she's a maneater

Sommarhettan börjar komma ordentligt nu. Orkade vara ute med Nike i tio minuter sen fick vi gå hem igen. Håller mig inomhus en stund till sen ska jag bannemig ut och pressa.

Skola till halv elva idag, gick igenom finanskrisens historia snabbt sen var det tack och hej. Blev stan med annika och elle, barbiekläder för annikas del och cheeees för mig. Åkte till meddo för 18 minuters solning, måste ju bättra på brännan innan man visar sig in public.

Fick tag på glanisa tajs och ja jäklar ser ut som jag tagits direkt ur en 70-tals film hoho. En sneakpeak kommer men the real deal kommer när jag fixat håret och make-upen också.

 

Ska smörja in mig med solkräm så jag inte blir kräfta istället för sandy ikväll sen ärre bara ut i solen!

Look at me I'm Sandra D



hohohohohohohoho..
haha.

Gick in för rollen efter tränningspasset.
Nått i denna stilen blir det imorgon men mer välklätt.

shupping och rullor

Hallåja!
Sitter här halft handicappad med en arm i funktion.
jag gjorde nämligen en wunderschön vurpa påväg hem från friskis. Ni som vet hur trottoaren ser ut åpväg hem från friskis på höger sida en bit fram vet att det finns en nedförsbacke. Denna nedförbacke var nu uppgrävd vilket jag missade. På en tiondels sekund hade jag lyckats fånga en stolpe med en handen medans hela min kropp for till marken. Reste mig snabbt och kände smärtan i armen som strålade ut. Åkte hem försiktigt och ska i fortsättning åka på den andra trottoaren!

gör mer ont än vad det ser ut :(

En ledig dag idag right. Körskolan gick bra, läraren var uppriktigt men ändå peppande vilken var döbra. Åkte till stan för att möta upp chickan. Pengarna brännde i plånboken så hann med lite garderobspåfyllning innan hon kom.
En iste och citronmuffins på skomakargatan avslutade eftermiddagen.

Två klänningar vero moda / MQ
Id foundation
Lösfransar till feschten imorron.

Nu ropar samhällsboken på mig.

oh happy day!

morning sunshine!
Jag är på bra humör och riktigt pigg, grymt skönt.
Sov ut till elva för att sen göra mig iordning i slow-motion. Har inte orkat sminka mig än, naturbarn de luxe nu.
Sommarklänningen är på, redo för en promenad med hunden.

Körskola 14.45, lite nervös. Första gången med skola ju.
Stan står på tur för att plundras.. Har fått money och är på plundringshumör.

Beställde hem ett par skor igår, vanliga "sandaler" med stenar på från H&M. En bikini blev det också, svart.

Mjäh nu står nike och vill ut.
bye.

jobbigt läge

Helt plötsligt från ingenstans vändes hela alltet uppochner. Från att ha varit döglad och pepp till en gråtattack? What went wrong? Nu är allt bra igen. Wierd.

Ska gotta mig med lite gottis framför några vänneravsnitt innan jag somnar så gott i sängen.
Godnatt darlings.


ohohohoo babylove







jag vet att ni dödar för att se trädgården.
Den har blivit mys nu. Snart klar.


lekarn


Orginal


Min egna

Måste ge lite credd till mig själv som är så äckligt bra på detta..




sick

Detta är helt sjukt.
Tankeläsare

I'm tired of losers

Skolan sugen rejält just nu.
hade nationella i engelska imorse och det gick väl bra tror jag, svårt att säga. Sen håltimme tills nu ju. Imorgon har vi ingen skola alls och torsdag en lektion. Varför inte bara ha ett lov?

Ska till stan med chickolina efter skolan, som nu är singel boys, för att titta på skor och sommarkläder. Ett par svarta pumps hade gjort gott i samlingen. Kanske ett par färgglada också får se om jag vågar ta steget från svart.

Nu ska vi kalkera papparazzi i illustrator.. hurra.

fint

Onsdag = no school.
I'm to cool for school helt enkelt.

jag gillar när lektioner är inställda.

ordning och reda lådvin på fredag

Jag är för tredje gången tatt på mig ansvaret som hundpassare. Denna gången till en 7 månaders amerikans bulldog, Iza. Inga problem i soligt väder right?

dagen har gått fort men har fått en del gjort idag också.
Skola
Hem till Qim
Utelåst (mamma hade låst in min väska med mina nycklar i i stora huset..)
Tränat
Städat lite
Pluggat!

Tada.
Imortgon blir det skola, nationella tll att börja med sen håltimme i typ fyra timmar..
Slutar halv fem, blir hem för plugg och fixa mer med alla kläder. Bhöö varför har jag inte en walk-in-closet?!
En del pluggning också.

Nu blir det dock en dusch eftersom jag luktar lök!
tothelou


Torsdagens outfit



Nått liknande, sessy.
Blir nog att inhandla ett par glansiga leggings dåja!

fröken good

Jag har verkligen tagit tag i det där "nya mig". Har fått så otroligt mycket gjort de sensate dagarna. Vips så gick jag från 6 kronor till 1450 kr på två dagar tillexempel. Fixade till det där med blocket också, så nu ligger några jeans och lite annat ute.
Skruvat ihop möbler har jag gjort idag, blev ritkigt fint i trädgården. I veckan som gick hade vi en firma som drog upp all rabatt och la stenplattor. Ser mycket bättre ut nu. jag ska ut på lyktjakt imorgon, behövs lite mysfaktor nu också.
Har övningskört och städat mammas bil.

