bilder

   
Carro, manda, sara och jag - simply perfect eller nått :)




ett nytt linne och nytt halsband

Linnet från Bikbok 49 kr
Halsbandet från Flash 149 kr




Linne från bikbok 49 kr
väska bianco 400 kr

Husesyn!
nystädat och fint
Vardagsrum




Toalett



Kök / "Sovrum"




Fullproppad garderob



Jao här lever jag dådå. Finns även spis + kylskåp men bild på det var onödigt ju.
Jag och min hund trivs här så det är NAJS!
Nu är det iallafall städat och dammsuget.

Over and Out

One night is what I want baby

hallåja! Jadå lyckas man tajma det fina vädret me en matförgiftning av något slag. Äckligt och tråkigt. Både papi och jag springer jämna varv till toan. Får hoppas det går över under natten för imorron ärre jobba. Sista veckan nu!

yesterday, efter jobb blev jag hämtad av fredrik som körde mig hem och det tackar jag för eftersom jag var lite smått stressad. Hoppade in i duschen och drog på mig kläder. Vid halv sju kom 3/4 av familjen Ovin och det blev lax till middag. Klockan 20.10 hoppade jag på cyklen och jag tror aldrig jag har cyklat så snabbt som jag gjorde igår. PÅ 4 minuter lyckades jag ta mig till ön för att ta 32:an till Sara. Blev lite förkrök med mina tjejer och sen tog vi en taxi till joel där det vankades partaj. De var en vild och händelserik kväll, vid två blev jag hemkörd tackar för det. somnade dirket.

Blev väckt tio imorse och mådde väl inte som en prinsessa, lyckades ta mig upp vid elva och fick i mig en melonbit till frukost. Vid halv tolv satt jag och mami i bilden påväg till Nova Lund. Trött och magsjuk var jag inte jätepigg på att springa runt på rean men det lönade sig. Va där i tre timmar och fick med mig en väska, två linnen, ett halsband och en foundation med mig hem. Tack mami!

Väl hemma gick jag och la mig två timmar och väcktes av kattis röst. Dags att gå upp. Lyckades få i mig lite spagetti och köttfärsås. Sen städade jag cribbet ordentligt. Och nu sitter jag och äter vattenmelon och ska snart in i duschen och sen fotboll/film. Ska lägga mig tidigt idag så man blir lite piggare imorron. Har även börjat tappa hår, inte mycket men fler hårstrån än vanligt. kanske stress? Måste börja lägga mig i tid.

Over and Out

Just dance, gonna be okey just dance

Inlägget igår, haha jag ber om ursäkt. Inte okej men jag var jättestressad. Hade 20 minuter på oss att byta om åka hem till fredrik så han kunde byta om sen scykla till bussen. Men vi hann!
Tog 4:an till gustav och bytte till 1:an och gick av på poppelgatan och sen gick vi långt, jag i mina fina zaraskor. 11 cm klackar + stress = vrickade fötter.
Kom hem till Maria? Ehm jag och namn är ingen höjdare. Träffade iaf massa kändisar och det var trevligt. Vid tre blev man hemkörd och sen skulle ja kolla på United 93 men fem minuter in i filmen sov jag. Nytt försök sen efter jobbet idag.

Drog mig ur sängen elva och till min upptäckt regnade det så de va bara att gå tillbaka och lägga sig en stund. kunde inte somna om men ändå skönt att inte behöva stressa. Nu ska jag ta bussen snart och jobba i två timmar, lönt?

Ikväll blirre fest p¨å hög nivå! Först hos sara sen vidare, planerana för kvällen har inte jag gjort så dom borde hålla.
Borde dra mig in nu och leta lite på rean. hann inte titta så mycket igår. Btw har fixat bilder på pjucksen och byxorna woho.



Skorna från DNA-Shoes, finfin rea. 150 kronor woppah!



 
Fina Jeans , inte på rea :(
Från replay 1.395 kr. tack mami!

Nu ska jag göra mig iordning och bege mig mot stan så jag kan jobba dom där två fattiga timmarna....

Over and Out

baby is back from rehab :D!

Åhh min kamera är hemma och den funkar!
Väldigt lycklig över det, nu slipper jag domdär korniga skitfula kamerabilderna. Eftersom jag har massa bilder här från studentveckorna och så tänker jag lägga in lite gamla pics.

 

Klänningen jag tjatade om att jag var tvungen att hooka från MQ.
Och det gjrode jag :)





jens & eddies student



Endå! Om två år är det min tur

Well resten av bilderna är på fulla människor på alla studenter så hoppar att lägga in dem :)

Over and Out

And I'm gonna walk 500 miles

Tjaa! Halv tolv en fredag, tackar. Precis klippt hoffnell, jättefint. Blev iallafall bättre än sist. Ska snart dra oss i väg till Anna.
Today, cptrött när jag skulle gå upp och det tog tid innan jag lyckades komma upp men tanken på att få ränna runt i stan en stund gjorde mig bättre till mods. Vid elva kom jag in till stan med mami och vi hann undan ösregnet när vi sprang in på hansa. Hittade ett par skor, skräll. Och ett par jeans sen va de slut med det roliga. Blev dags för jobb några timmar, och var klar sju. Tog bussen till faster där det grillades. Very najs, en fin middag med gott att käka.

well hinner inte skriva mer ska ta bussen nu ,

Over and Out

Robin Paulsson - kungen



Om flygplan och smygfotografer



Om ålder och 11 september

Keep it cool

Kass dag idag. Satt ute på jobbet i 4 fucking hela äckliga timmar och hade vad ? Fem gäster. Åhh skitonödigt. Även om man får lön känns det jobbigt för man bara sitter där när man egentligen kan göra andra saker.

Nog om det. Någon annan än jag som vänt på dygnet? Skulle somna tidigt igår för jag skulle upp tidigt och gå i stan idag, vilket inte blev av.

Efter ace ventura, som var jättebra, lyckades jag slumra till ca en halvtimme sen väcktes jag av sms och samtal. När allt det var avklarat kunde jag inte somna om. Tror jag lyckades decka halv fem imorse. Sen skulle jag upp halv elva men kom upp två. Öhh måste lära mig sluta snooza.

