu, en svenskauppgift innan jag nannar så gott.


what I have to do

har två uppdrag idag

Ett: Ta mig till Therese och fixa håret

Två: rensa alla skorna, putsa, kolla klackarna om dom måste klackas om, inpregnera dom och sen bestäma vilka som måste kasseras, snyft!

Ska även kolla om det behövs ett lager färg till.

och om jag hinner blir det träning men måla och tränningen är bara bonus för idag.

mjao





lite längre ner och lite mer till höger

Ikea och vit färg

Nu är det målat ett lager, får se om det behövs mer. Tror (läs: hoppas inte eftersom jag inte pallar.) Passade på att måla om en byrå också när jag ändå var igång med den vita färgen. Att måla tak är ingen höjdare faktiskt, får ont i armarna och nacken.

På onsdag får jag börja möblera om så smått, bära ut sängen som står där nu. Vet fortfarande inte hur ja ska ha det ritkigt, men de löser sig.

Här är de grundliga sakerna från ikea. Ikea är nostalgi, billigt, mycket av allt och öppet. Galet.


KARBY Matta
matta
TUPPLUR Rullgardin
mörkergardiner a´2
FRÄN Skohylla
skohyllan som inte passade i garderoben :(
FELICIA Pläd
pläd
TINDRA Doftande värmeljus
doftljus, vaniljglass
HÅLLARE Värmeljushållare för 7 ljus
ljusstake

Imorgon blir det blekning av utväxten och klippning hos TT, fint med vänner som går frisörutbildning.
Och på tal om det måste jag duscha nu!


en liten dröm

Jag har gått och funderat på en sak ett tag som ni vet, tatuering. När vi var i egypten började vi snacka om att fira nyår i Miami. Och om jag säger tatuering och Miami säger ni? ja förhoppningsvis Miami ink. Hur sjukt coolt hade det inte varit? Jag är 18 så I'm free to go. Berättade min plan för mamma idag och hon tyckte väl inte att det lät så farligt bara den inte var för stor. Nu till det fina. Jag har äntligen kommit på vad och var.

M
A
L
M
H
A
G
E
N

Fast M:en ska vara jungfruns stjärntecken


Ett finare kvinnligare typsnitt och lite blommor som hänger ner från vissa bokstäver.

Först ville jag ha den i nacken men näe. En dm ner på ryggen från nacken och så till höger om ryggraden typ, en storlek på 15 gånger 5 cm typ. Get it?

Ska be chickan rita upp en fin skiss till mig. 

internationella kvinnodagen

Jaha? Märkte ni någon skillnad? Någon som kom fram och gav er en liten present? Nej inte till mig heller, precis som vilken annan dag som helst. Trist, jag fick tillochmed dammsuga?! På internationella kvinnodagen. Haha.

Hur spenderar man då en sådanhär fakedag som bäst?
Jo man sover ut, äter en god frukost och fasar över helgens bravader, glider runt i bilen lite, äter några korvar,  bastar hos tina med annika och tina som sällskap, kollar wipeout som var riktigt skadat, blir hemkörd och nu ligger man i sängen efter en laxmiddag och ska snart kolla på en film. Eller ja jag ska ge yesman tredje chansen nu haha, alla somnar alltid till den så ikväll i min ensamhet ska jag försöka att se klart den.

Hur spenderar man en riktigt härlig helg då?
Jo fredagen börjar med att man med att spendera pengar på skor, går in i arbetsrollern som barnvakt i tre timmar sen åker man hem och fixar. Dricker några cider med en vän och åker sedan till stan för att ta ytterligare några cider på lilla torg. Plötsligt står man i kön till hipp med sin pälsmössa som enda vän. Träffar ett gäng härliga tjejer som håller en sällskap. Dansar loss totalt inne på dansgolvet och redbullvodkan flödar. Somnar så fint i sin säng. Det fula med helgen är att man ska upp och jobba klockan tio på lördagen, pengar pengar pengar får man tänka då. Även lite mer barnvaktsjobb som inkluderar bion Bolt, som jag grät till? Hem för att göra sig iordning och sen fondue på elyseé men chicksen, hem till en vän för några groggar och sen vidare till en själv för lite vattenpiperökning. Här någonstans misslyckades yesman för andra gången också. Sen blir det söndag.