Flickorna som jag passade igår var så otroligt söta och snälla. Hide and seek och hundpromenad blev det av kvällen. Vid kvart över tio låg dom i sina sängar och jag fick glo på Mtv tills föräldrarna kom hem. Tog bussen hem istället för att åka på 22-årsfest. Hade inte riktigt orken efter att ha jobbat hela dagen. Så det blev en lugn och fin helg för mig.

Tar igen på valborg som nu är planerd. Fest med kändistema. jag har offrat mig för att vara Sandy i Greas, lovade bort mig till danny. Haha locka håret, tajta kläder, high heels, röda naglar. Ja de får det la bli.

kan dock inte ungå från saknaden efter rhodos eller suktan kanske det borde vara nu.

Sitta på ballisen med en iskall smirnoff ice och digga till musiken.. typ 90 dagar kvar nu!

Nu en dusch!

Noone puts Baby in the corner

TJA!
En lagom stressad mig uppdaterar, har precis bränt tungan på chevapchichi (avlånga turkiska köttbullar ni vet) och ska till bussen om 15 minuter. Ikväll blir det babysitting till den amerikanska familjen. Pulsen sitter i halsen och min engleks ahar inte använts sen 100 år så får se om dom förstår mig någorlunda. Bara barn hela dagen för mig del. har redan hunnit jobba i fem timmar också. En date med Natalie i solen blev det innan dom stekheta turkbullarna.

Igår blev det myskväll med tina sara och tt. Först en vesuvio med kebabkött och vitlökssås på madonna för att sen trycka i sig chips framför dirty dancing. Hade inte sett den innan, feel good film!

Måste avsluta för att ge hunden mat och byta om!

ha en fin kväll!

hela skolan står i lågor!



nästan iallafall, det är väldigt nära.
Himlen är svart.

damn

kom till skolan i tid, går in i klassrummet där det sitter 3 personer men ingen lärare. En kvart har nu gått och han har fortfarande inte kommit. Nya schemat ställer till det för vissa..

Har fixat till mitt bokomslag så det är klart nu iallafall.


tadaa! Ritat brudarna själv, men det syns kanske höhö?


ska gå till tjollan och köpa ett äpple.

love is my drug is my heroin


motgång

Blocket vill inte ta emot min annons, det var för många plagg..
Jobbigt läge.

Nu ska jag till gymmet för att sen powerwalka hem!
hey ho here we go

Good one

Känner mig riktigt duktigt nu, tatt tag i massa saker idag.

Började i skolan lämnade in arbeten.
Tog bussen till Hansa leksaker och hörde med min arbetsgivare om jag kunde få sommarjobba där, det kunde jag! Great slipper jag bo i ronneby i tre veckor.
Åkte till erikslust trafikskola och skrev in mig, bokade även en dubbellektion på onsdag 14.45.
Kom hem och fotade klart alla kläder. Gick en lång promenad med Nike.
La ut alla kläder på blocket. Ringde Felicias granne angående barnvaktsjobb till en amerikansk familj, får öva engelskan nu! Sist men inte minst har jag börjat skriva på min insändare som ska vara klar nästa vecka.

haha hihi haha ho!

Ska jobba på lördag 11-16 = 630 kronor, innan det ska jag hem till den amerikanska familjen och hälsa på barnen som jag kanske vara barnvakt åt på kvällen. Lika bra när man inte kan festa till det ordentligt tackvare pencilin.
Tar igen det på valborg, right annika?



Sen lägg till lite skor och trams.
Stentrött nu men ett inlägg om piratebay väntar.

Byebye

ett djuriskt hårigt bröst!

35 plagg och 5 par skor blev det efter att jag rensade garderoben, fotade alla saker en efter en. Ska lägga ut på blocket, jag fattar mig inte på tradera, verkar knepigt. Hoppas på att kunna dryga ut rhodoskassan med en lax eller nått.

När jag skulle hem från ledarkursen Hände något väldigt frustrerande. jag stog och frös på centralen i tio minuter sen kommer den kära 4:an, när jag kliver på och sätter mig bekvämt så ser jag att bussen inte avgår förens om en kvart. Det var lite pain in the ass. Ringde chickan och kacklade lite. Tanken slog mig, så som många tankar gör, undrar hur många minuter/timmar/dagar/månader man egetnligen väntar på bussar? Jag väntar på bussen i snitt en timme på bussen varje "skolvecka" och en timme varje helg. Två timmar i vecka, fatta så mycket tid man slösar på att vänta på bussen?!
Såhör löper mina tankar när jag är ensam te.x. Hur mycet nyttig yougurtglass kan man äta innan den blir onyttig? Varför får ett kilo godis en att gå upp tre kilo? Kan det börja brinna i strumpbyxor om det blir friktion mellan låren när man springer? Många bra frågor, få bra svar..

En dusch på det sen fortsätta pilla på annikas studenttal.

sommarjobb och HDI

Jag har blivit hjärntvättad för stunden. BNP och HDI gör en smått galen men nu har jag stenkoll. Jag är ingen samhällsmänniska jag tillhör den estetiska sidan så detta är som att få in en elefant igenom ett nålsöga. Håller fortfarande på, har några frågor kvar men var tvungen att ta en paus och komma tillbaka till min verklighet. Lite penningspolitik och finanspolitik väntar på att bli förstådda.