Åkte in till jobbet och satt och såg allmänt mobbad ut, lite vänner kom fram och hälsade. När klockan äntligen blev sju drog jag mig till pronto för en fika med Felicia där hon skulle berätta om resan till France, åååhhhh vad jag blev avis. Jag är väldigt sugen på att ta en sista minuten till nått varmt land.

Mami snackade om att dra till nått varmt land om det inte blir fint väder snart. Jag är på! Vi får skippa tyskalnd och istället blir det grekland kanske? LÅter inte helt fel vavava.

NU ska jag ladda ner nån ny film och sitta och skratta åt den. Imorron slir det först stan med mami sen jobba till sju sen käka hos min faster sen nått skojsigt.

Over and Out

I wanna be forever young

Ojoj kass uppdatering idag ser jag. Bra att jag har sådan bra ursäkt , sovit och jobbat..
Inatt blev det inte heller någon sömn somnade nog vid tio imorse och det blev bara en kvarts sömn eftersom någon låg och snarkade väldigt högt haha.

Igår fick jag sällskap av katti fredrik och roob till en spansk urusel film. Den hade nog varit bra om den inte varit filmad på en biograf med spansk text. det blev massa vänneravsnitt och talktalktalk. En trevlig kväll/natt/morgon. Men nu är jag väldigt död. Ska ladda ner någon film och bara decka.

Lyckades ta mig upp vid ett och in i duschen sen klä på mig och göra mig klar för jobbet. Går in till mig och försöker sova en halvtimme med halvgoda resultat. halv tre blev jag körs till jobbet av fredrik och sen har jag jobbat till 8. En av de positiva sakerna med att jobba såsom jag gör där det är lungt är at man hinner kolla på allt folk som går förbi. Mycket märligt folk. Va klar runt 7 och mötte upp sara vid halv 8 och gick till Mando , skulle bli sushi men jag och planer som sagt.

Väldigt gott och för första gången på länge blev det lite sommarlovskänsla över det hela när man satt utomhus och tuggade på en lövbiff. Fint ska de vara. Tog bussen hem och var hemma runt halv tio.
Nu ska jag poppa popcorn och lägga mig till filmen. Natti

Over and Out

I wanna love you every day and every night

varför gör jag ens planer ? Dom håller aldrig, får börja ha en kanskelista. Höllviken blir då inte av. Nått klydd med det men rätt skönt att stanna kvar i malmö när man ska jobba dagen efter. istället kommer katti hit och underhåller mig med ett vänner martaon kanske? Hon kommer iallafall hit det är en plan som inte kan gå fel.

måste även prova det där med youtubeklipp. Fick lära mig hur man fick det att funka förra veckan ehehehe teknik är inte min grej. Påtal om det, imorron ska jag till fotoaffären och se hur det går för min kamera. Hoppas på en ny.

well tänkte lägga in lite låtar som spelas om och om igen på ipoden i sommar.
Toploader - Dancing in the moonlight 

 
Lady GaGa - Just dance


Adam tensta feat Eboi - Dopeboy


kate ryan - Ella Elle Lá


Dj Tune feat orremanne - bag in da box. sommarplåga som gantslirre släppt in i mitt liv.

baby you'r so cold

tjatjatjatja!
Sista dagen som ickejobbande för mig, vet inte för hur länge men har iaf ons-fre denna veckan. Tiderna ska jag inte klaga på heller 15.00-19.30. Hoppas det blir lite mer nästa vecka så man får lön för mödan.

Kom nyss hem från stan, rean gör mig inte tillfreds så som den gjorde för nått år sedan. Nu blir jag bara trött och stressad. Lyckades iallafall hitta en jättesöt tunika i ljusblått från Saint tropez som fick följa med hem.

Idag vaknade jag på tok försent, värmen i det lilla rummet hos manda tog hårt och jag blev totalt utslagen. För det är inte okej att somna 1 och vakna halv tre :/. Det blev iaf en mysig kväll igår och den blev verkligen lugn. Sex and the city avsnitt efter avsnitt och en hel hög brända popcorn.

Ikväll ärdet oklara planer men höllviken ligger just nu i toppen om det blir som vi vill, viklet vi hoppas på. Först ska det grillas och det är nästan färdigt så ska ner och hjälpa till med dukningen nu.

Over and Out

 

you expect me to just let you hit

I didi it! jag masade mig iväg till friskis mot alla odds och satte mig och jobbade från maskin till maskin. Fanna lite ögongodis så det underlättade en aning. Hemvägen däremot var en pina i egen klass. Hård motvind och regnstänk. blä fick gå av cyklen och gå med den för jag kom verkligen ingenvart när jag "cyklade" hur hårt jag än trampade stod jag stilla.

Har nog inte varit så glad över att komma hem på länge, gjorde ett störtdyk ner i min säng för att få en chans att andas. När jag pustaat ut blev det middag coh sen in i duschen, fel ordning jag vet men jag var så hungrig.

Nu ska jag snart ta mig till bussen för en filmkväll hos stina med manda, ska bli sex and the city maraton och jag är mer än glad för det!

later,puss.

Over and Out

once bitten twice shy

Åhh vad jag är en dålig människa ibland , bara låter dagarna susa förbi uan att göra något vettigt. jag har lyckats vända på dygnet och somnade halv åtta imorse och gick upp ett i förmiddags. Det är Inte okej längre. Men vädret gör en så äckligt opepp på att hitta på något.

Igår var en fin kväll/natt. varför kan jag inte ha en chillkväll utan att något måste hända?
Fick mitt tjejsällskap av kattiwoho runt 8, vid halv 8 kommer fredrik och roob i sina fina bilar. Vi åker och hyr film, som var jättekonstig förstod ingenting så vi ägnade oss åt diskussioner istället. Vid halv tolv var filmen slut och vi åker till Lockarp för att besöka mc donkan. Åkte runt i staden och var allmänt colla och sjöng till moviestar, det gör ont, pretty woman med mera. Hemma igen blev det mer film och vid halv tre blev katti godissugen så de var bara att bege sig till statoil. Hem igen och sen blev det snack om allt mellan himmel och jord hela natten lång. Halv åtta imorse knoppade jag in och sen vaknade jag av katti låg och stärde sig som vanligt :(.

Gick upp för frulle och sen lämnade även katti mig. Skulle in till staden men vädret gör mig opepp och en aning deppig så jag orkar inte byta om och jag orkar inte göra mig iordning och aldra minst orkar jag åka buss. Så hej ännu en soffdag. Bli inget vettigt gjort idag heller. Borde åka och träna eftersom jag inte fick det gjort igår.

en tripp till tosselilla skulle inte varit helt fel heller..

