Det är chill.


dödligt begär



My bloody valentine, en splatterfilm med handling för en gångs skull? Jag skrek nog en 3-4 gånger och kramade sönder bobos arm. Att se en skräckfilm i 3D förbereder en lite på hur det kommer kännsas att bli dödad av en hacka. Ahh brilljant helt enkelt!

För att lugna ner mina nerver fick vi åka och hyra film, en komedi. Trots chillkväll somnade vi inte förens 4 vilket resulterade i att jag vaknade halv 2 idag. Jag som skulle steka..

Har hunnit göra klart en svenskauppgift nu iallafall så nästa sak är samhällen men den tar jag tomorrow. Min hals har nu uppnåt veckans smärta och jag suger på strepsil utan paus. Typ som kedjerökning fast halstabletter.

Morsdag firar vi med grillning och farmor. Kanske lite pussar me baby vem vet?

fem-kamp och party

Hmm inser nu att det är inte lätt att ha många bollar i luften samtidigt, särskilt inte när bloggen är en av dom. Den bollen har liksom fallit till marken lite dom senaste dagarna, igen.

men i torsdags så var det ju så att vi var på fem-kampen på laserdome och jag sopade banan med alla andra kan man ju säga. Det blev många skrattanfall och mycket svett. Vi började med 20 minuters laserdome för att sen testa vigheten som faktiskt var bra trots kylskåpsvigheten. Det var ett rum med laserstrålar som man skulle krypa/hoppa/slingra sig igenom, sen var det balans som sattes på spel. En tur på rodeotjuren, easypeasy. Sen kom det som jag sett fram emot mest, sumobrottning! Dräkterna vägde säkert 15 kilo och luktade pure svett, inte särskilt najs alls. På något sätt lyckades jag snubbla över mina egna fötter och ramlade den första omgången, dom andra två krossade jag motståndaren totalt! Sista grenen var en gladiatorimitation i luften. Den förlorade jag duktigt tyvärr.
Kvällen fortsatte på El patio med trerätters och kan nog säga att jag aldrig har varit så mätt innan. Jag, fina, challe och gustav tyckte klockan var ung och styrde mot möllan för en cider. Tog en bulle hem och träffade babe, mys!



Igår vart det först skola sen eftermiddagssömn i soffan. Fick äntligen tummen ur röven när det gällde att hämta ut mina skor från skomakaren också. Kvällen blev en fin kväll med förfest, crown, dans, cider, pussar och taxi hem. En väldigt fin kväll, brukar bli fina kvällar för det mesta.

Idag vaknade jag o bobo alltför sent, halv fyra typ. Inte ritkigt okej alls. NU sitter jag lagom sleten med mascara under ögonen, wicked!

Bio ikväll i 3D format, bloody valentine. Äntligen kommer jag få reda på hur det känns att bli mördad, precis det jag alltid velat vet! hoho.

dusch!

underklänning!


lagligt, för en av två.




Chickans första lagliga öl, hon blev dock besviken när dom inte frågade efter leg haha.
En sommersby för min del, good one!

Nu laddar jag inför femkampen! Sumobrottardräkter och rodeo watch out!
På det lite mexikansk mat sen en natt men bobo, kan ju inte bli mycket bättre faktiskt!

ciao

födelsedagsgris!

jag trodde faktiskt att det hade gått riktigt galant på provet om man nu får uttrycka sig så. Det gick sådär. 2 poäng ifrån VG och jag var nästan säker på ett stark vg, besvikelsen är stor buhu.

Men jag hänger inte läpp för idag fyller chickolina 18 och det firar vi med en lunch på lilla med hennes första lagliga öl. HURRA!



grattis snygging!


Nu efter betygsnack känns det dock lite bättre eftersom jag nu har chans till ett MVG. Det är bara en uppgift om kriminallitet så kan MVG:et vara säkret. Whot? jag få MVG i samhäll? Dock så klagar jag inte ett dugg!


daimtårta och scrubs

Min platta mage är forever gone :( Halv elva igår delade jag och bobbsi på en hel daimtårta. De va ju gott men platta magen har sett sina bästa dagar. Jag måste skaffa ett gymkort nu!
Men de va ju mys, tv-tittande med scrubs såklart och dailmtårta kan ju inte slå fel?

Lite jobbigt att gå upp kvart i sju imorse bara, buhu. Ska på lunch nu och äta sallad..
Efter skolan blir det en greksallad med amanda på jensen och sen barnvakt, money money.

puss.

prov..

Ja då kom vi till D-day på mediegymnasiet, prov i graf. Första och sista. Jag valde att inte plugga något alls och inte heller enagerna mig efter det är cp-lena som håller i kursen och jag har rövslickat henne nog nu känns det som.
Kommer ju gå rent åt helvete men just nu så känner jag att jag inte bryr mig ett dugg alls. KASST!