En kort skoldag, oljemålningar och provförberedelser blev dagens i skolan. Vid ett var det slut och jag åkte till staden för att höra om jag kan jobba vidare på hansa leksaker i sommar med min arbetsgivare var såklart inte där idag. Får gå tillbaka imorgon för det är rätt najs med 140 i timmen på helgen..

Ska snart övningsköra i stadstrafik, ska på ledarkurs så jag får vara taxi idag.

Nu måste jag jobba vidare med frågorna, skriver något roligare ikväll.

Eller ja påtal om kul, fick svar från Miami ink idag! Man kan inte boka tid med dom har iallafall öppet under jul och nyår, bara julafton dom har stängt. Gaddning here I come!

god natt sverige



Jag säger godnatt till alla er från alla oss (mig..)
Ska ta en omgång på spikmattan innan jag försöker sova.
Sleep tight!

fortfarande inget svar från miami ink, lite fuck på det.

det som inte dödar mig blir jag ju starkare av

En nyvaken anna uppdaterar. Ja jag gjorde en favorit i repris, soffdeckning. Totalt väck i typ 3 timmar, vaknade av en pang från CSI på tv:n. Sitter nu med kippande ögonlock och försöker läsa igenom min engelska. Har nationella nästa vecka så förberedelser kan ju inte slå fel, men de kunde slå slint i pluggandet tydligen.

missade min powerwalk också, kanske inte bra att gå med skoskav anyway? Får be pappa fixa min ckel i helgen så jag kan börja ta mig till friskis på egen hand nu! Ska även leta ett sommarjobb, någon som tycker jag är sent ute? Lite kanske men vill helst jobba kvar i malmö. Servitris hos pappsen får bli en sista utväg liksom. Jag kommer ändå inte kunna få ihop till resan om jag jobbar där i tre veckor, lönt? Varför skiter man inte pengar?

notis, tina fyller 19 om 2 timmar och 24 minuter!


håltimme på g

ja de va ju roligt, en timmes engelska till halv tio sen håltimme till tio i två låt mig se, ja 4 timmar och 20 min, de e ju bara great! Ska förbränna den genom att åka till entré med några classmates och leta efter en klänning till cia. Jag suktar fortfarande efter som perfekta gladiatorsandalerna och smycken till tusen. Inte lätt med 6 kronor på kortet..

fått vårt nya schema, I like.

som ni ser så har mediekommunikationen försvunnit från dagen.
Blir att avnjuta en köttfärslåda med curry snart dådå, t-t-t-tasty.

gosh, I miss this



Satt och tänkte på studenterna innan idag, jag och amanda levde ut alla dagarna man kunde leva ut. Jag fick tag på de omtalade Zara-skorna som nu tyvärr måste klackas om sen en vurpa i egypten som vi inte behöver gå in närmare på.
Iallafall vi är snart där igen, har många studenter att se fram emot men annikas toppat nog. En hel dag med anki, crazy.

Detta var innan gurras student den 5 juni och ja kan inte säga mer än att vi hade väldigt kul!

to le dusch för att sen kleta på en facemask.

BNP och informatör

Sitter med tusen papper och böcker på skrivbordet nu, kom på att jag har en del att göra så lika bra att ta tag i det. Samhällskunskap, läran om BNP och HDI. Mediekommunitaktion, ska låtsas vara en informatör på SAS.
ingenting lockar och jag vet itne alls vart ja ska börja, blö.

Sommarpjucks åkte på imorse och jeansjacka. Blev grymt kallt i ishallen när vi åkte skrilloa bara. Isprinsessan helrself (jag) gick loss på isen och det gick faktiskt bra, inga fall och inga benbrott.

En glass med chickan i solen i stan blev det efter skolan. Så underbart gott med solsken, snack och glass.

nu kallar böckerna..

efter spikmattan


prickig rygg..
Men de va faktiskt väldigt skönt.

utflippning och barndop


medlemmar i herrklubben

fler medlemmar inkl födelsedagsgrisen i mitten :)

rhodosboys in action

egopic before. Outfit svart tubtopsklänning från paris blablabla från MQ

Ljudet "schhlllaaasch" (tänk er det ljudet som hörs när man klibbat fast i en skinnsoffa och ska vända sig) vaknade jag av imorse. En för liten skinnsoffa för den delen, men en halvmetersfilt som täcke.Visserligen var det en bättre plats ä golvet som vissa andra valde haha.

Det firades hela kvällen/natten igår och det gjordes fullt ut. Först inflyttningsfest hos carros mammas date. Några groggar och lite vin innan taxin kom vid nio. Åkte till kulladal för att gratta martin, få träffa Herrklubben och dricka cider. Rhodoslåtarna varvade varanda och det blev dans. Vid tolv kom två taxibilar och vi begav oss till hipps schlagerkväll. Dans och drinkar flödade under några timmar tills mina ben vek sig. Tolv cm klack är inget att leka med. Hade haft sunt förnuft och tatt med skor utan klacka som jag bytte till. Tacka gud för det.

Ett snabbt stopp på barcelona innan vi tog taxi hemåt.

Klockan ett var det dop för min kusin i limhamns kyrka, han e nog en av dom gulligaste bebisar jag sett. Åkte hem till värdparet för buffe och tårta. Jag gosade mest med bebben dock, svårt att inte göra det. Mamma sa att jag kommer bli en ung mamma..