Over and Out

we close our eyes and dream

vilken dag, jag lyfte mig från sängen och la mig i soffan sen tillbaka till sängen. Har även fått i mig korv stroganoff till brunch och köttbullar + makaroner till middag. Det enda nyttiga jag gjort idag måste varit hänga tvätten och duschat. Nu ikväll får jag sällskap till filmen av kattibabe, hoffnell och roob.

Vädret är på topp och det blixtrar och öser ner, yeah!

Imorron håller vi tummarna för lite finare väder för dås ka det bli en runda i staden med manda se om man kan fynda något. Är på jakt efter ett par chinos och svarta pumps dock har mamma hotat med diverse saker om jag kommer hem med ett par skor till. Men alla flickor vet att man kan inte ha för många skor.

nu kommer kattkatt.

Over and Out

Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut

Godmorron gott folk.
Kom precis upp ur sängen, eller ligger kvar här men var tvungen att gå på toa så hade inget val än att gå upp.
Sprang ner hit igen och la min under duntäcket med nike. Mysigt värre. 

dagens planer är inte färdiga, har inte ens börjat tänka ut något mer än att träna. Får nog bli en lugn kväll med en film , kanske sällskap och massa pärondricka.

nu ska jag fixa något ätbart so long.

Over and Out

simply perfect

ÅHHH!!! Filmen, finns ett ord som beskrivet den. SKITBRA! Den var verkligen precis så underbar och fin som jag ätnkt mig. 2 och en halv timme bara rusade igenom skratt och tårar. Ett måste för alla, sex an the city fan eller ej.

Åkte in vid kvart i 8 för att hitta parkering och så. Mötte jes och hennes mami på eph på lilla torg och tog en take away fika. Ny sommarhit : frappino (utan kaffet!) men smak av mango och jordgubbe. Tror att kaffe skär sig med dom smakerna och jag är inte en kaffeälskar så hoppade de.

Vi rörde oss mot bion vid 9 ochj möttes av halvnakna män som serverade godis på silverfat, kunde det bli bättre ? Njae.
Träffade massa folk man kände och lyckades tränga mig fram till en kioskkö för att köpa dricka. Träffade min nagelbyggare som jag hade innan, hennes min när hon såg mig var söt. Tror inte hon kunde placera mig haha.

Ja sen var det filmen i drygt 2 timmar som gjorde min kväll. Skulle egentligen till katti men klockan var tolv när vi kom ut så kände att min kropp behövde en hel natts sömn och det ska jag låta den få nu. I mitt gamla rum i min älskade stora säng,

Over and Out

I'm proud to be a part of these days

Om knappt två timmar sitter jag i en biosalong och tittar på premiären på Sex and the city gaaaah!
Visst det är en film, men jag som älskar serien extremt tycker detta är mer än bara en film. Detta kopplar ihop hela serien.

Stack in till stan med sara som sagt innan idag och tog en fika på kära eph. Cheeeeeescake och ice tea, sommarsommarsommar säger jag bara. Tyvärr var det för kallt för att sitta ute. Satt och pratade och åt i typ två timmar sen åkte vi hemåt igen. Väl hemma blev det åka bil till pizzerian för att hämta pizza. Riktigt gott!

Och nu måste jag göra mig iordning. Måste ändå köra lite snyggkläder känner jag haha.
Men näe kan inte visa för min kamera är på rehab och mobilen tar inte så bra bilder anyway.

efter bion finns två alterantiv, till jens för lite chillkrök eller hem till katti och typ decka framför en film. Får se vilket humör man e på. Puss på denna lördagen!

Over and Out

you make my heart go ting-a-ling-a-ling

Sitter här i min knallrosa gigantiska lacostetröja och lyssnar på african queen och äter äggrör. Det är dagen efter midsommarafton och jag mår bra. Förvånansvärt bra faktiskt, stolt över mig själv att jag klarar det jag sagt att jag ska ändra på. Och nu skulle jag ändra på mina festvanor och har lyckats bra änsålänge.

Igår blev en lyckad midsommar för min del och jag hade väldigt kul och trevligt.
Började med att ta en taxi till sara eftersom bussfan var för tidigt så jag missade den. Sen ville han ha 209 kronor för att köra från mig till strandhem vilket är ca 4 km. jag gav honom en 100-lapp och gick ur bilen och smällde igen dörren, idiot!

Vi började fixa med drinkar och mat och runt fem kom de andra. Grabbarna var dock senare och missade därför maten, synd va. För det var det godaste jag ätit på länge. Sen blev det fotbollsspelade, där jag lyckades på något vänster att knocka gustav så det vara bara fram med isen på ögat ehehe, var inte meningen.

Vid elva var det dags att dra vidare för mig och katti så vi gick till bussen och tod den till bunkeflo där vi möttes av jens, gurra, matte, petter och sparre. Vi gick hem till matte där det blev vattenpipa,alkohol, snack och festande. Och som jag lovade mig själv så gick jag inte hem förens solen gick upp vilken var runt halv fem. I 11 cm klackar var det inte lätt men snäll som jens var skjussade han mig hem så slapp få fottrubbel.

Somande på två sekunder och vaknade när papi kom in och frågade om jag ville med till farmor, enkelt svar när man har festat en hel natt. NEJ! lyckades somna om till halv ett då katti ringde, hon ska alltid väcka mig :(. Låg och snackade en timme typ sen var det nock för båda höll på att svälta.

Ska snart in till stan och ta en fika med Sara och prata om gårdagen.

Over and Out



jag och min krans, som blev lite stor :/ haha



underbara maten som ser äcklig ut här men näe de va den inte.



tillochmed nike var midsommarfin där hemma :)



Fotboll på hög nivå.
klädsen
Kjol som jag har som klänning - seconhand / vågat och skönt
skorna från zara men dom gick inte att spela boll i
skinnjackan från mango och väska från thaithai


midsommarfest i all ära

Jadå var det midsommar och vädret är faktiskt fint för en gångs skull. tackar för det mr.väder.
Änsålänge har jag hållt mig till mina planer eller bytte plats på kransen och duschen. Kransen är fixad, inte helt klar men almost. Satt nog i en halvtimme med en kilometer sytråd och massa blad. Men resultatet blev bra, får bara hoppas att den inte vissnar.