Ska bättra på brännan med Sara efter skolan, fusksola helt enkelt. Men vem vill blända folk när man springer runt barbent på studenterna är frågan? Inte jag iallafall! Sen måste jag verkligen till skomakaren och hämta mina skor som jag egentligen skulle hämtat i måndes, förra veckan. Att skjuta upp saker har jag ärvt från mamma punkt slut. Ska slipa på mina frisörkunslaper och klippa bobo, dock bara toppa men ändå hoho.

Grattis till mam o pap som har 19 år i bröllopsdag idag, inte ett enda knabb har man fått stå ut med heller.
Forever and ever.

naw




kesomacka och kycklinggryta

Ja det är anna mitt i maten som skriver. har hittat en ny favvis bland halvfabrikaten, kyckliggryta med ris från felix, och till det en klick kokossås mumma! Det blir halvfärdig mat sent på kvällen när man är home alone, igen, men det är najs. Datormiddag slår aldrig fel.

ja vad har man gjort idag mer än att spendera lönen som kom in idag? Jo skola, tränade på sats. hookade upp med annika föra tt snacka lite blaj innan jag begav mig till den sista ledarkursen. Köpte fika och skrattade med småtjejerna som inte alls är så små. Och nu sitter jag här mitt i maten. 

jag borde verkligen öppna min bok som jag måste plugga i men jag finner ingen ork och absolut ingen motivation heller. jag är en rätt kass förebild när det gäller plugg faktiskt. Ni vet lite too cool for school?
Ska öppna boken innan jag deckar iaf. 
Pilla lite med chickans b-day present nu istället. Pilleri pillera men det blir finfint.

Btw så tänkte jag skryta lite med att jag nu har lagt singellivet åt sidan och skaffat en man, Eller man och man, han är ju inte 30+ precis. 19 år och vild & vacker.
 

hello gorgeous



ännu en klänning till studenterna, nu ska jag bara hitta en underklänning.

crazy in love

Eftersom det var en förjäkla hektiskt men underbar dag igår så hann jag verkligen inte ta mig tiden att blogga.
Därför en mindre sumering av helgen nu.

Fredagen blev sjukt bra, ni vet impulsiv är mitt andranamn. Jag och sara sänkte groggar och dansade här innan vi tog bussen till hipp för mer grogg och dans. Träffade jesper & co, dans på stolarna, vin och sång. Bobo & Co trädde in lite senare och då satte vi klackarna i taket och dansade som aldrig förr. Taxi hem för mys och sömn.
Lördagen började sådär jobbigt med jobb klockan 11 - 16 sen var jag smått stressad. Annika fick hämta mig i stan sen hade jag 40 minuter på mig att göra mig iordning, stressigt värre. Pappa körde mig till chickan där det firades att hon blivit vuxen. Jag och manda tog en taxi till tina för att festa vidare halv tio. Blev en lyckad kväll som slutade med en barfota promenad hem med bobo vid tre.

Idag sov jag ut till ett, väl behövligt efter dålig sömn de senaste nätterna. Övningskörde en runda med pappa, köpte en påse gottis och nu har jag ont i magen, great. Ska ta itu med städningen som jag har skjutit upp alltför länge nu. Det är jobbigt att ha sitt egna place i sånnahär lägen faktiskt. Städa toaletten är död likaså rensa bort hår från vasken, spyr bara av tanken.
Så det kan vi skjuta upp, idag kör jag bara grundligt.

Kvällen kommer spenderar med mys och tv-tittande med bobo som sällskap. Några sushibitar får bli en del av kvällen också.

ja det blir ju aldrig som man säger

Nä nu är Sara påväg hit med cider och baccardi lemon, en utgångskväll istället för en soffkväll. Jag känner peppen och såklart ligger volymen högt på spotify.

tack sara för att du får mig att inse att man bara lever en gång!

FESCHT



hihihi så kort hår jag har där :(

bowling och disturbia

jag sa ju att jag skulle spöa bobo på bowlingen igår, and so I did.
iallafall en av fyra rundor haha, första blev lika sen andra vann jag sen tappade jag alla krafter dock. Men det är väl ändå dom två första som räknar right? En påse chips och två liter cola inhlandlades innan vi tog bussen hem för att se på disturbia. Det må vara en av de mest välspelade filmerna på ett bra tag, jag har sett den minst tio gånger men varje gång är det lika bra. Somnade runt två och sov ut till tolv, chill.
Tog bussen till stan vid halv tre för att möta felicia för en utomhuslunch på Spot.
Skvaller, skratt och kycklingsallad, en perfekt lunch ja.

Kvällen bjuder inte på något speciellt spännande skulle jag tro. Vila inför imorron då det blir full rulle från 6 - 6 räknar jag med. 18 årsfest för chickan sen party hos Tina, kan man nästan krypa hem sen på morgonkvisten ju.