30-årskalas





Det blev mys i solen i två timmar när jag kom hem från Qim idag.
Vaknade vid elva och begav mig Qim för att sitta i solen, avnjuta flingor, film och apelsinjuice och såklart den wunderbara solen som hittat hit. Va göörskönt att sitta på hennes terass och snacka blaj.

Efter barnvaktandet igår tog jag bussen hem där jag mötte Qim, hon hängde på hem till mig lite sådär impulsivt. jag serverade ett glas vin och satte på musik för att komma in i moodet. Tog bussen vid tolv till alle & balle för lite festligheter. Tog det rätt lugnt, hemgång med taxi runt halv tre.

Ikväll blir det 30-årsfest de luxe. Utgång och party, ser fram emot det hela. Får ju dela det med mina två av mina bästa vänner. Får tatt lugnt ikväll med eftersom det är kusindop imorgon och kan inte komma dit och lukta spritaffär precis. Inte uppskattat I guess.

Föna håret nu!

barnvakt & sushi

Snart dags för en 8-bitars sushi, taaackar! magen kurrar och smaklökarna suktar efter mat.
Syndade lite innan genom att äta godis, fy. Gcik en promenad med nike efteråt, sprang en bit också så borde ju ha brännt bort det höhö.

Ikväll är det barnvakt som gäller. En kväll med starwars och tv-spel har jag framför mig nu. Rätt skönt faktiskt, laddar upp inför imorgon.

nu kom sushin


scanner


morning sunshine

Godmorgon godmorgon godmorgon!
En strålande dag med solsken och jeansjacka. Minuset är mitt skoskav, riktigt nasty!
Sitter på multimedialektionen och ska göra en turistkarta över limhamn/bunkeflo med hem, länksar, bilder och massa mer viktigt information..

Ett amått afro har bildats under natten eftersom jag somnade med blött hår. Men hey thats life.

puss

spikmatta


pappa har köpt med sig en spikmatta från jobbet, hurra.
Dom ska va jättebra mot ryggont, celluliter, blodcirkulation, somnsvårigheter, avslappning.
Det där med celluliter e plus inför sommaren ju. Great!
Lördag blir testdag.

nyttigheterna goes on



Mer än en timmes promenad med annika tina och anna plus hundar borde gett resultat tycker man. 50 sit-ups varje kväll innan ja ska sova borde få bort put-magen. Det är ju bara två månader det borde man palla?
Ska ta och lära mig hur mixern fungerar så ja kan börja göra smootihes på morgnarna också.

Började rensa garderoben så smått, även om ja rensar minst en gång i halvåret hittar jag alltid massa saker som jag inte använder. Fick ihop till en stor papperskasse idag och är inte ens halvvägs. Kanske kan bli en slant.

mjäh en dusch på det ja!

är brieost väldigt onyttigt?

tankeställare

Kontakten är bruten totalt, undrar om detta är slutet?
Tror inte det men för tillfället är det nog det, jag brukar fly men du flydde sista steget.
Jag såg en gammal msnkonversation precis, jag hade missat det sista du skrev eftersom jag hade loggat ut.
Det hade nog inte spelat så stor roll om jag hade läst det innan för den delen men ändå, flashback.
Det kändes lite men tanken på att gå igenom allt igen får mig att spy.
Kanske en annan gång.

Med dessa ord avslutar jag allt känslotalk om dåtiden, eller iallafall mellan dig och mig.

goodbye my lover goodbye my friend


I found it!

Äntligen, har letat i tre dagar efter en mejladress eller ett telefon nummer till miami ink och nu har jag det! Skickar mejl ikväll.

6 på kontot?

Pappa ringde mig 08.20 imorse och då borde jag ha varit uppe men istället somnade jag om en halvtimme till. Min buss gick prick men fick ta den som gick 20 över vilket innebar att jag blev 20 min sen. När jag kom dit fanns det ingen läraren så gjorde ju inget för den delen.

Slutade halv tolv och jag hoppade över den panerade fisken i skolan. Åkte med annika till stan och mötte upp tina för en lunch. Matvetesallad med skaldjur, helt klart en favorit. Gick runt och spanade in vårkläder och smycken. Har kommit fram till at jag måste utöka mitt smyckeskrin. Det är tomt och fattigt.

Just nu har jag 6 kronor på kontot, det suger verkligen riktigt mycket. Påsklov är inte att leka med helt enkelt. Barnvakt på fredag ger till lördagens utgång.

Ska rensa garderoben och se om det är något som är värt att lägga på tradera och blocet. NU!

ciao

why can it be the way it was when you where my lover, homie and friend?

Godkväll.

Ännu en kväll fylld med svett (blod och tårar). Mest svett. Va ute och sprang/powerwalkade med nike i 40 minuter. Skönt men kallt som tusan i blåsten. Ska göra detta 3 dagar i veckan nu! Måste bli något resultat till sommaren och framför allt till rhodos, 101 dagar kvar nu.

Fixade till naglen som jag en gång för längesen klämde i Qims dörr, den blåa naglen ni vet. Fick en blomma och lite silverkrimskrams. Blev ju bättre än innan trots att jag inte är någon krims-krams människa. Åkte hem, övningskörde en timma med far min. Det blev körning i boendekvarter, jag är inte så himla bra på att köra sakta dock. Men det gick framåt.

vad köper man till en man som fyller 30?
Ska på 30-årspartaj på lördag till en av Rhodossnubbarna. Lite ideér?

ska duscha av mig.