En riktigt bra helg med fint folk, fin mat, fin konsumtion av alkohol, och ja det är väl de som gör en helg helt underbar?

anna flyttar ut , igen!





äntligen kommer projektet någonstans, väggen är riven och sängen ska flyttas in idag. Ska köpa färg och åka till ikea imorgon. Träpersiener ska köpas även någon matta och lite mysfaktorer kommer få komma med hem.

Pappa och farbror ska snart bära ut sängen, jag fick städa rummet och flytta undan allt som stog ivägen. Skulle även dammsuga. Spyvarning på golvet fyfan vad nasty. Kan tänka mig att det är gammal cola från 2005 som kletat fast där.
Hittade lite spelkort, en tiding, godis och lite annat smått och gott. Blev less på att jag inte hittade ett enda örhänge faktiskt. Har bara massa singlar när det gäller örhänge.

Det enda som ska fixas nu är datorn, den kommer stå kvar i källaren nämligen.En fråga kan man ha mobilt bredband till en stationär dator?

Ska fortsätta min dammsugning nu.



Nehe blev ingen sängflyttning idag, regnade tydligen för mycket..

jeaggings



När jag först hittade ett par skrattade jag hånfullt, nu sitter ett par mörka i stentvätt som ett korvskinn på mig. Något skönare får man leta efter! Ett plus på dessa är bakfickorna, utan bakfickor funkar det inte.

fondue!




Syndare.

Nu blir det fondue på Elyseé med dom finaste töserna!

living the goodlife


synd

product view of: Party gladiator w. plateau

jag förstörde mitt löfte idag.
Mitt shippingförbud gick rent åt helvete.

Krök med Qim på G sen utgån tackar!

åstadkommit








Ni vet sånna spel som fanns när man va liten när man kunde klä på och klä av dockor.
Ett sånt har ajg gjort nu med Adriana lima, sessy va?

Frågan är bara nu, vad ska jag med denna kunskapen till?


barnvakt och elyseé

Helgen är hjärtligt välkommen idag faktiskt. Känner att jag behöver sova ut eftersom jag hade väldigt svårt att komma upp imorse vilket resulterade i att jag och chickan kom försent..

Ikväll blir det först barnvakt 17-20 sen blir det supa med Qim, eller itne supa kanske men ni vet en tjejkväll med god dricka och massa skvaller på lilla torg. Right?
Imorron blir det typ samma visa först barnvakt sen elyseé med dom bästaste tjejerna! Kvällen bjuder säkert på festligheter även då.

En sak som är säker är att vi måste firas Annikas KÖRKORT!



GRATTIS DITT FANSKAP, jag vet en som kommer få skjuts till skolan varje dag nu!






yesman

Har precis sköljt av min ansiktsmask med doft av kaktus och ingefära, vet inte hur dom tänkte för den luktade mest shampoo. Men huden är barnrumpelen och det är huvudsaken ju. Min vän Chickan kom nyss tillbaka efter att ha tvättat av sin mask. Tjejkväll så de bara stinker om de hihi.

Ägg har sin effekt, tyvärr negativ. De sägs att man ska fisa 13 gågner om dagen men ja lovar heligt att jag släppt loss minst 30 idag varav några i riktigt mot chickan. Sorry.
En omelett på 4 ägg från igår kan ha sina onda begär.

Ja nu ska jag och mina kära väl leva väl med filmen yesman och glass.


älskade ängel

Lyckades hitta berts älskade ängel på spotify haha. Vem kan glömma den?
Älskade ängel du är sann. Älskade ängel du är en man. Du är stor och stark och snygg och hos dig är jag trygg.

idag är såndär ointressant dag.
Skola
Träna
Hem

Ska hem till Chickan nu, ska sussa där eftersom hennes pojk är i sälen och hon vågar inte sova ensam.

En sak som är lite mer kul är att jag och Tina har gjort upp planer inför nästa år. När jag också har tagit studenten då va.
Jag har ju haft tankar runt att gå en snabbutbildning som bartender i grekland sen stanna ett halvår för att jobba. Tina var inne på samma tanke och skulle egentligen ha åkt iår, men nu kör vi sommaren 10 istället. Sålänge jag fixar ett jobb så är de fixats!


fondvägg?


fnasigt



Det är ingen vacker syn alls.
Kolla in underläppen, helt sönderfnasig i kanterna.
What to do?

pluggeri

Att gå på mediegymnasiet har sina för och nack-delar. Vi har inte mycket plugg men vi tappar all studieteknik. Jag har tänk såhär nu, när vi får en hemuppgift ska ja satsa allt, har ju ändå inget annat att göra? Så idag skulle vi svara på några instuderingsfrågor angående medeltidens teater och litteratur. ja de tog ca 40 min att svara på fem frågor, det blev två a4 sidor. Mission completed!