Ska fortsätta med att inte göra någonting, ciao!

bullshit

En sak jag blir riktigt pissed på är vikttalk. Att snacka om hur tjock man är eller hur jävla feta valkar man har. När man sen sätter i sig ett kilo godisen och fortsätter klaga går det över gränsen. Pulverdiet, Gi-metod, soppor, BANTA. Det funkar inte, kanske för stunden sålänge man håller på med det men sen när man äter som vanligt igen tar kroppen åt sig allt innehåll i maten istället för att göra sig av med slaggprodukter.

Jag är ett levadne bevis på att man kan gå ner av att bara träna och äta rätt. 15 kilor på tre månader bara med hjälp av träning och rätt mat, ingen jäkla nedskärning och morötter. Frukost, lunch, midadg och liet frukt däremellan. Det är inte så svårt bara man har ett mål och fokuserar på det.

Mina öron blöder varje gång jag hör folk snacka om vikt, lägg ner.

Before


After


Ja slutpratat nu.




eat it like a pice of cake

Mina fötter är svarta eftersom mina fötter klämmdes ner i ett par svarta skor igår, mycket dans = svett = avfärning. Najs!
Det blev etagé som gjorde kvällen, förfesten hölls i en grymt fin lägenhet på gammla väster. Stor takterass och panoramafönster, like.

Fick träffa lite nytt folk vilket aldrig är fel, schyssta grabbs tackar man ju inte nej till. Sen blev det massa dans, grogg efter grogg efter grogg och lite sjönsång såklart. En fin kväll som slutade med taxi hem runt 3. Vaknade tolv och var så sjukligt trött men inte lönt att somna om då, hade fått lite ångest. Frulle sen övningsköra en runda.

Ska in i duschen och få bort röklukten ur håret och sen lite lunch på det kanske.
Fint ska de va ja.

Ikväll ska ja spöa bobo i bowling, najs!

Lite pics kommer när tina kommer hem I guess, eftersom hon stog för fotograferingen igår.

brända bröst & peppad

Jag har ett fenommen som alltid händer mig vid denna tiden på året varje år. Jag bränner mig såfort jag vistas i solen. låg och solade 40 minuter nu precis och är knallröd mellan tuttarna trost noggran insmorning av solfaktor 30. Får införskaffa solskyddsfaktor 100 typ.

Det blev en kort skoldag med planering och film, lite möte om utsparken för treorna. jag ska vara "lekledare" för en av klasserna, hoho vad dom ska få känna att dom lever.
Allt som vi fick lida igenom på vår inspark ska dom få lida igenom nu, fast värre såklart.

Ska smörja in mig med kylbalsam sen vänta på att la päron kommer så blir det grillning.
Vem vet om man ställer till med utgång ikväll, ändå lillördag ju.




det är chill!

papi



ahh fina pappa.
Börjar inse meningen med saknad nu, du flänger runt och jobbar för det mesta.
Jag saknar dig som tusan när du är borta men damn vad jag blir glad och nöjd när du kommer hem. Imorron får du ledigt hela långhelgen, ska bli så himmla skönt!

pappagris, that's me.

ben & jerry's



Dagen kaloribomb, två kulor ben& jerry's. Så värt det, helt klart bland det bästa smakupplevelser som finns.
Kakdeg i glass, vilket geni som kom på det!
Efter att ha gått runt några timmar i stan var man väl värd det.

Ska skaffa nytt gymkort i veckan och cykeln ska på reparation i helgen, sen finns det faktiskt inte en enda ursäkt till att inte träna. Inte för att jag brukar hitta på ursäkter när det gäller träning, men ändå. Svårt att träna gym utan gymkort liksom.

Tankarna spinner loss som aldrig förr när det gäller en hel del saker. Boys and friends, vem som är äkta och vem som bara finns där när det passar den. Många frågor snurrar utan svar. Jag har ingen ork att starta upp nått kaos så tar det helt enkelt som det kommer. Kanske låter lite själviskt men efter gymnasiet lär man ju bara hålla kontakt med dom man verkligen har nått gemensamt med eftersom utlandsresor, plugg och jobb väntar på olika ställen här i världen. Banden klipps och broarna bränns tyvärr. Det att bara att inse det nu tydligen, man e väl tillräckligt gammal för att förstå att bästa vänner inte håller livet ut.

Därav tröstätandet kanske?
Gottgjorde det med en kycklingsallad till middag istället. Pretty pretty good.
Fjärilar har uppstått så smått i magen också, härligt.

sovmorgon

Jag har verkligen blivit en master på att försova mig, kan de föra med sig något positivt tro? näe tror inte de va,.
Pappa kom in vid 8 och väckte mig men jag lyckades både somna och och stänga av snoozknappen. 08.52 vaknade jag ur dröm och fick lite panik, drog på mig kläder och svepte lite solpuder i facet. Sprang till bussen 09.05 och lyckades bara komma tio minuter sent. Great ju.

Har nu provgenomgång så jag får inte pilla på tangenterna mer :(

brother bear



hela helgen och hela dagen idag har denna gått på repeat i mitt huvud.
gölle.

french kiss


miss malmhagen var visst skärpt

För jag hittde några posebilder i hallspeglen hos amanda minnsan!




grisen, annika unt mich.
Spegel spegel på väggen där säg vem som snyggast i stan är.
- dom tre puddingarna som börjar på "A" ofcourse?

ja de visste vi väl.