Ska vara hos Sara halv fyra och hjälpa henne med maten som blir grillspett och potatisgratäng, midsommarmat? Näe men gottgottgott.

Påtal om mat. Det blev sushi igår ändå. Vikingar som vi ör begav vi oss ut med paraply och promenerade till limhamn och in på nama för att avnjuta sushi. Jag blir aldrig besviken på den restaurangen.
Mötte katti vid hemmakväll, jag gillar inte det namnet någonstans, där vi köpte upp ett förråd av popcorn och powerking. Tog bussen hem till katti och satte på american crime. jag var tveksam till en början men när filmen var klar var det inte alls som jag tänkt mig och jag blev positivt överraskad. Handlar om en flicka som blir torterad av sin styvmor. Eftersom den var sorlig satte vi på borat och efter en kvart sov katti :(

Nu ska jag hoppa in i duschen och dra på en aniktsmask när man ändå är igång och ska göra sig fin och fräsh.

uppdaterar innan jag ger mig ut på bus.

Over and Out

you have got it all wrong, I didn't wanna hurt you

aaah svensk sommar, regn? På ett sommarlov, skit.  Visserligen har denna dagen bara gått åt till att ha ett hemmarehab och ladda inför imorron. För imorron smäller det med midsommar och jag hoppas att vädret blir lite bättre än detta.

Planerna inför imorron är :
vakna hos katti
ta mig hem
duscha och sånt trams
hem till sara och hjälpa till med maten
festa natten lång

men som sagt jag kan inte planera så får väl se hur väl jag kan hålla detta.

Igår blev det en flippflopp i matchen och stämningen var låg men det fixade vi till genom att sörjefesta. Blöt kväll även fast min skulle bli torr blev den rätt blöt. Först hem till shaggie en timme sen drog vi oss vidare. Kom inte längre än till en lekplats (!) Men petter fixade en brasa och grabbars drog fram bänkar och ved, nån cyklade och hämtade krök så var kvällen som gjord för sommarlovsäventyr. Kvällen slutade fyra och då var det dags att gå hem.

Vaknade halv ett imorse och sen har jag legat i soffan hea dagen och kollat på dassiga serier och ätit äggröra.

vid sex tog jag tag i det hela och gick in i duschen och drog på mig kläder. Det skulle bli sushi ikväll och cyklarna stog redo men näe regnregnregn. hej pizza.

Over and Out

we become heroes

well, varför kraschar alltid mina planer?
Visst denna är bara positiv för nu får jag tjejsällskap av jes ikväll men nu måste jag vänta lite, lite mycket. Hennes buss anländer 20.11 i hindy, bajslångt borta. Men ska in och snoka på skånetrafiken nu och se när hon kan vara här, smartass.

Måste checka väderprognos för att kunna planera en dag imorgon, antingen ligga inne och ruttna eller dra ner till stranden. Det andra alternativet lockar mer så jag hoppas på sol!

Nu måste jag underhålla mig i typ 40 minuter ehm ja får väl bli bubbles eller något.
HEJA SVERIGE!

Over and Out

 



Bussar suger lite ibland , vi kommer missa en kvart av matchen men det har ingen dött av tidigare så :)
och vädret imorron skall bli regn, ahh toppendag det kommer bli! blö.

svenska fans är vi allihopa

Ja ikväll är det dags för en killermatch mellan ryssland och SVERIGE! Jag tippar på 2-1 till sverige. Även fast jag inte är intresserad av fotboll och har noll koll på olika serier älskar jag när sverige spelar. Stämningen blir så härlig och alla bli glada.

Matchen ska jag titta på i b.flo med några knastar som antagligen kommer sluta med en blöt kväll. Får se vart det hela leder.

Måste tilläga att denna dagen varit underbar och en ritkig sommarlovsdag. Pckade en picknickfilt och lite fika vid två och körde ner till limhamnsfältet med mami där vi satt i två timmar med blöta hundar och njöt av solen. På hemvägen lämande jag in min kamera och mami gjorde ett impulsköp och kom hem med en ny tv. Själv kom jag hem med en ny klänning, mabye att ha på midsommar får se.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag nog dra mig men uppdaterar nog när jag kommer hem ikväll om det inte blir för sent dådå.

Over and Out

If you have something to say , you better say it right now cause you don't have another day

SOLEN ÄR HÄR! Helt underbart att vakna upp och få solstrålarna i ögonen. Eller inte underbart kanske för det svider som satan men ja man blir glad nu när det varit mulet och man gått runt i jacka hela veckan. Så detta är veckans bästa helt enkelt.

Hade ställt klockan på halv elva imorse men lyckades ändå snooza till kvart över elva. Jag måste kolla upp mina sömnbehov. Visserligen kom jag inte i säng förens fyra men ändå.

Det blev varken fotboll eller utgång igår. Det blev två filmer + chips + pepsi = bra filmkväll. Mitt sällskap avr jesper och vi lyckades även klämma ett avsnitt av the bachelor. Det som var störigt var att det var finalen men näe inte fick man se vem han valde förens i nästa avsnitt som går sisådär 03.00 nästa tisdag, kan lika bra boka in det redan nu.

Hade svårt att somna eftersom det redan var ljust ute och jag är extremt ljuskänslig, men smart som jag är hängde jag upp min mörka morgonrock över sänglampan på väggen. Volia ett tält som var mörk. Vaknade visserligen med morgonrocken runt halsen, så det var en engångsgrej. Vill inte dö av ett mogonrocksskärp precis.

nu svammlar jag bara massa strunt så det blir en timme i solen igen tills mami kommer hem så blir det fältet med hunden och kanske ett dopp får la se.

Over and Out

Utkast: I loved ...

I loved when you said
You'd leave me til death
It took away all my breath..

It felt like the weight
Had been taken away
Those are the words
I needed you to say


I loved when you said
You'd leave me til death
It took away all my breath..

It felt like the weight
Had been taken away
Those are the words
I needed you to say

För denna låten är underbar!
From A Whim - Memories and Meltdowns

have you ever needed someone so bad that you can't sleep at night?