Det krävdes en del dock. Låt bilderna tala för sig själv.






ansträngade? ja lite iallafall.

Btw, gissa vem som kammade hem GP i både graf och bild ? Presic, jag! Hurra

boring

Om jag säger Lena säger klassen fyfan. Det finns nog ingen värre lärare än henne, ursäkte men hon förstör en hel dag när man har henne. Inte nog med att hon är totalt inkompitent hon är så jävla dryg så det finns inte. Har nu fått kritisera varandra en på ett månads gammalt arbete? Duktig som jag är så fick jag ingen kritik alls hurra!

Nu ska vi göra piktogram..

summerlove



scarey


vad börjar min hjärna spinna loss på när jag står och hänger tvätt?
Jo de infekterade människorna i "I am Legend"
Blev så sjukt nojjig haha.

jag tänkte bara

Är det ens lönt att driva en blogg om man har shoppingförbud i en månad?
Lite tråkigt sådär ju.

do it all night

Shalom.
Mäktigt trött och mäktigt ont i armarna har jag också för den delen. Först en timmes fitnessträning på sats och sen en timme på friskis med en "pt". Körde bröst och axlar idag, fyfan säger jag. Träningsvärken imorgon kommer inte att vara nådig!

Sitter och lyssnar på blondie och tänker på sommaren. Just nu längtar jag så sjukt mcyket efter allas studenter, ledighet, värme, bo01, saras pool och uterum, party, RHODOS!, jeansshort och solbrillor, ja allt! Kan inte påstå att sommarkänslan ute var stark idag heller.

one way or another..

Gjorde mitt livs första omelette idag. Jag vet att ni är dödligt intresserade av mitt köksliv. Mat i all ära men omelette har jag aldrig insett hur lätt och gott det är!

Slutbabblat. Måste duscha nu skriver säkert av mig lite mer sen.


ny upptäckt!

nej det är inte någon ny planet eller något botemedel för cancer. Inget nytt bränsle och inget nytt om mars. Bara det att jag precis upptäckte ett hack i mitt smalben. Va kan de vara, en cm långt och lite blodigt runt om. Ett fint blåmärke börjar krypa fram också ser jag. Hur gick det till?

Kollade nyss på I am legend, har inte sett den innan och god damn. Tycker en aning synd om jesper som fick täcket bortdraget hela tiden eftersom jag drog det över huvudet. Om jag hade varit ensam kvar på jorden hade jag nog begått självmord inom kort. Vilken psykisk person man hade blivit, ingen som pratar med en, ingen tv eller radio för de finns ingen som kan sända, ingen familj, inte något annant liv.

Eftersom jag sov till två idag kommer de bli knepigt att möta sömnen inatt. Kroppen är död men hjärnar går på helspinn. Får kolla lite johan glans al'a youtube istället.

So long mates!

crazy





what went wrong?

mars = vår ?

Gårdagen var fin, fint väder och en härlig vårkänsla. Gick upp halv 8 och stog på loppisen kvart över nio blev en tusenlapp delat på tre så 300 på två timmar är inte illa. Åkte till jobbet och stog där i fem timmar, ob-timmar med 100% OB tackar.
En fika med dag hann jag med också. Rester till middag innan jag tog bussen till Chickan där det blev tvåmannaförfest innan utgången till Chili. Riktigt kul och vodkaredbull dominerade staerkt under kvällen. Tyvärr slutade kvällen itne så bra alls, men det tar jag inte upp här. Försvarar mig dock med att alkoholen inte var inblandad utan det var pga av en människa natten blev ritkigt jobbig tyvärr.

Gick inte upp förens två idag vilket jag behövde. Gick en runda med hunden och nu är farmor med man här. Ska grädda våfflor nu.
Lite pics från helgen och så kommer ikväll!

RSS 2.0