You make me shiver and shake

jaa uppdateringen har ju inte varit på topp under helgen men har faktiskt haft fullt upp med t.ex. sängliggande, tv, pizza, alkohol, sång för amanda, mys, dans med mera. Sånt som en riktigt fin helg ska innehålla. Dagen till ära tog jag sovmorgon och blev lite smått stressad.
Skolan bjuder inet på ett piss just nu känns väldigt meningslöst.
Tejpade lite här och där på bilden sen gymmade en halvtimme på sats.
Bastade typ en timme med chikolina, tjejsnack i en bastu slår det mesta.

Två dagar kvar i skolan sen ledig i 4 dagar, NAJS!
Ska spendera de lediga dagarna i solen och steka som en gris.

Mam och pap kommer hem ikväll, blir till att fira pappa i efterskott som fyllde år i fredes men deras taxi kom 06.30 och jag var inte jäääättepigg på att gå upp innan det.

kameran låg såklart i väskan med togs inte upp en enda gång, skärpning miss malmhagen!

Eh, Eh there is nothing else I can say

Ciao bella!
Trots duggregn och moln är jag på topp och mår riktigt bra. Utvilad och efter en dusch känner jag mig vaken och fräsh, fit fot fight helt enkelt.
Gårkvällen var mys med pizza, disney, skräckis, och massa onyttigheter. Några vänneravsnitt innan sänggång också för den delen.
Hur som haver så ligger till så att jag har precis en timme på mig att föna håret, välja kläder (!), sminka mig och sen fixa frillan innan tina hämtar mig.

Frågan är vad har man egentligen på sig när man ska äta med en kompis släkt och sen gå ut?
Mjähmjäh, löser sig.

puss!

friday I'm in love



Fredagen och solljusen fick mig att gå barbent iklädd en klänning. Lite kyligt men härligt ändå att kunna låta spirorna andas lite. En lektion idag fick det bli och det lektionen blev det filmvisning. Frankensteins monster, en romantisk skräckfilm från romantikens tid.
Åkte till stan för att hämta presenten till grisen som fyllde år igår. Blir helt i extas bara jag ser på den, mjao.

Satt i solen en timme och läste mer ut "så dumt" Sträckläste nog en 50 sidor på en timme men sen blev det för varmt.
Alla mina fräknar har börjar blotta sig nu, satan också. När man har fräknar själv tycker man väl oftast att dom borde utrotas men folk utan kanske skulle utrota för att få fräknar? Jag kan leva med några men ingen prickig korv tack!

 

dress to impress




lay all your love on me

Ja då var man hemma från födelsedagsfirandet dåja.
Blev en cider på möllan, en svängom in på sibylla (ajabaja!) sen bil hem. Slapp bussen och är väldigt tacksam över det eftersom mitt busskort har tagit slut. Buhu.
Lite blondie har man då blivit igen, hela utväxten försvann inte så får gå på det igen i veckan mabye.

pumpade loss en stund på friskis innan och lämnade skorna till skomakaren. Fint till studenterna.
Idag gick jag loss med londonskorna ni vet, 13 cm klackar puhu! Gick ju bra men kullersten kan ju bara asfalteras istället tack.



Ja nu är huvdet piggt och kroppen trött, bra kombo.
Ska nog bege mig in till mig och glo några vänneravsnitt innan jag slocknar,

Godnatt!

samhällsgeni!

Ja jag kan nog vara säker på att jag behåller VG i samhäll. Provet gick riktigt bra, känndes det som iallafall. Och eftersom det var dagens enda lektion firades det med whopper meal med annika chickan och jes. Fick även tag på klänningen från MQ, hade tilochmed med mig skorna jag hade tänkt ha till, nörd. Ett par ballerina fick följa med hem också, behövs till sommaren och framför allt till rhodos.

Ska snart iväg till friskis för att pumpa magen lite till, pumpa bort burgaren minnsan. Får bli en morot till middag medans tt färgar håret. Looking forward to that yeah. Ska pilla i mig lite vattenmelon nu sen rullar jag till skomakaren för att lämna in mina överanvända Zara-skor (the black ones) och sen friskis unt svettis.

CIAO


miami bitch


Boys like you love me forever

Pluggandet är klart för idag!
En kopp earl grey (hatar egentligen det men man tager vad man haver) med mami vid köksbordet och allt är topp då.
Skissat ännu mer på gaddningen och nu kommit fram till det ska vara. Wick ska få skissa upp en riktigt fin eftersom hon ritar som en gud. Är taggad nu, mama!

Lady Gaga har ännu en gång fastnat på hjärnan, hennes trallvänliga låtar fastar direkt och man mår allt lite bättre och blir lite gladare av dem. Girlpower rakt igenom.