DramaQueen



drama drama drama.

gadda


man, jag är så sugen nu så det spritter i tårna!
Imorgon är det jag som mejlar Miami ink

smurf

Ansiktsmask med sea herbs & mud är knallblå. Exakt sån man ser i filmer. Kändes som lera och stack till lite. Hade den på 15 minuter som det stog, när jag tvättade bort den var jag fortfarande blå i facet, skrubbade som en galning. Jag ser nu ut som en smurf och funderar stark på att bjuda porerna på lite lacknafta. Kan ju inte se ut såhär! Tysk skitmask.

Imorgon är det fem månader sen det var sensation white, god I miss it! Spotify är räddaren i nöden just nu, har hittat ett album med SW musik. Det gör mig på lite bättre humör trots att jag är blau i fejjan.

Ska smörja in mina nyrakade ben och sen bädda nytt för den som ville veta, drar till med några sit-ups också för den delen. byebyebyebyebyebyebye!

Miss gynning



Hon hade utställning i ystad i söndags, jag låg och sov men visste om det. Nu ångrar jag mig en aning faktiskt.
Till alla er som inte gillar gynning, läs antningen hennes blogg eller läs Egogirl. När jag läste den blev jag avis på hennes liv. Hon hade inte alltid lätt med hon gjorde det svåra positivt.

Ska ta och läsa den igen bara för det.

pormaskar och svett

Min rygg kliar av svettet som kletat fast men jag har för tillfället ingen ork att gå in i duschen. Tryckt lite pormaskar har jag också gjort, svullen i hela huvudet nu. Tur att det blir hemmakväll ja.

Hur gick de då med den nya kulan? Jag somnade halv fyra inatt, greaat! Det innebar att jag var stendöd när klockan ringde 06.45 men jag hade inte mycket till val. Lyckades klä på mig, sminka mig, äta frulle och packa ihop alla grejer på 40 min vilket innebar att jag har promenera till HALVbussen i god tid. Har nog aldrig hänt innan, brukar komma med andan i halsen till bussen som går 42.

Hann förberade mig smått inför engelskapresentationen. Jag har märkt att retoriklektionerna har gjort sitt, även det råkades blåsa bort. Jag stog som ett fån och stakade mig igenom texten men min lärare tyckte jag var bra och förstog mig. Resten av dagen flöt på, håltimmen spenderade jag på H&M med chickan provade massa kläder. Jag är pank hon var rik = Hon shoppade inte jag.

Klockan 15.45 befann jag mig på UM för en halvårskontroll, så allt står rätt till down there. Tog tio minuter sen vad jag fri att åka hem. Gottis.

Somnade i solen med nike en timme när jag kom hem, skönt som attans. Mamma kom hem och befalde mig att ta på träningskläder. BEAH 09 HERE I COME! Blev 40 min intensiv träning på gymmet. Tackaar.

Nu måste jag in i duschen köra en helkroppspeeling och en lugnande ansiktsmask. puss


Ett avslutat kapitel

Slutet på påsklovet innebär inte bara att det är dags att ta tag i uppdrag beach 09 utan även ett nytt kapitel i livet. Att gömma och glömma helt enkelt. Alla misstag tidigare stora som små ska blåsas bort. Starta en ny kula. Motgångar ska inte stå i vägen och senvägar ska nu bli genvägar.

Jag har ett mål, ta dag efter dag.

Jag vet att life´s a bitch ibland och låter ofta problemen rinna av. Jag har lärt mig att stänga av mina känslor och vara ice cold. Jag kanske ses som egoistisk och elak men varför inte ta livet med en nypa salt? Allt kan inte bli som man vill men varför inte kämpa lite extra för att det ska bli det?

Påtal om det här med beach 09 är det dags att ta tag i träninge nu på allvar. Inget mer bullshit och undanflykter. Om det inte blir gym ska jag iallafall promenera en halvtimme. Sagt och gjort ska marchera ut till mig nu och gå till sängs. Också ett löfte måste lägga mig innan 12 varje dag.

God natt gott folk.


I have to make it on my own

Tredje gången gillt var det och det funkade rätt bra, riktigt bra faktiskt. Hade en väldigt rolig kväll igår, en galen kväll.
Det började hos anniika och 4 sjättedelar av rhodosgänget var samlat. Vi lyssnade på 80-talsmusik, sjöng,. drack, skrattade och sminkade oss. En bra början på kvällen. Tog taxi mot stan där annika och tina beger sig till ice och jag och carro till Barcelona, de var rätt dött. Hoffsi kom efter tio minuter och sen kom även bartendern på yamato. Rn ciderr senare var jag och carro påväg till slagt, det var 20 så vi fick vända igen. Tog en taxi till crown. Första gången jag var där faktiskt. Det var galet mycket folk och en del kändisar som gjorde kvällen minnesvärd. En taxi med annika vid halv fem, 50 köttbullar och skitsnack avslutade kvällen.

Blev lite putt på en sak igår, samma visa som alltid. Det slutade med att jag tänjde på alla gränser som fanns och kopplade bort allt som hade med dig att göra. Det gick bra, jag har kul och sket i att du stog där och såg sur ut. Varför ska du förstöra min kväll alltid? Låt mig vara om du inte har något vettigt att komma med.

Men men jag är independent woman! Och de har jag nu gjort klart för mina tånaglar som nu är korallröda. Fula fötter blev fina fötter.



blää

Fantasi är det vi vill ha, verklighet är det vi får

Efter en påskbuffé står magen så fint ut, vad passar med en putande mage? Ett tält mabye, fint att dansa runt i med stilettklackar ändå.