Dagens konstigaste:
jag och jes sitter vid kanalen och allmänt myser då kommer en dansk skitful kille fram och bara utbrister
"Hi Guys!" Sen kommer det fram att han är dansk och letar efter någonstans att äta och gå ut. Vi försöker på knagglig svengelska att beskriva lilla torg. När han fem minuter senare förstod att vi ville att han skulle gå var han tvungen att göra sin danska hejdåhälsning som inte var normal. Han var inte normal. Men vi fick oss ett gott skratt :)

Well, först mötte jag upp kattkatt vid tre och vi gick runt lite och kikade. Hittade en apsnygg axelbandsväska på Bianco men eftersom det var sista ex:et fick jag inte lägga undan den och eftersom jag ville gå in i chique först köpte jag inte den utan hoppades på att den var kvar senare. När vi kommer till Chique har dom stängt! Och när jag kommer tillbaka till bianco är väskan såld :( ond människa som hann före.



Hann med en fika på mitt jobb eftersom man får en härlig rabatt där. Vid fem hookade jag upp med jes och begav oss på en rearunda. Jag fick med mig ett draperat linné från H&M och jes en kjol finfint. Sen satte vi oss vid kanalen, och ja nu är vi tillbaka vid början av inlägget.

Har precis ätit och funderar nu på vad jag ska hitta på ikväll, att sitte ensam hemma och bara glo in i väggen är uteslutet.
Får bli fotbollen i värsta fall men först en dusch.

Over and Out


I never needed someone as I need you now

idag sov jag ut, lite för mycket kanske men jag var värd det efter att ha gått upp alltför tidigt igår helt i onödan. Så kvar över ett steg jag ur sängen. Jag hade tänkt gå upp mer runt tolv med näe.
har precis tryckt i min två lingongrova med fjällbrynt och pärondricka, som på sista tiden har blivit mitt vatten. Pärondrycken då.

På schemat idag står det
Fika med kattkatt sen träffa jes.
Sen vänta på samtal från Sara så jag vet när jag kan jobba.
Kvällen får jag se vad den bjuder på helt enkelt.

Nu måste jag börja fixa mig annars blir katti deppig av att vänta! heja sommarlov med sol!

Over and Out

Om bimbon byts ut mot himbon you know

Hemkommen efter en lugn och mysig kväll hos nattis. Mötte henne runt halv nio och vi begav oss anbbt till filmgigantenoch fick med oss Deja vu hem.  En påse popcorn och cider sen mådde människan bra. Ehm filmen? Ja visst var den bra och framförallt var den snyggt gjord. Men hur många poliser slickar på bevis och pillar lite där och här?! MINUS! Sen behövde man komma ihåg massa saker och sommarlovshjärnar vill itne det. Men förutom det var den fin.

bussen hem 12 och nu ligger jag i källaren och kommer verkigen inte komma upp härifrån fast jag måste ut till mig.

Senare delen av min kväll gick åt att sänka hoffnell på massa fjantiga spel på msn, tack och hej :)

Nu blirre sängen !

Over and Out

I love you so but I have to go alone

Nää! Imorse blev jag halvt knäckt när jag skulle till jobbet, jag sätter mig på bussen halv tio och vet inte om jag är död eller levande så trött jag är. När jag kommer fram står det ingen i cafeét så jag går runt lite i gallerian och tittar runt. Efter en kvart kommer Sara som är min chef och säger att jag itne behövs idag pga dåligt väder så vi inte kan ha uteservering! Så det var inte mycket mer att göra än att vända på klacken och bege sig ut på en stadenrunda. Eftersom jag hade inte hade tänk gå någon stadenrunda idag var plånboken tunn. Men en bikini fick följa med hem.

Vid 12 fick jag sällskap av manda som skulle till mitt jobb och hörs om hon fick jobba med mig och ja de verkar gå igenom, kul! :)

Drog oss hem på varsitt håll och väl hemma blev det mat och dega i soffan. Vid fem tog jag mig i kragen och begav mig till friskis, får inte bara ge upp nu när det gått så bra!.
Ett 40 min pass och sen cykla hem i motvind YES!

nu ska jag hoppa in i duschen sen bege mig till nattis där det ska firas. Eller ja det ska hyras film och ätas godis menmen.

Over and Out

 

 



I want you pleas take me home

Klockan är alldeles för tidigt för att vara en sommarlovsmorgon men jag kom upp bra imorse för en gångs skull :) Kredd till mig, ohja ännu mer kredd.

 

Satt nyss och åt frukost och lyssnade på Meredith Brooks I'm a bitch, vilka minnen man har med den låten. hela 90 talet svävar förbi som en film framför mina ögon. Och jag gillar det.

Fan nu började det regna också, blir mitt fina paraflax som jag fick av mami som får följa med till jobbet idag dådå.
Ne nu måste jag springa till bussen. later

Over and Out


You were my dream but became my nightmare

en liten uppdatering om veckans gång måste ju kommer också.

* Jobba - två gånger tillochmed 
* steka på bo01 - näe vädret var inget stekarväder
* festa - hoho varje dag
* skolavslutning, danmark ? - hos katti, tackar
* student - oui
* picknick på musikkullarna - haha men vafan :(

veckans att göra är inte så planerad och jag har slutat göra planer för jag kan ändå aldrig hålla dem :(

* Jobba jobba jobba
* träffa madde, äntligen!
* Fira midsommar och planerna är så gott som klara
* Fira nattis som fyllde år i lördes GRATTIS STUMPAN!
* Träna, måste ju ta tillbaka det för det har lagt på hyllan i två veckor nu. illa.

ehm ja detta är mina planer för veckan :)

"Every day i want you more"

Nu är det bara en och en halv månad tills jag fyller år, hurra!

Over and Out

Just look up to the stars and believ who you are

Jadå var helgen slut och nu börjar jobbarveckorna.
Negativt det lät men det är väl inte positivt med jobb, förstår inte hur jag kommer kalra mig efter gymnasiet.

Igår var det sverige - spanien men ne det funkade inte ritkigt. 92 minuter klarade dem att hålla matchen lika men sen föll det. Stämningen på folkets park blev låg och deppig. Till skillnad från när Zlatan sköt in 1-1 målet då var det jubel och stämningen på topp!




Efter matchen blev det bussen till ICA maxi för att inköpa kvällens grillmat medmera. Sen begav vi oss hem till Sara där det blev grillning och lite krök. Kvällen slutade i en bastu klockan två då var det dags för alla att åka hem. Själv hjälpe jag till att städa undan och fick nattmacka som belömning. Somnade in vid halv tre och vaknade med ett ryck imorse. Blev inget tittande på när madna och carro hoppade , FÖRLÅT!