En annan sak som är girlpower är boken "Så dumt" En självbiografi av Mia Törnblom f.d narkoman. Om man nu ska läsa något ska man läsa en självbiografi. Man får en chans att spåna i någon annans liv och vem vill inte det ?
Hon berättar om hur allt började, hur hon var som narkoman och hur hon tio år senare lyckades dra sig ur. Good one.



just so you know.
Nu ska jag gotta mig åt johan glans och spotify! hoho

for the last time!

Så håller jag samhällsboken i mina händer för sista gången. Efter provet imorron ärre slut!
Håller nu på att läsa om varför sverige är så rikt som det är idag. Väldigt intressant, not. Jag gillar inte alls samhällskunskap, nononono!
Har bara provet imorron så är rätt gott.



Nu är jag naglelös eller iaf kortnaglad, känns jättewierd, buhu. Lite brunare e jag också, blev solning i en kvart på friskis efter gymmet. Sabbade sedan gymbesöket lite med att äta smörgåstårta hos tina. Men hur ofta får man chans att äta det? Nä precis inte alls ofta.

Blir träning imorron också så den där biten skaldjurstårta försvinner totalt. Ska lägga all tyngd på att träna magen nu, såklart lite ben och rumpa som vanligt men mest på magen! Beach 09 med six-pack? Ingen överdrift kanske haha.

boken ropar, byebye.

freaky friday





boom boom pow

ahola my friends.
En dag närmare sommarlover har slagits ihjäl. Nationella, redovisingar och teater. Jag, chicka, jes och cia lyckades knoppa på teatern som handlade om sex och död, om du har sex kommer du dö men har du inte sex kommer du dör också. Låter ju lockande haha.

Blev en svängom på trianglen med Chickolina. En klänning har jag nu hittat. En ljusgul, ska hooka i veckan tror jag.

Pluggat som en gris nu, kan det mesta för tillfället. Får se hur det går på torsdag. natinella i Svenska har jag att se fram emot också. Varför lägger lärarna allt de sista veckorna? Freaks.. Precis som att man ser fram att göra mer skolarbete nu.

En tur på rullorna med Ola blev det ist för friskis.
Nu luktar jag lök och ska därför avnjuta en lång och varm dusch

Ja så e det med det.

Surprice

engelska nationella muntligt imorse. PHO!

gottis


It's time to feel good

Blev inget gym, jag fann ingen ork att varken djua där eller rulla dit. Too bad.
Har blivit seriös pluggning istället. Fått ett kompendium att plugga från istället, mycket bättre och lättare att förstå.
Just nu är mitt huvud fullt av viktig info som förhoppningsvis stannar kvar tills torsdag och resten av årt för den delen också.

Blev ingen vidare framgång med klänningsletandet, finns massor att välja mellan men när ekonomin är knaper får man hushålla med sina knappa resurser, en mindre dyr variant, 10 poäng till mig som nu har lärt mig det begreppet ordentligt.

Ännu en nagel har lämnat handen, bull. Mina egna naglar är ju rätt långa så frågar är om man verkligen ska bygga på en gång till? Men de e ju så görskönt att alltid ha fina nails. Vet att ni dör av intresse från den delen av mitt liv.

resten av kvällen spenderar jag med spotify.

oh we were standing on the top of the world

Har nu äntligen fixat tid till naglarna! Påonsdag ska jag ta bort dom jag har nu, för kassa för att bygga på plus har tappat två. Och den 25:e är det ett nytt set som gäller, fint. Får la hoppas dom håller till studenterna bara. Det är ett annat jäkla i-landproblem, alla studenter? På samma dagar också. Jubbigt.
Några nya klänningar får gärna flytta in i min garderob till den veckan tack!
Får checka runt på nätet nu va.

Rullor till friskis idag för att kombinera med lite, eller mycket, plugg till torsdagen. Buhu.
Känner dock att varken kroppen eller hjärnar har lust för något av det, blö.

ja klännins och skor sökandet nu.


jadu

Att vakna halv tre har sina baksidor right? Har varit dötrött hela dagen men efter en dusch piggnade jag till minsann. har kollat igenom alla facebookbilder, taggat bort en del som var riktigt gräsliga, ytligt kanske men whatthefuck. Inser att jag längtar till sommarens festliga dagar som bara den nu.


spex i nian, patypingla de luxe!
Det sitter i blodet liksom.


mjao


I never meant to do those things to you

Det är 13 skoldagar kvar ch det känns som att jag har masssor kvar att göra. Först och främst har jag det fina samhällsprovet på torsdag, ska faktiskt råplugga så jag får det där satans VG.et. Några fina inlämningsupgifter, svenska och engelska nationella muntligt.
Viktigast av allt är att mandybo fyller 18 bast. Det firar vi med en smärre utgång, ett glas vitt eller nått i den stilen. Vi firar till det ordentligt på lördagen dock!
För mig blir blir det ännu en helg i ensamhet när mor och far lämnar landet för att lite golf på irland. Men jag klagar inte, det känns rätt så najs att vara hemma by my self, NÄZ som man säger.