Timbuktu sjunger högt och jag trallar gott med, njuter av sista solen och tänker ut vad som gäller i kläderväg inför kvällen. Ett tredje försök på utgång ikväll, vem vet hur det slutar? Blir hämtad om en halvtimme så börjar känna pressen lite nu faktiskt. Jeans och en toppp får de la bli.

ja vi kan bara hitta på ja vi kan bara hitta på.. karmakontot lalala.



au naturel

vitamin care



Nu bliire påskmiddag med tjocka släkten! Ikväll blir det viva la rhodosgängsfest.
Puss

nu får du övertag

Lovar du att vara ärlig? Självklart

Du heter:
Anna Malmhagen

Smeknamn:
-

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Lugna låtar

Beroende av: Ipod, lypsyl och vänner

Vem behöver du mest just nu: ingen

Vad tror folk om dig?
Social tjej med humor och attityd

Stämmer det?
Ibland

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår, mina skor..

Vad säger du för att imponera på någon? jodå jag kan knäppa med fingrarna

Hur imponerar man på dig?
Självsäker till en viss del, humor och visa respekt

Brukar du skratta för dig själv? Händer alltför ofta ja haha

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
haha ska handla och sånt fint :(

Var bor du?
Malmö

Trivs du där: exemplariskt

Äger du några converse:
Nej verkligen inte, mer personlighetslös sko får man leta efter

Sprit, cider, vin eller öl: Cider före , redbull under tiden, vatten efteråt

Brukar du bli för full: Definiera "för full" isåfall

Vad har du för mobiloperatör:
Glockalnet

Är du allergisk i mot något: Getingstick och myggbett, Nickel för den delen också

Har du haft sex idag:
nej

Nästa mål i ditt liv: Skämma ut annika när jag håller tal på hennes student

Hur svarar du i mobilen: hallå

Vem ringde du senast? Tina

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Planerade dagen

Antal timmar sömn inatt: elva

Sov du ensam: Nike sov vid min sida

Brukar du komma i tid: Jag var mer punktlig innan, men försöker

När mår du bra: När jag får vara med folk jag gillar, när jag får hem mina fina omdömen och när jag får köpra skor

När blev du fotad senast: I måndags tror jag

Hur känner du dig nu: Rastlös

Vanligaste färg på dina kläder: Vit

Vad tycker du om fötter: Nasty, det blir lite bättre med nagellack och påtal om det måste jag ta bort det som finns kvar efter nyår..

Vad saknar du: mina laddare just nu

Hade du en bra kväll igår: Alla kvällar är bra kvällar om man utnyttjar dom på något sätt

Favorit dryck på morgonen: Pärondricka eller te

Rakar du benen: ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt ett, nattuggla

Är du blyg? Tycker jag inte

Sysslar du med någon idrott: Gymmar

Vill du hellre ha mail än brev: När fick man senast brev?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: I did

Har du spytt offentligt: Nej, actually not

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: dra en skinnflöjt, dricka bira och pilla navelludd

Är du nöjd med ditt liv: Japp

Är du bortskämd: lite kanske

Vad gör du i morgon: Vaknar vid tolv och äter frukost i solen, tar mitt pick och pack och beger mig till annika där vi ska fira in rhodoskänslan hela kvällen/natten.

Vad är det värsta du vet? otrohet, motvind och skoskav

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Olika från vecka till vecka men klarar mig alltid

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Har alltid gillar gynning

Vad längtar du till? Rhodos

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det hoppas jag iaf

Vad använder du för shampoo? Schwartzkopf

Vad är det finaste du fått? abstrakt - kärlek, konkret - mitt egna place

En speciell dag du minns: 26/5-06, 21/7-07, 15/11-08, 11/8-08 

Hur gammal är du: 17 år 7 månader och 10 dagar

Tycker du om någon just nu: Näe

Om fem månader: Har jag fyllt 18, tagit körkort, och är i Usa

Du samlar på: Skor..

Gröna eller röda äppeln: Gröna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Oftast ingen

Gillar du golf: Mer nu än innan

Vilken tid gick du upp idag: 12

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
 

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: Ja

När grät du senast: De va ett tag sen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet

Bär du glasögon eller linser: Glasögon

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Viktigt är det väl inte men det ger kanske ett bättre intryck i vissa samanhang

När går du upp ur sängen en helgmorgon: runt 11

Har du piercing: Ohyes

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Ja.


Solar du ofta:
Det är för dyrt
.

Är du bra på att laga mat: Jag är mästerkock
 

Är du flygrädd: Nej jag gillar det

Hur vig är du: Ungefär som ett kylskåp

Är du musikalisk? inte det minsta men det hindrar inte mig från att ta ton

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: Cookie dought

Tror du på ett liv efter döden: Någon form av levande varelse iaf

Tycker du om sushi: Hade kunnat leva på det

Vad äter du helst när du ser på film: chips eller lösgodis

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du tandläkarskräck:
Nej, kanske skönt att få tänderna renskrapade

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmännsika så det smäller om det

Vilken ögonfärg har du: Blågröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna:
Nej inte längre

Röker du: Nej

Hur ofta tränar/motionerar du: aldrig under lov, annars två g+ånger i veckan

Senaste låt du hörde: We just don't care - john legend


RHODOS!