Drog på mig klänning och marcara och begav mig på kalas till min söta kusin som fyllde 2 år.



Sen nu hemma och verkligen bara ruttnat framför datorn. Ska snart lägga mig så man kommer upp imorron.

ja jäklar vad det åskar nu, kommer ju inte kunna sova ahhhhh.

Måste även få min kamera fixad, dessa bilderna håller inte! :(
Godnatt.

Over and Out


Outfit i närbild!

Ja detta var det jag drog på mig igår innan studenten.
Bilderna är från idag när jag sitter i bilen och har extremt tråkigt. ehm ja enjoy!



Ny t-shirt från MQ
svart hög kjol från H&M


Mina älskade Zaraskor

Till detta hade jag gråa strumpisar och svart skinnjacka.
Jag hoppade väska eftersom jag bara lägger ifrån mig den hela tiden. Måste hitta en lagom stor axelbandsväska att ha det där nödvändigaste i helt enkelt.

Nu blirre mat, möllan istället. Det blåser för mycket på Bo01 idag.

Over and Out

can we start again to start a new and lovely story

Ja då var det fredag och jag sitter i gamla fotbollsshort och en för stor t-shirt i kattis soffa. Eftersom jag var så extremt upptagen hela torsdagen hann jag inte skriva. Så det får bli en sammanfattning av ondagskvällen och torsdagen. Åkte hem från lunchen och väntade på mami och papi då det blev en snabbis till mobilia för papi ville ha nya skjortor, en ny tröja till mig med finfint, Köpte med oss kyckling och potatissallad och sen hem för en snabbmiddag. Vid 8 satte jag mig på min cykel och cyklade till katti där vi skulle förfesta innan loklfesten, som blev en total FLOPP. Vid halv elva ringer några tjejer och säger att det står fem polisbussar och tar namn och bajs så vi ångrar oss och stannar kvar hos katti. Lite folk kommer och går under kvällen. Vi bestämmer oss för att spara oss till torsdagen så jag åker med manda hem, inom donken för den delen.

På torsdagen vaknar jag halv två och får köttbullar & potatismos till frulle underbart. Vid fyra hämtar mami mig och vi åker hem för en tjejmiddag för oss två. Vid 8 kommer Sara och manda och en stund senare kommer även christine. Vid tio kommer tuzzen med katti och hämtar upp oss och kör oss till sparre som tog studenten. Kvällen blev inte så lång men vi har kul ändå. Bussen hem till katti där det blev pasta, massvis med pasta till nattmat.

Imorse vaknade jag 05.54 av att jag fick solen rakt i ögonen, not najs. Lyckades somna om runt sju och blev väckt vid tio. Katti och jag gick till konsum för att köpa bullar. Ska bli hämtad om nån timme och ikväll blir det middag på bo01 med papi & mami för att fira sommarlovet.

Over and Out

I'm kind of lost without you

SOMMARLOV CHA LALALA CHA LALALA!
Känns så underbart, visst vädret är inte på topp men jag är glad ändå för jag är på topp!

Träffades i skolan klockan 10.00 för avslutning i hörsalen, fick se några filmer b.la utsparksfilmen på treorna. Fick gåshud och längtar nått så enormt till den dagen. Sen blev det fika och snack i klassrummet och sen schlut!
Åkte in till stan med manda och carro ( i regnet! ) där det blev en lunch på jensens och efterrätt på ben & jerry's. Va hemma runt tre och har mest ruttnat vid datorn, har även hunnit duscha.

Ikväll blir det järngänget på plats här sen vidare till lokalfest, ja dk blir inställt pga bangning och väder.
Får hoppas att kvällen blir som den ska - lyckad!

Imorron blir det seglign vid fint väder sen student på kvällen, man bugar och bockar för det ja.

Nu blirre mobilia psus!

Over and fucking Out!

all we need is candle lights you & me and a bottle of wine

Sverige!

2-0 mot Grekarna, känns det bra ? JA! Vi är taggade och ska klara oss långt.
Som vanligt blev mina planer ändrade och kvällens tittande slutade här. Jag, Eddie, Gurra, Sparre och Jens och sjuhelvetes med chips till vovven :(. Kan ju lungt säga att jag inte går ut med henne imorron big nono's.

Ja då har jag sommarlov om ca 12 timmar, gott snack. Vädret skall väl inte bli underbart men sålänge set inte regnar så funkar det. Efter skolan blir det besökpå jensens med manda & carro - mina favorittöser. Kvällen ja, planer är ju inte min starka sida så jag har inget planerat men danmark finns på förslagslistan iallafall. Något skoj ska man väl komma på.

Nu blirre natti.

Over and Out

 
"Dear, I fear we're facing a problem
 you love me no longer, I know
  and maybe there is nothing
   that I can do to make you do
    Mama tells me I shouldn't bother
     that I ought just stick to another man
      a man that surely deserves me
       but I think you do!"

I'm gonna make a change for once in my life

Jag är rätt slut nu faktiskt. Lagom till sommarlovet när man ska släppa loss alla hämningar. Får ta och vila upp mig torsdag-söndag för sen bliire jobba som satan.

Gårdagen blev bra, impulsgrejer gillar vi! Åkte och jobbade efter skolan i 7,5 timmar! Sen tog jag bussen till carro. va där runt kvart över 8, hoppade snabbt in i duschen och gjorde mig iordning. Började festandet lite sen efter en timme kom det lite grabbs. Musik & krök satt fint. en stund senare kom även Jonte som är en fin tygelsjöpåg på besök med två vänner. tack för det! Kom i säng vid fyra och vaknade halv nio imorse. Ja och manda satte oss i trädgården och bara satt. Vid tio var det dags att ta bussen till musikkullarna där det skulle hållas picknick. Ehm typ världens mest misslyckade tillställning denna månaden. Vädret var kasstoch alla var opepp. 

Redan efter en timme drog jag plus några töser oss hem till miranda där det bjöds på brieost, lax och mackor. Sen åkte jag hem och degade i soffan. Har inte gjort något vettigt idag verkligen. Men vad gör det ? 

Ikväll blir det fotboll hos jens, heja sverige!  Ska bli hämtad inom kort så måste hinna byta om.