Ja det var väl i stort sätt det hela. Nu ska jag ta en dusch, hoppas innerligt på att varmvattnt fungerar.

Hoobastank - The reason underskattad

You drive me crazy when you start to tease

Aloha people.
Hjärnmassan börjar få tillbaka sin rätta konsistens och smärtan över att ha tappat två naglar (fake) börjar stimuleras. Inte lönt att bygga på nu utan måste köra på nytt set, satan. De har visserligen öppnat några nya studios nu, erbjudande kanske?

I was made for loving you baby spelas på ganska hög volym och jag försöker sjunga med så gott jag kan.
Rösten sviker då och då (läs: hela tiden). kanske pga min skönsång på crown igår.

Kvällen tog start hos hudde med några cider och music igår. Sommarlovskänslan tog över när vi satt utomhus utan att frysa. Vid 11 besteg vi bussen mot stadens hetta. Mötte upp några fler festprissar och begav oss till crown för lite rumpskakande. Blev väl en timmes rumpskakande eller nått sen insåg vi att det blev inte mer ös än så. En kebab senare så blev det hemgång. Men kvällen i sig var fin och jag hade såklart väldigt kul, alltid. 

När jag vaknade vid tio var det inte lika kul eftersom jag somnade vid halv sex. Det snurrade till en aning så jag somnade om ganska snabbt. vaknade vid 14.20 och då fick jag lite ångest över att ha sovit så länge. 

Vi firar söndagen med en chillelåt.
Ja ni har väl alla hört den men det går inte tt höra den för många gånger faktiskt.

 

Soffan och chipsskålen kallar!

señorita


Det som absolut inte får hända har hänt.

varmvattenberedaren har gått sönder :(  = endast kallt vatten tills imorgon, SHIT. jag skulle behövt ta en dusch men får helt enkelt vänta med det. Det känns lite u-land över det hela. Fast det finns vatten men ja ändå. Lite halvkass jämförelse kanske.

Solen har fått göra sitt idag. Först en timmes runda med nike runt bunkeflo. Hon fick en piggelin på hemvägen, två tuggor sen  var den slut och det hjorde väl ingen större skillnad på hennes flåsande. Kom tillbaka hem och bytte och till shorts (korkat) och tog bussen till storstan för att möta upp jessica för en smootie på wayne's. Hon berätta sin New York-story från semestern och jag berättade om den vilda veckan i malmö. Vilket inte var nått att jämföra med hennes hmm.
Åkte till madonna pizzeria för en vesuvio m. kebabkött och vitlökssås med jonas och hoffsa. Nu känner jag mig en aning spyfärdig och är galet trött. Soffan lockar som attans.

Chillkrök och grillning hos en vän i b.flo regerar ikväll. Antagligen ingen utgång, bra för min ekonomi där. Får ba hoppas att vädret håller i.

Ha en fin lördagskväll iaalihop!


pespes unt mich

morgon solsken

3-1 till Kanada men svenskarna kämpade tappert. Iallafall i två perioder sen orkade jag inte förnedelsen längre eftersom det då stod 3-0.
Bobo djurade hit efter jobb och det blev filmmaraton.
Först ut: Taken - action thriller. Jag hade ju hela tiden fått för mig att det var en skräckfilm. Den var bra men lite för många biljakter.
 Åkte och hyrde Mirrors - skräckfilm. Groteska scener men bra gjord. Har några bilder på näthinnan som aldrig lär försvinna.
Sist men inte minst blev det Get smart - komedi i all ära. Många skratt och härliga moves från vår allas älskade Steve Carell. Anne Hathaway fick spela rollen mot honom.



Klocikan blev över tre och det var solklar sängdags. När bobo gick började mirrors bilder trängas fram så fick sitta och glutta på rachel ray (?) till kvart över fyra.

På tur just nu står frukost och en runda med nike.
Sol idag det är fint det!

I'm sort of laidback today


(från fotbolls-vm i ett år sen)

En middag bestående av fullkornspasta och 16 köttbullar (..) har precis slunkit ner.
Gjort en ansiktsmask, rakat benen, ska snart föna håret sen städa lite. Vilken fredag va?

Jag har börjat odla en smärre panik inför sommaren, jag ligger 8.000 back på rhodosresan. Eller jo jag har sparat ihop 7.000 = resan men fickpengarna. DAMN! Sommarjobbet kanske hjälper men jag vill ju kunna leva i sommar också. Finns bara en sak att göra, leva ett brutalt tråkigt liv fram till sommaren. Eller låna lite av mamma kanske.

En annan dålig sak är att jag inte fixade tid till naglarna idag, shit. Får väl fixa det imorgon dådå.

Bra saker: En påse chips, popcorn, mango/jordgubb ramlösa och en skvallerblaska.
Ska föna håret sen måla naglarna också när jag endå håller på att vara så feminin.