I can't control my feet

Shaa, ännu en fin dag. Blev klänning och frukost ute, hur najs början på dagen är inte det? Ska snart lägga mig där ute igen, läsa och lyssna på musik i nån timma.
Gårkvällen blev mysig, vandrade ner till sibbarps bryggor för att möta upp lite vänner. Hade med mig vattenpipan och gjorde ännu ett försök. Det gick bättre kan ja lova men måste nog besöka malmös egypten möllan. Skulle bli lilla torg efteråt men slutade i soffan bredvid min käre far.

Vaknade vid 8 av att bettskenan tryckte som satan på tänderna så fick ta ut den för att sen somna om igen. Nästa gång ja vaknade var av att tina ringde, lyckades inte somna om så gick upp och drock på mig kockhatten. En omelett med prinskorv, vi har ingen skinka hemma, och chili blev frukost.

let the sunshine in.

enjoy it






lite störigt med den där klämda naglen :(

you light up my life

Godmorgon, god förmiddag låter mer rätt kanske. Solen skiner och jag sitter seriöst i bikini. Det var dock för kallt att sola så gick in igen. Måste ta tag i mitt solande så man inte bländar folket på beachen i sommar, lite jobbigt läge då.

Kvällen igår blev kass, kisskass faktiskt. Det blev inget etagé utan hemgång istället. På stadiga ben dock, tackafan att jag inte tog klackarna. Åkte hem och halvsåg på taken, måste nog se om den eftersom halv filmen missades. Vaknade ett idag och kände mig utvilad vilket iochförsig var skönt.

Ska snart till driving range och gulfa. Ta ut lite aggritioner från igår ni vet.

Kvällen vet jag inte vad den bjuder på än. Tina vill ut jag vill egentligen ut också men min plånbok vill absolut inte. Kontoutdragett från igår visade en skrämmande siffra 181 kronor och det är den 9:e april idag? Jag vet inte hur det gick till eftersom jag hade 1600 för en vecka sen??
Tina är vip (cooling) så får överväga lite här.

ciao!


lost without you

Halv lovet har sprungit iväg redan, men jag deppar verkligen inte. Det har varit bra änsålänge och varför skulle det bli dåligt när jag har en helkväll att se fram emot?

Ännu en kväll på Etagé med mina kära vänner. Det kommer inte bli några högklackade skor inatt dock, det är ett som är säkert haha.

Gårdagen blev också en hel kväll för den delen. Kom i säng vid halv fem. En kväll/natt med massa gamla vänner, riktigt kul. Inte lika kul när väckarklockan ringde imorse faktiskt. Va tvungen att ta mig upp för att hinna med tiden hos pleasures divas. Byggde på naglarna med Amanda klockan ett för att sen möta upp carro på lunch. Thaimat, taackar!

Har nu precis duschat och ska bege mig till annika för att sänka några iskalla innan vi beger oss på stadiga (tack vare att vi skippar klackarna) ben mot en natt som bjuder upp till dans.


so far so good.

Ja fina lilla jag har ju fortfarande inte hittat min laddare till batterierna...

prepare for war

Ett tyst krig är igång, syrliga kommentarer och hatord kommer titt som tätt. Lyckligtvis går orden in genom en örat och ut genom det andra så jag vinner till slut.

Etagé igår, kan ju inte säga mer än lyckad kväll. Förutom när min sko försvann bland allt dansande folk. Som vanligt så har jag  tur och hittar den igen. Ett fint blåmärke har fötts på min arm, vart det kommer ifrån har jag ingen aning om. Kom i säng hos annika vid halv fem och sov ut till två, mäktigt skönt. Har inte gjort så många knop idag som mamma säger. Legat i soffan och halvsovit framför scrubs.

Kvällen består av en chipspåse en tvåliters fanta en film och kanske något sällskap.

Jag luktar inte särskilt gott så ska ta en dusch innan jag raggar sällskap.

sunshine baby

vaknade upp av solen vilket är rent åt helvete egentligen men blev glad när jag vaknade idag. Fast nu får det vara nog, satte upp två mörkergardiner idag en framför dörren och en framför ett fönster. Jag är nämligen jätteljuskänslig när jag ska sova, det funkar inte med ljus i rummet helt enkelt. Satte upp en toalettrullehållare och rensade vasken också. Så nu kan jag skita, tvätta händerna för att sen somna i mörker, underbart haha.

Filmen igår var briljant. Fast jag störde mig på någonting jag vet inte vad. kanske för att storyn i svenska filmer alltid är densamma, blod, våltäckter, familjemedlemar som bråkar, ja ni vet. Men Skåderspelerskan Noomi rapace spelade underbart, vilken kvinna.



Felicia följde med hem för sleep over, båda var stentrötta så blev sängen direkt vi kom hem.

Ska till hylliekroken snart, svinga lite. Tänkte börja komma igång på riktigt nu i sommar med golfen igen. Sen övningsköra lite för att sen ta en tupplur.

Ikväll smäller det tjejer!


mabye we bump into eachother someday

Det är sol och jag har precis fått pizza, life's good sometimes. En fika i stan med Qim och Charlotte har jag hunnit med denna hektiska dag, jättehektiskt verkligen ja.

Snart blir det bio med familia Ovin. Män som hatar kvinnor spelas på duken klockan nio. har bara hört bra saker om den så det ska bli kul. Sen hem och sova, ladda inför imorron.