Over and Out



HEJA SVERIGE
HEJA SVERIGE

HEJA SVERIGE

HEJA SVERIGE
HEJA SVERIGE

HEJA SVERIGE

HEJA SVERIGE
HEJA SVERIGE

HEJA SVERIGE

you're strange and you're beautyful

Nu har jag haft min sista lektion i ettan på gymnasiet. SKÖNT! Ska iväg och fira med en burgare på donken me manda snart. Sen blirre jobb och sen blir det fanimig festligheter!

Imorse var det sjukt svårt att vaknade, dels var jag halft avdankad pga värmen. Fick gå upp 5 imorse och öppna dörren så det skulle bli kyligt. det blev inte heller bättre av att min hund ligger och snarkar i sängen. Det var bara tanken på sista skoldagen som gjorde att jag kom upp. Najs!

Over and Out




touch me like you never touched me before

Vilken underbar dag det blev idag då!
Blev hämtad vid halv tre av hoffnell så körde vi till tygelsjö för att hämta upp hampe sen till klagshamn. Låg och stekte och badade på stranden till sex sen blev man körd hem också, ändå lyx.
hann hemom för att byta om och slänga i mig man sen sprang jag till bussen och åkte in till stan. Mötte upp manda och sen gick vi till eph för en kvällsfika med några tjejer. Kom framt ill att det blir party imorron. Man har vant sig vid festligheterna i veckan så kan lika bra fortsätta med det :).
Tog bussen hem vid tio och nu ska jag sova. Fast det är pissevarmt så kommer bli svårt.

sen ska man ju ha med en såndär att göra i veckan lista som vanligt :)

Förra veckans var inte så svår att hinna med
* Studenter, studernter och mer studenter. - OHJA!
* bli pank pga köpa studentpresenter - är förtillfället allt annat än rik.. :(
* partaj hos sara - iaf tjejmiddag med tårta!

Veckans
* Jobba
* steka på bo01
* festa
* skolavslutning, danmark ?
* student
* picknick på musikkullarna

Ja så ser det ut för mig och jag gillar det jag ser :)

natti !
Over and Out


lite bilduppdateringar :)


Årets första dopp i havet!




Jordgubbar och glass i trädgården, man tackar :)



Mami & Nike på limhamnsfältet



JESSSIIICHAA!

Nu ska jag till klagshamn och bada puss på det!

keep on thinking things wont changes keep on thinking things will always be the same

Söndag. 1 skoldag kvar sen är jag fri i nio veckor. Jag har ännu inte kunnat smälta att första året på gymnasiet är avklarat. Det har gått väldigt fort och det känns lite som att man har sett allting rullas upp för en som på en film. Men nu står jag snart över trösklen till sommarlov och jag tackar för det!

Igår. tygelsjö, vänner, alkohol, mat, mycket minnen, kul! Kvällen blev lyckad och jag är nöjd. Fick dra iväg redan halv sex och mötte katti i stan, tog kära gamla 150:an till tygelsjö. Åhh det var underbart att träffa alla och bara vara där. Det bjöds på mat och dryck i alla former. Vid tolv började myggen och kylan komma fram så vi flyttade in. Vid kvart över två begav vi oss mot bussen men jag slapp ta den eftersom min kära "granne" manne kom förbi och hämtade upp oss töser. Mycket uppskattat! Somande väldigt snabbt och vaknade upp först halv tolv då papi kom in och väckte mig.

Har legat i solen och bara halvsovit hela förmiddagen. Och så ska den fortsättas. kanske en kvällsfika i stan när det blivit lite svalare. Nu beger jag mig ut igen! 

Over and Out 


sommartider hejhej!

HEJ!
Livet leker till max för tillfället, allt går bra och jag mår som en prins!
Igår var det tjejmiddag som stog på schemat efter jobbet. va sådär lagom sliten efter fyra dagars fest och alltför lite sömn. Men det blev en fin kväll. Först lite tjejer hos Sara där det bjöds på tårta man tackar. Sen blev vi hämtade och körda till dennis där det ändå blev en lugn kväll. Tog en taxi hem vid tre till Sara och deckade rätt snabbt.

Vaknade halv elva imorse och solen strålade. Blev hämtad av mami vid halv tolv och har legat i trädgården sen dess. Nu ska ja till fältet med mami och nike och förhoppningsvis ta första doppet med min bebishund. ikväll vankas det mer student i tygelsjö med gamla crewet. Tygelsjö Crew, kan det bli bättre ? Knappast. Imorron ska jag inte göra mer än sola och bada så ikväll ska jag ge järnet för kung och fosterland. på tal om fosterland, Sveriges nationaldag igår! DU GAMLA DU FRIA DU FJÄLLHÖG NORD...

Förövrigt, idag bokades biljetterna till sex and the city premiären med mami, jes och hennes mami! 21 juni och jag ser fram emot det stort.

Nu blirre bad puss!

Over and Out


It's not a crime to fantasy

Tjo! Så härligt att det är långhelg nu, galet vad taggad jag är inför kvällen!
Sitter och lyssnar på musik på högsta volym och sjunger med så gott det går samtidigt som jag fixar med sminket. Ska snart ta bussen för att se treorna bli frisläppta från skolan.

Gårkvällen blev lugn och fin. Inte så mycket folk men de var bra. hade inte orkat ge järnet igår helt enkelt. Kom hem redan halv tolv och vaknade tolv imorse sådär lagom förkyld. Kan inte andas genom näsan, inte okej alls. Men det hindrar inte mig från att ha skoj ändå. Mina nya skor sitter på fötterna och klänningen från Zara häger där den ska, på mina axlar då va. 

Ska verkligen hålla igång till imorgonbitti och jag gillar det starkt. Mobilen ska dock bytas ut mot den gamla eftersom jag har en förmåga att tappa bort den, tappa i vatten, tappa i golvet mm. Och känner inte för det ikväll igen. 

Killerklackarna kanske får bytas ut under kvällen och ett dopp i poolen ofrivilligt ser jag fram emot, sup & svälj trevlig helg/kväll!

Over and Out 

hey, I'm a shoeoholic

SKORNA ÄR MINA! Woho, örst nu har jag kunnat komma över att pengarna är borta men vadådå jag har världes snyggaste skor. Ännu ett par till högen men de e fint.