You want me as much as a fat kid want cookies

Ja då var det freitag! Så äckligt skönt med helg, efter helgen är det bara typ 5 veckor kvar i skolan. Mjao.
Vi firar helgen med en bit vattenmelon och en kall dusch.
Ikväll ska vi heja fram Sverige till final. Känns aningen omöjligt men dom har spelat som gudar så inget är omöjligt ?

Np I engelska, vart ska man börja? Fan, jävla piss, cp, äckligt, råtta, damn! ja nått i den stieln kändes det som. Det är alltid bra att underskatta än att överskatta när det gäller prov. Nu blir jag ju happyface om det blir bra.

mjäh en dusch, uppdaterar om något roligare sen!

just de 3 spotify invites kvar.

I want you

En kvällsfika med en chai och skogsbärspaj m. vaniljsås på Barista med Qim slår helt enkelt inte fel.
Blir alltid massa gamla bergaminnen och flabb. Saknar sista halvåret med 9E då alla va så glada hela tiden. Klassfesterna, Liseberg, filmkvällarna, allt. Saknar att ha boys i klassen. 17 brudar är rätt påfrestande..

Imorgon har vi det efterlängtade engelska nationellaprovet. not..
Ska göra mitt bästa och hoppas att Hannes är god nog att behålla mitt VG ändå.

Och imorgon ska jag fixa tid till naglarna, det är ett måste. Dom ser katastrofaliska ut nu, kan man skriva det?, och måst fixas faktiskt.

2-0 till sverige, finalen here we come!


I stole the music with no regrets


åhh nostalgi!


Har instalerat dvd:n, kollat vänner, käkat köttbullsmackor. Börjar bli lite uttråkad.
Grattulerar tina till sitt efterlängtade körkort!!

Och ja, jag ska boka paket i nästa vecka så jag också får det jäkla kortet såfort som möjligt.

Insåg att jag har 8 invites kvar på spotify, någon som är sugen?
skriv mejladress isf.

I'm a thief

Hola!
En mindre fucked up hals skriver med glädje idag. Snorungarna har gjort sitt och jag sitter hemma nu för andra dagen irad. Kan ju inte klaga faktiskt. Fick ändå gå upp hyfsat tidigt, tandläkartid 12 och skulle ut med nike, tömma tvättmaskinen, duscha och käka innan. Va där i tio minuter och fick kontaterat att bettskenan har hjälpt? Jaha tack men det kunde jag räknat ut själv faktiskt.
Var lat och tog bussen två hållplatser till limhamn för att gå in på expert. Blev 500 kronor fattigare men en dvd rikare. Ville ha den simplaste möjliga så jag fick en dvd med karaoke. Ser jag ut som en person som gillar det?

Tänkte inte göra mycket mer nytta idag så ska slänga mig i soffan, dricka en kopp honungste och bläddra i en skvallertidning.

talk to you later.

nada, niet, nothing

Doktor Sven hittade ingen bakterie eller liknande i halsen. Slipper iallafall penicilin. Antagligen är det snorungarna från jobbet (leksaksbutiken) som smittar. Skyller på dom imorron också när ja ska vara hemma.

Ja dagen har inte varit så värst spännande, handlade inför den ensamma helgen med mamma, hyrde några filmer, käkade, kollade film. P.S I love you ska ha credd! massor med credd. Jag och mamma satt och tjöt som bara den, glädjetårar vs. sorgsna.

Ska pilla i mig några halstabletter, göra en kopp te och vänta på two and a half men.
Godnatt.

P.S I Love You

jag är en litet halsbarn, satan.

Ännu en gång har jag ring 0515-777 000 för att sjuka mig pga min cphals. Det var två år sen jag opererade bort mina halsmandlarna men dom glömde nog kvar en i halsen. Jag vaknade av att jag försökte svälja men det gick inte och redan där visste jag att det var kört.

Dagen till ära ska jag istället råplugga till provet imorron.
14.15 ska jag vara hos en halsspecialist på curakliniken som sja pilla ner träpinnar och ta prover.
Boka tid till naglarna med annika ska göras också eftersom mina ser ut som fan himself.

Ska gå ner och drick en kopp honungste och tycka lite synd om mig.




hals efter operation.

Eftersom spykänslan kommer vare gång jag ser bilden känner ni nog likadant = liten bild. Men tryck ni på den om ni vill spy lite.

en månad kvar fuckface :D


I'm not gonna write you a lovesong

Ännu mer stud idag, men klarade inte hela vägen, gav upp nu. La mig på spikmattan och somnade till vilket innebär att jag har så feruktansvärt ont i min rygg nu, not cool.

Hur gick då redovisningen?
Det blev lite oseriöst men jag tror att alla var avundsjuka på mina fantasier om hur sas kan utvecklas såsom blåa flygplan? Sug på den du.
Fick lyssna på treornas projektarbetsredovisningar. En del fint och en del riktigt gräsliga, min redovisning om blåa plan hade slått dom med hästlängder.