Ska dammsuga pappas bil som tack för att han övningskör med mig?
Träna med Sara
Skaka loss med Annika och co på etagé.

Sounds nice.

Kurt Nilsen - Never Easy

Nu kallar pappa på chaffisen vilket är jag så byebye!

jag är döden

Ett sms kom igår från okännt nummer igårkväll
okänd - "saknar du mig?"
jag - "Jobbigt att jag inte har detta nummret, vem?"
okänd - "jag är döden, spelar du shack?"
jag insåg att det var från filmen sjunde inseglet så - "ja, jag vill vara vit"
okänd - "aa det passar väl bra så"
jag - "så vem är min motståndare?"
okänd - "jag är den svarte. har du inte sett filmen?"
jag - "bara när som spelar shack"
okänd- "vi kan spela hela natten"
jag - "hur fick du mitt nummer va?"

Sen svarade okänd inte mer.
Kollade upp nummret och såg att det kom från stockholm.


Wierd.

fredagens mood





grattis än en gång therese och tack för fredagen!

spänningen är som bortblåst

Gårkvällen skulle bli kul och galen, galen blev det på ett negativt sätt. En ond personlighet som aldrig kommer att försvinna från dig tyvärr och därför dog pirret i magen igår. Men jag gjorde allt för att ha kul i vilket fall som och lyckades rätt bra. Amanda lyckades nog bäst.

Tjejmiddag hos tt med mojjito sen taxi till hipp. Bra musik och mycket folk. Kvällen avslutades med en lång promenad på höga klackar vilket resulterar i att mina fötter gör djuriskt ont idag.

Fick sova ut till 12 vilket jag behövde eftersom jag kom i säng vid fem. Åkte till stan me la familia för en lunch i solen. Lite butiksbesök blev det också.

Har nu halvdeckat i solen en timme. Man blir sådär härligt dåsig när man vaknar till. Lite svitt i pannan också för den delen. Sitter med bettskenan och känner hur tänderna skirker av smärta, de gör faktiskt ont i kindtänderna.

Ska befria tänderna och äta middag för att sen bege mig till katti för en myskväll.

tack och hej

zara


födelsedagsgris som ska firas

idag ska vi ge Thesese en värdig födelsedagskväll, middag och utgång med sina vänner som hon sent kommer att glömma. Sitter fortfarande i handduk och har två vänner som är påväg hit så borde öka lite.

Försökte fixa böterna för busskortet idag men det gick ju inte så bra eftersom jag inte hade med något foto.. Ska fixa imorron. Även träffa katti imorron, längesen nu.

Invigde caben idag i solskenet men vindskyddet fick inte plats så det blåste rätt kallt :(. Kom hem och mötte papi som nu är ledig några dagar. Körde ner till hylliekroken och slog några bollar, börjar bli sugen på att upp golfen nu igen.

Och ja ikväll blir det massa dans, alkoholhaltiga drycker och massor av skratt!

tacke care

bettskena och böter

Hur börjar dagen? förjävligt helt enkelt.
Bussen kommer för tidigt så ser den svänga ner runt hörnet två minuter för tidigt.
Hoppar på nästa buss och tycker att livet början bli bra igen. Hoppar av på centralen och tajmar bra med tvåan. På tvåan kommer det fram en biljettkontrollant, och poff så tar dom mitt busskort och ger mig en böter på 350 kronor. Tvisten är att om jag inte betalar inom tre dagar så blir det 800 kronor great!

Kom till skolan och precis när jag kommer in i rummet säger vår vikarie "ja men då vet ni vad ni ska göra, vi behöver ju ingen återsamling så ha ett bra lov!" om hon hade skrivit den på fina pednet så ahde jag sluppit bli av med mitt busskort. Rövhatt!

Men jag hängde inte läpp för det när snälla mamma sa att hon tar den skulden för denna gången. Firade påsklovet med en fika på waynes med några tjejer från klassen. Bokade tid för påbyggning av naglar once again. Va ju ett tag sen nu.
På onsdag blir dom sådär härligt långa och fina igen.

Åkte till tandläkaren och fick mitt bettskena, ser ritkgit töntig ut i den. Tur att man inte ska ha den alltid.





Fina fnasiga läppar också på köpet, fint va?

Åkte hem till Qim och klagagde lite för att sen skratta åt gamla minnen. Gick hem i solen och njöt.


sex och kakor

ännu en gång har en sexolog talat. Denna gången bättre än alla andra. Man blir ju lite klokare för varje gång. Funderar stark på att ta gardasilsprutorna ändå. Ville först inte och sen kom det inte på tal mer, men efter idag så ska jag nog göra det ändå. En timmes möte blev två timmar och det bjöds på småkakor, jag är svag för småkakor. Tror jag tryckte i mig 6-7 stycken.. beach 09 va de ja.

nationella gick finfint tror jag iallafall, svårt att säga såhär på rak arm men kändes bra. Satt en och en halv timme och skrev om arv och miljö, hur människan påverkas av saker och ting. Rätt intressant när man väl kom in i det.

Efter skolan blev det en lunch med farmor på steakhouse, laxpasta. Mumsfilibabababa.
Knatade runt på NK som farmor säger, hansa som vi säger, en stund. 

Ja imorron är det sista skoldagen innan påsklov och efter lovet är det bara 27 skoldagar kvar till sommarlov. Hur galet är inte det?

Nu kallar sängen, godnatt 


korall



to have list.
NY WEBCAM!

Malava 72 NICE.

RSS 2.0