Tyvärr kommer det inte upp bilder då min kamera är vattenskadad! ska återställas så fort som möjligt.

Efter vår onödiga lektion drog vi till jessica där vi inte pallade stressa utan tog varsin brassestol & yoggi och satte oss i hennes trädgård. Satt där i två timmar sen märke vi att det var dags att gå in för svetten droppade nästan. Tog bussen till stan där vi gick runt och var allmänt döda och dryga.  4 timmars sömn är inte bra speciellt inte när de händer fler gånger inom kort tid. Man blir lite trött då :(.

Vid halv fyra fick vi tummarna ur röven och tog bussen hem på varsitt håll. Väl hemma var det sova som stog på schemat. Blev en powernap i soffan men det var helt varmt så vaknade och sov om vartannat , inte skönt. Iallafall bättre in innan.

Ska hoppa in i duschen nu sen börja fixa till mig för en student. Ikväll blir det Max som är den lyckliga.
Jens och Eddie tack som fan för igår! var en sjuk(t) fin kväll. Bulor och skrapsår kan vem som helst leva med, vattenskadad mobil och kamera är värre men de löser sig.

Over and Out


anonym

"du går på mediegymnasiet right? jag är ledsen att säga det men det kommer vara så i 3 år. alltid någon som har för lite att göra och skaffar sig ett "offer" that's life..bry dig om dina vänner i stället! "

En kommentar från någon anonym. varför kan inte fler vara som hon / han ? Klart att vännerna står mig närmast och alltid ställer upp så er släpper jag aldrig!
tack! puss

finemang

HEJ. hrm jo jag mår toppen idag , ehm ja halvt iaf :) Jag är glad och det är fint väder.
Kvällen igår var fin men bara början för en mördarvecka.

Stan med jes och sen manda för att leta mer presenter. kom hem och var smått stressad. Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning, ni får se bilder från klänningen när jag kommer hem. Tog bussen till jens för att fira honom. Riktigt fränt när han kom, massa motorcyklar och en fin bil. Sen var det käka och fest. Vid nio drog vi vidare till Eddie där det vankades partaj hela natten lång. En bra kväll med en för kort klänning, den såg inte så kort ut i provrummet.
 
Imorse var jag helt yrvaken men lyckades ta mig upp till skolan. Sitter på bildlektionen som är den enda idag. Efter skolan blir det en snabb runda till Jes sen till stan för att köpa mina nya älsklingar! 800 :( gud jag är dum i huvet egentligen.. men fint ska de vara :).

Nu snackade ja precis betyg ännu ett vg man tackar!

Tjohopp!

Over and Out

Skor skor och mer skor!

jag har änrligen hittat dem! Drömmskorna som man blir kär i såfort man ser dem,
Bilderna är tagna från thats-fashion.blogspot.com. Lite suddiga men Zaras hemsida är för komplicerad för att hitta skorna + jag har brottom.



 

Visst 800 kronor svider i plånboken men jag känner att jag verkligen måste ha dem!
Plus mina fötter växer inte mer så kan ha dem livet ut, ändå bra. :)

Hookade även klänningen plus några presenter i stan idag :) bilder kommer senare idag.

Nu blirre studentfest puss!

Over and Out

they try to make me go to rehab but I said No no no

Så nu är bloggen back, flyttning av plattform är inte okej. Well sommarlovet står runt hörnet och man kan nästan ta på skolavslutningen.

Igår blev det skoldag med en lugn skoldag, fick reda på engbetyget VG. Detta går som ett vattenfall ju. Drog mig in till stan med jes och manda och hittade studentpresent plus en finfin klänning och en kjol. Får bli dages utmaning att välja vilken av dem jag ska ha :).Gick till jobbet tre men nej jag skulle visst inte jobba så jag tog bussen till jes där det blev chillning i hennes trädgård. Hemma runt sju då det blev thai-mat, sen tog jag det lugnt hela kvällen. farfar kom förbi en stund på sin cykelrunda trevligt. Sen gick ja o la min skapligt.

idag var de skola ännu en lugn sådan dag. Ska snart sluta och bege mig in till stan för ännu fler studentpresenter, min ekonomi gillar inte denna veckan. Måste även hooka klänningen eller kjolen. Sen blir det student. Får bli lungt ikväll har hela veckan fullprppad med fester och stohej nu. 

kom även på att jag måste göra listan ju!
förra veckans

*  Jobba måndag tisdag - jappjapp
*  Utspark för treorna - jovisst
*  Träffa manda o carro - alltid!
*  Endå plugga lite till historieprovet - endå och de gick ju bra :D
*  Träna as always - jo och min kropp pallar inte skola sen jobb sen träna, död
*  Träffa Sandra - nej :(
*  Träffa Sofie innan hon drar till USA för att avra där en månad, jag är bara lite avis. - NEJ! :(
*  hitta skor till klänningen från Zara, några tips om färg ? - skorskor och åter skor, ska kolla idag
*  Klippa o slinga på lördag klockan 09.00, kommer aldrig komma i tid... - haha jag kom upp i tid woho

veckans liste ser inte mycket ut för världen men här är den iaf.

* Studenter, studernter och mer studenter.
* bli pank pga köpa studentpresenter
* partaj hos sara

ja det är ungefär det jag kommer hinna med :)

Nu ska ja ha min sista historialektion woppah! PUSS

Over and Out


   

I remember when I lost my mind

Då var det juni månad, sommarmånaden nummer ett. Typ ?
30 grader och strålande sol kan ju inte bli bättre, får bara hoppas att det inte blir något fattigt baksalg.

Well helgen. Kan säga att även denna helgen tog jag hem priset  "kvällens sjukaste" de tackar jag för haha. Kvällen började med att manda och christine kom hit. Tog bussen till B.flo där det vankades fest hos Rille. Det var kul, blev en avvikare sen tillbaka för mer fest. Vi eller ja vi som va kvar imorse (runt fem kanske) vilken vill säga jag tuzzen gurra och en okänd levde livet tills halv 8 imorse. Sen somnade jag nog gott.

Idag blev det solning hos amanda med carro. Även grillning och sen somnade jag en stund.. ehm ja.
Blev hämtad av mami och papi halv nio. Middag sen dusch jag tackar. Nu ska jag gå och lägga mig för jag känner mig mer död än levande :)
ska först bädda nytt i sängen så sover jag fint sen.

Over and Out

RSS 2.0