Unnade mig en kladdkaka ,med extra grädde, på fikan med kattikatt idag. Har nog aldrig njutit så mycket. Sen blev jag lite äcklad buhu. Stenhård träning på torsdag var det ja! Kollade in ny rullor men 1500 för fyra hjul är lite löjligt. Mina dicsorullor från 98 får hänga med ett tag till.

ja vi säger så sålänge.

redovisning

Om tio minuter ska jag ha redovisning, jag trodde jag var klar med det var jag inte..
Har gjort några ändringar (en a4-a till.) Så nu borde det vara finemang right?

När jag vaknade imorse vad jag nära på att börja grina när jag såg regnet. Fick plocka fram vinterjackan och kräktes lite på den för att den skulle känna sig så hatad som möjligt en dag i maj.

SAS here I come.

we both kind of liked it

Sitter invirad i en blå stor handduk och biter i mina fnasiga läppar, chill. Sängen kallar och jag borde sova men är inte alls trött. Tror friskis gör mig piggare, blev en runda dit idag. Höll mig borta från nerförsbackar på hemvägen, det räcker med dom blåmärkena jag har nu faktiskt. Har även gjort klart två arbeten och läst lite samhällskunskap, känner mig som ett tvättäkta stud. Lönar väl sig om en och en halv månad när betygen dimper ner i brevlådan.

En intressant sak är att ni kära läsare har blivit fler. Grattis till mig och mitt väldigt intressanta liv bland rullor och redbull&vodka. Det kan knappt bli mer spännande än så. Tillsammans blir det nog FÖR spännande dock. Inget jag ska prova, lovar.

Imorgon är det en månad kvar till annikas student, en månad kvar till jag får skämma ut henne in public ( inget ovanlig, hon brukar lyckas rätt bra själv :( ) En månad kvar till du äntligen är fri. Som vi ska fira!

ska föna mitt hår sen sova så fint för att sen gå upp 06.45, kill me!


shoes are a girls best friend



informatör

Nu har jag lekt informatör en timme och nu får det vara nog. Blev bara en a4-sida men får köra lite impulssnack på redovisningen. Allt ifrån blåa flygplan till oliver står med på förbättrningslistan och jag ska nu göra en powerpoint presentation, inte lätt när man inte har photoshop eftersom jag måste redigera alla bilderna :(. DAMN!

Förlorade nyss 100 kronor mot mig själv också för den delen.

ska fixa lite käk sen träna på det. Fint ska det vara ja.


vimmel


hej anka. Hittade bilden från Chilli.


har tusen (fyra) saker att göra idag, plugga en massa och försöka hinna träna.
Inget spännande har hänt så tänker inte babbla trams utan ska börja läsa om ekonomi, woho..


aj.


min arm ser lite mer förstörd ut nu..
Rullor i nerförsbacken ni vet.

I just wanna live when I'm alive

Kycklingnudlar till frukost slår ju inte fel efter en helkväll precis, en chees utan gurka hade varit bättre men stan är så långt borta.
Kvällen hade blandade inslag av skräck och asgarv. Allt började hos hoffnell med gamla godingar, cider, kortspel och vänner. Jonas agerade åt mig och chickikita taxi till Chilli där vi var typ ensama, folket började ramla in vid halv ett och redbullvodkorna radades upp av en norsk gutt. Lite dans innan vi hämtade ut jackorna och gick till donken för lite påfyllning och mötte upp some boys. Tyvärr fick min favvochickita lämna vid 1pga en sjuk anledning som vi inte behöver ta upp här. jag och boysen stegade till crown för dans,dans och mer dans. Mina fötter är röda/svarta idag efter som jag fick gå barfota hem imore.

Min samhällsbok skriker efter mig, prov på torsdag blö!
har några arbeten som jag måste fortsätta med också så lika bra att ta igen dom nu.

mot chilli



En anna och chickan kväll.Puss

tell me more tell me more.

Först och främst grattar jag mig själv, ett år som singel idag. Tackar tackar.
Sen tackar vi markus för tillhållet igår, det blir alltid vad man gör det till och jag måste gjort det väldigt bra för det var längesen jag hade så kul som igår. Om man tänker på nytt folk då. Ramlade i säng runt halv fem, som förra valborg fast jag blev inte utkickat igår till skillnad från sist då..

Tyvärr glömmdes kameran bort och jag tog endast en bild under hela kvällen, inte bra. Men kan ju berätta att jag kännde mig väldigt dum i mitt lockade hår, glansbrallor och body haha. Men jag var iallafall lik sandy på pricken!

Lockarna sitter kvar och ser ut lite som ett fågelbo idag. Visade mig frivilligt på burger king i håret, jag gillar att leva farligt helt enkelt.

Kvällen har spenderats hos annika med två riktigt dåliga filmer. Namnen tänker jag inte ens nämna men den ena handlade om playboy bunnies och den andra om råttor (läs: små hundar).

Imoron äre jobb sen utgång som gäller.
Nu sängen!

RSS 2.0